Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Mutasevic »

Για 15 ηρωικά μια χαρά ειναι αφού με τον ρυθμό που φέρνουμε παιχτες γμστα ειναι η φαση

Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Ε όχι ρε παιδιά, όχι άλλο κάρβουνο, είπαμε να απαλλαγούμε από τα βαρίδια, χίλιες φορές να τα παίξει ο Βρακάς αυτά τα μισάωρα.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

δεν μπορεί να πιστεύουν ότι βγαίνει έτσι η χρονιά, προφανώς στοχεύουν την 4η θέση, ας το πουν κιόλας στα ίσα
δεν μπορεί ο πασόκος να έχει πει μετά από άνωθεν εντολή τόσο χοντρά ψέματα, απλά δεν μπορεί
βέβαια για τις προτάσεις και το χρήμα στα λόγια ήδη δεν επιβεβαιώθηκε
χρήμα δεν δώσαμε και πουλήσαμε πολύ εύκολα
με το ζόρι να αποδυναμώσουν την ομάδα αντί να την ενισχύσουν
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Εν τω μεταξυ από κάποιους διάβαζα για Σιωπή χθες, κ σήμερα τον βλέπω στην ενδεκάδα της Κάρντιφ, μαζί με Γουτα.

Edit: αλλαγή μπήκαν κ οι δυο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Σάβ 19 Αύγ 2023, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ούτε για αστείο να αναφέρετε τέτοια ονόματα εδώ μέσα.
Θα στείλετε στο νοσοκομείο κανέναν συμφορουμίτη.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

thanos-xanthi έγραψε: δεν μπορεί ο πασόκος να έχει πει μετά από άνωθεν εντολή τόσο χοντρά ψέματα
Που είναι αυτό το παλικάρι;
mbison

Δημοσίευση από mbison »

john4serres έγραψε:Σε πόσες ημέρες θα διαβάσουμε το "Ανεβάζει στροφές ο Νινούα" ;
Μόνο με Σβαμπ κ Οζντοεφ, ο Νινουα μοιάζει σαν τη λιμνούλα στην έρημο. Και ο Γιαξής το ίδιο.
Ξεμείναμε από ΧΑΦ ρεεεε.
ΦΕΡΤΕ ΧΑΦ, ΧΑΦ
icue

Δημοσίευση από icue »

Ωραια ολα αυτα, αλλα δεν εμφανιστηκαν πριν ενα μηνα. Ουτε τα οικονομικα της ΠΑΕ, ουτε ο πολεμος στην Ουκρανια.

Οποτε με το φτωχο μου το μυαλο, αν ισχυουν ολα αυτα καποιος κοροιδευει καποιον. Ο Ιβαν τους υπαλληλους του γιατι δεν ξεραν τιποτα; Το Μαρακι τον Ιβαν για τα οικονομικα της ΠΑΕ και κατα συνεπεια ο Ιβαν το αγωνιστικο τμημα; Οι μισοι τους αλλους μισους; Η ΠΑΕ τους αρδ; Ολοι μαζι εμας; Και επισης δεν συμβαδιζουν με τα γεγονοτα.

Πριν δυο χρονια το καλοκαιρι το ειχαμε δει το εργο απο την αρχη. Δεν περιμεναμε πολλα, δεν μας ταξαν πολλα, δεν γινανε πολλα.
Περυσι ειχαμε ενα πλανο σε δυο φασεις. Η πρωτη πραγματοποιηθηκε (ασχετα αν ηταν αποτυχημενο εκ του αποτελεσματος) η δευτερη θα ερχοταν μετα την προκριση η οποια δεν ηρθε.
Φετος ειπανε να ξεκινησουν την ουσιαστικη ενισχυση με Μπαμπα, Σαματα, Οζντοεφ, με αμεση αντικατασταση Ινγκασον με εναν ισαξιο στα χαρτια και ξαφνικα τι; Τι εγινε και απο παντου υπαρχει η αισθηση οτι τραβανε χειροφρενο σε περιπτωσεις που δουλευαν και πανε να παρουμε οτι βρουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Σάβ 19 Αύγ 2023, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

danirifle έγραψε:
Guitarman έγραψε:
danirifle έγραψε:κιθαρίστα μου και πρωτάθλημα να πάρεις, τα χρήματα έρχονται από την ευρώπη
αυτός πρέπει να είναι ο πρώτος και ο πιο καθοριστικός στόχος
και φέτος ρισκάρουμε να τον χάσουμε για 2η συνεχόμενη χρονιά, κάτι που θα είναι καταστροφικό σε πολλά επίπεδα
δε μπορεί λοιπόν η στρατηγική αυτή να είναι στη σωστή κατεύθυνση
Το σωστό θα ήταν να βάλει 2-3 ξένους να το τρέξουν 2 χρόνια χωρίς να επέμβει. Και μετά να δουμε τι γινεται. Αυτό που λες είναι σωστό γιατί δεν υπάρχει πλάνο. Αν υπήρχε πλάνο και τηρούνταν δε θα ήταν καταστροφή να είσαι εκτός Ευρώπης. Τώρα είναι. Συμφωνώ. Αλλά σκέψου τα παρακάτω σενάρια στυγνά οικονιμικα:

1) Μπαίνω Ευρώπη χωρίς να κάνω μεταγραφή: Πλέον έχω χρήμα να κλείσω τρύπες και θα φερω και ένα καλό όνομα

2) Δε μπαίνω Ευρώπη και έχω κάνει μεταγραφή: Τον ήπια πανηγυρικά

3) Μπαίνω Ευρώπη και έχω κάνει μεταγραφή: Το ιδιο με το (1) αλλά χωρίς να έχω πάρει το ρίσκο να πάθω το (2).

Αυτή νομίζω είναι η λογική και άρα παλεύουμε για το 1... Θα έπρεπε να το πουν στον κόσμο? Κατά τη γνώμη μου εκεί είναι το τρελό φάουλ της ΠΑΕ
μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις και επιτέλους γίνεται κουβέντα

καλύτερη στρατηγική είναι ΠΡΩΤΑ να κάνεις μεταγραφή (δηλαδή το 2 που γράφεις), για 2 λόγους.
α) μεγιστοποιείς τις πιθανότητες να μπεις ομίλους και
β) εάν δεν μπεις, ΤΟΤΕ πουλάς παίχτη και έρχεσαι μία η άλλη

εμένα όμως το θέμα μου δεν είναι το ότι δεν κάνει μεταγραφές.
είναι το γιατί ΕΝ ΜΕΣΩ προκριματικών πουλάς χωρίς να αντικαταστήσεις. είναι σαν να επιδιώκεις να αποκλειστείς
Ντανι, έχεις δίκιο. Και εγώ δε μπορώ να καταλάβω τι στα κομμάτια έχουν στο μυάλο τους. Για αυτό είπα οτι για μένα το σωστό θα ήταν να φέρει 2-3 ξένους που θα μπορεί να εμπιστευθεί (τύπου Στεφενς ξερω γω), και να τους αφήσει να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ. Το γιατί πουλάνε πριν αγοράσουν, δε θα το μάθουμε ποτέ μάλλον. Το κακό είναι ότι το έχουν κάνει τόσα πολλά χρόνια που πλέον δε μπορείς να πιστέψεις ότι το θεωρούν λάθος. Εγώ σκαμπάζω από νούμερα. Δε σκαμπάζω απο ψυχολογία Πόντιου δισεκατομυριούχου πρώην βουλευτη της Ρωσικής Δούμας...
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ηρθε η ωρα του Βράκα 8αρι και του Γιαξη 6αρι 22 ετών αμφότεροι…
Αν δεν παιξουν τωρα ποτε;;;
Οχι μονο να περηφανευόμαστε για τα διαμαντακια μας!!
Αντε να αλλαξει λιγο το κλιμα
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

thanos-xanthi έγραψε:δεν μπορεί να πιστεύουν ότι βγαίνει έτσι η χρονιά, προφανώς στοχεύουν την 4η θέση, ας το πουν κιόλας στα ίσα
δεν μπορεί ο πασόκος να έχει πει μετά από άνωθεν εντολή τόσο χοντρά ψέματα, απλά δεν μπορεί
Ας μη γίνει το φετινό καλοκαίρι η στιγμή που θα χάσει η διοίκηση την φερεγγυότητά της απέναντι στον κόσμο της ομάδας.

Από αυτούς εξαρτάται και μέχρι τώρα δεν μας τα λένε/κάνουν καλά.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Athens έγραψε:δεν κινειται φυλλο στα μεταγραφικα...ρε μπας και αφησουν την ομαδα ετσι χωρις μεταγραφες? θα ειναι εγκλημα...

Το πολύ να φέρουν κανέναν δανεικό επείδη έχουν τραυματιστεί και ο Φελίπε και ο Τσιγγάρας.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Με αυτα που διαβάζουμε τις τελευταιες ωρες στο φορουμ, το μειζον ερωτημα δεν πρέπει να ειναι αν θα παρουμε χαφ, αλλα αν η ανωνυμη εταιρια ΠΑΟΚ είναι πλέον βιώσιμη ή οχι, μέχρι πότε και έχοντας ποια δυναμική (;).

Προσωπικά, θεωρώ απίθανο να έχει στριμωχτεί τόσο πολύ ο Σαββίδης
PablitoV2

Rexaris έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε:δεν μπορεί να πιστεύουν ότι βγαίνει έτσι η χρονιά, προφανώς στοχεύουν την 4η θέση, ας το πουν κιόλας στα ίσα
Ας μη γίνει το φετινό καλοκαίρι η στιγμή που θα χάσει η διοίκηση την φερεγγυότητά της απέναντι στον κόσμο της ομάδας.

Από αυτούς εξαρτάται και μέχρι τώρα δεν μας τα λένε/κάνουν καλά.
Γιατί πέρυσι τι έκαναν;

Ο Ιβάν δεν είχε δηλώσει το ρόστερ δεν έκλεισε ακόμη; Μάντεψε, κάναμε μηδέν (0) μεταγραφές μετά από τη συγκεκριμένη δήλωση.
PablitoV2

Guitarman έγραψε:
PablitoV2 έγραψε:Πάντως μου είχαν λήψει αυτές οι συζητήσεις για τα λογιστικά. Μου θυμίζουν τα νιάτα μου τότε με τον Γούμενο.
:lol: :lol:

Πίστεψε με Παύλε, 14 χρόνια είμαι στο φόρουμ... Δε πίστευα ότι θα ξαναπεράσω το ίδιο επί Ιβάν που περνούσαμε άλλα καλοκαίρια. Απλά αυτά που διάβαζα μου "μαμουσαν" τη λογική... τουλάχιστον όταν μιλάμε να ξέρουμε τι λέμε και να μη πετάμε αερολογίες "τόσα πήραμε από μεταγραφές άρα τα ίδια να δώσουμε". Δε δουλεύει έτσι το πράγμα... καλώς η κακώς
Από το 2019 το ίδιο πράγμα γίνεται. Τότε ακόμη δε φαινόταν τόσο πολύ γιατί η ομάδα του ντάμπλ ακόμη πήγαινε με τις αναθυμιάσεις αλλά ήταν δεδομένο ότι αν κάθε χρονιά η ποιότητα μειώνεται και ξεπουλάς ότι έχεις θα φτάναμε στο φετινό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”