Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από sic-4 »

Με το "θα γκρεμισουμε τα τειχη" ο νους μου παει στον Alexandar, για εναν Αλεξανδρο γκρεμιζεις τειχη...
Εκεινος ομως ειναι Πριλοβατς δεν ειναι σε -ιτς

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο καιρός γαρ εγγίτς.
ΛΟΛ ρε
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Τερματοφύλακα θα πάρουμε ;
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Αν από όλα αυτά που βλέπουμε το πρόβλημα είναι ο τερματοφύλακας εγώ παραιτούμαι...χαφ (μπορεί και 2) ,δεκάρι, αρ μπακ...
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Νινουα , Εσιτι, περειρα , βρακας έξω και αντικαταστάτες για αυτούς
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

jibbie έγραψε:Τερματοφύλακα θα πάρουμε ;
Εεεε ,δεν θα λέμε συνέχεια τα ίδια !
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

laska4 έγραψε:Νινουα , Εσιτι, περειρα , βρακας έξω και αντικαταστάτες για αυτούς
ε δεδομενο ηταν αυτο ρε παιδια τι ξαφνιαστηκατε ? για αυτο γραφω για 2 χαφ μεχρι το τελος των μεταγραφων...αλλα επρεπε να τους δει ο λουτσε δεν γινεται να τους εκοβε προκαταβολικα
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Θεωρώ πολύ πιθανή και την εισήγηση για την απόκτηση παίχτη τύπου "Πέλκα" αλλά και ταχύτατου εξτρέμ για να μπορέσει να βγει το σύστημα του Ρουμάνου.

Τώρα για χαφ και αριστερό μπακ, περιττό να ειπωθεί κάτι, προφανώς κινούμαστε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Σήμερα πάντως ο Ροντρίγκο είχε κέφια και ας ήταν αριστερά. Θετική εμφάνιση.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οσο μπορει να σταθει καποιος στο σημερινο παιχνιδι για μενα ηταν ενας λογος που γκρινιαζω για τον Σλοβενο.Ο Σλοβενος ειμαι σιγουρος οτι στο ελληνικο πρωταθλημα θα προσφερει αυτα που θελει ο Λουτσεσκου,σε επιπεδο Ευρωπης ομως θα ηθελα κατι διαφορετικο απο αυτον ,καθως και ατομικα και σε πλαισιο διδυμων που θα συνθεσει με το υπολοιπο ροστερ, αν δεν αποκτηθει αλλο χαφ, δεν αλλαζει κατι εντυπωσιακα.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Όλοι θέλουμε χαφ, ταχυδυναμικά, αθλητικά, μπαλάτα αλλά και σε νεαρή ηλικία πχ μέχρι 25 χρονών.. Μόνο που αυτά τα χαφ τα θέλει όλη η Ευρώπη και γι' αυτό κοστίζουν. Άρα επιλέγεις να πάρεις είτε αθλητικό χαφ αλλά σχετικά άμπαλο ή μπαλάτο αλλά σχετικά αργό ή μεγαλύτερης ηλικίας. Το ερώτημα μου είναι γιατί δε στοχεύουμε να φτιάξουμε τέτοια χαφ από τις ακαδημίες. Πχ ο Μπαλογιάννης που δώσαμε στον οφη γιατί δεν μπορέσαμε να τον κάνουμε και αθλητή ενώ ξέρει πολύ μπάλα. Μήπως κάποιος παίκτης πρέπει να έχει τη σωματική έφεση για να γίνει καλός και αθλητικά; Δεν ξέρω, ερώτηση κάνω;
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

dimitris88 έγραψε:Όλοι θέλουμε χαφ, ταχυδυναμικά, αθλητικά, μπαλάτα αλλά και σε νεαρή ηλικία πχ μέχρι 25 χρονών.. Μόνο που αυτά τα χαφ τα θέλει όλη η Ευρώπη και γι' αυτό κοστίζουν. Άρα επιλέγεις να πάρεις είτε αθλητικό χαφ αλλά σχετικά άμπαλο ή μπαλάτο αλλά σχετικά αργό ή μεγαλύτερης ηλικίας. Το ερώτημα μου είναι γιατί δε στοχεύουμε να φτιάξουμε τέτοια χαφ από τις ακαδημίες. Πχ ο Μπαλογιάννης που δώσαμε στον οφη γιατί δεν μπορέσαμε να τον κάνουμε και αθλητή ενώ ξέρει πολύ μπάλα. Μήπως κάποιος παίκτης πρέπει να έχει τη σωματική έφεση για να γίνει καλός και αθλητικά; Δεν ξέρω, ερώτηση κάνω;
Δεν είχε καλό μανατζερ ή λαδακι προφανώς.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Minority4 έγραψε:Θεωρώ πολύ πιθανή και την εισήγηση για την απόκτηση παίχτη τύπου "Πέλκα" αλλά και ταχύτατου εξτρέμ για να μπορέσει να βγει το σύστημα του Ρουμάνου.

Τώρα για χαφ και αριστερό μπακ, περιττό να ειπωθεί κάτι, προφανώς κινούμαστε.
Δεδομένα είναι όλα αυτά φίλε.

Ήδη στο πλάνο ειναι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

navigator11 έγραψε:Σήμερα πάντως ο Ροντρίγκο είχε κέφια και ας ήταν αριστερά. Θετική εμφάνιση.
Η έντονη βροχόπτωση τον βοήθησε να νιώθει λιγότερο συγκαμενος. Ευδιάκριτη η επούλωση
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

dimitris88 αυτη τη στιγμη ο πλανητης βρωμαει απο ταχυδυναμικα αθλητικα χαφ και καλυτερος τροπος αποκτησης τους ειναι να στοχευσεις σε σχετικα νεαρες ηλικιες,ψαγμενες σε θεμα σκαουτινγκ,αλλα εμεις πχ δωσαμε 7 μυρια για να παρουμε τον Εσιτι και τον Αγκουστο...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Мир έγραψε:
dimitris88 έγραψε:Όλοι θέλουμε χαφ, ταχυδυναμικά, αθλητικά, μπαλάτα αλλά και σε νεαρή ηλικία πχ μέχρι 25 χρονών.. Μόνο που αυτά τα χαφ τα θέλει όλη η Ευρώπη και γι' αυτό κοστίζουν. Άρα επιλέγεις να πάρεις είτε αθλητικό χαφ αλλά σχετικά άμπαλο ή μπαλάτο αλλά σχετικά αργό ή μεγαλύτερης ηλικίας. Το ερώτημα μου είναι γιατί δε στοχεύουμε να φτιάξουμε τέτοια χαφ από τις ακαδημίες. Πχ ο Μπαλογιάννης που δώσαμε στον οφη γιατί δεν μπορέσαμε να τον κάνουμε και αθλητή ενώ ξέρει πολύ μπάλα. Μήπως κάποιος παίκτης πρέπει να έχει τη σωματική έφεση για να γίνει καλός και αθλητικά; Δεν ξέρω, ερώτηση κάνω;
Δεν είχε καλό μανατζερ ή λαδακι προφανώς.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν είχε κανένα από τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά.
Αλλά την καλή κουβέντα έτοιμη την έχουμε για να ξεφτιλισουμε την λειτουργία της ομάδας.
Η απάντηση η πορεία του στο Βόλο και στον ΟΦΗ.
Πίσω από τον Τοσκάνη στον Βόλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”