RoMaN έγραψε: Στο α' ζύγισε τον αντίπαλο, αμυνόταν τακτικά σωστά (τόσο σωστά που ο Santos πρέπει να πήγε λίγο τουαλέτα να αυτοϊκανοποιηθεί)

RoMaN έγραψε: Στο α' ζύγισε τον αντίπαλο, αμυνόταν τακτικά σωστά (τόσο σωστά που ο Santos πρέπει να πήγε λίγο τουαλέτα να αυτοϊκανοποιηθεί)
ειλικρινα αν κατσεις κ ακουσεις απεξω απεξω τι θελουμε σε αυτα καταληγειςvasilis.A έγραψε:εμεις δεν ειμαστε πορτογαλοι...εδω και 5 χρονια τρωνε τις σφαλιαρες.περσι εχασαν τα παντα στο 90...και κρατησαν τον προπονητη...εμεις χουμπ ειμαστε πολυ μπροστα ποδοσφαιρικα...θελουμε τα εξης:
1)τουλαχιστον 3 γκολ σε καθε παιχνιδι γιατι αλλιως εισαι αμυντικογενης.
2)ο αντιπαλος ναμην κανει ποτε ευκαιρια...αλλιως εισαι πολυ επιθετικογενης...
3)ο Κατσε να γινει ο νεος Εσσιεν...
4) ο ΚΛΑΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕς ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...
5)ο σαλπι να δινει τον ρυθμο στην 4...
6)ο μαντορο να σπασει το ρεκορ των 100μ.και να παει σε κεντρο αδυνατισματος...
7)να μην παιξει κανεις ξανα στην εθνικη της χωρας του...
8)να κοινοποιεις τις εντολες πριν τον αγωνα ωστε να δειχνεις οτι κανεις τακτικη...και...
10)να εξηγεις τις εντολες γιατι οι αρδ αδυνατουν να τις συλλαβουν...
11)να αποθεωνεις τον γαβρο και το μεγαλειο του.
12)στην ευρωπη μονο η κατακτηση του τσου λου σε σωζει...κι εκει με τα λιμα παιζεις..
Ναι αλλα θα είχαμε προβλημα στα μαρκάρισματα ίσως γιαυτο δεν το εκανεguardian4 έγραψε:Απλα εγω αντι κοντο θα εβαζα βουκιτς στο β αλλαγη του νινι, μονο αυτη την ενσταση εχω.
Ενω ο κοντος μαρκαρει...eorptol έγραψε:Ναι αλλα θα είχαμε προβλημα στα μαρκάρισματα ίσως γιαυτο δεν το εκανεguardian4 έγραψε:Απλα εγω αντι κοντο θα εβαζα βουκιτς στο β αλλαγη του νινι, μονο αυτη την ενσταση εχω.
ο βουκα αν ηταν ετοιμος πιστευω θα επαιζε...pouthenas έγραψε:Ενω ο κοντος μαρκαρει...eorptol έγραψε:Ναι αλλα θα είχαμε προβλημα στα μαρκάρισματα ίσως γιαυτο δεν το εκανεguardian4 έγραψε:Απλα εγω αντι κοντο θα εβαζα βουκιτς στο β αλλαγη του νινι, μονο αυτη την ενσταση εχω.
Μαρκάρειpouthenas έγραψε:Ενω ο κοντος μαρκαρει...eorptol έγραψε:Ναι αλλα θα είχαμε προβλημα στα μαρκάρισματα ίσως γιαυτο δεν το εκανεguardian4 έγραψε:Απλα εγω αντι κοντο θα εβαζα βουκιτς στο β αλλαγη του νινι, μονο αυτη την ενσταση εχω.
ρε συ Πτολεμαιδα;;eorptol έγραψε:Με πλατανια την κυριακη ειναι ο αγώνας μην μπερδευεσεArmagedonas έγραψε:georgedoulk2008 έγραψε:Ελπίζω οσοι υποστηρίζετε οτι ο Στέφενς θα κάνει
όταν πάω από ήττα σε ήττα(Πλατανιάς,Πανιώνιος,ΠΑΟ,Τρίπολη ΚΛΠ) και τίποτα δεν διορθώνεται,τότε από πού η αισιοδοξία???
για να δεις ποσο ασχετουλης εισαι με την μπαλα...eorptol έγραψε: Μαρκάρει
Ποτε δεν είπα οτι ειμαι ειδικός απλός οπαδός ειμαι βοήθειες σημαντικές αμυντικά δίνει ο ΣΑΛΠΙ ετσι λέω εγω τα υπόλοιπα τα αφήνω στους "ειδικούς ".......pouthenas έγραψε:για να δεις ποσο ασχετουλης εισαι με την μπαλα...eorptol έγραψε: Μαρκάρει
ο κοντος επρεπε να παιξει εξ αρχης οχι επειδη ειναι καλυτερος του βουκιτς και μαρκαρει ειδικα το δευτερο δε το κανει καν αλλα επειδη οι αλλοι ειχανε μεγαλυτερα κορμια και πιεζανε πολυ ψηλα οποτε στην κοντρα επιθεση θες ενα σωματοτυπο σαν του κοντου για να φευγει γρηγορα αλλωστε εκει δεν θες παικτη για να μαρκαρει...