Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Καμαρά ο δεύτερος δλδ . είχαμε σίγουρα ακόμα έναν στο ρόστερ,ένα εξτρέμ δανεικό...Άλλον δε θυμάμαι...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πάτε κάντε καμία βουτιά στην θάλασσα μερικοί γιατί πιάσαν οι ζέστες.
Η ομάδα μια χαρά πλάνο έχει και φαίνεται.
Αν είναι να πουλήσεις τον Ντελια θα το κάνεις τώρα.
Ούτε Ιούλιο εν μέσω προκριματικών, ούτε Αύγουστο που έχει αρχίσει να δένει η ομάδα.
Και όσοι λέτε για συγκρίσεις με Ιωαννίδη και Λιβαι.
Το 90% αυτών είναι σανό για τα πρόβατα τους.
Αν είχε σκάσει κανονική πρόταση σήμερα θα είχαν χαιρετήσει.
Η ομάδα μια χαρά πλάνο έχει και φαίνεται.
Αν είναι να πουλήσεις τον Ντελια θα το κάνεις τώρα.
Ούτε Ιούλιο εν μέσω προκριματικών, ούτε Αύγουστο που έχει αρχίσει να δένει η ομάδα.
Και όσοι λέτε για συγκρίσεις με Ιωαννίδη και Λιβαι.
Το 90% αυτών είναι σανό για τα πρόβατα τους.
Αν είχε σκάσει κανονική πρόταση σήμερα θα είχαν χαιρετήσει.
Ολα στο ποδοσφαιρο εχουν την τιμη τους.
Η θα κρατουσαμε τον Ντελια και θα κοιτουσαμε να παρουμε 30 εκ. του χρονου η θα τον πουλουσαμε τωρα στην τιμη αυτη.
Υπαρχει και η πλευρα του παικτη που μπορει οντως να το βλεπει σαν μεγαλο σκαλοπατι αυτη την κινηση. Επισης αν προσφερει πχ 2.5 εκ. συμβολαιο β Σαλτσμπουργκ και ο ΠΑΟΚ μπορει να δωσει μεχρι 1.5 εκ. παλι δεν μπορεις να τον κρατησεις.
Ναι μεν χανουμε εναν παικταρα στο δεκα αλλα ειναι χρυση ευκαιρια επισης να καλυψουμε ολες τις υπολοιπες θεσεις μαζι και το δεκα με εξυπνες μετριοακριβες κινησεις.
Ο ζαγορακης πουλησε χρυσαφι Χριστοδουλοπουλο και Μελισση το 2008 και εστησε ομαδα πρωταθλητισμου με τα λεφτα αυτα εκεινη την χρονια
Η θα κρατουσαμε τον Ντελια και θα κοιτουσαμε να παρουμε 30 εκ. του χρονου η θα τον πουλουσαμε τωρα στην τιμη αυτη.
Υπαρχει και η πλευρα του παικτη που μπορει οντως να το βλεπει σαν μεγαλο σκαλοπατι αυτη την κινηση. Επισης αν προσφερει πχ 2.5 εκ. συμβολαιο β Σαλτσμπουργκ και ο ΠΑΟΚ μπορει να δωσει μεχρι 1.5 εκ. παλι δεν μπορεις να τον κρατησεις.
Ναι μεν χανουμε εναν παικταρα στο δεκα αλλα ειναι χρυση ευκαιρια επισης να καλυψουμε ολες τις υπολοιπες θεσεις μαζι και το δεκα με εξυπνες μετριοακριβες κινησεις.
Ο ζαγορακης πουλησε χρυσαφι Χριστοδουλοπουλο και Μελισση το 2008 και εστησε ομαδα πρωταθλητισμου με τα λεφτα αυτα εκεινη την χρονια
https://www.instagram.com/reel/C7g2y5Ii ... E3amY0ZA==
Μετά το hells bells πρέπει να μπαίνουμε με αυτό. Μη φοβάστε ρεεε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Παρ 07 Ιουν 2024, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
1. Εχει ηδη συμβολαιο χωρις ρητρα. Οπως εμεινε ο Λιβαι, ο Φορτουνης και τοσοι αλλοι.abc_o_ karpouzas έγραψε:![]()
![]()
2-3 εβδομάδες...εγραψα....να αντεξουμε...
Με κάποιον τρόπο κάποιος που κράζει τους πάντες ας απαντήσει...
Εαν ο ντελιας πιέζει να φυγει με ποιον τρόπο η παε θα τον κρατήσει;
Ποσο δύσκολο είναι να...καταλαβουμε..οτι για τον ντελια και για τον κάθε ντελια η σαλσμπουργκ είναι ποιο μεγάλη από τον ΠΑΟΚ
Εσύ που βρίζεις την γκοντσαρεβα καλό είναι να πας για καμιά μπύρα
2. Με προσφορα ανανεωσης στα λεφτα της Σαλτσμπουργκ
3. Αν για τον Ντελια και τον καθε Ντελια που τον μεγαλωσε ο ΠΑΟΚ απο τα 12 του η καθε Σαλτσμπουργκ ειναι πιο μεγαλη, τοτε καλα θα κανουμε να τις κλεισουμε και τα 2 εκ το χρονο που κοστιζουν να τα κανουμε μια μεταγραφη ξενου. Τουλαχιστον θα ειναι μισθοφορος και θα τον αντιμετωπιζουμε ως τετοιον
Λατρεία ο Bobdragon έγραψε:https://www.instagram.com/reel/C7g2y5IiGPm/?igsh=MTRnNGhzcWE3amY0ZA==
Από καιρούς demo tapes
Και αυτός και ο Gus G
On topic
Θα έχουμε κλαμματα στο σπίτι, αλλά that's life, that's football
Ο στόχος είναι το ΤΣΛ, ποιοι θα μας βάλουν δεν με νοιάζει, αρκεί να μπούμε.
Eγω για αλλαγη ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο τη πρωτη μερα προετοιμασιας θα ειμαστε ηδη ενα 30% πιο ισχυροι απο φετος. Δεδομενα στοχευουμε σε παικτες με βιογραφικα και βαρια συμβολαια. Αν μεχρι τοτε εχει ερθει επιθετικος επιπεδου Δανου ,εχουν ερθει εξτρεμ και μεσοεπιθετικος και χαφ επιπεδου Καμαρα ας με πεισει καποιος οτι δεν ειμαστε σημαντικα ενισχυμενοι.
Πολυ μίρλα και αρνητικοτητα μερικοι.αγαπηστε την ομαδα και στηριξτε την καλυτερη διοικηση που ειχε ο ΠΑΟΚ.
Ο Ιβαν αποδεδειγμενα εχει δειξει οτι αγαπαει την ομαδα και παντα κανει το καλυτερο για την ομαδα.παικτες πανε ερχονται,ο μεγαλος Ιβαν να μεινει και ολα καλα θα πανε και παικτες θα ερθουν...
Ο Ιβαν αποδεδειγμενα εχει δειξει οτι αγαπαει την ομαδα και παντα κανει το καλυτερο για την ομαδα.παικτες πανε ερχονται,ο μεγαλος Ιβαν να μεινει και ολα καλα θα πανε και παικτες θα ερθουν...
Προτάθηκε αλλά δεν είναι ο εκλεκτός
Ο Σουηδός Πόντους Άλμκβιστ και ο ΠΑΟΚ
Το όνομα του Σουηδού εξτρέμ της Λέτσε, Πόντους Άλμκβιστ, γράφεται τις τελευταίες ώρες πως βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνεται για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του.
Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ (παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης) προτάθηκε στον «Δικέφαλο του Βορρά», με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή να έχει έρθει στην Ελλάδα για διάφορες δουλειές. Ο Σουηδός δεν είναι ο παίκτης που είναι κοντά οι «ασπρόμαυροι», προτάθηκε μεν αλλά δεν είναι ο εκλεκτός για την μεσοεπιθετική γραμμή.
Η περίπτωση του προφανώς και θα εξεταστεί μεταξύ άλλων, όμως δεν είναι κάτι προχωρημένο αυτή τη στιγμή!
Ο Σουηδός Πόντους Άλμκβιστ και ο ΠΑΟΚ
Το όνομα του Σουηδού εξτρέμ της Λέτσε, Πόντους Άλμκβιστ, γράφεται τις τελευταίες ώρες πως βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνεται για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του.
Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ (παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης) προτάθηκε στον «Δικέφαλο του Βορρά», με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή να έχει έρθει στην Ελλάδα για διάφορες δουλειές. Ο Σουηδός δεν είναι ο παίκτης που είναι κοντά οι «ασπρόμαυροι», προτάθηκε μεν αλλά δεν είναι ο εκλεκτός για την μεσοεπιθετική γραμμή.
Η περίπτωση του προφανώς και θα εξεταστεί μεταξύ άλλων, όμως δεν είναι κάτι προχωρημένο αυτή τη στιγμή!
Όχι φίλε Αλαστορ δεν έχουν όλα την τιμή τους …
Η περηφάνια στα μάτια των παιδιών μου όλη την χρόνια βλέποντας τον Ντελια να κάνει μαγικά δεν έχει τιμή …
Η περηφάνια κι η καβλα μας, με την ενέργεια του στο τελευταίο ματς ή τα ματς που ξεκλείδωσε τις προηγούμενες αγωνιστικές δεν έχει τιμή …
Εγώ θα πω ότι αυτό που ζήσαμε φέτος το οφείλουμε εν πολλοίς στη θετική ενέργεια και την καβλα που ήρθε από τις μαγκιές ενέργειες αυτού του παιδιού. Από τον τσαμπουκά και τις ενέργειες του Κουλιερακη και την απίστευτη απόκρουση του Κοταρσκι στο 1-0 με τον Παναθηναϊκό …
Αυτό το σπρώξιμο ότι όλα οφείλονται στον Λουτσεσκου εγώ δεν το δέχομαι ..:
Εγώ ξέρω ότι ακόμα μια φορά όλο το οικοδόμημα στηρίζεται εκτός από τον Σαββιδη στα χρήματα από τα παιδιά των ακαδημιών και από νέους …
Από τους νέους που ο προπονητής μας πέρσι το καλοκαίρι έριχνε την ευθύνη της περσινής αποτυχίας. Και όλοι ουδέτεροι που ξέρουν και αγαπούν την μπάλα λέγανε ότι ο ΠΑΟΚ δεν απέτυχε πέρσι γιατί έφτιαξε νέους παιχταράδες.
Και θα πας τώρα πριν το CL να τους κάνει τάλαρα ;; Πάει η καβλα
Έχεις κανένα άλλο από πίσω τώρα ; Όχι … γιατι οι προτάσεις της ομάδας και η θέληση αυτού του κοουτς είναι για έμπειρους … πάει η καβλα
Δηλαδή θα ξεχάσουμε ότι ακόμα και τους Ντελια κουλιερακη τους έβαλε κατά λάθος ;;; Ξεχάσατε ότι έβαζε τον νεκρό Μπισε και τον κουτσό μαροκινό μέχρι τέλους
Τέλος πάντων … εγώ λέω ότι με αύξηση 500-800 τον χρόνο τον κρατάς τον μικρό … δεν κλονίζεις την ομάδα … φέρε κι τους δυο τρεις ποιοτικούς να ανεβάσεις την ποιότητα όπως ζήτησε ο προπονητής και μπαίνεις cl.
Δεν γίνεται αυτή την στιγμή να πουλάς τους κορυφαίους παίχτες σου. Εγώ είναι σίγουρος ότι ο Ντελιας φέτος θα βελτιωθεί άλλο 50% όπως τόσο βελτιώθηκε και πέρσι. Αυτό βλέπουν τα τσακάλια της Σάλτσπουργκ και τον θέλουν.
Κρατά τον λοιπόν και μαζί με την καβλα μας γαμησε τους όλους και πάρε τα λεφτά μετά και πολλαπλάσια
Η περηφάνια στα μάτια των παιδιών μου όλη την χρόνια βλέποντας τον Ντελια να κάνει μαγικά δεν έχει τιμή …
Η περηφάνια κι η καβλα μας, με την ενέργεια του στο τελευταίο ματς ή τα ματς που ξεκλείδωσε τις προηγούμενες αγωνιστικές δεν έχει τιμή …
Εγώ θα πω ότι αυτό που ζήσαμε φέτος το οφείλουμε εν πολλοίς στη θετική ενέργεια και την καβλα που ήρθε από τις μαγκιές ενέργειες αυτού του παιδιού. Από τον τσαμπουκά και τις ενέργειες του Κουλιερακη και την απίστευτη απόκρουση του Κοταρσκι στο 1-0 με τον Παναθηναϊκό …
Αυτό το σπρώξιμο ότι όλα οφείλονται στον Λουτσεσκου εγώ δεν το δέχομαι ..:
Εγώ ξέρω ότι ακόμα μια φορά όλο το οικοδόμημα στηρίζεται εκτός από τον Σαββιδη στα χρήματα από τα παιδιά των ακαδημιών και από νέους …
Από τους νέους που ο προπονητής μας πέρσι το καλοκαίρι έριχνε την ευθύνη της περσινής αποτυχίας. Και όλοι ουδέτεροι που ξέρουν και αγαπούν την μπάλα λέγανε ότι ο ΠΑΟΚ δεν απέτυχε πέρσι γιατί έφτιαξε νέους παιχταράδες.
Και θα πας τώρα πριν το CL να τους κάνει τάλαρα ;; Πάει η καβλα
Έχεις κανένα άλλο από πίσω τώρα ; Όχι … γιατι οι προτάσεις της ομάδας και η θέληση αυτού του κοουτς είναι για έμπειρους … πάει η καβλα
Δηλαδή θα ξεχάσουμε ότι ακόμα και τους Ντελια κουλιερακη τους έβαλε κατά λάθος ;;; Ξεχάσατε ότι έβαζε τον νεκρό Μπισε και τον κουτσό μαροκινό μέχρι τέλους
Τέλος πάντων … εγώ λέω ότι με αύξηση 500-800 τον χρόνο τον κρατάς τον μικρό … δεν κλονίζεις την ομάδα … φέρε κι τους δυο τρεις ποιοτικούς να ανεβάσεις την ποιότητα όπως ζήτησε ο προπονητής και μπαίνεις cl.
Δεν γίνεται αυτή την στιγμή να πουλάς τους κορυφαίους παίχτες σου. Εγώ είναι σίγουρος ότι ο Ντελιας φέτος θα βελτιωθεί άλλο 50% όπως τόσο βελτιώθηκε και πέρσι. Αυτό βλέπουν τα τσακάλια της Σάλτσπουργκ και τον θέλουν.
Κρατά τον λοιπόν και μαζί με την καβλα μας γαμησε τους όλους και πάρε τα λεφτά μετά και πολλαπλάσια
Αν θες να μπεις τσου λου πρεπει να κρατήσεις τα ασημικα σου. Δινεις συμβολαιο 1,5μυριο στον παικταρα με πριμ για εισοδο σε τσλ κρατας τον κορμο οπως σου ζητησε ο προπονητης και φερνεις σεντερ φορ εξτρεμ χαφ απο πανω ραφι. Για να παιξεις τσλ πρεπει να φτιαξεις και ομαδα επιπεδου τσλ και αυτο δεν γίνεται πουλώντας αλλα αγοραζοντας.
- WeWillRockYou
Να και μια φήμη που δεν είναι γραμμένη στο τόπικ:
https://www.transfermarkt.com/sotiris-k ... er/1031590
https://www.transfermarkt.com/sotiris-k ... er/1031590
ΠΑΟΚ/ΚΟΝΤΟΥΡΗΣ: Πάει για διπλό μεταγραφικό κτύπημα από τον Παναιτωλικό. Το θέμα του Λιάβα είναι γνωστό και η στήλη έρχεται να αποκαλύψει σήμερα το ζεστό ενδιαφέρον των νέων Πρωταθλητών Ελλάδας και για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου στις ηλικίες Κ 19 και βασικό στην γαλανόλευκη του Τάσου Θέου. Ο λόγος για τον Σωτήρη Κοντούρη, τον 19χρονο box to box χαφ, για τον οποίο έχουν ήδη εκδηλωθεί/ασχοληθεί Αταλάντα, Στουτγκάρδη και Θέλτα ενώ από την Ελλάδα και η ΑΕΚ! Οι πληροφορίες , λοιπόν, από την ελληνική πιάτσα agents θέλουν τον ΠΑΟΚ να πάει για "πακέτο" Λιάβα και Κοντούρη! Και μόνο τυχαίο ασφαλώς δεν είναι πως μόλις τον προηγούμενο μήνα ο Σωτήρης Κοντούρης πήρε "μεταγραφή" στο μανατζερικό Γραφείο του Έλληνα μεγαλοατζέντη Πασχάλη Τουντούρη (των... Τσιμίκα, Κουλιεράκη, Δουβίκα, Αλεξανδρόπουλου)!! Ο Κοντούρης πάντως για την νέα σεζόν είναι/υπολογίζεται στον προγραμματισμό του Παναιτωλικού για να ξεκινήσει στο βασικό ροτέισον...
πήγή: Μίχος στο sportdog
- constadine
Δεν με γμίζει το μάτι ο Σουηδός Πόντους Άλμκβιστ που γράφτηκε για εμάς.