Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
goran 64 έγραψε:Έμεινα ξαφνικά μόνος μου με τον Π.Α.Ο.Κ.87 και τους διάφορους Γκούγκληδες!!! Μα που πήγαν όλοι;;;![]()
Γεια σου ρε καρντάση μου 87ρη...Στις επάλξεις απ την ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ άλλη πλευρά του Ατλαντικού δηλαδή;;;
1.000.000.000 ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ!!!
είσαι...
!!!
1.000.000.000 ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ!!!
Τελείωσε ο οίνος αδερφέ.
Δύσκολη η συνέχεια.
ΠΑΟΚΑΡΑ, είμαι χάλια, βλέπω έναν αετό με οχτώ κεφάλια αααααα
SM-G920F
Δύσκολη η συνέχεια.
ΠΑΟΚΑΡΑ, είμαι χάλια, βλέπω έναν αετό με οχτώ κεφάλια αααααα
SM-G920F
Ααααα, έτσι πες ρε παιδάκι μου...
Υ.Γ. ..."που τα βλέπωωω τ άλλα έξιιιι..."
Π.Α.Ο.Κ.αρα ειμαι χαλια τα 'χω παιξει.goran 64 έγραψε:Ααααα, έτσι πες ρε παιδάκι μου...
Έφυγα για καφέ-Αγρίνιο - Π.Α.Ο.Κ. λλλέέέμμμεεε...............Άντε με την νίκη...
Άιντε ρε Π.Α.Ο.Κ.άρα πνίξτους μεσ' στο.............................................τέλμαααααα!!!
............................
είσαι ρε...
και στις λάσπες ρε!!!
Άιντε ρε Π.Α.Ο.Κ.άρα πνίξτους μεσ' στο.............................................τέλμαααααα!!!
-
john4serres
αργοπορημενη αλλα παντοτε ωραια καφεδαρα με την αυρα του χθεσινου διπλου.
ανυπομονος για το επομενο ματς με Βλανταν στο πάγκο.
ανυπομονος για το επομενο ματς με Βλανταν στο πάγκο.
- Ekatnetworkltd
Καλημέρα και από μένα,μέχρι τώρα δύο καφέδες καπουτσίνους μέτριους με μαυρη ζάχαρη,κάνοντας μπέιμπι σίτινκ και διαβάζοντας Paokmania!Αύριο δεν βλέπω να πετάμε χαρταετό λόγω βροχής,καλή σαρακοστή να έχετε!
Sent from my iPhone 6s plus using Tapatalk
Sent from my iPhone 6s plus using Tapatalk
Μια απο τα ίδια Εκατ!
Αλλα τσακισα και μισή λαγάνα με ταραμά...
Καλημερες σε όλους!
Αλλα τσακισα και μισή λαγάνα με ταραμά...
Καλημερες σε όλους!
-
john4serres
Re: Καφενείο
Αλλος ενας που μιλαει λατινικά.Ekatnetworkltd έγραψε: δύο καφέδες καπουτσίνους μέτριους
Καλησπέρα κι από εμένα σε όλους τους ευτυχισμένους συνοπαδούς μου!!!
Μέρα βροχερή και μουντή η σημερινή, μόνο που η νίκη της Π.Α.Ο.Κ.άρας εχθές την κάνει κι αυτήν πανέμορφη!!!
Υ.Γ. Μεγάλη η στεναχώρια όμως για την ήττα στο handball προσωπικά...Πάω να σκάσω πραγματικά...
Μέρα βροχερή και μουντή η σημερινή, μόνο που η νίκη της Π.Α.Ο.Κ.άρας εχθές την κάνει κι αυτήν πανέμορφη!!!
Υ.Γ. Μεγάλη η στεναχώρια όμως για την ήττα στο handball προσωπικά...Πάω να σκάσω πραγματικά...
Καλησπερα και απο μενα. Φραπεδακι σκετο διαβαζοντας παοκμανια και περιμενοντας την κυρα να στρωσει τραπεζι με τα μπριζολακια στα καρβουνα που εψησα το πρωι.
Και μιας και εμαι νεος στο φορουμ να συστηθω
Πανος 47 χρονων απο το μουντο σημερα Ηρακλειο Κρητης
Και μιας και εμαι νεος στο φορουμ να συστηθω
Πανος 47 χρονων απο το μουντο σημερα Ηρακλειο Κρητης
Καλώς τον Πάνο τον Κρητικό!!! Μεγάλη "ασπρόμαυρη φωλιά" το Ηράκλειο, έχω κι ένα καρντάσι παντρεμένο εκεί κάτω που μένει στο Σγουροκεφάλι, λίγα χλμ. έξω απ το Ηράκλειο...
Κρατάτε τα λάβαρα του Π.Α.Ο.Κ. ψηλά παιδιά και εκεί, τόσο μακριά απ την φυσική μας έδρα, οπότε είσαστε άξιοι συγχαρητηρίων!!!

Κρατάτε τα λάβαρα του Π.Α.Ο.Κ. ψηλά παιδιά και εκεί, τόσο μακριά απ την φυσική μας έδρα, οπότε είσαστε άξιοι συγχαρητηρίων!!!