Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
- Kostas_Peraia4
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
Black_White_Heart
Σήμερα γίνεσαι ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ του ΠΑΟΚ.
την ημέρα που θα σηκώσεις και το τρόπαιο του πρωταθλήματος (που πιστεύω δεν θα αργήσει), θα είσαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΒΑΝ.
την ημέρα που θα σηκώσεις και το τρόπαιο του πρωταθλήματος (που πιστεύω δεν θα αργήσει), θα είσαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΒΑΝ.
-
Dimg4
K_geo έγραψε:Σήμερα γίνεσαι ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ του ΠΑΟΚ.
Ίσως η μεγαλύτερη μέρα στην ιστορία του συλλόγου.
+1926Kostas_Peraia4 έγραψε:ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Σε ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου για το δωρο που μου εκανες ανημερα των γενεθλιων μου..
Ευχομαι απο δω και περα να οδηγησεις τον ΠΑΟΚ μας εκει που του αξιζει..

Ευχομαι απο δω και περα να οδηγησεις τον ΠΑΟΚ μας εκει που του αξιζει..
-
ron-swanson
-
Dimg4
ΕΧΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ! ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΞΕΧΡΕΩΣΕ!
ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΡΙΑΡΕΣ... Ο ΠΑΟΚ ΞΕΧΡΕΩΣΕ!
ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΠΟΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ!
ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΡΙΑΡΕΣ... Ο ΠΑΟΚ ΞΕΧΡΕΩΣΕ!
ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΠΟΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ!
ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
- fireblade4
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!!!
ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!!!
Γιατί με τη σημερινή σου κίνηση, νιώθω πιο σίγουρος οτι αργά ή γρήγορα θα τη βρεις τη λύση και για το διοικητικό-αγωνιστικό.
ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!!!
Γιατί με τη σημερινή σου κίνηση, νιώθω πιο σίγουρος οτι αργά ή γρήγορα θα τη βρεις τη λύση και για το διοικητικό-αγωνιστικό.
Πραγματικα νιωθω τοσο ομορφα σημερα,
Ποσο τυχεροι ειμαστε που ειναι αυτος ο ανθρωπος στην ομάδα μας,ποσο περιφανος που δεν μας εριξε κατηγορία ,ποσο χαρουμενος που δεν μπλεξαμε με αρθρα 44 99 κτλπ
Και παραλληλα στεναχωρημενος που υπηρχαν συνοπαδοί μας που τον λεγαν καπνεργατη που δεν εχει δευτερο κοστούμι,που κοροιδευαν την δηλωση τα χρέη του ΠΑΟΚ ειναι δικά μας χρεη.
ΤΩΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ,ΟΛΟΙ ΜΙΝΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,καλα τα βόλευ και τα χαντμπολ αλλα σα την στιγμηπου γλυφει η μπαλα το πλεκτο δεν υπάρχει ,μακαρι να ημου Βορεια ελλαδα
ΠΑΟΚ
[youtube]lLCEUpIg8rE[/youtube]
Ποσο τυχεροι ειμαστε που ειναι αυτος ο ανθρωπος στην ομάδα μας,ποσο περιφανος που δεν μας εριξε κατηγορία ,ποσο χαρουμενος που δεν μπλεξαμε με αρθρα 44 99 κτλπ
Και παραλληλα στεναχωρημενος που υπηρχαν συνοπαδοί μας που τον λεγαν καπνεργατη που δεν εχει δευτερο κοστούμι,που κοροιδευαν την δηλωση τα χρέη του ΠΑΟΚ ειναι δικά μας χρεη.
ΤΩΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ,ΟΛΟΙ ΜΙΝΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,καλα τα βόλευ και τα χαντμπολ αλλα σα την στιγμηπου γλυφει η μπαλα το πλεκτο δεν υπάρχει ,μακαρι να ημου Βορεια ελλαδα
ΠΑΟΚ
[youtube]lLCEUpIg8rE[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karlat85 την Τρί 12 Μάιος 2015, 12:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ειμαι καθαρος και να μην χρωσταω.... ειναι για εμενα σαν 2 πρωταθληματα!
ενα τεραστιο ευχαριστω, ο καλυτερος μεγαλομετοχος στην ιστορια και ΠΑΟΚ μεχρι το τερμα!!!
Νομιζω οτι αξιζει ενα δωρο απο εμας

σε...συγχωρώ.
στο διόρθωσα αλλά παρακαλώ άλλη φορά όχι greeklish! KGeo
ενα τεραστιο ευχαριστω, ο καλυτερος μεγαλομετοχος στην ιστορια και ΠΑΟΚ μεχρι το τερμα!!!
Νομιζω οτι αξιζει ενα δωρο απο εμας
σε...συγχωρώ.
-
Dimg4
Αν δε γινει σολντ αουτ θα ειμαστε για φαπες.
θελαμε οραμα καβλα κλπ... να τη!
θελαμε οραμα καβλα κλπ... να τη!