7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- ΑποστόληςΑ
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Σημειωτέον ότι το τέλειο πλασέ του είναι με το αριστερό.
Αχ παικταρά μου!
Τι κρίμα που του χρόνου - λογικά - δεν θα είσαι μαζί μας!
Αχ παικταρά μου!
Τι κρίμα που του χρόνου - λογικά - δεν θα είσαι μαζί μας!
Α ρε παιχταρα μου, και μονο για τη χαρα που χαριζεις στα παιδια εισαι ψυχαρα:
Novasports: Συγκίνησε και συγκινήθηκε ο μικρός Μιχαήλ στο MFC (video)
Novasports: Συγκίνησε και συγκινήθηκε ο μικρός Μιχαήλ στο MFC (video)
Δίνω ελπίδες να μείνει λόγω εκατό χρόνων και με μια γενναία αύξηση αποδοχών ,σίγουρα πανω από ενα μυρριο και βλέπουμε
-
Ο Κωνσταντελιας θα έπρεπε να ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ιστορία του ΠΑΟΚ εδώ και ένα χρόνο, μακάρι να μείνει που δεν το βλέπω
Πάντως όλα τα ρεπορτάζ λένε ότι ο ίδιος δεν καίγεται και να φύγει. Δεν γκρινιάζει και για συμβόλαιο ενώ εδώ και δύο χρόνια είναι το βασικό 10ρι του ΠΑΟΚ και βλέπει Μιυργκ, Κολει και μπακαγιοκους να αμοιβονται διπλάσια. Φαίνεται ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι να παίζει μπάλα
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- abc_o_ karpouzas
η ...περιρεουσα....μας λεει οτι ...τουλαχιστον...για εναν χρονο ακομη εδω θα ειναι...
Το παιδί θελεί να είναι κσλός ανθρωπός και πρότυπο στην νεολαία δεν τον νοιάζουν μάλλον τόσο τα λεφτά και καλά κάνει.Ευχαριστημένος είναι απο τον ΠΑΟΚ και απο τα λεφτά που του δίνει. 

Μακαρι να ειναι ετσι παιδια. Πολυ αμφιβαλλω αν θα εχουμε το προνομιο να ξαναδουμε τετοιο ταλεντο με τη φανελα της ομαδας μας.
Κατα τη γνωμη μου παντως (παροτι δεν συμφωνω καθολου με τα χρηματα που παιζουν στο ποδόσφαιρο, αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβέντα), προκειμενου να αποδοθει δικαιοσυνη θα πρέπει να του προταθει συμβολαιο τουλαχιστον 2 εκατομμυριων το χρονο. (Αν βέβαια είναι ευχαριστημένος με τα χρηματα που παιρνει, ας γινει το παραδειγμα μπας και ξεκαβαλησουν και οι υπολοιποι).
Η επιδραση του, περα απο το αγωνιστικο κομματι, ειναι ανυπολογιστη. Το παλικαρι εχει δημιουργησει παρα πολλα ΠΑΟΚτσακια, που θα αποτελεσουν και το μελλοντικο οπαδικο/φιλαθλο κεφαλαιο της ομαδας.
Οπως και να χει, περισσότερο απο καθε μαγικη του ενεργεια του αναγνωριζω το σπανιο ηθος και την ταπεινοτητα που επιδεικνυει. Με λιγη υπερβολη(;), θα μπορουσε να γινει και σλογκαν: Στην εποχη του θεαθηναι γινε Ντελιας.
Κατα τη γνωμη μου παντως (παροτι δεν συμφωνω καθολου με τα χρηματα που παιζουν στο ποδόσφαιρο, αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβέντα), προκειμενου να αποδοθει δικαιοσυνη θα πρέπει να του προταθει συμβολαιο τουλαχιστον 2 εκατομμυριων το χρονο. (Αν βέβαια είναι ευχαριστημένος με τα χρηματα που παιρνει, ας γινει το παραδειγμα μπας και ξεκαβαλησουν και οι υπολοιποι).
Η επιδραση του, περα απο το αγωνιστικο κομματι, ειναι ανυπολογιστη. Το παλικαρι εχει δημιουργησει παρα πολλα ΠΑΟΚτσακια, που θα αποτελεσουν και το μελλοντικο οπαδικο/φιλαθλο κεφαλαιο της ομαδας.
Οπως και να χει, περισσότερο απο καθε μαγικη του ενεργεια του αναγνωριζω το σπανιο ηθος και την ταπεινοτητα που επιδεικνυει. Με λιγη υπερβολη(;), θα μπορουσε να γινει και σλογκαν: Στην εποχη του θεαθηναι γινε Ντελιας.

- ΑποστόληςΑ
Ψηφίστε τον για το καλύτερο γκολ (των πρώτων δύο αγωνιστικών των p.o.) και player of the month (Μάρτιος):
https://www.stoiximan.gr/vote/
https://www.stoiximan.gr/vote/
Σε ποιά ρεπορτάζ αναφέρεστε? Δεν υπάρχει σοβαρή ανάλυση είτε σε τακτικό είτε σε επίπεδο πληροφορίας στον ΠΑΟΚ.
Ενδεικτικά στο βόλει μαθαίνουμε τα νέα του ΠΑΟΚ απο το ΦΩΣ. Τόση καλή δουλειά κάνουν οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.
Σαφέστατα και υπάρχει ανάγκη για νέο Συμβόλαιο και το οικονομικό παραμένει ένα πολύ μεγάλο θέμα. Ο καλύτερος Έλληνα παίκτης δεν γίνεται να πληρώνεται το 15ο-16ο υψηλότερο συμβόλαιο στην Ομάδα. Και δεν αφορά μόνον τον ίδιο τον παίκτη, αλλά γενικότερα το μήνυμα που δίνεται σε όλη την Ομάδα, τους Φιλάθλους, αλλά και την κοινωνία.
Είτε παίξεις καλά είτε όχι, θα πληρώνεσαι αυτό που έχουν στο μυαλό τους. Ο μισθός σου δεν επιρρεάζεται απο την ποιότητα της εργασίας σου.
Η αξία του θα εκτοξευθεί ακόμη παραπάνω με τις επικείμενες συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είναι οτι θα τον "μάθουν" ή θα "ακουστεί", αλλά το οτι θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του μέσω της Εθνικής απέναντι σε κορυφαίους ποδοσφαιριστές. Το έχει κάνει ήδη.
Τέλος πάντων, ας περιμένουμε να δούμε.
Ενδεικτικά στο βόλει μαθαίνουμε τα νέα του ΠΑΟΚ απο το ΦΩΣ. Τόση καλή δουλειά κάνουν οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.
Σαφέστατα και υπάρχει ανάγκη για νέο Συμβόλαιο και το οικονομικό παραμένει ένα πολύ μεγάλο θέμα. Ο καλύτερος Έλληνα παίκτης δεν γίνεται να πληρώνεται το 15ο-16ο υψηλότερο συμβόλαιο στην Ομάδα. Και δεν αφορά μόνον τον ίδιο τον παίκτη, αλλά γενικότερα το μήνυμα που δίνεται σε όλη την Ομάδα, τους Φιλάθλους, αλλά και την κοινωνία.
Είτε παίξεις καλά είτε όχι, θα πληρώνεσαι αυτό που έχουν στο μυαλό τους. Ο μισθός σου δεν επιρρεάζεται απο την ποιότητα της εργασίας σου.
Η αξία του θα εκτοξευθεί ακόμη παραπάνω με τις επικείμενες συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είναι οτι θα τον "μάθουν" ή θα "ακουστεί", αλλά το οτι θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του μέσω της Εθνικής απέναντι σε κορυφαίους ποδοσφαιριστές. Το έχει κάνει ήδη.
Τέλος πάντων, ας περιμένουμε να δούμε.
Μονος σου εναντια σε 4+ παικτες μονιμα, με κανεναν να σου δινει μια βοηθεια. Να αναγκαζεσαι να πας πισω απο το κεντρο να παρεις την μπαλα γιατι ειναι τοσο ανικανα τα χαφ.
Μονος σου παικταρα μου... Αν φυγεις εσυ... ουτε να το σκεφτομαι δε θελω.
Μονος σου παικταρα μου... Αν φυγεις εσυ... ουτε να το σκεφτομαι δε θελω.
Λάθος που δεν κάνει φαουλ στο 2ο γκολ του βαζελου, κατα τα αλλα προσπαθησε
Επιστροφές μηδέν ....έτσι μπαμπα και χαφ φάνηκαν χαλιά.
Τακτικά δεν ήταν σωστός ειδικά στις επιστροφές και καλύψεις.
ο πέλκας αναγκάζονταν να καλύπτει τις επιστροφές του αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στον άξονα
Κακη τακτική επιλογή.
Τακτικά δεν ήταν σωστός ειδικά στις επιστροφές και καλύψεις.
ο πέλκας αναγκάζονταν να καλύπτει τις επιστροφές του αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στον άξονα
Κακη τακτική επιλογή.