Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Το οτι σε αφηνουν να απειλεις με σωματικη βια σε ενα φορουμ τοσο ανοιχτα με σοκαρει παντως.
- Μπαρκαρούτσος
Μη νιώθεις απειλή. Σε είπα ξεκάθαρα. Δεν θα ξαναμιλήσεις για τον τρόπο που μεγάλωσα και τις αρχές μου. Αν το κάνεις, θα βρεθούμε και θα σε εξηγήσω ακριβώς πώς μεγάλωσα. Δεν απειλώ.

Δεν έχεις μια ζωή, πολλές έχεις. Σαν video game, πεθαίνεις και κάνεις respawnZanis24 έγραψε:Δεν ξερω, δεν ειμαι του επιπεδου σου. Δεν συνηθιζω να μπαινω σε φορουμ και να μαλωνω με κοσμο. Εχω και ζωη.

- Μπαρκαρούτσος
Μα δεν εχεις αρχες, αν ειχες δε θα εκανες ολο αυτο το σκηνικο σαν attention whore.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μη νιώθεις απειλή. Σε είπα ξεκάθαρα. Δεν θα ξαναμιλήσεις για τον τρόπο που μεγάλωσα και τις αρχές μου. Αν το κάνεις, θα βρεθούμε και θα σε εξηγήσω ακριβώς πώς μεγάλωσα. Δεν απειλώ.
Δεν έχεις μια ζωή, πολλές έχεις. Σαν video game, πεθαίνεις και κάνεις respawnZanis24 έγραψε:Δεν ξερω, δεν ειμαι του επιπεδου σου. Δεν συνηθιζω να μπαινω σε φορουμ και να μαλωνω με κοσμο. Εχω και ζωη.
Ευχαριστω, οι γονεις μου μου εδειχναν τι ειναι σωστο και τι λαθος απο μικρο παιδι. Νιωθω πολυ τυχερος.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Είσαι πολύ τυχερός. Στην Ελλάδα είναι πολύ σπάνιο.
- Μπαρκαρούτσος
Ε εγώ δεν έχω αρχές, εσύ δεν έχεις τέλος, όλα καλάZanis24 έγραψε:Μα δεν εχεις αρχες, αν ειχες δε θα εκανες ολο αυτο το σκηνικο σαν attention whore.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μη νιώθεις απειλή. Σε είπα ξεκάθαρα. Δεν θα ξαναμιλήσεις για τον τρόπο που μεγάλωσα και τις αρχές μου. Αν το κάνεις, θα βρεθούμε και θα σε εξηγήσω ακριβώς πώς μεγάλωσα. Δεν απειλώ.

- George Best
Ο εξυπνος παραδεχεται, ο πονηρος δικαιολογειται και ο ανοητος επιμενει και σε άλλα threads...
Ε εγώ δεν έχω αρχές, εσύ δεν έχεις τέλος, όλα καλάΜπαρκαρούτσος έγραψε:Μα δεν εχεις αρχες, αν ειχες δε θα εκανες ολο αυτο το σκηνικο σαν attention whore.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μη νιώθεις απειλή. Σε είπα ξεκάθαρα. Δεν θα ξαναμιλήσεις για τον τρόπο που μεγάλωσα και τις αρχές μου. Αν το κάνεις, θα βρεθούμε και θα σε εξηγήσω ακριβώς πώς μεγάλωσα. Δεν απειλώ.

Αν εννοεις να μην απανταω οταν με προσβαλλουν, nope δεν εχω τελος καλε μου φιλε Μαικ Ταισον του φορουμ

επιμενεις κι εδω φιλε μου?George Best έγραψε:Ο εξυπνος παραδεχεται, ο πονηρος δικαιολογειται και ο ανοητος επιμενει και σε άλλα threads...
- Μπαρκαρούτσος
Μιας και πήραμε φόρα:
Σ'το έγραψα στο topic Szolnoki - ΠΑΟΚ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ρε 'σύ, τόσο καιρό εδώ μέσα, πες μου τι σε έκανα, ειλικρινά.
Σε έφαγα την ουρά στο σούπερ μάρκετ;
Σε έκανα bullying στο δημοτικό;
Σε έπεσαν 5€ στο δρόμο και ήμουν πίσω σου και τα πήρα;
Σε έκλεψα την ομπρέλα βγαίνοντας από την καφετέρια σε μια βροχερή μέρα;
Κοφτε το αμέσως όλοι οι εμπλεκόμενοι αλλιώς φύγατε για μήνα
Μας πρήξατε
Και όποιος έχει όρεξη για εξυπνάδες και νουθεσίες, ξέρει που να τις γράψει αντί να προκαλεί μιζέρια δημόσια
Μας πρήξατε
Και όποιος έχει όρεξη για εξυπνάδες και νουθεσίες, ξέρει που να τις γράψει αντί να προκαλεί μιζέρια δημόσια
Ο αλλος απειλει ευθεως και μας βαζετε στο ιδιο καζανι;Equalizer έγραψε:Κοφτε το αμέσως όλοι οι εμπλεκόμενοι αλλιώς φύγατε για μήνα
Μας πρήξατε
-
- Σασταλεγάκιας 2025