Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
αν κανει τα αντιθετα,με οποια δικαιολογια,απλα δεν κανει για προεδρος του ΠΑΟΚ...Karelias έγραψε:Θα δούμε πως και πόσο τον στηρίζειvasilis.A έγραψε:στηριζει μπολονι,δεν πουλαει παικτες και θα προφυλαξει τον ΠΑΟΚ...
Θα δούμε αν θα πουλήσει και πως
και το 3ο είναι αυτονόητο, δεν χρειάζεται να το πει, να το πράξει χρειάζεται.
ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΝΠΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ...ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Εγω περιμενα σημερα να πεις για τους ''οψιμους'' γαμπρους που θελουν τον ΠΑΟΚ μας....
Να τους πεις να παν να γ@μ@θουν και οι δυο.....επι λεξη....να πανε να γ@μ@θουν....
τωρα τους ηρθε ο καημος να βοηθησουν.....υποκριτες....θεατρινοι.....
που εισασταν ρε φιλευσπλαχνοι τοσο καιρο;.....
..............βρε ουστ.......ουστ.........
-
zisis the end
ρε παιδια λυστε μου μια απορια γτ δεν εχω καταλαβει χτες ειπε ο βρυζας οτι του δεσμευσαν την περιουσια σημερα η μετροσπορ καπου γραφει πως του την αποδεσμευσαν και προσημειωσαν καποιο ακινητο και οτι ο προεδος δε λεει την αληθεια πως γινεται να του δεσμευσαν την περιουσια ολοκληρη αφου ειναι μονο τοσους λιγους μηνες προεδρος ποσαλεφτα δηλαδη να χρωσταειαπο τη δικη του θητεια στην εφορια..?.ξερει κανεις τι παιζει?
Αδερφέ το να ισχυρίζεται η μετροσπορ ότι του αποδέσμευσαν την περιουσία και ταυτόχρονα του προσημείωσαν κάποιο ακίνητο είναι κάτι που απλώς δεν θα τολμούσε να ισχυριστεί κάποιος που θα ήθελε να αποφύγει τον εγκλεισμό σε ψυχιατρικό κατάστημα.
Η προσημείωση ακινήτου είναι ο ορισμός της δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων. Μην μου ζητήσεις να σου εξηγήσω γιατί έγραψε ακόμα μια μ#$#@ία η συγκεκριμένη εφημερίδα. Σε αυτό δεν θα μπορούσα να σε βοηθήσω. Ίσως αν βλέπαμε τους συντάκτες και τις δικές τους δεσμέυσεις να καταλαβαίναμε καλύτερα και οι δύο...
Η προσημείωση ακινήτου είναι ο ορισμός της δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων. Μην μου ζητήσεις να σου εξηγήσω γιατί έγραψε ακόμα μια μ#$#@ία η συγκεκριμένη εφημερίδα. Σε αυτό δεν θα μπορούσα να σε βοηθήσω. Ίσως αν βλέπαμε τους συντάκτες και τις δικές τους δεσμέυσεις να καταλαβαίναμε καλύτερα και οι δύο...
Τι άλλο θα γράψουν αυτές οι εφημερίδες?
Τι έχουν ακόμα να δουν τα ματάκια μας ε?Μέσα στα πλέι Ωχ και μέτα φυσικά.
Τι έχουν ακόμα να δουν τα ματάκια μας ε?Μέσα στα πλέι Ωχ και μέτα φυσικά.
-
zisis the end
απλως προσπαθω να καταλαβω το μεγεθος της οικονομικης ζημιας που μπορει να εχει υποστει ο βρυζας....
γιατι ειναι γελοιο να εχει παθει μεγαλη ζημια και εμεις να μιλαμε για το μισθο του...αν εχει καταλαβει η αν ξερει καποιος τι εχει συμβει ας μας το πει
γιατι ειναι γελοιο να εχει παθει μεγαλη ζημια και εμεις να μιλαμε για το μισθο του...αν εχει καταλαβει η αν ξερει καποιος τι εχει συμβει ας μας το πει
Οπως λέει και ο Othim πρόκειται περί ανοησίας.Δέσμευση περιουσιακών στοιχείων υπάρχει όταν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προσωπικές ή εταιρικές που όμως δημιουργήθηκαν όταν εσύ είσουν νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας.
Απο κει και πέρα ο Βρύζας θα κινδυνεύει για όποια χρέη προς το δημόσιο υπάρξουν στην περίοδο που θα είναι ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ της ΠΑΕ.Αν υπάρξουν τέτοια χρ'εη και το κράτος τα απαιτήσει τα απαιτεί πρώτα απο την ΠΑΕ (πχ εκποιει περιουσιακά της στοιχεία) και αν δεν καλυφθεί μετά απαιτεί την διαφορά προσωπικά απο τους νόμιμους εκπροσώπους.Αν δε έχει γίνει κλέψιμο υπάρχουν και ποινικές ευθύνες πέρα απο τισ αστικές.
Αρα ο Βρύζας κινδυνεύει εν δυνάμει για το διάστημα που είναι ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ κι αυτό υπο προυποθέσεις.
Προσημείωση δεν κάνει το κράτος.Προσημείωση γίνεται απο τις Τράπεζες συνήθως σαν διασφάλιση για δάνειο.
Απο κει και πέρα ο Βρύζας θα κινδυνεύει για όποια χρέη προς το δημόσιο υπάρξουν στην περίοδο που θα είναι ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ της ΠΑΕ.Αν υπάρξουν τέτοια χρ'εη και το κράτος τα απαιτήσει τα απαιτεί πρώτα απο την ΠΑΕ (πχ εκποιει περιουσιακά της στοιχεία) και αν δεν καλυφθεί μετά απαιτεί την διαφορά προσωπικά απο τους νόμιμους εκπροσώπους.Αν δε έχει γίνει κλέψιμο υπάρχουν και ποινικές ευθύνες πέρα απο τισ αστικές.
Αρα ο Βρύζας κινδυνεύει εν δυνάμει για το διάστημα που είναι ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ κι αυτό υπο προυποθέσεις.
Προσημείωση δεν κάνει το κράτος.Προσημείωση γίνεται απο τις Τράπεζες συνήθως σαν διασφάλιση για δάνειο.
-
zisis the end
μαλιστα ευχαριστω ρε παιδια το ρωταω γιατι χτες ο προεδρος ειπε εχω υποθηκευσει το μελλον των παιδιων μου μου εχουν δεσμευσει την περιουσια μεχρι να τακτοποιηθουν οι ωφειλες προς το δημοσιο τουλαχιστον εγω αυτο διαβασα γιατι δε μπορεσα να την ακουσω λογω δουλειας συνεπως η λεει ψεμματα ?
Mάλλον θεωρεί δεδομένο, και έχει δίκιο, ότι η κατάσταση με τα χρέη προς το κράτος δεν θα αλλάξει για το ορατό μέλλον.Ψιλομεταφορικά το είπε, δεν βγαίνει νόημα αλλοιώς.
ΖΗΣΗ ΤΡΑΒΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ,ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ , ΜΗ ΞΑΝΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠ' Τ' ΑΛΛΟ,
ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ.
ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ.
Δε μπορείς να ρίχνεις πρόστιμο σε κάθε παίχτη που δίνει συνεντευξη πριν τελειώσουν τα πλει ωχ?
Η ομαδα δε μπορει να παρει τα ποδια της.
Μυριζει ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Και θλαση στο πορτοφολι των παιχτων.
Κανε τα κουμμαντα σου Ζηση.
Εχουμε το θεμα του ιβαν, μπαλιτσα ομως δε παιζει η ομαδα, ειμαστε ενα χαος, χειροτερα απο πριν τα χριστουγεννα.
Η ομαδα δε μπορει να σταυρωσει πασα.
Μυριζει ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Και θλαση στο πορτοφολι των παιχτων.
Κανε τα κουμμαντα σου Ζηση.
Εχουμε το θεμα του ιβαν, μπαλιτσα ομως δε παιζει η ομαδα, ειμαστε ενα χαος, χειροτερα απο πριν τα χριστουγεννα.
Η ομαδα δε μπορει να σταυρωσει πασα.
- Emprostisghsoitrelamenoi