Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
prijovic pukki konte αυτοι θα ειναι o konte στην ουσια ερχεται σαν κουλουρης
Μια χαρά είναι ο Κόντε. Δύο χρόνια σταθερά καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΣ, δεν είναι τυχαίο. Στον ΠΑΟΚ τον φετινό πιθανότατα θα έβαζε πάνω από τα 20 που έβαλε με την τωρινή του ομάδα.
Για backup έρχεται. Εμένα μου κάνει. Μη ξεχνάμε ότι φέτος είχαμε Κουλούρη πίσω από τον Πριγιο.
Ο μοναδικός φορ φέτος που σκόραρε ενάντια και σε εμάς, και σε παο,αεκ,οσφπ(Μερικά από αυτά πολύ όμορφα κιόλας).
Μπείτε δείτε βιντεάκια του φετινά. Ο άνθρωπος ξέρει μπάλα, έχει καλή ταχύτητα, καλό κεφάλι και βάζει και φοβερά γκολς.
Χωριά που ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσο περνάει η ώρα μου αρέσει και περισσότερο.
Για backup έρχεται. Εμένα μου κάνει. Μη ξεχνάμε ότι φέτος είχαμε Κουλούρη πίσω από τον Πριγιο.
Ο μοναδικός φορ φέτος που σκόραρε ενάντια και σε εμάς, και σε παο,αεκ,οσφπ(Μερικά από αυτά πολύ όμορφα κιόλας).
Μπείτε δείτε βιντεάκια του φετινά. Ο άνθρωπος ξέρει μπάλα, έχει καλή ταχύτητα, καλό κεφάλι και βάζει και φοβερά γκολς.
Χωριά που ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσο περνάει η ώρα μου αρέσει και περισσότερο.

- Kostas_Peraia4
Ο Krkic αν ερθει μεγαλη παιχτουρα τον αλλον δεν τον ξερω καν....Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:https://www.transfermarkt.com/dario-lezcano/profil/spieler/80031
Γιαυτον και τον Μπογιαν κρικιτς γράφει η φορτσα ως εναλλακτικές του Πουκι.
Kostas_Peraia4 έγραψε:Για τρίτος υπολογίζεται ο Κόντε
Ευχαριστούμε , που υπάρχεις
Δεύτερος Pukki, ε;Kostas_Peraia4 έγραψε:Για τρίτος υπολογίζεται ο Κόντε
Kostas_Peraia4 έγραψε:Για τρίτος υπολογίζεται ο Κόντε

Υπάρχει ενδεχόμενο να κλείσει Κώστα ο Pukki; Τι λένε οι πληροφορίες σου φίλε;
- Kostas_Peraia4
Καντε εικονα ολοι στο μυαλο σας ποσο εχει μεγαλωσει ο Π.Α.Ο.Κ χωρις σαββιδη ο κοντε θα ερχοταν για πρωτος και θα παναγυριζαμε κιολας και τωρα ερχεται σαν 3 βεβαια στο χορτο μπορει να βγει κ πρωτος μας αξιζει κ εμας καποτε κατι περα απο τους τιτλους και ειναι αυτο.
Άσχετο για αυτόν πως δεν αναφέρθηκε τίποτα που μένει ελεύθερος για εξτρέμ καλή ηλικία και καλός παίχτης.
https://www.transfermarkt.com/joel-camp ... ler/131248
https://www.transfermarkt.com/joel-camp ... ler/131248
Αυτός ο Darío Lezcano ειναι πολύ παικταράς αλλα θελει πολλα λεφτά για να έρθει σε μας.
Περίεργο, αλλά οι 2 εναλλακτικές μου φαίνονται καλύτεροι του Πούκι !!!
- Μπαρκαρούτσος
DaRkFeaR έγραψε:Για τον Warda φαίνεται είμαι ο μόνος που νομίζω δεν θα πωληθεί γιατί βλέπω ο καθένας τον έχει πουλημένο με 3χαρτιά μετά Mundial.
Κι εγώ πιστεύω ότι θα μείνει.