8. Amr Warda
- V-olakiotis
Re: 8. Amr Warda
Ψόφησε μετά το 65-70, αλλά όσο άντεχε ήταν όαση σε αυτόν τον ΠΑΟΚ...
Σε μια αντεπίθεση μου τα χάλασε που ενώ είχε χώρο μπροστά του, έκανε βιαστική πάσα προς τον Τζιόλη και την έκοψε ο Σεμένδος...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Σε μια αντεπίθεση μου τα χάλασε που ενώ είχε χώρο μπροστά του, έκανε βιαστική πάσα προς τον Τζιόλη και την έκοψε ο Σεμένδος...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ουαρντα Τσέχος και Ζιφκο τρώνε πολύ ξύλο. Λογικό μετά το 70 να μην υπάρχουν. Εκεί θες δύο διαβόλους να τους αλλάξουν να κάνουν το παιχνίδι τανα. Ένας Ενρίκε θα ήταν ταμάμ.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίζει με πάθος και προσφέρει αλλά κάπου θολώνει... Σε 3-4 επιθέσεις καθυστέρησε με παραπανίσια τρίπλα και δεν βγήκε η πάσα στον παίκτη που θα ήταν σε θέση για γκολ άμα την έδινε με την μία. Δεν ήταν θέμα κούρασης αλλά εκτίμησης της φάσης. Έχω απαιτήσεις από αυτόν γιατί ξέρει μπάλα, είναι απρόβλεπτος και μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Μπορείς να πετύχεις τα πάντα αλλά δεν ξέρω αν είσαι διατεθειμένος να κάνεις τις απαραίτητες θυσίες.
Συνέχισε στον ίδιο δρόμο που είσαι τώρα. Αυτός είναι ο σωστός δρόμος.
Συνέχισε στον ίδιο δρόμο που είσαι τώρα. Αυτός είναι ο σωστός δρόμος.
Αμρ, αγόρι μου, κάθε φορά που σκοράρεις κάτι γίνεται και το ματς στραβώνει. Θα σε παρακαλούσα από εδώ και πέρα να αρκείσαι στις ασσίστ.
- thanos-xanthi
- bersekeros
Το κακο ειναι οτι αναγκαζεται να κατεβαινει και να βοηθαει πολυ χαμηλα στο γηπεδο και αυτο μας στερει πραγματα μεσοεπιθετικα αλλα δεν φταιει αυτος για αυτο.
να πω την αληθεια πιστευω πως ενας απο τους λογους που ειναι τοσο καλος στην επιστροφη του ειναι και η απουσια ξεκαθαρου επιθετικου σχεδιου
τον βολευει να του δινει την μπαλα η ομαδα και να κανει τα δικα του χωρις να πρεπει να εχει συμμετοχη σε μια συνολικη επιθετικη λειτουργεια με συγκεκριμενους αυτοματισμους
τον βολευει να του δινει την μπαλα η ομαδα και να κανει τα δικα του χωρις να πρεπει να εχει συμμετοχη σε μια συνολικη επιθετικη λειτουργεια με συγκεκριμενους αυτοματισμους
Η εκπληκτικη φορμα+ορεξη που εχει μπαινει στα συν του Γκαρσια που βρηκε το κουμπι του
Πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε από έναν παίχτη που παίζει πίσω από τον φορ. Ο Αιγύπτιος ναι μεν έχει μια κινητικότητα που βοηθάει στην κυκλοφορία της μπάλας από τη μεσαία γραμμή μέχρι έξω από τη μεγάλη περιοχή, ναι μεν χώνεται μέσα στην περιοχή σε στημένα, σε φάσεις και βάζει γκολ, αλλά Μπίσεσβαρ (στα καλά του) να βγάλει μια ασίστ ή μια πάσα κλειδί ή να κάνει μια ατομική ενέργεια γύρω από την περιοχή που να αναστατώσει την αντίπαλη άμυνα δεν είναι.
κι εκει που βλεπεις οτι θα γινει η ζεμπεκια
ερχεται πισω ο Αμρ παιρνει την μπαλα,την κουβαλαει,ξεμαρκαρονται οι αλλοι
τραβαει επανω του καναδυο,δινει την μπαλα σωστα και ξαναπαει μπροστα
για σημερα MVP
ερχεται πισω ο Αμρ παιρνει την μπαλα,την κουβαλαει,ξεμαρκαρονται οι αλλοι
τραβαει επανω του καναδυο,δινει την μπαλα σωστα και ξαναπαει μπροστα
για σημερα MVP
- Amsterdamer_87
Στο τελος θα μας βγει και κρυφοεξαρι σκουπα
Αμα εισαι παιχταρας και το κατεχεις το τοπι,παιζεις παντου