Αποστολή και εγώ απο Βέροια ειμαι σε ποιο σχολείο και ποτε πηγαίνεις βρε παιδι ?μπορεί να είμαστε και σειρέςΑποστόληςΑ έγραψε:Έχω κάνει Δημοτικό και Γυμνάσιο, μέχρι πρώτη Λυκείου. Μετά συνέχισα στη Βέροια και για σπουδές στη Θεσσαλονίκη.adam04 έγραψε:Απο οτι εμαθα δεν εχει συγγενεια με το σκουλικι.Ειναι μια αλλη οικογενεια Μυστακιδεοι,δυο αδελφια που ο ενας το παιζει και προπονητης και περασε και απο τον Βατανιακο.Πρεπει να ειναι γιος ενος εκ των δυο.Αποστολη ΚατερινιωτηςΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι. Υπήρξαμε συμμαθητές στο Λύκειο με τον Μπάμπη. Μυστακίδης λεγόταν, αλλά κάποιοι δημοσιογράφοι τον έγραφαν λαθος.
εισαι?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- ΑποστόληςΑ
Μήν ανησυχείς και δεν έρχεται στον ΠΑΟΚ ο Halliche.joshua έγραψε:Εγω λεω μακαρι να ΜΗΝ ισχυει του Χαλις,ενας ποδοσφαιριστης που πριν το μουντιαλ δεν ειχε να επιδειξει τιποτα και τωρα θα καρπωθει την υπεραξια που δημιουργησε απο 2-3 παιχνιδια στο μουντιαλ με τεραστιο ρισκο να αποδειχθει μια τεραστια φουσκα.Δεν εχει την πολυτελεια ο ΠΑΟΚ να πληρωνει πλασματικες αξιες,το παραδειγμα Λοπεζ,Μεσι θα επρεπε να μας ειχε διδαξει.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Διαβάζω στη κεντρική το ...ρεπορταζ που ...κάνουν και ειλικρινά δεν πιστεύω τα μάτια μου.
Ο ένας γράφει ότι θέλουμε (λέει) συνεργασία με Ίντερ
Ο άλλος θυμήθηκε τον Σέλουκ και έγραψε μια ΑΡΔιά και μισή.
Ο τρίτος λέει ότι οσονούπω θα ανακοινώσουμε τρεις.
Χτες έγραφαν ότι θέλουμε τον Πογκόλ δλδ ένα παιδί που έχει να παίξει ΣΟΒΑΡΟ ποδόσφαιρο (ίσως και) τέσσερα χρόνια. Που με Άγγελο προπονητή, δίνω μόνο θεωρητικές πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο.
Μιλάμε για τον ορισμό του "ότι ναναι". Στη κυριολεξία ότι θυμούνται χαίρονται.
Ρεζουμε. Γράφουν ΛΑΚΑΜΙΕΣ γιατί δεν έχουν τι να γράψουν.
Προβλέψεις (δικές μου φυσικά)
* Κινούμαστε για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ένα κεντρικό αμυντικό και ένα πλάγιο μεσοεπιθετικό. Μάτι βγάζει η ξεραΐλα εκεί.
* Φάγαμε την παπάρα με τον Στοχ, αλλά έτσι είναι αυτά δυστυχώς.
* Περιμένουμε τον Ινσαουράλδε. Και εδώ συμβαίνει το ίδιο όπως με τον Στοχ. Φυσικά οι Ρώσσοι τον βάζουν στα φιλικά μπας και τσιμπήσουν κανά τούβλο, είτε από εμάς είτε από κάποιον άλλον.
* έχουμε κάποιους με τους οποίους έχουμε συμφωνήσει (Νάτχο, Φορτούνης κτλ), αλλά ΚΑΙ αυτοί μας έχουν στο περίμενε μπας και βρούνε κάτι καλύτερο. Ιούλιος γαρ ακόμα και όλοι τους ελπίζουν.
* ΔΕΝ πάμε να πάρουμε απλά για να πάρουμε. Πάμε για παίκτες (όπως πχ ο Γκολάσα) που "έχουν να δώσουν". Μόνο εύκολα δεν είναι αυτό. Δεν είναι "μάνατζερ 2014".
ΥΓ : δεν είναι ότι δεν είμαι αγχωμένος. Είμαι. Έχω άλλους λόγους όμως και όχι τα μεταγραφικά. Στα μεταγραφικά, εφόσον έχεις λεφτά, αργά ή γρήγορα κάποιους θα τους πάρεις. Άλλα με προβληματίζουν ΠΟΛΥ περισσότερο.
Χτες έγραφαν ότι θέλουμε τον Πογκόλ δλδ ένα παιδί που έχει να παίξει ΣΟΒΑΡΟ ποδόσφαιρο (ίσως και) τέσσερα χρόνια. Που με Άγγελο προπονητή, δίνω μόνο θεωρητικές πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο.
* Κινούμαστε για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ένα κεντρικό αμυντικό και ένα πλάγιο μεσοεπιθετικό. Μάτι βγάζει η ξεραΐλα εκεί.
* Περιμένουμε τον Ινσαουράλδε. Και εδώ συμβαίνει το ίδιο όπως με τον Στοχ. Φυσικά οι Ρώσσοι τον βάζουν στα φιλικά μπας και τσιμπήσουν κανά τούβλο, είτε από εμάς είτε από κάποιον άλλον.
* έχουμε κάποιους με τους οποίους έχουμε συμφωνήσει (Νάτχο, Φορτούνης κτλ), αλλά ΚΑΙ αυτοί μας έχουν στο περίμενε μπας και βρούνε κάτι καλύτερο. Ιούλιος γαρ ακόμα και όλοι τους ελπίζουν.
* ΔΕΝ πάμε να πάρουμε απλά για να πάρουμε. Πάμε για παίκτες (όπως πχ ο Γκολάσα) που "έχουν να δώσουν". Μόνο εύκολα δεν είναι αυτό. Δεν είναι "μάνατζερ 2014".
ΥΓ : δεν είναι ότι δεν είμαι αγχωμένος. Είμαι. Έχω άλλους λόγους όμως και όχι τα μεταγραφικά. Στα μεταγραφικά, εφόσον έχεις λεφτά, αργά ή γρήγορα κάποιους θα τους πάρεις. Άλλα με προβληματίζουν ΠΟΛΥ περισσότερο.
αδερφε μπορείς να μου πεις εσύ απο που το ξέρεις οτι δεν ήταν βασικός στην χαιφα;NikosAthina έγραψε:Ξέρεις ότι δεν ήταν βασικός καν στην Χαίφα ε;barlow4 έγραψε:η καθυστερηση εχει τσακισει τα νευρα ολου του κοσμου.
αλλα ξεκολληστε με το γκολασα.δεν ειναι μεταγραφη ρισκο.ειναι εξαιρετικη μεταγραφη βασικου παικτη.μακαρι να φερει αλλους 5 τετοιους και ας μη φερει κανεναν διαφημισμενο παικτη.
τον προτιμω απο οποιονδηποτε 33χρονο που περασε απο μεγαλη ομαδα.
τατοιοι παικτες γεμιζουν τις κερκιδες με κατασκοπους και οχι βετερανοι.τετοιοι παικτες εχουν κινητρο και ορεξη και δημιουργουν υπεραξια.
υγ.ιβαν δουλεψε λιγο το επικοινωνιακο.500 μμε υπαρχουν εδω οχι η παλαι ποτε κρατικη πραβδα.επισης δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτη η ιστορια με το skype που πρεπει ολοι να περιμενουν ποτε θα μπεις.δωρεαν wifi ψαχνεις?εξουσιοδοτησε επιτελους εναν ανθρωπο να κανει 5 πραγματα οσο λειπεις.
για αρχη κ μεχρι τα πρωτα ματς στο τσαμπιονς
θες 6+1 κινησεις και μονο.δηλ
2 κεντρικους αμυντικους(ο ενας για μπακ απ)
1 8αρι
2 εξτρεμ
1 σεντερ φορ
η +1 ειναι το τερμα αν δεν μεινει κανεις απο τους 3 "βασικους")
μετα με την ησυχία σου παιρνεις το πολυ αλλους 3+1 παιχτες
1 κεντρικό αμυντικό(για 3-4ο)
1 8/10αρι(για μπακ απ)
1 9αρι(που να παιζει παντου μπροστα)
η +1 ειναι ο 2-3ος τερματοφύλακας
οποτε ΑΝ μεχρι τα μεσα της επομενης εβδομαδας που αρχιζουν τα φιλικα κλεισουμε τους 6+1(μαζι φυσικα με τους κλεισμενους ρατς&γκολασα) θα ειμαι υπερευχαριστημενος..
1 8αρι
2 εξτρεμ
1 σεντερ φορ
1 8/10αρι(για μπακ απ)
οποτε ΑΝ μεχρι τα μεσα της επομενης εβδομαδας που αρχιζουν τα φιλικα κλεισουμε τους 6+1(μαζι φυσικα με τους κλεισμενους ρατς&γκολασα) θα ειμαι υπερευχαριστημενος..
Ετσι ακριβως!angelheart έγραψε:Διαβάζω στη κεντρική το ...ρεπορταζ που ...κάνουν και ειλικρινά δεν πιστεύω τα μάτια μου.
-
NikosAthina
Παίζω στοίχημα φίλε και ασχωλούμε με κάτι τέτοια πρωταθληματάκια όταν δεν βρίσκω καλά σημεία στα μεγάλα πρωταθλήματα και επίσης βασικός να ήταν θέλουμε παίκτη που να ήταν βασικός σε μια Χαίφα που δεν γίνεται σωστός πρωταθλητισμός;; Και ο Τζιώλης βασικός ήταν στη Καισερισπόρ πάει να πει ότι είναι καλός ;;;;;Thracian έγραψε:αδερφε μπορείς να μου πεις εσύ απο που το ξέρεις οτι δεν ήταν βασικός στην χαιφα;NikosAthina έγραψε:Ξέρεις ότι δεν ήταν βασικός καν στην Χαίφα ε;barlow4 έγραψε:η καθυστερηση εχει τσακισει τα νευρα ολου του κοσμου.
αλλα ξεκολληστε με το γκολασα.δεν ειναι μεταγραφη ρισκο.ειναι εξαιρετικη μεταγραφη βασικου παικτη.μακαρι να φερει αλλους 5 τετοιους και ας μη φερει κανεναν διαφημισμενο παικτη.
τον προτιμω απο οποιονδηποτε 33χρονο που περασε απο μεγαλη ομαδα.
τατοιοι παικτες γεμιζουν τις κερκιδες με κατασκοπους και οχι βετερανοι.τετοιοι παικτες εχουν κινητρο και ορεξη και δημιουργουν υπεραξια.
υγ.ιβαν δουλεψε λιγο το επικοινωνιακο.500 μμε υπαρχουν εδω οχι η παλαι ποτε κρατικη πραβδα.επισης δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτη η ιστορια με το skype που πρεπει ολοι να περιμενουν ποτε θα μπεις.δωρεαν wifi ψαχνεις?εξουσιοδοτησε επιτελους εναν ανθρωπο να κανει 5 πραγματα οσο λειπεις.
-
NikosAthina
gergeo4 έγραψε:για αρχη κ μεχρι τα πρωτα ματς στο τσαμπιονςθες 6+1 κινησεις και μονο.δηλ
1 8αρι
2 εξτρεμ
1 σεντερ φορ
1 8/10αρι(για μπακ απ)
4 εξτρεμ χρειαζόμαστε dude μόνο με δύο εξτρεμ δεν βγαίνει η χρονιά
- sourmenetes
- Moderator
Απο εκει που ασχολεισαι πηγες στο σημειο οτι και βασικος να ειναι στη χαιφα παιζει..
Σιγα τον παιχτη..
Δηλαδη και σ εμας ο αντελινο,ο γκαρσια και ο κοντρερας ηταν παιχτακια της σειρας..Στον ΠΑΟΚ παιζανε...
Πληρης παραλογισμος...
Σιγα τον παιχτη..
Δηλαδη και σ εμας ο αντελινο,ο γκαρσια και ο κοντρερας ηταν παιχτακια της σειρας..Στον ΠΑΟΚ παιζανε...
Πληρης παραλογισμος...
NikosAthina έγραψε:gergeo4 έγραψε:για αρχη κ μεχρι τα πρωτα ματς στο τσαμπιονςθες 6+1 κινησεις και μονο.δηλ
1 8αρι
2 εξτρεμ
1 σεντερ φορ
1 8/10αρι(για μπακ απ)
Φιλε σαλπι-ποζογλου-μααρτενς-γκολασα-ποποβιτς-δεληγιαννιδης..6 παιχτες που παιζουν ή μπορουν να παιξουν..κ βαζω αν δεις 2+1(το 9αρι που παιζει παντου μπροστα κατι σαν βιειρινια-μιραλας κοκ)
NikosAthina έγραψε:gergeo4 έγραψε:για αρχη κ μεχρι τα πρωτα ματς στο τσαμπιονςθες 6+1 κινησεις και μονο.δηλ
1 8αρι
2 εξτρεμ
1 σεντερ φορ
1 8/10αρι(για μπακ απ)
δυο εξτρεμ εχουμε σαλπι ποπο
και εγω γκρινιαζω αλλα ειμαι της αποψης να γινουν λιγες κινησεις οχι οπως περσι ροστερ 35 παιχτων
ο αγγελος κοιταει να νοικοκυρεψει την ομαδα θα δει ποιοι του κανουν γιαυτο που θελει να παιξει θα γινουν αποδεσμευσεις δανεισμοι και λιγες αλλα καλες μεταγραφες
επισης θα το ξαναπω γιατι να μη δωσουμε την ευκαιρια στον κουλουρη οι ξενες ομαδες τα 18χρονα ταλεντα τους δεν τα εχουν για τριτη επιλογη και ο κουλουρης ειναι ταλενταρα
αν παρουμε 5 εμπειρους παιχτες σε ολη τη μεταγραφικη περιοδο πιστευω οτι θα ειμαστε μια χαρα τον μαιο οχι 12 παιχτες απ το καλαθι 5 απ το πανω ραφι του ΠΑΟΚ δηλ οχι ροναλντινιους αλλα τυπου νατχο στοχ ινσα λινο κτλ
το προβλημα μας ειναι οι αποδεσμευσεις αυτο με ανησυχει και οχι οι μεταγραφες γιατι αν δεν μπορεσουμε να σπρωξουμε τη λιμαδουρα που μαζεψαν περσι δε θα γινουν μεταγραφες απλα πραγματα
-
NikosAthina
Ρε φίλε τι καταφέραμε με αυτούς που ανάφερες πήραμε πρωτάθλημα;;πήραμε κύπελλο;; πάντα από δεύτεροι και κάτω.sourmenetes έγραψε:Απο εκει που ασχολεισαι πηγες στο σημειο οτι και βασικος να ειναι στη χαιφα παιζει..
Σιγα τον παιχτη..
Πληρης παραλογισμος...
Για να βγεις πρώτος πρέπει να έχεις αν όχι καλύτερο ροστερ από Ολυμπιακό έστω ισάξιο.
υ.γ μεγάλο λάθος που καταπιανόμαστε εμείς οι Παοκτζηδες με κάθε παίκτη. Καμία άλλη ομάδα δεν το κάνει αυτό φεύγει ένας παίκτης και τον ξεχνάνε εμείς το θυμόμαστε εκατό χρόνια μέχρι και τον Λίνο κάναμε μάγκα και ζητάει 500χιλιάρικα που στη χώρα του ούτε 100χιλιάρικα δεν βρίσκει συμβόλαιο
-
NikosAthina
Μάρτενς(10αρι καταρχίν διότι εάν δεν το τοποθετήσει στο 10 τότε χρειαζόμαστε και εκεί παίκτη)che4 έγραψε:NikosAthina έγραψε:gergeo4 έγραψε:για αρχη κ μεχρι τα πρωτα ματς στο τσαμπιονςθες 6+1 κινησεις και μονο.δηλ
1 8αρι
2 εξτρεμ
1 σεντερ φορ
1 8/10αρι(για μπακ απ)
δυο εξτρεμ εχουμε σαλπι ποπο
και εγω γκρινιαζω αλλα ειμαι της αποψης να γινουν λιγες κινησεις οχι οπως περσι ροστερ 35 παιχτων
ο αγγελος κοιταει να νοικοκυρεψει την ομαδα θα δει ποιοι του κανουν γιαυτο που θελει να παιξει θα γινουν αποδεσμευσεις δανεισμοι και λιγες αλλα καλες μεταγραφες
επισης θα το ξαναπω γιατι να μη δωσουμε την ευκαιρια στον κουλουρη οι ξενες ομαδες τα 18χρονα ταλεντα τους δεν τα εχουν για τριτη επιλογη και ο κουλουρης ειναι ταλενταρα
αν παρουμε 5 εμπειρους παιχτες σε ολη τη μεταγραφικη περιοδο πιστευω οτι θα ειμαστε μια χαρα τον μαιο οχι 12 παιχτες απ το καλαθι 5 απ το πανω ραφι του ΠΑΟΚ δηλ οχι ροναλντινιους αλλα τυπου νατχο στοχ ινσα λινο κτλ
το προβλημα μας ειναι οι αποδεσμευσεις αυτο με ανησυχει και οχι οι μεταγραφες γιατι αν δεν μπορεσουμε να σπρωξουμε τη λιμαδουρα που μαζεψαν περσι δε θα γινουν μεταγραφες απλα πραγματα
Βρε με Σάλπι και Πόζογλου πιστεύεις ότι θα γίνει σωστή δουλειά; Και το να μην πάρουμε πολλούς παίκτες και αυτό λάθος είναι γιατί και ο Ολυμπιακός 18παικτές πήρε πέρσι και μια χαρά τα πήγε και φέτος το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει. Η γνώμη μου είναι οτι χρειαζόμαστε το ελάχιστο 10 παίκτες να αποκτήσουμε
- sourmenetes
- Moderator
Πρωτον για να παρεις πρωταθλημα δε θελεις μονο ισαξιο ή καλυτερο ροστερ΄.
Δευτερον εγω ανεφερα το πως μπορεις να βρεις πολυ καλους παιχτες και σε μικρομεσαιες ομαδες οπως ο αντελινο που επαιζε σε εμας,οπως ισως ο γκολαδα που επαιζε στη χαιφα.
Τριτον ο ΠΑΟΚ για αυτο ειναι πασιγνωστος παντου,για τον λαο του που αγαπα υπερβολικα την ομαδα.Ειδικα αυτους που δινουν τη ψυχη τους για την ομαδα.Αν δε σου κανει δικο σου θεμα.
Τεταρτον οταν θα μου βρεις γκαρσια πριν 2 χρονια,λινο τελευταιας τριετιας στο ελ.πρωταθλημα ελα να τα ξαναπουμε.
Δευτερον εγω ανεφερα το πως μπορεις να βρεις πολυ καλους παιχτες και σε μικρομεσαιες ομαδες οπως ο αντελινο που επαιζε σε εμας,οπως ισως ο γκολαδα που επαιζε στη χαιφα.
Τριτον ο ΠΑΟΚ για αυτο ειναι πασιγνωστος παντου,για τον λαο του που αγαπα υπερβολικα την ομαδα.Ειδικα αυτους που δινουν τη ψυχη τους για την ομαδα.Αν δε σου κανει δικο σου θεμα.
Τεταρτον οταν θα μου βρεις γκαρσια πριν 2 χρονια,λινο τελευταιας τριετιας στο ελ.πρωταθλημα ελα να τα ξαναπουμε.