Ναι λίγος…. Δεν είναι και Φάνης. Για ρεζέρβα του Φάνη , μέχρι να τελειώσει η χρονιά, δεν σου έκανε? Επίσης αυτό με την καρδιά είναι άσχετο και με συγχωρείς, αλλά εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα. Ο παίκτης έμεινε εκτός από τραυματισμό στον αστράγαλο. Το πρόβλημα της καρδιάς δεν υφίσταται ως θέμα. Αλλά μπρος στο να στηρίξεις τον Άγγελο μέχρι και….. AIDS, μη σου πω ότι έχει και θα έχει ο όποιος παίκτης μας βολεύει…paoki1985 έγραψε:Μαρτενς..μάλλον βλέπεις κάτι που δεν βλέπει κανεις που ξέρει λίγο μπαλίτσα.psykoman έγραψε:paoki1985
Μαρτενς, Μαντουρο, Σαββιδης...
Μαντούρο..καλός αλλα λίγος. Ξέρει μπαλα παίζει γρηγορα με μία την μπάλα. Αλλά έχει προβλημα στην καρδια.
Σαββίδης..άγνωστο το τι εχει γίνει. Δε μπορώ να εκφερω άποψη. Δεν είμαι στις προπονησεις. Δε ξέρω πως πάει το παιδι.
Άγγελος Αναστασιάδης
-
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Αγαπάει και τυραννιέται;paoki1985 έγραψε: Μαντούρο..καλός αλλα έχει προβλημα στην καρδια..
- kataramenos5
Το θεμα ειναι οτι μαλώνουμε και πως θα τις φάμε.Αλλος τις θελει καλοψημένες ,αλλος ωμές ,αλλος με μπαρμπεκιου σως.Ekatnetworkltd έγραψε:Μιά ζωή τρώμε της σάρκες μας!
Karelias έγραψε:Αγαπάει και τυραννιέται;paoki1985 έγραψε: Μαντούρο..καλός αλλα έχει προβλημα στην καρδια..

Kαλα αδερφε το ποιος εκτιθεται..αστο.McLaren-London έγραψε:Ναι λίγος…. Δεν είναι και Φάνης. Για ρεζέρβα του Φάνη , μέχρι να τελειώσει η χρονιά, δεν σου έκανε? Επίσης αυτό με την καρδιά είναι άσχετο και με συγχωρείς, αλλά εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα. Ο παίκτης έμεινε εκτός από τραυματισμό στον αστράγαλο. Το πρόβλημα της καρδιάς δεν υφίσταται ως θέμα. Αλλά μπρος στο να στηρίξεις τον Άγγελο μέχρι και….. AIDS, μη σου πω ότι έχει και θα έχει ο όποιος παίκτης μας βολεύει…paoki1985 έγραψε:Μαρτενς..μάλλον βλέπεις κάτι που δεν βλέπει κανεις που ξέρει λίγο μπαλίτσα.psykoman έγραψε:paoki1985
Μαρτενς, Μαντουρο, Σαββιδης...
Μαντούρο..καλός αλλα λίγος. Ξέρει μπαλα παίζει γρηγορα με μία την μπάλα. Αλλά έχει προβλημα στην καρδια.
Σαββίδης..άγνωστο το τι εχει γίνει. Δε μπορώ να εκφερω άποψη. Δεν είμαι στις προπονησεις. Δε ξέρω πως πάει το παιδι.
Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
ΚλαίωKarelias έγραψε:Αγαπάει και τυραννιέται;paoki1985 έγραψε: Μαντούρο..καλός αλλα έχει προβλημα στην καρδια..

- desperando
- Επικοινωνία:
συνεχιζεις να δειχνεις την αξια σου σαν ανθρωπος με τετοια ψεματα που λες.paoki1985 έγραψε:Φίλε ένας παίχτης μόνο από τον τροπο που κάνει ένα κοντρολ δειχνει τι παίχτης είναι.. Το παιδί ήρθε με πολύ καλές περγαμινες αλλά δε ξέρω γιατι παρουσιαζει αυτην την εικονα.psykoman έγραψε:Μαρτενς...κατι παραπανω θα ειδες τοτε εσυ στα 10λεπτα που παιζει και λες δεν κανει...
Μαντουρο...το προβλημα στην καρδια που κολαει τωρα;;; (Και τι περιμενε ο Αγγελος στον ματς με τα γαλλακια απο αυτον να κανει;;;; και τι περιμενει γενικα ενας προπονητης απο ενα αμυντικο χαφ οταν το βαζει μεσα και κυνηγαει το σκορ;;;;
Για το προβλημα της καρδιας που κολλάει?? Ρε αδερφέ που κολλάει η καρδια ενός αθλητή?? οι γιατροί ης Σεβίλλης βγηκαν και είπαν οτι ο παιχτης δε μπορει. Τελειωσε απο μεγαλο επιπεδο.
κι επειδη θα συνεχισεις να λες τα δικα σου, βρες μου ενα δημμοσιευμα το οποιο γραφει οτι τελειωσε απο την σεβιλη λογο καρδιας.
ΑληταράαααKarelias έγραψε:Αγαπάει και τυραννιέται;paoki1985 έγραψε: Μαντούρο..καλός αλλα έχει προβλημα στην καρδια..

Μετά το φιάσκο δωνη στεφενς νομίζω ότι δεν δικαιούσαι να λες κάτι τέτοιο.Sera4 έγραψε:τραβα στην εθνικη και κανε οτι τερτιπια θες και με την παναγια και με τα κολληματα σου...φτανει πια δεν αντεχω αλλο...
δεν αντεχω τα κολληματα σου σε παιδια και αποπαιδια δεν αντεχω τα κολληματα σου σε μεταγραφες δεν αντεχω τα κολληματα σου σε ποδοσφαιρικες λογικες....
φτανει και παλι φτανει δεν αντεχω αλλο να μου το δινουν στα χερια μετα απο τοσα χρονια και να τρωω 2-3-4 γκολ απο τον καθε τελειωμενο...
αντε στην εθνικη και παρε οποιους θελεις και πηγαινε τους και οπου θελεις...τουλαχιστον θα τελειωνει το παραμυθι σιγα σιγα με τους πρωταθλητες των 9 αγωνιστικων...
Επειδή δεν ξέρω ποσό χρόνων είσαι, θυμάσαι ποτέ την ομάδα σου πρωταθλήτρια χειμώνα? (Όχι 9 αγωνιστικών)
Και με παίκτες "χρονιάς εξυγίανσης"
Λοιπόν κυριε μου αφενός οι προσδοκίες των πιο τρελων μας ονειρων , που μας δημουργησαν αυτοί οι ήρωες, θα είναι αμαρτία να είναι η ταφόπλακα τους κι αφετέρου μάλλον γαλουχηθηκες με πρωταθλήματα γαυρου όπου ο πρωταθλητής κάνει 27 νίκες. Ε δεν είναι έτσι. Χάσαμε στα Γιάννενα που έφεραν χ στο καραισκκη και φαγαμε 4 στη Ξάνθη όσα κι ο πονηρεμενος βαζελος (μετά τα δικά μας)
Ε ναι ρε κι Άγγελο θέλουμε και πρωτάθλημα θα πάρουμε κι όσοι το πιστεύουμε και στηριζουμε, στο τέλος θα νιώθουμε αυτό το πρωτάθλημα σαν να παιζαμε κι εμείς.
Ελα κι εσύ μαζί μας και το Μάιο θα μαστε καλά.
Η τους σκιζουμε όλους
Paoki 1985 είσαι παλικάρι
3 παίκτες στους πρώτους σκόρερ
zoran τα λες σωστά, και σκέφτομαι πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν οι δύο ήττες αυτές γινόταν σε προηγούμενες αγωνιστικές, αλλά κατάφερνες να πάρεις 3 διπλά σερί...
Όλοι θα χρησιμοποιούσαν τελείως διαφορετικό λεξιλόγιο..

Όλοι θα χρησιμοποιούσαν τελείως διαφορετικό λεξιλόγιο..

Πανέξυπνος ο Ιβαν Σαββίδης.
Αυτοί που βρίζουν τον Άγγελο δεν ξέρω τι είναι.
Karelias έγραψε:Αγαπάει και τυραννιέται;paoki1985 έγραψε: Μαντούρο..καλός αλλα έχει προβλημα στην καρδια..
Νάσαι καλά ρε αδερφε.
-
Νομίζω ότι είναι λίγο άκυρα αυτά που γράφονται χωρίς να θέλω
να προσβάλω κανένα. Ο στόχος της ομάδας για φέτος παραμένει
η δεύτερη θέση και η έξοδος στα προκριματικά του CL, οι βασικοί
αντίπαλοι της ομάδας για φέτος είναι βαζέλα, ατρομητάκος κ τρίπολας,
μία νίκη εκτός έδρας με το γαύρο δε σημαίνει τίποτε, αν δεν κερδίζεις όλα
τα χωριουδάκια μέσα έξω, όπως κ πέρυσι η βαριά ήττα του στέφενς , έτσι κ φέτος
η νίκη με 1-4 ( 1-2 μαιμού) μεταφράζεται από πολλούς συνοπαδούς ως πορεία
πρωταθλητισμού,ενώ για το στέφενς ήταν η μικρασιατική καταστροφή στο τετράγωνο,
κ τα δύο είναι υπερβολές, κ η υπερβολή δυστυχώς είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα
της ελληνικής φυλής. Το βασικό λάθος των Αναστασιάδη - Βρύζα για φέτος είναι ο
σχεδιασμός της άμυνας, ένα δεξί μπακ δε σημαίνει ότι μπορεί να παίξει κεντρικός
αμυντικός, και το αντίθετο, το ίδιο συμβαίνει και με τα εξτρεμ κτλ. Αν φτιάξουν
την άμυνα ακόμη κ τώρα ( 2 κεντρικοί αμυντικοί), και πάρουν εξτρεμ κ κέντρο
κ στείλουν μερικά πλάγια μπακ που είναι ακατάλληλοι κατά την άποψη μου τότε βρίσκονται
σε καλό δρόμο. Όταν όμως πριν μερικές μέρες βγήκε το ένα από τα δύο φερέφωνα
του ζβ (τζόγλου) και είπε δημοσίως ότι θα παρουν μόνο τον παπαγιαννόπουλο γιατί
έχουν ήδη κλείσει κεντρικό αμυντικό για το καλοκαίρι, τότε δικαιούμαι κ εγώ να πω
στον Αναστασιάδη ότι μερικά πράγματα μαζί με το βρύζα πρέπει να βγουν αν έχουν
αρχίδια και να τα πουν στον κόσμο, γι'αυτό πληρώνονται και λέγονται αντίστοιχα προπονητής
κ τεχνικός διευθυντής, μήπως ακούσατε στη γενική συνέλευση τις ειρωνείες του ζβ σχετικά
με τις μεταγραφές? Να βγουν σε δημόσια συνέντευξη και να πουν το πλάνο τους, φέτος φτιάχνω ομάδα
του χρόνου η σε τρία χρόνια πάω για τίτλους κτλ. Εγώ προσωπικά και το σατανά να είχα για
προπονητή αν έπαιρνε το πρωτάθλημα θα τον κουβαλούσα στους ώμους,
Τελικό συμπέρασμα όσο ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΓΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ.
να προσβάλω κανένα. Ο στόχος της ομάδας για φέτος παραμένει
η δεύτερη θέση και η έξοδος στα προκριματικά του CL, οι βασικοί
αντίπαλοι της ομάδας για φέτος είναι βαζέλα, ατρομητάκος κ τρίπολας,
μία νίκη εκτός έδρας με το γαύρο δε σημαίνει τίποτε, αν δεν κερδίζεις όλα
τα χωριουδάκια μέσα έξω, όπως κ πέρυσι η βαριά ήττα του στέφενς , έτσι κ φέτος
η νίκη με 1-4 ( 1-2 μαιμού) μεταφράζεται από πολλούς συνοπαδούς ως πορεία
πρωταθλητισμού,ενώ για το στέφενς ήταν η μικρασιατική καταστροφή στο τετράγωνο,
κ τα δύο είναι υπερβολές, κ η υπερβολή δυστυχώς είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα
της ελληνικής φυλής. Το βασικό λάθος των Αναστασιάδη - Βρύζα για φέτος είναι ο
σχεδιασμός της άμυνας, ένα δεξί μπακ δε σημαίνει ότι μπορεί να παίξει κεντρικός
αμυντικός, και το αντίθετο, το ίδιο συμβαίνει και με τα εξτρεμ κτλ. Αν φτιάξουν
την άμυνα ακόμη κ τώρα ( 2 κεντρικοί αμυντικοί), και πάρουν εξτρεμ κ κέντρο
κ στείλουν μερικά πλάγια μπακ που είναι ακατάλληλοι κατά την άποψη μου τότε βρίσκονται
σε καλό δρόμο. Όταν όμως πριν μερικές μέρες βγήκε το ένα από τα δύο φερέφωνα
του ζβ (τζόγλου) και είπε δημοσίως ότι θα παρουν μόνο τον παπαγιαννόπουλο γιατί
έχουν ήδη κλείσει κεντρικό αμυντικό για το καλοκαίρι, τότε δικαιούμαι κ εγώ να πω
στον Αναστασιάδη ότι μερικά πράγματα μαζί με το βρύζα πρέπει να βγουν αν έχουν
αρχίδια και να τα πουν στον κόσμο, γι'αυτό πληρώνονται και λέγονται αντίστοιχα προπονητής
κ τεχνικός διευθυντής, μήπως ακούσατε στη γενική συνέλευση τις ειρωνείες του ζβ σχετικά
με τις μεταγραφές? Να βγουν σε δημόσια συνέντευξη και να πουν το πλάνο τους, φέτος φτιάχνω ομάδα
του χρόνου η σε τρία χρόνια πάω για τίτλους κτλ. Εγώ προσωπικά και το σατανά να είχα για
προπονητή αν έπαιρνε το πρωτάθλημα θα τον κουβαλούσα στους ώμους,
Τελικό συμπέρασμα όσο ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΓΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ.
Πολύ σωστή προσέγγιση.Doomlord4 έγραψε:Πανέξυπνος ο Ιβαν Σαββίδης.
Κάτι λέγαμε για "ασπίδες" κ "προφυλακτήρες" το καλοκαίρι.
- hasio_john
Οι ευθύνες του Αναστασιάδη
Ο Κώστας Κεφαλογιάννης γράφει για την ήττα του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα, αναλύει τους λόγους για τα αγωνιστικά χάλια του "Δικεφάλου" και καταλογίζει ευθύνες στον Άγγελο Αναστασιάδη που δεν έχει plan b.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης", πήγε τη μεταξύ τους διαφορά στους πέντε πόντους και μάζεψε τόσους και τέτοιους διθυράμβους από τα ΜΜΕ, όσους δεν είχε μαζέψει εδώ και δεκαετίες! Μέχρι που κάποιος ανόητος (μην το ψάχνετε, εγώ ήμουν) έσπευσε να τον συγκρίνει με την περυσινή Ατλέτικο Μαδρίτης! Εκείνο το βράδυ, η παράσταση νίκης του (για να χρησιμοποιήσω έναν όρο των ημερών) χτυπούσε σταλινικά ποσοστά. Και ο Άγγελος Αναστασιάδης έμοιαζε με κράμα Μουρίνιο και Αντσελότι.
Τι συνέβη στη συνέχεια; Δίκαιη και βαριά ήττα από την Ξάνθη, εντός έδρας δίκαιη ήττα και αποκλεισμός από την Γκινγκάμπ, δύσκολη και τυχερή εντός νίκη επί της Κέρκυρας, δίκαιη και βαριά ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννενα. Αν η χρονιά κλείσει με ήττα και από τον Λεβαδειακό (κάτι που δεν δεν μοιάζει απίθανο), θα μιλάμε για πλήρη κατάρρευση.
Οι αιτίες για τα πρόσφατα αγωνιστικά χάλια του "Δικεφάλου" έχουν αναλυθεί εκτενώς και από αυτό και από τα υπόλοιπα αθλητικά σάιτ: Μικρό ρόστερ, συνεπακόλουθη κούραση, τραυματισμοί και έλλειψη ποιότητας. Μετά το 3-0 στους Ζωσιμάδες, νομίζω πρέπει να προσθέσουμε ακόμα μια: Την εμμονή του Αναστασιάδη να παίζει κάτι που η ομάδα του δεν μπορεί πια να υποστηρίξει. Στο ξεκίνημα της σεζόν, με τους παίκτες φρέσκους και ορεξάτους, η πίεση ψηλά ήταν ένας καλός τρόπος να αναδειχθούν τα αθλητικά προσόντα του ΠΑΟΚ, να καλυφθούν οι ποιοτικές και αμυντικές αδυναμίες και να αποκτήσει το σύνολο του Άγγελου ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα και νοοτροπία νικητή. Τη δεδομένη χρονική στιγμή εντούτοις πρόκειται ξεκάθαρα για μια αυτοκτονική επιλογή! Ο ΠΑΟΚ έχει τρεις πανομοιότυπες ήττες μέσα σε λίγες μέρες όχι μόνο επειδή είναι κουρασμένος αλλά επειδή ο Αναστασιάδης δεν έχει παρουσιάζει ένα plan b. Όσα σχήματα κι αν αλλάζει την ώρα του αγώνα, όσο παίζει τόσο ψηλά στο γήπεδο και αφήνει πίσω ένα στρέμμα κενού χώρου πίσω, τόσο θα εκτίθεται, θα τρώει συνεχώς το ίδιο γκολ, θα χάνει βαθμούς και αυτοπεποίθηση.
Αδυνατώ να καταλάβω γιατί ο ΠΑΟΚ, μετά την τεσσάρα στην Ξάνθη, μετά την πίκρα από τους Γάλλους, μετά τα ζόρια με την Κέρκυρα, πήγε και στα Γιάννενα με την ίδια αφέλεια. Γιατί ενώ του έλειπαν οι Μακ, Ρατς, Τζιόλης, Τζαβέλλας, Κατσικάς, επέτρεψε στους γηπεδούχους να κάνουν ακριβώς ότι είχαν σχεδιάσει! Αν δηλαδή περίμενε ο ίδιος πιο πίσω τι θα συνέβαινε; Ας κάνουμε μια εικασία: Αρχικά ο Πετράκης θα αιφνιδιαζόταν, στη συνέχεια θα βλέπαμε μια σούπα με δυο ομάδες που προσέχουν την άμυνα τους και να ψάχνουν μια καλή στιγμή για να "κλέψουν" το τρίποντο. Ποιος από τους δυο ήταν πιθανότερο να τη βρει: Ο ΠΑΣ με Ίλιτς, Τσάβες ή ο ΠΑΟΚ με Κλάους, Περέιρα, Σάλπι; Στη χειρότερη των περιπτώσεων κανείς. Ο "Δικέφαλος" θα γκέλαρε μεν, δεν θα έχανε δε. Το ίδιο θα μπορούσε να έχει γίνει και στην Ξάνθη. Με δυο επιπλέον βαθμούς, τώρα η διαφορά θα βρισκόταν στους τρεις από τον Ολυμπιακό.
Θα μου πείτε με "αν", δεν κερδίζονται πρωταθλήματα. Σωστά. Τα πρωταθλήματα, κερδίζονται μεταξύ άλλων και με κυνισμό. Με επαγγελματικές νίκες. Οι Ερυθρόλευκοι π.χ. ήταν μέτριοι έως κακοί κόντρα σε Πανιώνιο και Λεβαδειακό αλλά νίκησαν και βρίσκονται πια σε απόσταση βολής. Ο ΠΑΟΚ του Άγγελου Αναστασιάδη δεν γνωρίζει πώς να παίρνει τέτοιες (επαγγελματικές νίκες εννοώ). Αν δεν μάθει, πολύ σύντομα δεν θα τον κυνηγούν, αλλά θα κυνηγάει. Και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα φτάνει.
Η πλάκα είναι ότι κανείς δεν περίμενε ότι ο ΠΑΟΚ θα βρισκόταν ακόμα στην κορυφή , κανείς δεν είχε την προσδοκία του πρωταθλητισμού από τους "ασπρόμαυρους" όταν ξεκινούσε η Σούπερ Λίγκα. Μονάχοι τους την δημιούργησαν, ο Αναστασιάδης και οι ποδοσφαιριστές του (με τη βοήθεια της αγωνιστικής μετριότητας του Ολυμπιακού). Αν ο ΠΑΟΚ ήταν δεύτερος σε όλο τον πρώτο γύρο και τελείωνε ένα πόντο πίσω από τους Πειραιώτες, ουδείς θα ξενέρωνε. Τώρα όμως, έτσι και προσπεράσει ο Ολυμπιακός την Κυριακή, το ξενέρωμα θα είναι τεράστιο...
http://www.contra.gr/Columns/Comment/ko ... 04837.html
Ο Κώστας Κεφαλογιάννης γράφει για την ήττα του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα, αναλύει τους λόγους για τα αγωνιστικά χάλια του "Δικεφάλου" και καταλογίζει ευθύνες στον Άγγελο Αναστασιάδη που δεν έχει plan b.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης", πήγε τη μεταξύ τους διαφορά στους πέντε πόντους και μάζεψε τόσους και τέτοιους διθυράμβους από τα ΜΜΕ, όσους δεν είχε μαζέψει εδώ και δεκαετίες! Μέχρι που κάποιος ανόητος (μην το ψάχνετε, εγώ ήμουν) έσπευσε να τον συγκρίνει με την περυσινή Ατλέτικο Μαδρίτης! Εκείνο το βράδυ, η παράσταση νίκης του (για να χρησιμοποιήσω έναν όρο των ημερών) χτυπούσε σταλινικά ποσοστά. Και ο Άγγελος Αναστασιάδης έμοιαζε με κράμα Μουρίνιο και Αντσελότι.
Τι συνέβη στη συνέχεια; Δίκαιη και βαριά ήττα από την Ξάνθη, εντός έδρας δίκαιη ήττα και αποκλεισμός από την Γκινγκάμπ, δύσκολη και τυχερή εντός νίκη επί της Κέρκυρας, δίκαιη και βαριά ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννενα. Αν η χρονιά κλείσει με ήττα και από τον Λεβαδειακό (κάτι που δεν δεν μοιάζει απίθανο), θα μιλάμε για πλήρη κατάρρευση.
Οι αιτίες για τα πρόσφατα αγωνιστικά χάλια του "Δικεφάλου" έχουν αναλυθεί εκτενώς και από αυτό και από τα υπόλοιπα αθλητικά σάιτ: Μικρό ρόστερ, συνεπακόλουθη κούραση, τραυματισμοί και έλλειψη ποιότητας. Μετά το 3-0 στους Ζωσιμάδες, νομίζω πρέπει να προσθέσουμε ακόμα μια: Την εμμονή του Αναστασιάδη να παίζει κάτι που η ομάδα του δεν μπορεί πια να υποστηρίξει. Στο ξεκίνημα της σεζόν, με τους παίκτες φρέσκους και ορεξάτους, η πίεση ψηλά ήταν ένας καλός τρόπος να αναδειχθούν τα αθλητικά προσόντα του ΠΑΟΚ, να καλυφθούν οι ποιοτικές και αμυντικές αδυναμίες και να αποκτήσει το σύνολο του Άγγελου ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα και νοοτροπία νικητή. Τη δεδομένη χρονική στιγμή εντούτοις πρόκειται ξεκάθαρα για μια αυτοκτονική επιλογή! Ο ΠΑΟΚ έχει τρεις πανομοιότυπες ήττες μέσα σε λίγες μέρες όχι μόνο επειδή είναι κουρασμένος αλλά επειδή ο Αναστασιάδης δεν έχει παρουσιάζει ένα plan b. Όσα σχήματα κι αν αλλάζει την ώρα του αγώνα, όσο παίζει τόσο ψηλά στο γήπεδο και αφήνει πίσω ένα στρέμμα κενού χώρου πίσω, τόσο θα εκτίθεται, θα τρώει συνεχώς το ίδιο γκολ, θα χάνει βαθμούς και αυτοπεποίθηση.
Αδυνατώ να καταλάβω γιατί ο ΠΑΟΚ, μετά την τεσσάρα στην Ξάνθη, μετά την πίκρα από τους Γάλλους, μετά τα ζόρια με την Κέρκυρα, πήγε και στα Γιάννενα με την ίδια αφέλεια. Γιατί ενώ του έλειπαν οι Μακ, Ρατς, Τζιόλης, Τζαβέλλας, Κατσικάς, επέτρεψε στους γηπεδούχους να κάνουν ακριβώς ότι είχαν σχεδιάσει! Αν δηλαδή περίμενε ο ίδιος πιο πίσω τι θα συνέβαινε; Ας κάνουμε μια εικασία: Αρχικά ο Πετράκης θα αιφνιδιαζόταν, στη συνέχεια θα βλέπαμε μια σούπα με δυο ομάδες που προσέχουν την άμυνα τους και να ψάχνουν μια καλή στιγμή για να "κλέψουν" το τρίποντο. Ποιος από τους δυο ήταν πιθανότερο να τη βρει: Ο ΠΑΣ με Ίλιτς, Τσάβες ή ο ΠΑΟΚ με Κλάους, Περέιρα, Σάλπι; Στη χειρότερη των περιπτώσεων κανείς. Ο "Δικέφαλος" θα γκέλαρε μεν, δεν θα έχανε δε. Το ίδιο θα μπορούσε να έχει γίνει και στην Ξάνθη. Με δυο επιπλέον βαθμούς, τώρα η διαφορά θα βρισκόταν στους τρεις από τον Ολυμπιακό.
Θα μου πείτε με "αν", δεν κερδίζονται πρωταθλήματα. Σωστά. Τα πρωταθλήματα, κερδίζονται μεταξύ άλλων και με κυνισμό. Με επαγγελματικές νίκες. Οι Ερυθρόλευκοι π.χ. ήταν μέτριοι έως κακοί κόντρα σε Πανιώνιο και Λεβαδειακό αλλά νίκησαν και βρίσκονται πια σε απόσταση βολής. Ο ΠΑΟΚ του Άγγελου Αναστασιάδη δεν γνωρίζει πώς να παίρνει τέτοιες (επαγγελματικές νίκες εννοώ). Αν δεν μάθει, πολύ σύντομα δεν θα τον κυνηγούν, αλλά θα κυνηγάει. Και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα φτάνει.
Η πλάκα είναι ότι κανείς δεν περίμενε ότι ο ΠΑΟΚ θα βρισκόταν ακόμα στην κορυφή , κανείς δεν είχε την προσδοκία του πρωταθλητισμού από τους "ασπρόμαυρους" όταν ξεκινούσε η Σούπερ Λίγκα. Μονάχοι τους την δημιούργησαν, ο Αναστασιάδης και οι ποδοσφαιριστές του (με τη βοήθεια της αγωνιστικής μετριότητας του Ολυμπιακού). Αν ο ΠΑΟΚ ήταν δεύτερος σε όλο τον πρώτο γύρο και τελείωνε ένα πόντο πίσω από τους Πειραιώτες, ουδείς θα ξενέρωνε. Τώρα όμως, έτσι και προσπεράσει ο Ολυμπιακός την Κυριακή, το ξενέρωμα θα είναι τεράστιο...
http://www.contra.gr/Columns/Comment/ko ... 04837.html