Καλά αυτό έχει γίνει συνήθεια πλέονdragon έγραψε:Μια χαρά διθυραμβοι γράφονται για Ντέλια.Mitsospaoki4 έγραψε:Ποιος βαγιανιδης αυτός που κυνηγάει ακόμα τον Μπράντον;;
Αν ο Ντελιας έπαιζε σε κάποιον του ποκ σήμερα από το πρωί μέχρι το βράδυ θα ακούγαμε διθυράμβους στα ραδιόφωνα και αφιερώματα στα σάιτ.
Αλλά εμείς κοιτάμε σιγά σιγά να τον βγάλουμε και αυτόν "λίγο".
Τεσπα δεν συνεχίζω , off topic κουβέντα αλλά για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται το σκεπτικού του ΠΑΟΚΤΣΗ.
Εδώ κοιτάμε να βγάλουμε λίγο τον προπονητη των δυό νταμπλ με το ένα αήττητο κ των 8 στην Ευρώπη εκθειαζοντας τον Γκάνταλφ κ τον προπονητη του πρωταθληματος της μεζούρας
Razvan Lucescu III
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Razvan Lucescu III
Razvan Lucescu III
Τις νουθεσιες σου αλλου, εσυ εισαι προκατειλημμενος και δεν βλεπεις ειρωνιες και προσβολες στο λαιβ και σε βολευει να μην τις χαρακτηρισεις, οποτε εσυ να το παρεις αλλιως.hasio_john έγραψε:Έχει καταντήσει πάντως γραφικό αυτό που γίνεται εδώ στο φόρουμ με τους μεν και τους δε..
Το ότι ο προπονητής κατά την γνώμη κάποιων (μπορεί και λανθασμένα) κάνει κάποιες μ@λακίες και αυτές σχολιάζονται live, ΔΕΝ σημαίνει πως στις νίκες δεν κ@υλώνουν και όσοι του έριξαν πυρά με τα σχόλιά τους! Παιδάκια δημοτικού είστε μωρέ μερικοί? Μεγάλοι άνθρωποι είστε γαμώ την τρέλα μου.
Πόσο σπαστικό να μπαίνεις και να βλέπεις ένα κάρο ειρωνείες του στυλ ακόμα είναι εδώ αυτός και κτλ κτλ κτλ
Όπως και επίσης είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην γουστάρει κάποιος έναν παίχτη, έναν προπονητή, κτλ
Λογαριασμό θα σας δώσει αυτός που θα το εκφράσει?
Πάρτε το λίγο αλλιώς μερικοί μερικοί και διώξτε βασικά την ειρωνεία προς τους συνοπαδούς/συμφορίτες!
Πείτε ότι γουστάρετε, αλλά μην ειρωνεύεστε τον άλλον.
Οπως γραφει ο καθενας οτι θελει, θα απαντηθει αναλογα. Οπως λες εσυ ο ιδιος, δεν θα σου δωσει κανεις λογαριασμο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 22 Σεπ 2023, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θεωρώ τελείως άστοχο το σχόλιο περί στήριξης όταν μετά από δύο χρόνια με το απόλυτο τίποτα η ομάδα του έδωσε σχεδόν ότι ζήτησε.Napoli4 έγραψε:Νταμπραουσκας = Καναντι νο2
Εμενα η καψούρα μου είναι ο Μαρθελινο που έφυγε από Μαρσέιγ. Εκεί πιστεύω πως πρέπει να κινηθούμε. Σε προπονητή μεγάλο όνομα, ιδανικά Ιβηρα.
Αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε πως αν δεν αλλάξει η κατάσταση στα πέριξ της ομάδας, αν δεν μάθουμε να στηρίζουμε τους προπονητές, οι πιθανότητες να πιάσει ο επόμενος, όποιος κι αν είναι, είναι απειροελάχιστες.
Τρίτο χρόνο είναι στην ομάδα,το Δεκέμβριος- Μάρτιος δεν είναι αρκετό
- hasio_john
Φίλε aivas19, δεν πρόκειται να μπω σε διένεξη! Αυτή είναι η γνώμη σου για μένα, πάμε παρακάτω..
Στα του προπονητή, θα τον κρίνουμε σωστά στα επόμενα δύσκολα ματς που θα σφίξουν οι κώλοι!
Τώρα ήταν ευκολάκι το πρόγραμμα, άσχετα αν καταφέραμε να πετάξουμε τόσους βαθμούς.
Μακάρι να συνεχίσουμε από δω και πέρα με την αύρα του β' ημιχρόνου!
Στα του προπονητή, θα τον κρίνουμε σωστά στα επόμενα δύσκολα ματς που θα σφίξουν οι κώλοι!
Τώρα ήταν ευκολάκι το πρόγραμμα, άσχετα αν καταφέραμε να πετάξουμε τόσους βαθμούς.
Μακάρι να συνεχίσουμε από δω και πέρα με την αύρα του β' ημιχρόνου!
Καλα εννοειται, ο Ιβαν αποφασιζει αλλα κρινεται ο Λουτσε και ο καθενας καθε μερα. Το παραπανω το εγραψα επειδη συχνα πυκνα ακουγεται οτι καποιοι ειναι Λουτσε και οχι ΠΑΟΚ και οτι δεν υπαρχει κριτικη στον προπονητη, πραγμα που δεν ισχυει (γνωμη μου). Πρεπει να πετυχει η ομαδα τους στοχους της
Εγω παντως αυτο που βλεπω ειναι μια αδικαιλογητη στηριξη στο προσωπο του χωρις να εχει δειξει τιποτα αυτα τα δυο χρονια.. Αλλοι στην θεση του θα ειχαν φυγει ηδη.
Το σχόλιο αφορούσε γενικά τους προπονητές του ΠΑΟΚ. Αυτούς που πέρασαν, τον τωρινό, τους επόμενους.renegade έγραψε:Θεωρώ τελείως άστοχο το σχόλιο περί στήριξης όταν μετά από δύο χρόνια με το απόλυτο τίποτα η ομάδα του έδωσε σχεδόν ότι ζήτησε.Napoli4 έγραψε:Νταμπραουσκας = Καναντι νο2
Εμενα η καψούρα μου είναι ο Μαρθελινο που έφυγε από Μαρσέιγ. Εκεί πιστεύω πως πρέπει να κινηθούμε. Σε προπονητή μεγάλο όνομα, ιδανικά Ιβηρα.
Αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε πως αν δεν αλλάξει η κατάσταση στα πέριξ της ομάδας, αν δεν μάθουμε να στηρίζουμε τους προπονητές, οι πιθανότητες να πιάσει ο επόμενος, όποιος κι αν είναι, είναι απειροελάχιστες.
Τρίτο χρόνο είναι στην ομάδα,το Δεκέμβριος- Μάρτιος δεν είναι αρκετό
Τώρα το αν είναι πετυχημένος, αν αξίζει στήριξη ή αν του δόθηκε σχεδόν ό,τι ζήτησε, θα μπορούσα να το αναλύσω. Αλλά μεταξύ μας έχεις αποφασίσει να τον κράζεις μέχρι τέλους φέτος, οπότε δεν έχει και νόημα, έτσι;
O Razvan εχει πολυ καλο υλικο αλλα ο ανταγωνισμος φετος ειναι πολυ μεγαλυτερος. Το παραμικρο λαθος θα κοστιζει και δεν διορθωνεται ευκολα. Η επιμονη σε Κεντζιορα και Βιερινια εχει ηδη ασχημο αποτελεσμα. Αν επιμεινει σε αυτο και δεν το διορθωσει δεν μπορουμε να ανταγωνιστουμε το ποκ. Δυστυχως τα 2 προηγουμενα χρονια που τα πραγματα ηταν ευκολοτερα αναλωθηκαμε σε εντελως λαθος επιλογες και χασαμε εδαφος. Κριμα.
Η στήριξη δίνεται από τη διοίκηση και όχι από το κάθε nickname στο ίντερνετ.
Με αυτό ως δεδομένο ο μόνος προπονητής τα τελευταία χρόνια που δεν είχε τη στήριξη της διοίκησης ήταν ο Γκαρσία
Υγ δηλαδή Νάπολι ο ΠΑΟΚ φέτος παίζει μπαλάρα, σπέρνει αγωνιστικά και εγώ έχω αποφασίσει να τον κράζω.
Οκ
Με αυτό ως δεδομένο ο μόνος προπονητής τα τελευταία χρόνια που δεν είχε τη στήριξη της διοίκησης ήταν ο Γκαρσία
Υγ δηλαδή Νάπολι ο ΠΑΟΚ φέτος παίζει μπαλάρα, σπέρνει αγωνιστικά και εγώ έχω αποφασίσει να τον κράζω.
Οκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 22 Σεπ 2023, 16:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και ο Αμπελ δυστυχως.renegade έγραψε:Η στήριξη δίνεται από τη διοίκηση και όχι από το κάθε nickname στο ίντερνετ.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
renegade έγραψε:Η στήριξη δίνεται από τη διοίκηση και όχι από το κάθε nickname στο ίντερνετ.
Γιατί είχε κάνει συμβόλαιο ο Πάμπλο με τον ΠΑΟΚ.
Καταμεσής της περιόδου ήρθε.
Για ποια στήριξη λέτε.
Τον Γκαρσία θα θεωρούσα και τον θεωρώ ακόμα προπονητικά άγουρο για το επίπεδο του ΠΑΟΚ.theo-drama έγραψε:renegade έγραψε:Η στήριξη δίνεται από τη διοίκηση και όχι από το κάθε nickname στο ίντερνετ.
Γιατί είχε κάνει συμβόλαιο ο Πάμπλο με τον ΠΑΟΚ.
Καταμεσής της περιόδου ήρθε.
Για ποια στήριξη λέτε.
Αλλά ναι είχε υπογράψει και είχε κάνει νέο συμβόλαιο όταν ανέλαβε την πρώτη ομάδα, δεν είχε λήξει το συμβόλαιό του όταν ήρθε ο ρασβαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 22 Σεπ 2023, 16:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Θα συμφωνησω... 99%.Αυτο που περισσεύει ειναι ενα μικρο παραπονο,το ιδιο που ειχα και με Σαντεα. Κουραστηκα μ αυτο το οσο πιο safe γινεται ποδοσφαιρο που βλεπουμε και βλεπαμε και με τον Δον Φερναντο.Blackgr4 έγραψε:Μήπως, λέω μήπως, να αλλάξουμε εμείς και να σταθούμε δίπλα στον οποιονδήποτε είναι προπονητής; Λέω εγώ..navigator11 έγραψε:Θα επιχειρήσουν,θεωρώ, να σε ανανεώσουν από την ΠΑΕ. Εύχομαι να μην το δεχτείς και να πας στην ευχή. Δεν ξέρω αν κάνεις ή δεν κάνεις, γενικότερα ή στη συγκεκριμένη συγκυρία, για τον ΠΑΟΚ. Φύγε να ηρεμήσουμε. Να έχουμε ένα θέμα λιγότερο να σφαζόμαστε από το ερχόμενο καλοκαίρι. Θα είναι πολλά τα μέτωπα, ό,τι γλιτώσουμε κέρδος θα είναι.
Γιατί την ίδια ιστορία, βαρέθηκα να τη ζω ως οπαδός του ΠΑΟΚ.
Τα ίδια με Γκαρσία, τα ίδια με Αμπέλ, τα ίδια με ΌΛΟΥΣ.
Μία δουλειά έχουμε να κάνουμε, να είμαστε ΟΠΑΔΟΊ και αυτό κινδυνεύουμε να το ξεχάσουμε.
Τη τελευταία φορά που στηρίξαμε χωρίς μα και μου, γαμήσαμε τους πάντες και τα πάντα στο πέρασμα μας.
Φοβος μη τυχον και δεχτουμε επιθεση.Καπως ετσι Λιμνιος και Ζιφκοκαι ποσοι αλλοι εγιναν μπακ και ξεχασαν τη μπαλα που ηξεραν.Ε δε μπορω αλλο κι ας φερνει χιλιες νικες.Θελω και λιγο θεαμα
Ο ΠΑΟΚ φετος εχει παικταραδες, ε ασε λιγο το χαλιναρι, ασε να δουμε λιγο μπαλιτσα.Κουραστηκα με το safe τσουκου τσουκου και την αμετρητη κατοχη που δε παραγει ομως φασεις.
- Montrealiotis
Οφ τοπικ… δεν πα να πάρει Τσάμπιονς λιγκ, διηπειρωτικό, ή Μουντιάλ ο ζωγράφος…
Το είδαμε με τα ματάκια μας…. Δεν χρειαζόταν εφημερίδες και ραδιόφωνα. Με δεξί μπακ τον Μπισεσβαρ, για να έχει εκτός ομάδας τον Ματος και τον Βιεϊρίνια. Και ποσά αλλά…
Το είδαμε με τα ματάκια μας…. Δεν χρειαζόταν εφημερίδες και ραδιόφωνα. Με δεξί μπακ τον Μπισεσβαρ, για να έχει εκτός ομάδας τον Ματος και τον Βιεϊρίνια. Και ποσά αλλά…