Βιερινιαrainmaker έγραψε:Σε κάθε περίπτωση θέλουμε ένα εξτρέμ ΒΑΡΒΑΤΟ
Τα ημίμετρα μας στέρησαν πολλά εδώ και καιρό.
Δε μπορεί πάντα κάπου να υστερούμε εκεί. Θέλουμε παίκτη με καλή ταχύτητα, καλή τεχνική και σουτ. Όχι μία το ένα μια το άλλο.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
-
Dimg4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
-
xrisitsapa
Πιο εύκολα και πιο φτηνά βρίσκεις καλό αριστερό μπακ παρά εξτρεμ.Dimg4 έγραψε:Βιερινιαrainmaker έγραψε:Σε κάθε περίπτωση θέλουμε ένα εξτρέμ ΒΑΡΒΑΤΟ
Τα ημίμετρα μας στέρησαν πολλά εδώ και καιρό.
Δε μπορεί πάντα κάπου να υστερούμε εκεί. Θέλουμε παίκτη με καλή ταχύτητα, καλή τεχνική και σουτ. Όχι μία το ένα μια το άλλο.
Φέρτε ένα βασικό μπακ βραζιλιανο και αμοληστε μπροστά τον Αντελινο να τους χαζέψει!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Εκτός από παικταρα είναι και παραγουανος άρα πιάνει και θέση ξένου.Tupac έγραψε:Αυτός ο Darío Lezcano ειναι πολύ παικταράς αλλα θελει πολλα λεφτά για να έρθει σε μας.
Εμενα παντως δεν μου φαινεται πολυ πιθανο ο Λουτσεσκου του μικρου ροτεισον και της στηριξης συγκρεκριμενου γκρουπ να εχει ζητησει 3ο φορ.Αν ερθει ο Κοντε πιστευω πως θα ερθει για δευτερος και οπως εχω πει δεν με ενθουσιαζει η προοπτικη.Εκτος των αλλων το γκρουπ των παικτων 30+ μεγαλωνει επικυνδινα και αν για παικτες με την ποιοτητα και την εμπειρια ειτε των υπαρχοντων ειτε του Βερνμπλουμ δεν με ενοχλει, για δευτερες λυσεις με ενοχλει.
-
elvetos giatros
δεν είναι κάτι ιδιαιτεροΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Εκτός από παικταρα είναι και παραγουανος άρα πιάνει και θέση ξένου.Tupac έγραψε:Αυτός ο Darío Lezcano ειναι πολύ παικταράς αλλα θελει πολλα λεφτά για να έρθει σε μας.
τον έχω δει πάμπολλες φορες με τη Λουκέρνη
βαριά βαριά επιπεδου Europa League
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ο Krkic πως τα κατάφερε απο wonderkid και εφάμιλλος του Messi στα 27 του να έχει τέτοια κατρακύλα;ArChAnGeLonfire4 έγραψε:Ο Krkic αν ερθει μεγαλη παιχτουρα τον αλλον δεν τον ξερω καν....Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:https://www.transfermarkt.com/dario-lezcano/profil/spieler/80031
Γιαυτον και τον Μπογιαν κρικιτς γράφει η φορτσα ως εναλλακτικές του Πουκι.
-
savvastheod
Αλήθεια? Κρίμα γιατί όσες φορές έτυχε να τον δω με την Ίνγκολσταντ μου είχε αρέσει...Με διαφορά ο καλύτερος παίκτης εκεί... Έχει και στημένα καλή εκτέλεση καλή ταχύτητα... Βέβαια είναι ξένος οπότε είναι παπάςelvetos giatros έγραψε:δεν είναι κάτι ιδιαιτεροΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Εκτός από παικταρα είναι και παραγουανος άρα πιάνει και θέση ξένου.Tupac έγραψε:Αυτός ο Darío Lezcano ειναι πολύ παικταράς αλλα θελει πολλα λεφτά για να έρθει σε μας.
τον έχω δει πάμπολλες φορες με τη Λουκέρνη
βαριά βαριά επιπεδου Europa League
Η κατρακύλα του Krikic είχε ξεκινήσει πριν φύγει από την Barcelona. Επειδή παρακολουθώ την Barcelona παρα πολλά χρόνια έχουν γραφτεί πολλές ιστορίες για την συμπεριφορά του και για τους λόγους που τον έδιωξαν .
Ισχύει αυτό που είχα γράψει για Στοχ . Όσο ταλέντο και να έχεις αν δεν έχεις μυαλό δεν πας πουθενά .
Αν γίνει δεν είναι μεταγραφή σχεδιασμού, είναι μεταγραφή στοίχημα . Τον παίρνεις με πολλές ρήτρες στο συμβόλαιο του αν σου βγει έχεις κερδίσει παιχταρα μεγάλο αλλιώς κατά τον Γενάρη θα ψάχνει την επόμενη ομάδα του .
Ισχύει αυτό που είχα γράψει για Στοχ . Όσο ταλέντο και να έχεις αν δεν έχεις μυαλό δεν πας πουθενά .
Αν γίνει δεν είναι μεταγραφή σχεδιασμού, είναι μεταγραφή στοίχημα . Τον παίρνεις με πολλές ρήτρες στο συμβόλαιο του αν σου βγει έχεις κερδίσει παιχταρα μεγάλο αλλιώς κατά τον Γενάρη θα ψάχνει την επόμενη ομάδα του .
- sourmenetes
- Moderator
Δε χρειαζεται να ανακατευετε ονοματα διαφορων...
Ξερουμε οτι ολοι μερα εδω γυρνανε και δε φταιει κανενας περαια να την "πληρωσει'
Ξερουμε οτι ολοι μερα εδω γυρνανε και δε φταιει κανενας περαια να την "πληρωσει'
- BlackBlockAttack
Μαγκες μαλλον αυτον εννοουν και οχι τον παικτη της Ίνγκολσταντ
https://www.transfermarkt.com/juan-lesc ... ler/274737

Εγω παντως θα το επαιρνα το ρισκο με τον Κρκιτς, ο Λουτσεσκου ομως δεν νομιζω και δεν τον αδικω ιδιαιτερα.
-
mbison
Δεν ξερω αλλα δεν μου φαινεται κ πολυ αρρενωπος. Μηπως ηταν αυτος ο λογος? Βεβαια θα μου πεις ειναι αλλοι που φαινονται αρρενωποι αλλα ειναι κραγμενοι.chrisg4 έγραψε:Η κατρακύλα του Krikic είχε ξεκινήσει πριν φύγει από την Barcelona. Επειδή παρακολουθώ την Barcelona παρα πολλά χρόνια έχουν γραφτεί πολλές ιστορίες για την συμπεριφορά του και για τους λόγους που τον έδιωξαν . .
Καλημέρα, έχει δίκιο ο BlackBlockAttack.BlackBlockAttack έγραψε:Μαγκες μαλλον αυτον εννοουν και οχι τον παικτη της Ίνγκολσταντ
![]()
Αλλον έχουν φώτο στο πρωτοσέλιδο, για άλλον γράφουν...