Βόλλεϋ 2015-2016
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
Σε μια μερα χαρας το ΠΑΟΚτσομετρο χτυπαει κοκκινο. Εμεις και σεις οι αλλοι και οι μεν και οι δε. Ευτυχως τα εισητηρια δεν δινονται με αναλυσεις αιματος η ορο της αληθειας γιατι μας βλεπω με 1000 εισητηρια καθαρων ΠΑΟΚτσηδων. Καθε ανθρωπος την ηττα την απορροφαει διαφορετικα οπως και καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος τοσο απλο ειναι.
- Sick Bastard
Μπράβο στην ομάδα, νομίζω ότι είναι τελειώμενη υπόθεση ο ημιτελικός πλέον.
Ελπίζω τη Δευτέρα να έχει κόσμο και να μην γίνει τίποτα που θα εκθέσει τον σύλλογο χωρίς λόγο.
Ελπίζω τη Δευτέρα να έχει κόσμο και να μην γίνει τίποτα που θα εκθέσει τον σύλλογο χωρίς λόγο.
- Dimitris_L4
Χιμενεζ 60% στην υποδοχη και δεν υπαρχει στατιστικο που να δειχνει τη ζημια που εκανε απο το σερβις..δε χρειαζεται να πουμε κατι αλλο...ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ...
Σεπεδαρος...τι να πουμε για αυτο το διαμαντι..τι να πουμε για αυτόν τον παγκοσμιο παιχταρα..σας ελεγα απο την αρχη και επειδη πολλοι ανατρεχουν καλως στα παλιά μας γραπτα οτι δεν τιθεται θεμα συγκρισης με γκομεζ..ειναι μια κλαση πανω..και σκεφτειτε οτι το παληκαρι πρωτη φορα εφυγε απο κουβα..
Λι...βραχος αν κ χθες δεν ηταν τοσο καλος οσο στο πρωτο..
Γιαμπλονσκι...αθορυβο παιχνιδι..παρεξηγημενος παιχτης πολύ και δε σκεφτετε κανεις οτι ηταν και αυτος σε αγωνιστικη απραξια..
Γκαρας...κλασσικος σοβαρός και πειθαρχημενος..
Και στο τελος αφησα το ΝΙΚΟΛΑ ΣΜΑΡΑΓΔΗ..για μενα μβπ.. Αλλαξε ολο το παιχνιδι..μπραβο ρε παιχταρα μου..
Καλμα σεπεδα απιστευτες δηλωσεις..
Κρατηστε κορμο και για του χρονου..μην κανετε τα ιδια λάθη..
Σεπεδαρος...τι να πουμε για αυτο το διαμαντι..τι να πουμε για αυτόν τον παγκοσμιο παιχταρα..σας ελεγα απο την αρχη και επειδη πολλοι ανατρεχουν καλως στα παλιά μας γραπτα οτι δεν τιθεται θεμα συγκρισης με γκομεζ..ειναι μια κλαση πανω..και σκεφτειτε οτι το παληκαρι πρωτη φορα εφυγε απο κουβα..
Λι...βραχος αν κ χθες δεν ηταν τοσο καλος οσο στο πρωτο..
Γιαμπλονσκι...αθορυβο παιχνιδι..παρεξηγημενος παιχτης πολύ και δε σκεφτετε κανεις οτι ηταν και αυτος σε αγωνιστικη απραξια..
Γκαρας...κλασσικος σοβαρός και πειθαρχημενος..
Και στο τελος αφησα το ΝΙΚΟΛΑ ΣΜΑΡΑΓΔΗ..για μενα μβπ.. Αλλαξε ολο το παιχνιδι..μπραβο ρε παιχταρα μου..
Καλμα σεπεδα απιστευτες δηλωσεις..
Κρατηστε κορμο και για του χρονου..μην κανετε τα ιδια λάθη..
- Dimitris_L4
Συγγνωμη ξεχασα τον κουρνετα τον οποιο δεν τον εχω σε εκτιμηση (λογω ηλικιας) αλλα με εξεπληξε χθες..πραγματικα θεωρω ότι μονο σε αυτην τη θεση ειναι καλυτερος ο γκει απο εμας αλλα χθες μοιρασε εκπληκτικα το παιχνιδι και οχι μονοπατα σε ψωλεδα(κλεμμενο)... 

- Dimitris_L4
Τον πουστόγ@υρο έκανες ξεπέέτα.........
βρε Κουρνέτααα, βρε Κουρνέέτααα!!!!

Υ.Γ. Πω πω ρε παιδιά...Ακόμα πριαπισμό έχω μετά τα χθεσινά!!! Δεν λέει να μου πέσει με τίποτα!!!
βρε Κουρνέτααα, βρε Κουρνέέτααα!!!!

Υ.Γ. Πω πω ρε παιδιά...Ακόμα πριαπισμό έχω μετά τα χθεσινά!!! Δεν λέει να μου πέσει με τίποτα!!!

- Unpsofable78
Αδερφε ο Εγκλεσκαλνς κανει οντως φιλε παντως.Ναι ο Γκαρας στηριζεται στον στυλο του φιλε και κουνιεται λιγο αλλα λες τα κορακια να δινανε φιλε σε παικτη του γαβρου χωρις να ηταν οντως?Ποσο μαλλον ο δευτερος διαιτητης στον οποιο γινεται μπροστα και η φαση του Γκαρα?Παρατηρησε τον παικτη του Ολυμπιακου μονο και δες που πεφτει εστω και σε γρηγορη κινηση.nifs44 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=YgC9e0fUeTs
μεγάλος ποντος απο Γκαρά (στο 3:05 , Φιλέ Εγκλεσκανς)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελος να κανω ενα σχολιο για τους παικτες μας.Κι εγω αν και δεν ειχα σχολιασει εδω μεσα μετα τις ηττες μας σε λιγκ καπ και κυπελο ειχα παραπονα απο παικτες μας.Αλλα κυριως απο εναν.Η ομαδα αυτη και οχι μονο εξαρταται απο τον πασαδορο της.Ακομη και οταν δεν υπαρχει αριστη υποδοχη.Οσοι ξερουν πραγματικα απο βολει καταλαβαινουν τι εννοω.Βασιλη Κουρνετα ελπιζω να συνεχισεις να βελτιωνεις τις εμφανισεις σου.Απο εσενα εξαρταται η αποδοση του Σεπεδα, του Λι, του Χιμενεθ ,του Γιαμπλονσκι,του Τακουριδη και φυσικα πλεον και του Σμαραγδη.Εννοω φυσικα επιθετικα.
Για παραδειγμα...ο ΠΑΟΚ των 2 πρωτων σετ αλλα κυριως του 2ου σετ ηταν μια ομαδα με προβλεψιμη επιθεση και εφαγε πολλα kill blocks.Οταν πχ παικτες σαν τον Σεπεδα τους αναγκαζεις να χτυπησουν απο πολυ χαμηλα την μπαλα ενω μπορουν να χτυπησουν πανω απο το μπλοκ.Οταν οι αντιπαλοι εχουν μελετησει το παιχνιδι σου και ξερουν σχεδον καθε φορα που θα πασαρεις.Τοτε τι κανεις?Αναγκαζεσαι να μοιρασεις με μεγαλυτερη ποικιλια.Ο ΠΑΟΚ των 3 τελευταιων σετ ηταν πραγματικα απιστευτος επιθετικα.Οι παικτες του γαβρου δεν ηξεραν που θα πασαρει....και παικτες ακομη και οπως ο Γιαμπλονσκι βγαινανε με μονο η και χωρις καθολου μπλοκ απεναντι τους απο την σωστη διαχειριση του Κουρνετα αλλα και το ελευθερωμα των κεντρικων (Σμαραγδης,Λι).
Ευχομαι λοιπον να συνεχισεις ετσι και ακομη καλυτερα Βασιλη αλλα και φυσικα ολοι οι παικτες που δωσανε οτι ειχαν χθες γι αυτη την τεραστια ανατροπη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Σάβ 09 Απρ 2016, 09:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kαλημέρα. Όπου παίζει ο δικέφαλος (δε με νοιάζει το άθλημα) θα πηγαίνω και σίγουρα δε θα ζητήσω άδεια από εσένα ή από τους υπόλοιπους ΠΑΟΚάρχες του φόρουμ. Αν αυτό το θεωρείς γλύψιμο or something δικαίωμά σου. Για το τι ένιωσα τότε δε θα απολογηθώ, ούτε για το ότι χάρηκα χθες. Αλλά απ,ότι φαίνεται προτεραιότητα κάποιων σε μια επιτυχία είναι να τη λένε στους συνοπαδούς τους. Το πόσο στηρίζω εγώ ή τα άλλα παιδιά στα οποία απευθύνεσαι άσε να το ξέρουμε καλύτερα.DC έγραψε:
Φίλε μπερδεύτηκα.flash4 έγραψε:Τώρα ποιος περιμένει 3 μέρες ειλικρινά. Έχω και σχολή και δε μπορώ να κατασκηνώσω από νωρίς στο παλατάκι
Εσύ δεν ειρωνευόσουν την διοίκηση και τους παίκτες πριν 15 μέρες και άφηνες και μπηχτές για το που βρήκαν τα χρήματα και έφτιαξαν ομάδα; Εσύ δεν έλεγες για παίκτες που μας ντρόπιασαν; Και κάτι για 100 ευρώ διαρκείας;
Τώρα θα γλείψεις αυτούς που έφτυσες και θα κατασκηνώσεις και στο παλατάκι;
Πραγματικά, χωρίς παρεξήγηση, βοήθα λίγο να καταλάβω.
RoMaN έγραψε:Παλαιολόγος έγραψε:δεν είδα το τάι μπρέικ,πήγα στους Χαιρετισμούς
μπράβο ομαδάρα !
Κι εμείς χαιρετισμούς βλέπαμε...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

- Πιο ταιριαστό γίνεται;;;
-- ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!!!!
- ilovegame27
- Μπαρκαρούτσος
- Dimitris_L4
Ρε μαλακες επειδη το εχω δει καμια δεκαρια φορές απο χθες...ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΕΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ;;;ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ στα replays πήρα χαμπάρι πώς το έκανε!! Στο live δεν έβλεπα μπροστά μου από τη καύλα!
Διάβασα τα σχόλια του @ D.C. και μετά ήμουν τόσο, μα τόσο σκεπτικός...DV_L9 έγραψε:Διαβάζω την ανατροπη γιατί δε μπορεσα να τη δω.. ΠΑΟΚΑΡΑ μου συγγνώμη που σε αμφισβητησα μετα την ηττα στον ημιτελικο.... Με βουλωσες και τωρα μενω να σε κοιταζω να πετας... Πεταω και εγω στο πλαι σου!!!!![]()
Διάβασα κάποιους να τον επιβραβεύουν και σκέφτηκα: "μα φυσικά δεν έχουν άδικο"...
Διάβασα και κάποιες απαντήσεις-δικαιολογίες κάποιων "αμετανόητων" Π.Α.Ο.Κ.τσήδων για όσα είπαν-έγραψαν σε βάρος της ομάδας μας και τότε θυμήθηκα ότι κάπου έχω διαβάσει και το post που παραθέτω...
Λοιπόν παλικάρια, πάψτε επιτέλους να παραμυθιάζεστε από την αέναη και αστείρευτη αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσίδικη προπαγάνδα όλων των αλλόθρησκων ανά την Ελλάδα εδώ και πολλές δεκαετίες!!!
Το D.N.A. του οργανισμού Π.Α.Ο.Κ., αυτό που φύτεψαν στην καρδιά του οι πρόσφυγες και κατατρεγμένοι ιδρυτές του το 1926 είναι το να παλεύει μέχρι τέλους, κόντρα σε Θεούς και δαίμονες, αδικίες και κλεψιές, πάντα με πίστη, ψυχή, υπομονή, δύναμη κι επιμονή!!! Είναι το να ονειρεύεται και να κατακτάει τίμια όσα διεκδικεί, και μάλιστα, δίχως και να τον αφήνουν ακόμα, να το πετυχαίνει με υπεράνθρωπες, θεϊκές δυνάμεις!!!
Μόνο αυτό κι όχι η ηττοπάθεια του looser όπως μερικοί επιμένουν να ισχυρίζονται!!!
Κάθε 1 δικός μας τίτλος είναι σαν 10.000 όλων των αλλόθρησκων!!! Γι αυτό ακριβώς είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο, γι αυτό γεννιούνται καθημερινά Π.Α.Ο.Κ.τσάκια σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη Γη!!!
Το αληθινό D.Ν.Α. και του Π.Α.Ο.Κ.τσή οπαδού λοιπόν είναι αυτό που "βγάζει" ο αδερφός @ DV_9 στο συγκεκριμένο post του: "Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς" δηλαδή!!! Αυτό θα πει μεγαλείο ψυχής ενός αληθινού, αέναου αγωνιστή!!! " Έπεσε" ο αδερφός, το κατάλαβε, ξανασηκώθηκε, ζήτησε συγχώρεση και ευχαρίστησε τον Δικέφαλο που του δίνει το δικαίωμα να πετάει κι αυτός δίπλα του!!!
Άπειρα συγχαρητήρια αδερφέ @ DV_9 !!!
Έχεις αληθινό D.N.A. Π.Α.Ο.Κ.τσή οπαδού φίλε μου!!!
Σεβαστείτε λοιπόν και όλοι οι άλλοι τον Π.Α.Ο.Κ., μετανοείτε αν τον απαξιώσατε εσείς οι ίδιοι και τότε κανείς δεν δικαιούται να σας πει "κωλοτούμπα", ίσα ίσα μόνο χίλια ΜΠΡΑΒΟ μπορεί να σας πει τότε!!!
Π.Α.Ο.Κ.όμετρα όντως δεν υπάρχουν, αλλά αν επιμένετε να βάζετε τον εαυτό σας πάνω απ την ομάδα, πιστεύοντας ότι καλά κάνατε και απαξιώσατε οποιοδήποτε μέλος της, τότε σίγουρα βρίσκεστε\, το λιγότερο, σε λάθος δρόμο σχετικά με αυτόν του Π.Α.Ο.Κ.!!! Κι επειδή (και) εμείς είμαστε ο Π.Α.Ο.Κ., όσο περισσότεροι το κάνουν, τόσο σε περισσότερο λάθος δρόμο θα τον οδηγούμε, έστω κι άθελα μας κι αυτόν!!!
Απλά σκεφτείτε το καλά και μετά διαφωνήστε αν σας φανεί λογικό να το κάνετε!!!
Υ.Γ. Μην παραλείψετε να δείτε ότι ήμουν ο πρώτος κι ο μόνος που "υπερασπίστηκα" κάποιον, δίχως να ξέρω καν ποιον, αδερφό για τα πικρά λεγόμενα του μετά από την ήττα μας απ τον πουστόγ@υρο στον ημιτελικό Κυπέλλου, παίζει σημαντικό ρόλο σε όσα γράφω-προτείνω σ αυτό το post μου!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 09 Απρ 2016, 10:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τα είπαμε ρε αδερφέ...Παίζει handball και τους μπερδεύει τόσο, που σχεδόν ούτε για μπλοκ σηκώνονται!!!Dimitris_L4 έγραψε:Ρε μαλακες επειδη το εχω δει καμια δεκαρια φορές απο χθες...ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΕΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ;;;ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;