Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Του Ιριτιερ νομιζω υπηρχε μια απλη αναφορα απο Αργεντινη,ενω για τον Σενεγαλεζο ηταν πολυ πιο εντονο και το λεω οχι για αλλο λογο αλλα γιατι μου μοιαζει περιεργο να μην βγαινει κατι προς τα εξω για την θεση.Θα ελεγα πως ειτε δεν ψαχνουμε ειτε εχουμε ηδη σημφωνησει με τον δευτερο.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

DimitrisS έγραψε:Αν ισχυει αυτο που γραφουν, οτι δηλαδη η ΠΑΕ ισχυριζεται οτι σε 2-3 μερες θα εχει "κλεισει" και τυπικα η αποκτηση του Ενρικε τοτε θεωρω τελειωμενη την υποθεση. Λογικα θελει λιγο χρονο και η Ρεν για να βγει στην αγορα να βρει αντικαταστατη.

Κι εμεις αυτο δεν καναμε, Γιωργο μου;
Υπάρχει κ η άλλη οπτική...ποσο ανοργάνωτοι ειναι η ρεν ,που ενώ ήξερε οτι ο dep θα έφευγε ,γιατι δεν ανανέωσε και ο ενρικε δεν υπολογίζεται για βασικός δεν έχουν βρει παικτη ακόμα ....
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο στανκου με 750.000 στην Μπούρσασπορ....προφανώς και δεν ενδιέφερε...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

joshua έγραψε:Του Ιριτιερ νομιζω υπηρχε μια απλη αναφορα απο Αργεντινη,ενω για τον Σενεγαλεζο ηταν πολυ πιο εντονο και το λεω οχι για αλλο λογο αλλα γιατι μου μοιαζει περιεργο να μην βγαινει κατι προς τα εξω για την θεση.Θα ελεγα πως ειτε δεν ψαχνουμε ειτε εχουμε ηδη σημφωνησει με τον δευτερο.
Kαι του Oliveira της Porto
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Tου Ολιβειρα ηταν απλα ενα μεμονομενο δημοσιευμα που μιλουσε για 4 ομαδες και εμεινε στην επικαιροτητα μιση μερα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Demir έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Αν ισχυει αυτο που γραφουν, οτι δηλαδη η ΠΑΕ ισχυριζεται οτι σε 2-3 μερες θα εχει "κλεισει" και τυπικα η αποκτηση του Ενρικε τοτε θεωρω τελειωμενη την υποθεση. Λογικα θελει λιγο χρονο και η Ρεν για να βγει στην αγορα να βρει αντικαταστατη.

Κι εμεις αυτο δεν καναμε, Γιωργο μου;
Υπάρχει κ η άλλη οπτική...ποσο ανοργάνωτοι ειναι η ρεν ,που ενώ ήξερε οτι ο dep θα έφευγε ,γιατι δεν ανανέωσε και ο ενρικε δεν υπολογίζεται για βασικός δεν έχουν βρει παικτη ακόμα ....
ετσι, και παροτι πηρε 18 μυρια εδωσε 3 μεχρις στιγμης
σφιχτους τους βλεπω παντως, απ'το 10 εχουν κερδη 33μυρια απο αγοραπωλησιες και αν βαλεις και τα φετινα, 53
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Τους κοροϊδεύει και αυτούς ο προεδρας ο ψευτοεπενδυτης..
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

οχι πως υπαρχει καποια συναφεια, αν κρινω απ'το "και" που εβαλες,
αλλα εσυ θα χαιροσουν σε μια τετοια περιπτωση?

Σιγουρα, οι τυποι μπορει να το κανουν για λογους βιωσιμοτητας και αυταρκειας, αλλα δεν ειναι και να πετας τη σκουφια σου ως οπαδος..ειδικα αμα δεις και τι παικτες φερνουν οταν τα σκανε με 3-5 μυρια..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σήμερα βρέθηκα, τυχαία, με ξένο παίκτη του ΠΑΟΚ...
Μιλήσαμε για λίγο και του έκανα μια ερώτηση για τα νούμερα, το συνεχές ζητούμενο που θέτετε μερικοί εδώ μέσα και κρίνετε την πορεία του κάθε παίκτη. Αυτό μέχρι ένα σημείο είναι λογικό. Ας δούμε όμως πώς σκέφτεται κι ένας παίκτης.

Η απάντηση του σε αυτό το ερώτημα, με ξάφνιασε.
Μου είπε επί λέξη, δεν με νοιαζουν τα δικά μου νούμερα. Με νοιάζει μόνο(το τόνισε αυτό), η ομάδα και πώς θα πάει πιο ψηλά. Είμαστε όλοι μια οικογένεια και μου αρέσει πάρα πολύ εδώ.

Αυτά μπορώ να μεταφέρω. Νομίζω φτάνουν.
Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι παπά δεν πουλάω...
;)

Υγ το ότι η ομάδα πλέον είναι οικογένεια, φαίνεται κι από το βίντεο και πώς υποδέχτηκαν τον Αλέξανδρο

SM-G935F
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

pilotos έγραψε:Σήμερα βρέθηκα, τυχαία, με ξένο παίκτη του ΠΑΟΚ...
Μιλήσαμε για λίγο και του έκανα μια ερώτηση για τα νούμερα, το συνεχές ζητούμενο που θέτετε μερικοί εδώ μέσα και κρίνετε την πορεία του κάθε παίκτη. Αυτό μέχρι ένα σημείο είναι λογικό. Ας δούμε όμως πώς σκέφτεται κι ένας παίκτης.

Η απάντηση του σε αυτό το ερώτημα, με ξάφνιασε.
Μου είπε επί λέξη, δεν με νοιαζουν τα δικά μου νούμερα. Με νοιάζει μόνο(το τόνισε αυτό), η ομάδα και πώς θα πάει πιο ψηλά. Είμαστε όλοι μια οικογένεια και μου αρέσει πάρα πολύ εδώ.

Αυτά μπορώ να μεταφέρω. Νομίζω φτάνουν.
Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι παπά δεν πουλάω...
;)

Υγ το ότι η ομάδα πλέον είναι οικογένεια, φαίνεται κι από το βίντεο και πώς υποδέχτηκαν τον Αλέξανδρο

SM-G935F
Κρέσπο ή Κάνιας ?
Daddy G

Δημοσίευση από Daddy G »

efthimis_paok έγραψε:Τους κοροϊδεύει και αυτούς ο προεδρας ο ψευτοεπενδυτης..
Τη Ρεν την κατέχει ένας πολύ μεγάλος γαλλικός όμιλος (έχει Κρίστις, Gucci κλπ μεγαθήρια για όσους τυχόν ξέρουν).
Παραδοσιακά βγάζει παίκτες και τους πουλάει. Δεν ήταν ποτέ ομάδα με υψηλές βλέψεις.
Ωστόσο για να μη βγούνε και λάθος συμπεράσματα, με εξαίρεση τις 2 τελευταίες σεζόν, όταν και ξόδεψε γύρω στα 7-8 μύρια για αγορές συνολικά, ξοδεύει κατά μέσο όρο κάθε χρόνο μόνο για αγορές περίπου 15 εκατομμύρια.
Αλλά έχει σταθερά αρκετά μεγάλα ποσά από πωλήσεις που για μας είναι όνειρο ακόμα.
Και όλα αυτά τα λέω για να καταλάβουμε πως έχουμε πολύ δρόμο ακόμη για να πλησιάσουμε ομάδες σαν τη Ρεν που μπορεί κάποιος να τις θεωρεί μικρές.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Ή Μάτος
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Dakos4 έγραψε:Καλως ορισες παιχταρα μου,ευχομαι να εισαι υγιεις και να δικαιωσεις οσους πιστευουμε σε σενα.Καλο θα ηταν να μαθαιναμε αν υπαρχει ρητρα στον ποδοσφαιριστη και ποια ειναι αυτη.
Λογικα αυριο ανακοινωνεται ο Ενρικε,πιστευω το ιδιο και ο Ουαρντα.Ευχαριστημενος πληρως απο τις μεταγραφες μας,δεν θα ηθελα αλλες για να μη χαθει η συχονη που εχει αποκτησει η ομαδα.
Για οσους λετε να παρουμε εναν φορ(π.χ. Αραουχο) για να παιξει σε συστημα 4-4-2 μαζι με τον ψηλεα μας,δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο γιατι ετσι ακυρωνεις τον Μπισεσβαρ και τον Πελκα.
Πρωτη φορα γραφω στο σαιτ,αν και συχναζω εδω πολλα χρονια.
Απο που εισαι; Γιατι κατι μου θυμοζει το knick σου.

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Θα το παιξω λιγο Sick..

Καλα τα κλιματα και οι οικογενειες, αλλα ποια ομαδα παει ψηλα χωρις νουμερα? χρειαζονται κ αυτα λιγακι..

Μου θυμιζει λιγο το ρητο "τα λεφτα δε φερνουν την ευτυχια, η αγαπη αρκει" για οικογενειες ή ερωτικες σχεσεις.. :mrgreen:

Υ.Γ. αφου η κουβεντα εγινε για νουμερα, προφανως με τη μορφαρα τον Τζαλματο..
Άβαταρ μέλους
Valhallian

Δημοσίευση από Valhallian »

Ή Κάμπος :Ρ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”