Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Με αφορμη αυτο που εγινε χθες με τους ραδιο αρβυλα, εγω να πω πως ειχε αγιο ο Σαββιδης (και εμεις μαλλον) που δεν ηταν ακομα στο οπεν. Το τι θα ακουγαμε, το τι θα γραφαν, σε τι μεγεθος θα εφτανε το συκωτι μας ουτε θελω να το φανταστω.
-
Ακομα και γι αυτους και για το ντου που εγινε εγω βλεπω το 99,9% των ευθυνων στην ΠΑΕ ενω εσυ δεν νομιζω.-ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Ok , ελεύθερα αν έτσι αισθάνεσαι καλύτερα.montekristo έγραψε:Δικαιωμα μου κι εμενα να διαμαρτυρομαι οπως και οσων νιωθουν καλυτερα μ αυτο απ το να λιβανιζουν στα λαθη.-
Δεν χρειαζεται προτασεις απο εμας τους τιποτενιους μπροστα του ενας μεγαλοεπιχειρηματιας του βεληνεκους του οταν κι ενα παιδακι του Γυμνασιου μπορει να δει πως προοδευουν καποιες ευρωπαικες ομαδες και να κανει το ιδιο!
Πιο πολλα προσφερει ενας προβληματισμενος και διαμαρτυρομενος απο εναν παραιτημενο και αδιαφορο οπαδο.-
Αυτοί με το ντου στην Τούμπα ήταν από την ομάδα των προβληματισμών?
Τεράστια η προσφορά τους.
Για το γεγονος οτι 50-100 μπαχαλακηδες κανουν κουμαντο στην Τουμπα η ΠΑΕ εχει την πρωταρχικη ευθυνη.-
Δεν μπορει να εχει γινει βουκινο πριν τον αγωνα οτι θα διακοπει και οι καγκελοπορτες να ανοιγουν αερα πατερα.-
Την επομενη ωρα κιολας δεν επρεπε να εχει αντικατασταθει ο υπευθυνος ασφαλειας της ΠΑΕ και 2-3 ατομα;
Δεν ειδα ομως να γινεται κατι τετοιο οποτε νομιζω οτι εχω το δακαιωμα να προβληματιζομαι ακομα παραπανω.-
Η μηπως δεν το εχω;
Ερώτηση-απορία, θα μας πει κανένας τι έγινε προχθές το βράδυ ή μούγκα στη στρούγκα???
- NikLiverpool
Μιλάς με γρίφους γέροντα.johnpet έγραψε:Ερώτηση-απορία, θα μας πει κανένας τι έγινε προχθές το βράδυ ή μούγκα στη στρούγκα???
Κάτι πήρε το αυτί μου για ένα ραντεβού προχθές το βράδυ, μια συζήτηση, όμως μπορεί και να γελιέμαι αφού κανένας δεν έχει πει κουβέντα, αλλά και πάλι δεν μπορεί να κάνω τόσο λάθος.NikLiverpool έγραψε:Μιλάς με γρίφους γέροντα.johnpet έγραψε:Ερώτηση-απορία, θα μας πει κανένας τι έγινε προχθές το βράδυ ή μούγκα στη στρούγκα???
Το πιό σωστό όμως είναι να μιλήσουν αυτοί που πήραν μέρος...
-
- ΑποστόληςΑ
Ποτέ δεν συμπάθησα τους Ράδιο Αρβύλα και γενικά τους κακοσατιριστές που κοιτούν το καρφάκι στο μάτι του συναδέλφου τους, χωρίς να δίνουν σημασία στο δοκάρι που διατρυπά το κρανίο τους. Χαίρομαι που ο Ιβάν δεν τους ανανέωσε.
-
τι εννοειται ρε παιδια πειτε το καθαρα να καταλαβαινουμε τι διαβαζουμε εστω και αν ειναι χαζομαρες.
Έχω πληροφορίες πως καποιος με ζώδιο της φωτιάς,βρέθηκε και μίλησε με κάποιον με ζώδιο του αέρα και μίλησαν για ένα θέμα που αρχίζει από Π
Υγ.Το θέμα δεν έχει ζώδιο
Kι εγω άκουσα περίπου τα ίδια αλλα υπάρχει μια αμφιβολία για το Π. Η πηγή είναι πολύ αξιόπιστη.
Για τα ζώδια συμφωνεί και η πηγή μου. Τα στοιχεία διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Για τα ζώδια συμφωνεί και η πηγή μου. Τα στοιχεία διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Εγω συνεχιζοντας να διαβαζω τα ποστ του DoomlordDoomlord4 έγραψε:Έχω πληροφορίες πως καποιος με ζώδιο της φωτιάς,βρέθηκε και μίλησε με κάποιον με ζώδιο του αέρα και μίλησαν για ένα θέμα που αρχίζει από Π

Απλά τονίζω πως το να γράφουμε πως ξέρουμε κάτι αλλά δεν το γράφουμε δεν έχει ουσία
Η γράφεις οτι ξερεις,ή δεν γράφεις τίποτα απολύτως
Περίμενα να μιλήσουν αυτοί έπρεπε να μιλήσουν, επειδή όμως κάποιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν θα ρωτήσω και πάλι.
Τι ειπώθηκε προχθές το βράδυ στην συνάντηση (Skype) των συνδέσμων και του Ιβάν??
Τι ειπώθηκε προχθές το βράδυ στην συνάντηση (Skype) των συνδέσμων και του Ιβάν??