Α ρε φουστη Μπισε ακομα καψουρα εισαι, αλλα ξυπνα λιγο ρε γαμωτο. Εχεις μεινει στο Αμστερνταμ απο το καλοκαιρι.
21. Diego Biseswar
-
ron-swanson
Re: 21. Diego Biseswar
Δεν θα σε πετυχω ρε να τρως την σαλατα σου στο Fridays στο κοσμος; Θα σου δειξω εγω
Α ρε φουστη Μπισε ακομα καψουρα εισαι, αλλα ξυπνα λιγο ρε γαμωτο. Εχεις μεινει στο Αμστερνταμ απο το καλοκαιρι.
Το πηραν πρεφα οτι οι αλλοι 18 ημιχρονα να παιζανε γκολ δε θα βαζανε. Καλα κανανε και πηγανε πιο χαλαρα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:goran 64 έγραψε:Εγώ πάλι είδα ότι, μετά το 0-1, απλά ψωλ@ρμένιζε, κάνοντας όλων τα νεύρα κρόσσια, επειδή όλα είχαν κριθεί...
Να με συμπαθάτε κιόλας......
Όλοι το έκαναν αυτό στο β'!
Αυτό που κάνει μαλάκια ποιανει τα μαλλιά και κοιτάει το χόρτο τον ουρανό πρέπει να σταματήσει. Άντε δεν τρέχεις αλλά τα σουτ γιατί τόσο κακα την τεχνική έχασες ?? Πότε θα ξυπνήσει λέτε να έχει οικογενειακά προβλήματα δεν εξηγείται τόσο σταρχιδισμος σαν το μυαλλο του να είναι άλλου
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
-
Dimg4
Ειδικα εκεινο το σουτ απο αριστερα που πηγε εξω απο το γηπεδο, θα ντρεπομουν να ξανασουταρω αν ημουν εσυ
- sourmenetes
- Moderator
Και γω θεωρώ ότι αντιμετωπίζει κάποιο θέμα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν ξεχνιέται η ρημάδια η μπάλα, εκτός κι αν το παράτησε.Argaliad έγραψε:Αυτό που κάνει μαλάκια ποιανει τα μαλλιά και κοιτάει το χόρτο τον ουρανό πρέπει να σταματήσει. Άντε δεν τρέχεις αλλά τα σουτ γιατί τόσο κακα την τεχνική έχασες ?? Πότε θα ξυπνήσει λέτε να έχει οικογενειακά προβλήματα δεν εξηγείται τόσο σταρχιδισμος σαν το μυαλλο του να είναι άλλου
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάι να το παρατήσεις η τεχνική στο σουτ πενήντα χρόνων να είσαι δεν ξεχνιέται. Τώρα να αναπήδησε τελευταία στιγμή η μπάλα στο χόρτο? Τόσο γκαντεμης?sourmenetes έγραψε: Και γω θεωρώ ότι αντιμετωπίζει κάποιο θέμα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν ξεχνιέται η ρημάδια η μπάλα, εκτός κι αν το παράτησε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Ευτυχώς θα ξεκουραστεί το Σάββατο, ώστε την Κυριακή 23/2 να ξεκινήσει forzzάτος.
-
BlackFriday
Οχιιιιιιιιι
Νομίζω πλέον δεν είναι θέμα κούρασης ή ξεκούρασης. Αν τυχόν μπει πρέπει να είναι στο δεύτερο ημίχρονο αναλόγως και με την εξέλιξη του αγώνα. Με βασικό Μπισε είναι σαν να ξεκινάμε με μείον έναν παίχτη πλέον.
Νομίζω πλέον δεν είναι θέμα κούρασης ή ξεκούρασης. Αν τυχόν μπει πρέπει να είναι στο δεύτερο ημίχρονο αναλόγως και με την εξέλιξη του αγώνα. Με βασικό Μπισε είναι σαν να ξεκινάμε με μείον έναν παίχτη πλέον.
-
Dimg4
Λοιπον κεφτεδακο ακου καλα, αν και ο λημνιος ειναι καταπληκτικος εκει αριστερα λογικα εσυ θα παιξεις και θα παει αυτος δεξια.
Κοιτα να συνεχισεις τις μαλακιες με τα σουτ στα περιστερια και αυτο το ηλιθιο υφος απελπισιας γιατι θα σε παρει και θα σε σηκωσει.
Το ματς με τους πουστηδες ειναι οροσημο για 1000 λογους.
Κοιτα να συνεχισεις τις μαλακιες με τα σουτ στα περιστερια και αυτο το ηλιθιο υφος απελπισιας γιατι θα σε παρει και θα σε σηκωσει.
Dimg4 έγραψε:Λοιπον κεφτεδακο ακου καλα, αν και ο λημνιος ειναι καταπληκτικος εκει αριστερα λογικα εσυ θα παιξεις και θα παει αυτος δεξια.
- denyparxeisalio
+1926Dimg4 έγραψε:Λοιπον κεφτεδακο ακου καλα, αν και ο λημνιος ειναι καταπληκτικος εκει αριστερα λογικα εσυ θα παιξεις και θα παει αυτος δεξια.
-
ron-swanson
- Paok_Strymonikos
Σήμερα φάνηκε γιατί τον χρησιμοποιεί ο προπονητής και ντεφορμέ που είναι , το κράτημα της μπάλλας που έχει και το παίχνίδι που μπορεί να φτιάξει δυστηχώς μόνο ο Μίσιτς μπορεί να κάνει κάτι αντοίστιχο, χρειάζεται να μπαίνει αλλαγή σε όλα τα μάτς κατα την γνώμη μου ..Ο λούτσος πέρυσι αν θυμάστε τον έβαζε αλλαγή στα περισσότερα μάτς έυχομαι το ίδιο να κάνει και ο Αμπέλ
- ΑποστόληςΑ
Έλειψες πουλέν και η ομάδα δεν βλεπόταν στο β΄ ημίχρονο. Κανείς δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα. Μόνο εσύ.