Και αλλη μια χαιρεταει το καλοκαιρι...sourmenetes έγραψε:Η μια κοντευει...astronaut έγραψε:και 1-2 αποδεσμεύσεις για να διατηρηθούν οι ισορροπίεςsourmenetes έγραψε:Εναν εξτρεμαρο θελεις και μια σεντερμπακαρα και εκλεισες...
Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- kritikos44
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Έχω την αίσθηση (χωρίς να ξέρω τίποτα έτσι, ούτε έχω κάποιον στην διοίκηση κτλ) ότι μετά τον Νομπόα θα αλλάξει λίγο και η φιλοσοφία για το εξτρέμ που θέλουμε, οπότε δύσκολα βλέπω και Μπλάνκο μαζί. Ο Μπλάνκο πιο πολύ για 10αρακι μοιάζει που μπορεί να παίξει και στα πλάγια λόγω ταχύτητας.
Ίσως αυτός , http://www.transfermarkt.com/marco-scho ... eler/47528, αν και δεξιοπόδαρος ταιριάζει πιο πολύ στις ανάγκες μας. Νέος με ανοδική πορεία, διεθνής και με συμβόλαιο που τελειώνει σε 6 μήνες.
Ίσως αυτός , http://www.transfermarkt.com/marco-scho ... eler/47528, αν και δεξιοπόδαρος ταιριάζει πιο πολύ στις ανάγκες μας. Νέος με ανοδική πορεία, διεθνής και με συμβόλαιο που τελειώνει σε 6 μήνες.
- Περιπτερος
Στο αεροδρόμιο που θα έλθει να του πάνε κανένα παλτό, μπουφάν του ΠΑΟΚ καλύτερα, γιατί έτσι όπως είναι ντυμένος τον βλέπω μέχρι το ΠΑΣΧΑ στο Παπανικολάου με πνευμονία.Asimos έγραψε:Αν είναι "τωρινή"η photo, αυτό το HSBC μου κάνει για Ευρώπη. Αν τώρα ειναι HSBC στο Hong Kong είναι πάνω από τις γνώσεις μου.klainmein έγραψε:Ρε σεις βρείτε κάτι στην εικόνα να δούμε σε ποιο αεροδρόμιο είναι;; Σε ποιο το ανέβασε; Instagram?Kourdos έγραψε:έρχεται, από θερμότερο κλίμα![]()
- kritikos44
Δε μασαει ρε
Στην στεπα με κοντομανικα επαιζε
ΥΓ Και κασκολ , και κασκολ...
Στην στεπα με κοντομανικα επαιζε
ΥΓ Και κασκολ , και κασκολ...

- Ekatnetworkltd
- Περιπτερος
Και στην κυρία του (αν έλθει μαζί), κάτι να φορέσει το "τούμπανο" για πολλούς και διάφορους λόγους και εκτός του κρύου.
- DarkBishop
Μακριά τον έστειλες, κανα Γεννηματάς- Ιπποκράτειο φέρτον να πάμε σε εφημερία να πάρουμε αυτόγραφοΠεριπτερος έγραψε:Στο αεροδρόμιο που θα έλθει να του πάνε κανένα παλτό, μπουφάν του ΠΑΟΚ καλύτερα, γιατί έτσι όπως είναι ντυμένος τον βλέπω μέχρι το ΠΑΣΧΑ στο Παπανικολάου με πνευμονία.Asimos έγραψε:Αν είναι "τωρινή"η photo, αυτό το HSBC μου κάνει για Ευρώπη. Αν τώρα ειναι HSBC στο Hong Kong είναι πάνω από τις γνώσεις μου.klainmein έγραψε: Ρε σεις βρείτε κάτι στην εικόνα να δούμε σε ποιο αεροδρόμιο είναι;; Σε ποιο το ανέβασε; Instagram?
- Περιπτερος
Επίσης για τον Ελβετό Σενμπάεχλερ ... (δεν είναι όνομα αυτό για Ελλάδα).
Αυτοί οι τύποι δεν πολυτραβάνε στην Ελλάδα. Θέλουν βουτυράκι, καλό πρωϊνό κλπ. ... .
Δεν τον ξέρω, αλλά προτιμώ λατινοαμερικάνο βρωμο-μπαλόφατσα που να σκίζει τον γαύρο εξ οπαδικής πεποιθήσεως και όχι τίποτα καρδούλες και αγαπούλες.
Αυτοί οι τύποι δεν πολυτραβάνε στην Ελλάδα. Θέλουν βουτυράκι, καλό πρωϊνό κλπ. ... .
Δεν τον ξέρω, αλλά προτιμώ λατινοαμερικάνο βρωμο-μπαλόφατσα που να σκίζει τον γαύρο εξ οπαδικής πεποιθήσεως και όχι τίποτα καρδούλες και αγαπούλες.
Καλά που το είπες, γιατί ήμουν έτοιμος να του πω να βάλει καμιά ζακέτα μην κρυώσει...

Kourdos έγραψε:παλιά φώτο από το twitter του, την έβαλα για να έχουμε και εικόνα στην συζήτηση
klainmein έγραψε:Ρε σεις βρείτε κάτι στην εικόνα να δούμε σε ποιο αεροδρόμιο είναι;; Σε ποιο το ανέβασε; Instagram?Kourdos έγραψε:έρχεται, από θερμότερο κλίμα![]()
Μπράβο στην ΠΑΕ για την ευτυχή κατάληξη του Νομπόα. Μεγάλη μεταγραφή και σε καλό χρονικό σημείο. Ήμουν πολύ απογοητευμένος με την καθυστέρηση των μεταγραφών και αποφάσισα να μην περιμένω τίποτα αυτόν τον Γενάρη.
Εχω φτιαχτεί τρελά με αυτή τη μεταγραφή - είμαι εξτασιασμένος. Δεν αλλάζω όμως γνώμη ότι ένας παίκτης έπρεπε να κλείσει και να προπονείται με την ομάδα πριν την έναρξη των μεταγραφών, έστω επιπέδου Ουσέρο. Όμως όταν γίνονται τόσο μεγάλες κινήσεις, δεν μπορούμε παρά να είμαστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Μεταγραφή τίτλου ο Νομπόα. Βασικά νομίζω ότι δε χρειαζόμαστε άλλον παίκτη σε αυτή τη θέση, μιας που ο Μαντούρο ενεργοποιήθηκε. Ένα κεντρικό αμυντικό στο επίπεδο Κοντρερας θέλουμε τώρα να δέσει την άμυνα και ένα εξτρέμ.
Ο γαύρος με την αλλαγή προπονητή δείχνει πανικόβλητος. Τον πανικο τον προκαλέσαμε καθαρά εμείς και με τις μεταγραφικές κινήσεις, θα προσθέσουμε και επιπλέον άγχος. Η επιλογή του προπονητή τους έγινε στο πιο λάθος σημείο, γιατί ο προπονητής πριν πάει για μεταγραφές πρέπει να αξιολογήσει το υπάρχων υλικό. Πολλοί παίκτες θα ξενερώσουν απο τις μεταγραφές που θα γίνουν και θα το εκλάβουν ως αχαριστεία του σωματείου για την προσφορά τους. Μπουρδέλο
. Κλέισε και Τσόρι ελεύθερο για το καλοκαίρι να τους τρελάνεις
!! Τώρα που έρχεται και ο φίλος του ο Νομπόα πλάκα πλάκα δεν είναι και τόσο απίθανο. Εξάλλου ο Τσόρι είναι 33 ετών και τουχρόνου θα είναι 34.
Εχω φτιαχτεί τρελά με αυτή τη μεταγραφή - είμαι εξτασιασμένος. Δεν αλλάζω όμως γνώμη ότι ένας παίκτης έπρεπε να κλείσει και να προπονείται με την ομάδα πριν την έναρξη των μεταγραφών, έστω επιπέδου Ουσέρο. Όμως όταν γίνονται τόσο μεγάλες κινήσεις, δεν μπορούμε παρά να είμαστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Μεταγραφή τίτλου ο Νομπόα. Βασικά νομίζω ότι δε χρειαζόμαστε άλλον παίκτη σε αυτή τη θέση, μιας που ο Μαντούρο ενεργοποιήθηκε. Ένα κεντρικό αμυντικό στο επίπεδο Κοντρερας θέλουμε τώρα να δέσει την άμυνα και ένα εξτρέμ.
Ο γαύρος με την αλλαγή προπονητή δείχνει πανικόβλητος. Τον πανικο τον προκαλέσαμε καθαρά εμείς και με τις μεταγραφικές κινήσεις, θα προσθέσουμε και επιπλέον άγχος. Η επιλογή του προπονητή τους έγινε στο πιο λάθος σημείο, γιατί ο προπονητής πριν πάει για μεταγραφές πρέπει να αξιολογήσει το υπάρχων υλικό. Πολλοί παίκτες θα ξενερώσουν απο τις μεταγραφές που θα γίνουν και θα το εκλάβουν ως αχαριστεία του σωματείου για την προσφορά τους. Μπουρδέλο

http://www.estadiodeportivo.com/sevilla ... 35459.html
Τώρα θυμήθηκαν οι ΑΡΔ της Σεβίλλης ότι μένει ελεύθερος ο Νoboa

P(i)PA θες να πεις (PERIODISTAS pimp alitas)Kourdos έγραψε:http://www.estadiodeportivo.com/sevilla ... 35459.html

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Τετ 07 Ιαν 2015, 15:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
μεγάλη υπόθεση η μεταγραφή νομποα, δίνει πρεστίζ,ποιότητα στο κέντρο αλλά η μεταγραφή ουσίας και αυτή που μπορεί να αλλάξει την ομάδα είναι αυτή του εξτρέμ.
αν σε μια θέση δεν πρέπει να γίνουν εκπτώσεις αε αυτή τη μεταγραφική περίοδο είναι αυτή του εξτρέμ.
προσωπικά πιστεύω ότι η περίπτωση μπλαγκο είναι η ιδανική, ένας παίκτης που με την ίδια ευκολία παίζει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ και μπορεί να σκόραρε με μεγάλη ευκολία και μετά από προσωπική ενέργεια αλλά και με κίνηση χωρίς την μπάλα.
η αποκτηση? του νομποα για μένα δεν αλλάζει το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας όπου στο 90% των παιχνιδιών θα παίζει με τρία αμυντικά χαφ.
άρα αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ακραίους που και να σκοράρουν και να δημιουργούν και να μην είναι κολλημένοι στην γραμμή.
υγ όσοι έχετε στο μυαλό σας τον νομποα ως δημιουργό και παίκτη όπου θα βγάζει τις κάθετες που έβγαζε ο νατχο δυστυχώς θα απογοητευθειται
αν σε μια θέση δεν πρέπει να γίνουν εκπτώσεις αε αυτή τη μεταγραφική περίοδο είναι αυτή του εξτρέμ.
προσωπικά πιστεύω ότι η περίπτωση μπλαγκο είναι η ιδανική, ένας παίκτης που με την ίδια ευκολία παίζει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ και μπορεί να σκόραρε με μεγάλη ευκολία και μετά από προσωπική ενέργεια αλλά και με κίνηση χωρίς την μπάλα.
η αποκτηση? του νομποα για μένα δεν αλλάζει το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας όπου στο 90% των παιχνιδιών θα παίζει με τρία αμυντικά χαφ.
άρα αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ακραίους που και να σκοράρουν και να δημιουργούν και να μην είναι κολλημένοι στην γραμμή.
υγ όσοι έχετε στο μυαλό σας τον νομποα ως δημιουργό και παίκτη όπου θα βγάζει τις κάθετες που έβγαζε ο νατχο δυστυχώς θα απογοητευθειται
desperando έγραψε: υγ όσοι έχετε στο μυαλό σας τον νομποα ως δημιουργό και παίκτη όπου θα βγάζει τις κάθετες που έβγαζε ο νατχο δυστυχώς θα απογοητευθειται
Δηλαδή τι θα κάνει εάν δεν τα κάνει αυτά;Όλα τα άλλα εκτός από κάθετες και δημιουργία, τα κάνουν οι Κάτσε (αυτός βγάζει και καμιά καλή μπαλιά) και Τζανδάρης...Όλοι λένε ότι απλώνει το παιχνίδι τέλεια, ό,τι έκανε και ο Νάτχο δηλαδή...