Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από nunies4 »

Η περιπτωση Τσολακ ειναι τρομερα ιδιαιτερη.
Αν αυριο μας εφερναν φορ με τα νουμερα του θα καναμε τουμπες.
Απο την αλλη πως να ξεπερασεις αυτο που τα ματια σου εχουν δει εως τωρα στην θητεια του στον ΠΑΟΚ;
Να μπορεσει να τον ξεκλειδωσει ο Ραζβαν; Τι να πω....
Με αυτα και με αυτα δεν εχω καταλαβει που βρισκομαστε μεταγραφικα και που στοχευουμε πλεον.
Ναρει και κλεισαμε;
Αριστερο εξτρεμ οχι; 10αρι; Τοπ στοπερ;
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Περι Τσολακ. Να πω πως οσοι λιγουρευονται «επιθετικους απο πρεμιερ λιγκ» που παιρνει ο ρουλης, (χωρις φανταζομαι να τους εχουν δει καν) μπορουν να φανταστουν πως 800 χιλιαρικα χωριζουν τον Τσολακ απο το να γινει ο βασικος σεντερ φορ της πρωταθλητριας Σκωτιας και φιναλιστ του Ουεφα καπ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

kosths BXL έγραψε:??? δεν το καταλαβα ακριβως σουρμε αυτο ....ειπα απλα οτι ειναι εκτιμηση μου οτι δεν θα παορυμε ποτε 3 χαρτια και οτι θα μεινει με αποτελεσμα να μην ανοιξει η θεση στο ροστερ....αν εννοεις το οτι ο φεραμε τον μποτο γτ εμπιστευομαστε την κριση του τοτε δεν διαφωνω απλα ειπα το πως το βλεπω ...στην αρχη εγραψα ενα ποστ ειρωνικο γτ καλατβα οτι οντως δεν πωλειται και θελουν να τον κρατησουν μετα που ο ζινολα ειπε οτι εχει να κανει με το να παρουμε το νουμερο που θελουμε ειπα απλα αυτο που εγραψα παραπανω οτι δεν το βλεπω να γινεται....προφανως ο μποτο αποφασιζει και τον στηριζουμε...την εκτιμηση μου εγραψα... ως εκει
Μα για αυτό μπήκε υπεύθυνος ο μποτο για να κρίνει ποτε θα κανει μια πώληση και πότε όχι.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Επιτέλους τέλος η τσομπανοβλαχιά στον ΠΑΟΚ!
Να δίνουμε 6 για κάτι που αξίζει 3 και να παίρνουμε 4 για κατι που αξιζει 7. Είτε πρόκειται για συμβολαια, ειτε για αγορες. Βρήκαν τον Ιβάν που δεν το κατείχε το αθλημα και ετρωγαν φραγκα χιλιοι δυο παρατρεχαμενοι! Καιρός ηταν να ξυπνησει και να δωσει τα κλειδια σε καποιον γνωστη της αγορας και να τον αφήσει να δρασει εν λευκω.
Το θέμα είναι ότι θα πάρει αρκετο χρόνο και σε πολλους απο τους συνοπαδους μας να ξεφυγουν απο τη φιλοσοφια της τσομπανοβλαχιάς επίσης, αλλα ειμαι αισιοδοξος...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

renegade έγραψε:
GINOLA έγραψε:Η ΠΑΟΚ μέχρι τώρα έχασε νταηλίκι και σε αστεία ποσα τον ακπομ τον πελκα τον Γκάρι τον λουκας κτλ κτλ

Ο μποτο ξεκαθαρίζει σε 2 περιπτώσεις μέχρι τώρα ότι αυτά να τα ξεχάσουν και πλέον ο ΠΑΟΚ ορίζει τις τιμές.οχι οι παικτες ούτε οι αγοραστές.

Και αν δεν θέλουν ας περιμένουν να τους πάρουν ελεύθερους.

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που ο Μποτο βάζει ένα στοπ σε αυτο τον παραλογισμό.
Επιτέλους θα πω εγώ.
Είχαμε γίνει η χαρά του κάθε πικραμένου
Ακριβώς!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ωραια μαζι σας...η αποψη σας αν λογο αυτης της λογικης μας μεινει πια ειναι ? τι πιστευετε οτι σημαινει το διδυμο ολιβειρα τσολακ ? εγω εχω μια ιδεα του τι σημαινει ακομα και αν πετανε ολοι οι υπολοιποι που το βλεπω πολυ πιθανον
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

kosths BXL έγραψε:ωραια μαζι σας...η αποψη σας αν λογο αυτης της λογικης μας μεινει πια ειναι ? τι πιστευετε οτι σημαινει το διδυμο ολιβειρα τσολακ ? εγω εχω μια ιδεα του τι σημαινει ακομα και αν πετανε ολοι οι υπολοιποι που το βλεπω πολυ πιθανον
Για μενα το το διδυμο αυτο σημαινει 25-30 γκολ.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Ο Τσολακ στο τρανσφερ έχει αξία 3Μ και ο Γκρέι 2Μ με 10 γκολ στην Τσάμπιονσιπ.
Κάτι λέει και αυτό, αν και μου θυμίζει πέρσι που όλοι εκθείαζαν τον τσουμπερ και τον ιτουρμπε συνεχίστε γούρι είναι.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

tad έγραψε:rene όχι η χαρά του κάθε πικραμένου ... η χαρά της μίζας είχαμε γίνει στην πλάτη του Σαββίδη και κατ επέκταση του ΠΑΟΚ ...

και στην τελική ΟΚ ρε μάγκες να βγάλετε ... 3% και 5 % και 10% ... όχι ρε μάγκες να μας περνάτε τα σώβρακα στην πλάτη μας ...

επιτέλους αρχή μέση και τέλος ... και έτσι θα μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ μας και θα πάρει όλο και καλύτερους παίχτες ... και συγχρόνως θα πετυχαίνει τους στόχους του ...

όπως γράφει ο Ζινολά ... θα ξεχάσει κανείς που πονάει τον ΠΑΟΚ τι θα είχε γίνει αν στα ματς των Πλέι οφ είχε παίξει ο Άκπομ ? τέτοιο τρύπημα δεν έχει ξαναγίνει ... λες και πεινάμε ... λες και σωθήκαμε με 1 ή 2 γαμοεκατομύρια.
Από εκείνον τον εκβιασμό του Λούκας τα γράφω.
Είχα βαρεθεί να γράφω τα ίδια και τα ίδια.
Να φεύγουν παικταράδες με κάνα δυο εκατομμύρια. Να παίζουν πιτσιρικάδες και να κάνουν όνομα μέσω του ΠΑΟΚ χωρίς συμβόλαιο και μετά να εκβιάζουν για τεράστια συμβόλαια.
Επιτέλους κάποιος δεν αντιμετωπίζεται τον ΠΑΟΚ σαν τουρκικο περίπτερο σε παζάρι.

Υγ δυστυχώς όπως πολλοί είπαμε, ,in Boto we trust μέχρι ωσότου κάνει αυτά που μας αρέσουν. Όλοι άσχετοι ( λουτσέσκου,μποτο... ακόμα ακόμα και το προπονητικο Τιμ και οι τεχνικοί διευθυντες της πρωταθλήτριας Σκοτίας και φιναλίστ του Κόνφερενς) εκτός από εμας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 29 Ιουν 2022, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Καλα. Τα λεμε στα χαμενα τετ α τετ
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

kosths BXL έγραψε:ωραια μαζι σας...η αποψη σας αν λογο αυτης της λογικης μας μεινει πια ειναι ? τι πιστευετε οτι σημαινει το διδυμο ολιβειρα τσολακ ? εγω εχω μια ιδεα του τι σημαινει ακομα και αν πετανε ολοι οι υπολοιποι που το βλεπω πολυ πιθανον
Ο Ολιβειρα ειναι παικτης που με εκανε να τριβω τα ματια μου. Δυστυχως πολλοι τραυματισμοι. Ας ελπισουμε να ειναι υγιης και θα ειναι ο καλυτερος
Ο Τσολακ απογοητευτικος στα τελειωματα. Αλλα πολυ συμμετοχικος, τρεχαλατζης και ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ. Δεν μου γεμισε ποτε το ματι με την αποδοση του (εκτος απο ενα ευρωπαικο που ηταν χαρμα). Αλλα πραγματικα, δεν μπορω να μη βαλω στην εξισωση την επιμονη των Σκωτσεζων. Που ειναι μια μεγαλη και πετυχημενη ομαδα. Κατι παραπανω απο εμενα θα βλεπουν
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Να μιλουσαμε για κανεναν αλλο παιχτη να το δεχθω.
επειδή εμεις σνα θυματα σκασαμε 3.5 μυρια για τον Τσολακ δεν σημαινει οτι αυτη ειναι η αξια του.
Για τον ΤΣΟΛΑΚ μιλαμε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Είμαι ο μόνος που αντιλαμβάνεται μια ανησυχία σχετικά με τους φορ μας;
Βλέποντας την εκπομπή του 24 κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά με τον Ολιβέιρα.
Ο τραυματισμός του δεν είναι παίξε γέλασε..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Για εμενα προσωπικα ξαναλεω. Αν μου ελεγαν πηραμε τον ταδοπουλο και ειχε τα νουμερα του Τσολακ θα ετρεχα στο αεροδρομιο.
Τα ματια μου ομως στην θητεια του στην ομαδα εχουν δει πολυ συγκεκριμενα πραγματα περιορισμενων δυνατοτητων.
Μπορει αυτο να αλλαξει; Δυσκολα λεω εγω.
Ακομα και σαν διδυμο με Ολιβειρα θα προτιμουσα ο 2ος φορ να ειχε εντελως διαφορετικα χαρακτηριστικα
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Οκ άσχετο αλλά δεν κρατήθηκα.
Ο Gray φορ πρεμιερ λιγκ??? οχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Η μόνη ομάδα που ενδιαφέρθηκε γι αυτον φέτος είναι η Πρέστον....Τελειωμένος παίκτης...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”