Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
GoMaRoS

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από GoMaRoS »

https://www.transfermarkt.com/pedro-con ... eler/96089

10 goal φετος σε ολες τις διοργανωσεις

Ο Πέδρο Κόντε χρειάστηκε μόλις 15 επίσημα παιχνίδια φέτος για να φτάσει τα 10 τέρματα και για μία ακόμα σεζόν οδηγεί τον ΠΑΣ σε μία επιτυχημένη σεζόν. Ο Ισπανός επιθετικός ήταν και πάλι απολαυστικός στους «Ζωσιμάδες», αφού βρήκε δίχτυα δύο φορές, είχε ένα δοκάρι και ήταν μία συνεχής πηγή κινδύνων για την άμυνα του Λεβαδειακ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Τετ 10 Ιαν 2018, 19:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

BlackBlockAttack έγραψε:Ο Ζαιρης γραφει τωρα για δανεισμο σε εμας με 500.000 χωρις να δωσουμε παικτες
Αν ειναι για 500 χωρις εξτρα για το συμβολαιο του, χμμμ.
Δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο deal.
Θα θωρακίσουμε την αμυνα μας με εναν ισαξιο του Ζαμπρανο και γνωστη του πρωταθληματος.
Στόχος ειναι το πρωτάθλημα!

Επιμένω και σε εξάρι και σε περιφερειακό φορ, ή μόνο εξάρι.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, για αυτό ακριβώς το λόγο το πρωί της Πέμπτης 11/1 Λούμπος Μίχελ και Ροντρίγκο Μολέδο θα συναντηθούν με στόχο να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Πάντως, πλέον και ο Παναθηναϊκός πιέζει και αυτός τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό να γίνει κάτοικος Τούμπας έστω και με τη μορφή δανεισμού.

Όπως γίνεται κατανοητό η Πέμπτη είναι κρίσιμη ημέρα για το θέμα του Μολέδο με τους ανθρώπους του Δικεφάλου ωστόσο, να είναι αισιόδοξοι πως τελικά ο κεντρικός αμυντικός από τη Λατινική Αμερική θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα αρχικά με τη μορφή δανεισμού και το καλοκαίρι θα προσπαθήσoυν να βρουν τη «χρυσή τομή» με την Ιντερνασιονάλ.
Λεει κι αλλα αλλα δεν το βαζω ολο αφου ειναι λιγο μεγαλο.

Στην ουσια λεει οτι απο την ΠΑΕ λενε οτι η ανακοινωση των Βραζιλιανων ειναι θεμα τακτικης κτλ κτλ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Απ'το καλοκαιρι το λεω μπανε :mrgreen: οπως ελεγα για ανσαριφαρτ. Ετοιμοι 2οι φορ.

Οσο για μολεδο, πιστευω οτι τον παιρνουμε δανεικο για 6 μηνες και επειτα (εκτος συγκλονιστικου απροοπτου, αλλωστε δν εγιναν λιγα 2 βδομαδες τωρα) παει Ιντερνασιοναλ με την οποια εχει υπογραψει συμβολαιο με ισχυ απτο καλοκαιρι και ειναι ο διακαης του ποθος..

Κατι που εχει θετικα σημεια
- Cb ισως η πιο απαραιτητη θεση αυτη τη στιγμη στην ομαδα

- Όπως και να έχει το σημαντικό είναι ότι κλείδωσε το 2-0 κατά του γάβρου με κεφαλιά από στημένο

- Η πιο ευκολη προσαρμογη ενος ποιοτικου CB,ενω το καλοκαιρι μπορεις να ψαξεις μια και καλη ουτως η αλλως. Για μενα οποιος ερθει φετος πρεπει να εχει ευκολη προσαρμογη και να δεσει οσο πιο γρηγορα γινεται με Βαρελα.

-Γιατι θα παρω στόπερ για 2-3 χρόνια με ηρεμία το καλοκαίρι χωρίς την πίεση που έχω τώρα για το πρωτάθλημα.

-Γιατι πέφτει στα πόδια μου ο βαζελος και του κανω επίδειξη δύναμης κ βοήθειας με οτι αυτό συνεπάγεται και για την προτελευταία αγωνιστική.
αλλα και προβληματικα
τι κινητρο μπορεί να βρει αυτός ο παίκτης αν το μυαλό του είναι στη βραζιλία.

παιρνεις για 6 μήνες έναν παικτη που θα ετοιμάζει βαλίτσες από τον Απρίλιο,

Το καλυτερο δυνατο σεναριο για μας θα ηταν το παρακατω σε μια εκτιμηση που'γραψα προχθες
κατ'εμε, το θεμα με μολεδο εχει ως εξης.
Ο παικτης ειχε αποφασισει να γυρισει (νωρις) στην ιντερνασιοναλ οπου ανδρωθηκε.
Κυριως για οικογενειακούς λογους, ισως και για early retirement..
Πριν κανουμε κρουση για να τον δελεασουμε, αυτος ειχε δωσει τα χερια με τους ανθρωπους της ομαδας για να παει το καλοκαίρι και προφανως το σεβεται, όπως πχ θα εκανε ο Αντελινο..
Η ιντερνασιοναλ απλα προσπαθει με μικρο κοστος να τον παρει απο τωρα, κατι που η ζελα δε δεχεται γιατι προφανως τον εχει πληρωμενο, και επιθυμεί να τον δωσει σε μας.

Η μοναδικη περιπτωση ναρθει σε μας (που συγκεντρωνει λιγες πιθανοτητες), ειναι να μιλησει με την ιντερνασιοναλ και να τους πει οτι λογω (αγωνιστ-οικονομ) δελεαρ, θα κάτσει ακομη 1 χρονο μεχρι το καλοκαιρι του 19 και μετα θα επιστρεψει..

Αλλα προφανως ετσι, δε θα δωσουμε τοσα χρηματα στη ζελα..
Ισως συμβει το καλοκαιρι, αν ψηθει..

Υ.Γ. Και τελικα να παρουμε τον Ragnar, οπως εγινε περσι με Πιερο-Πριγιο :mrgreen:
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Ξέρω, θα μου πείτε γκρινιάζω, αλλά εμένα μου φαίνονται γελοίες αυτές οι καταστάσεις για να ασχολούμαστε. Πέρα από την άποψή μου για τους μεταγραφικούς μας στόχους, που την έχω ξαναγράψει. Είχαμε δυο κενά, έπρεπε να τα αναπληρώσουμε γρήγορα και για άλλη μια φορά ο Γενάρης πήγε 10 και παίχτης στην προπόνηση της ομάδας δεν έχει μπει. Ενώ οι μεταγραφές των ανταγωνιστών μας, καλές ή κακές δεν έχει σημασία, ήδη παίζουν αγώνες. Κι αντί αυτού έχουμε μπει σε μεταγραφικά σήριαλ με χίλιους δύο εμπλεκόμενους που και καλά να τελειώσουν, αυτό θα γίνει με καθυστέρηση και θα μας στοιχίσει και ακριβότερα από το προβλεπόμενο. Λες και δεν υπάρχουν άλλοι παίχτες στον κόσμο.
Δεν είμαι στις διαπραγματεύσεις για να ξέρω αν φταίει κάποιος και που, ήλπιζα όμως σαν απλός οπαδός για μια φορά να τελειώσουμε νωρίς τις υποθέσεις μας, χωρίς ανατροπές και αλλαγές πλάνων. Αλλά μάλλον δεν είναι της μοίρας μας.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

john4serres,
Και ποιός θα πληρώσει το συμβόλαιό του; Η ζέλα;

Αναρωτιέμαι τι διαφορετικό έγραψα στη σελ. 253:
β) είτε θα τον πάρει με 6μηνο δανεισμό με ότι ανταλλάγματα έχει συμφωνήσει με τη ζέλα (λεφτά ή παίκτες ή και τα δύο) συν ότι συμβόλαιο δίνει στον παίκτη. Τα λεφτά του δανεισμού πάνε αποκλειστικά στη ζέλα. Στο εξάμηνο του δανεισμού αυτού, ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι μπορεί να τα βρει και με την Ιντερνασιονάλ και με τον παίκτη (δλδ να παραμείνει - προφανώς με κάποια ανταλλάγματα - ο μολέντο στον ΠΑΟΚ υπογράφοντας νέο συμβόλαιο μετά το πέρας του εξαμήνου).

Ο παίκτης είχε (ή έχει) κάποιου είδους συμφωνία με την Ιντερνασιονάλ. Δεν ήταν συμβόλαιο, αλλιώς δεν θα έρχονταν εδώ οι Βραζιλιάνοι να πιέσουν καταστάσεις (= να πάρουν υπογραφή), αφού η ζέλα δεν μπορεί να επηρεάσει σε ΤΙΠΟΤΑ πλην του χρόνου που μπορεί να φύγει ο παίκτης, τώρα ή το καλοκαίρι. Στον οποίο χρόνο βέβαια πρέπει να τον πληρώνει.

Αν τώρα εσείς είστε ευχαριστημένοι με την όλη αντιμετώπιση του θέματος, με παίκτη που ενώ μένει ελεύθερος είχε προτάσεις μόνο από Τουρκία, μια μετριοκακή έως κακή Βραζιλιάνικη ομάδα κι εμάς, με παίκτη για τον οποίο θα ξοδευτούν δυσανάλογα ποσά σε σχέση με την αξία του, με παίκτη ο οποίος θα είναι με το μισό πόδι και το μισό μυαλό Βραζιλία, μεγειά το κοστουμάκι.
Μερικοί συνοπαδοί έχουν πει ότι τους κάνει κι έτσι, γιατί θεωρούν ότι θα βοηθήσει. Δεν το βλέπω, αλλά μακάρι να έχω εγώ άδικο αν τελικά τον υποστούμε.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ο παίχτης από 1/1 μπορούσε να υπογράψει κανονικο συμβόλαιο όπου ήθελε άρα το ότι λένε αυτοί προσύμφωνο σημαίνει ότι δεν έχει υπογράψει συμβολαιο . Μήπως εφαγαν άκυρο από Moledo και η ανακοίνωση και ειδικα με τον τρόπο που τελειώνει είναι ένα μήνυμα σε μας ότι ή μας δίνετε λεφτά ή πάμε στη FIFA;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Τι λεει η ανακοινωση στο τελος?
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

john4serres έγραψε:
BlackBlockAttack έγραψε:Ο Ζαιρης γραφει τωρα για δανεισμο σε εμας με 500.000 χωρις να δωσουμε παικτες
Αν ειναι για 500 χωρις εξτρα για το συμβολαιο του, χμμμ.
Δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο deal.
Θα θωρακίσουμε την αμυνα μας με εναν ισαξιο του Ζαμπρανο και γνωστη του πρωταθληματος.
Στόχος ειναι το πρωτάθλημα!

Επιμένω και σε εξάρι και σε περιφερειακό φορ, ή μόνο εξάρι.

Ξενερα αν ισχύει.
Μια από τις μεγαλύτερες χαρές μου ήταν να ξεφορτωθούμε επιτέλους Κάτσε και Κωνσταντινίδη και παράλληλα να πάρουμε CB. Win win.
Να επιμείνουμε για ανταλλάγματα
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Μονο ο ΠΑΟΚ μπορει να μπλέξει σε τετοιες καταστασεις.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

johnys999 έγραψε:Ξέρω, θα μου πείτε γκρινιάζω, αλλά εμένα μου φαίνονται γελοίες αυτές οι καταστάσεις για να ασχολούμαστε. Πέρα από την άποψή μου για τους μεταγραφικούς μας στόχους, που την έχω ξαναγράψει. Είχαμε δυο κενά, έπρεπε να τα αναπληρώσουμε γρήγορα και για άλλη μια φορά ο Γενάρης πήγε 10 και παίχτης στην προπόνηση της ομάδας δεν έχει μπει.
Συμφωνώ φίλε και νομίζω οτι με το Μολέδο κξακώς ασχολούμαστε ακόμη, δίνουμε αξία σε παίκτη που δεν θέλει να έρθει και στην Ν.Αμερικάνικη ομάδα που δεν κινήθηκε όσο ντόμπρα όσο ο Ιβάν. Με όλα αυτά εγώ δεν δέχομαι πια τον Μολέδο στην ομάδα μου ως οπαδός, άσε που μπορεί να παίζει και σαν πριμαντόνα μην τυχόν και τραυματιστεί πριν πάει στην ομάδα τής καρδιάς του :?

Ήδη θα έπρεπε να τελειώνουμε μεταγραφή κεντρικού αμυντικού από αλλού. Βέβαια έχω εμπιστοσύνη, αλλά έχω και ανησυχία...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μεγαλο το μπερδεμα,λιγη υπομονη και θα φανει αν ειμαστε γατες η γατακια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

obanebane έγραψε:Στα Γιάννενα βλέπει τον Κοντε να καθαρίζει τη Λιβαδειά. :mrgreen:
simba θραύση κάνει ο φούστης ο Ισπανός,μήπως τον έχουμε δίπλα μας τελικά τον επιθετικό;
Δε ρίχνετε κανένα σφύριγμα όσοι έχετε πρόσβαση στην ΠΑΕ; :mrgreen:
Δεν μπορούμε να κάνουμε κρούση για τον Κόντε.
Το 35% το έχει ο ΠΑΣ, το άλλο 25% το έχει ο manager του, το 12% ο δικηγόρος του, το 7% ο συμβολαιογράφος, το 11% το έχει η μέλλουσα πεθερά του και ένα 10% διάφορα φιλανθρωπικά σωματεία.
Επίσης έχει υπογράψει προικοσύμφωνο με άλλη ομάδα από 1η Απριλίου και με άλλη από 1η Οκτωβρίου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τετ 10 Ιαν 2018, 19:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ελπίζω αν σε κάποιο σημείο καταλάβουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει καλοκαίρι να αποσύρουν το ενδιαφέρον . Παίχτης που ξέρει ότι σε 4 μήνες θα είναι σε άλλη ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει μπάλα .
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Emre Can 'rejected Man City and Bayern Munich' before agreeing pre-contract with Juventus. Liverpool still hopeful of convinced German to stay despite already confirming his intentions of leaving to Italian giants.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”