Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από nikolasf »

Sick Bastard έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:
Πάντως, ρε παιδιά, αλήθεια τώρα, μήπως να σταματήσουμε να το συζητάμε, αφού όλα θα κριθούν βάσει αποτελεσμάτων; Τι εννοώ;
Εννοώ ότι αν πάμε καλύτερα από εδώ και πέρα, αυτό θα αποδοθεί στην "κάθαρση" παρόλο που η μόνη φανερή ενέργεια αυτής της κάθαρσης θα είναι η αποπομπή Τζαβέλα (για πολλοστή φορά να αναφέρω ότι fine by me, εγώ εδώ και 3 χρόνια μιλάω για το φρικτό και αντί-επαγγελματικό επίπεδο χαρακτήρα αυτού του παίκτη). Η κάθαρση τότε θα γίνει νοητή ως αλλαγή νοοτροπίας και σφίξιμο λουριών, στοιχεία δηλαδή εξ ορισμού αόρατα και μη ανιχνεύσιμα.
Αν από την άλλη συνεχιστούν τα κλαρίνα, αυτό θα αποδοθεί στη "μη κάθαρση" και άπαντες θα ζητούν τότε φανερές ενέργειες, τονίζοντας πως η αποπομπή Τζαβέλα είναι ψύλλος στα άχυρα. Η κάθαρση θα πρέπει να καταστεί χειροπιαστή τότε, με κάποιον χ,ψ τρόπο. Βλέπω ήδη μπροστά μου την παράνοια της ευμετάβλητης άποψης ανάλογα με το πού θα φυσήξει ο άνεμος.

Από εκεί και πέρα, σκεφτόμουν ότι με αυτά που συμβαίνουν στο τέλος θα βγούνε όλοι ευχαριστημένοι (αν το επιτρέψουν φυσικά οι συγκυρίες). Τι εννοώ;
Εννοώ ότι αν η ομάδα πάει έστω και ελαφρά καλύτερα, ο Ίβιτς θα καθιερωθεί ως ο εξυγιαντής που καθάρισε τον κόπρο του Αυγεία και θα κριθεί ελαστικότερα ως προς τα προπονητικά του επιτεύματα.
Ο Ιβάν θα αξιολογηθεί θετικά υπό την έννοια ότι επιτέλους το "πήρε αλλιώς" και έκοψε τις παθογένειες και από εδώ και πέρα θα διοικεί και ως "ένας από εμάς" αλλά και ως Γερμανός τεχνοκράτης.
Ο κόσμος θα νιώσει πως είναι ο ντομπρότερος του πλανήτη, πως το μόνο που θέλει είναι σταράτες κουβέντες και ότι ήταν αυτός που προώθησε την κάθαρση. Και ξανά προς τη δόξα θα τραβήξει καλωδιώμενος σε ραδιόφωνα, sites και τα ρέστα και μακριά, φυσικά, από το γήπεδο και τη φωνή.
Οι παίκτες, όσοι μείνουν, εφόσον η ομάδα τα πάει λίγο καλύτερα, θα λάβουν πιστοποιητικό μη ρουφιανιάς. Θα είναι καθαροί και ούτε γάτα ούτε ζημιά αν είναι και λιγουλάκι χειρότεροι από το επίπεδο που αντιστοιχεί στον παχυλό τους μισθό (καμιά φορά, όταν σκέφτομαι τι παίρνουν τα καλόπαιδά μας και το τι τραβάω εγώ για να τα βγάζω πέρα, μουρλαίνομαι με τις ευαισθησίες του άγχους και της πίεσης που τραβάνε τα καημενούλια) και στις προσδοκίες όλων.
Και η ζωή θα συνεχιστεί.

Εικόνα

Πάρα πολύ σωστά, μόνο τα αποτελέσματα φαίνεται να μπορούν να μας σώσουν
αφού στην καλύτερη, αυτό που έγινε, ας το ονομάσουμε ''απόπειρα κάθαρσης'' έγινε συγκυριακά
κι όχι βάση κάποιου σχεδίου. Αν δεν χάναμε και έμενε 3-1 η ζωή θα συνεχιζόταν και τώρα όλα θα ήταν ρόδινα στην επιφάνεια.

Όμως, μιας και ήρθαν έτσι τα πράγματα και ο χρόνος δεν περιμένει κανέναν, θα πρέπει να μπουν και κάποιες σκαλωσιές έτσι ώστε να μην καταρεύσει (και αυτή) η διαδικασία. Σε πρώτη φάση, ας δεχτούμε όλοι ότι το τελείωμα του Τζαβέλα είναι παραδειγματισμός για τους υπόλοιπους που ο προπονητής είπε ότι υπάρχουν.
Τώρα είναι φίλοι του, είναι άνθρωποι που επηρεάζει δεν ξέρω, δεν με νοιάζει κιόλας, αλλά αυτός έφαγε την λέζα
κι αν όντως υπάρχουν άλλοι, ή θα ηρεμήσουν ή θα πάρουν την άγουσα.

Σαν γενικότερη λειτουργία ομάδας, θα πρέπει νομίζω, να γίνει πιο αυστηρή.
Τέρμα κάθε λογής ανόητο ποστάρισμα στα social media (ναι ξέρω όλες τις ενστάσεις, άνθρωποι είναι να ζήσουν τη ζωή τους) αλλά μέχρι να μπορεί να το διαχειριστεί η ΠΑΕ κι αφού αποδεδειγμένα δεν μπορεί, ας το απαγορέψει να τελειώνουμε.
Πρόστιμα στις ήττες.
Χαχαχουχα τέλος.
Στρατικωποιηση των αποδυτηρίων. Ξέρω ότι η λέξη ακούγεται κάπως (κι εμένα δεν μου αρέσει) αλλά αφού αναγωνρίζουμε ότι ο Τζαβελισμός είναι σύμπτωμα κι όχι η ασθένεια, πρέπει να δημιουργηθούν στεγανά τα οποία δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
Δεν θέλετε ''στρατικωποίηση''; Κανένα πρόβλημα, ας το ονομάσουμε ''επαναπροσδιορισμό στεγανών''.
Πως θα γίνει αυτό, δεν ξέρω. Ας βάλουν τον Λεοντιάδη ξέρω γω.

Απομάκρυνση του υιού Σαββίδη απ την ομάδα. Μόνο σαν φίλαθλος θα μπορεί να έρχεται. Απ την Θ1 και στην σουϊτα του κι από κει στο αεροδρόμιο ή όπου αλλού θέλει. Όχι στα αποδυτήρια, όχι στα facebook να πλακώνεται με τον κάθε άσχετο, ή να την λέει στον ανύπαρκτο Λαμπριάκο.

Στελέχωση της ΠΑΕ με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο και δεν φοβουνται να ρισκάρουν έχοντας ένα πλάνο.
Ίβιτς-Μίχελς κι ένας ακόμα. Όχι άλλοι. Κανένας πάνω κάτω γύρω δεξιά αριστερά πλάγια μέσα έξω. Αυτοί οι 2-3 και μετά ο Ιβάν και το Μαράκι για το οικονομικό. Ούτε σύμβουλοι, ούτε παρασύμβουλι, ούτε γιόκες, ούτε ξαδέρφια, ούτε ανηψιές.

Ξεκάθαρη επικοινωνιακή στρατηγική. Δεν μπορεί η SD να στηλιτεύει χωρίς καμιά ουσιαστικά απόδειξη παίχτες του ΠΑΟΚ στο εξώφυλλό της και να την περνάει πούδρα. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να άγεται και να φέρεται απ τους ίδιους τους βετεράνους του στην εκπομπή του Χύτα πχ.
Επικοινωνιακά, τέρμα το κανάκεμα. Να γίνει ξεκάθαρο στους παίχτες, ότι η προσπάθεια θα ανταμείβεται και η αδιαφορία θα αντιμετωπίζεται όπως της αρμόζει. Εμφανίσεις τύπου Βέροιας, πρώτον 30 λεπτών στη Ν. Σμύρνη και Καραμπακ μέσα-έξω τιμωρούνται. Εμφανίσεις τύπου Καραϊσκάκη ακόμα και με ήττα, δεν επιβραβεύονται μεν, στο βαθμό που θα γινόταν αν νικούσε η ομαδα αλλά να υπάρχει κατανόηση.

Πολύ Dominatrix μου βγήκε το τοστ, αλλά κάπου εκεί νομίζω ότι πρέπει να κινηθούμε.
Η ομάδα σαν λειτουργία πρέπει να το γυρίσει λίγο προς Κ20 παρά ως ''επαγγελματίες είναι, ξέρουν τη δουλειά τους''.
Είναι φανερό ότι αυτό, εδώ και 5 χρόνια δεν λειτουργεί.
Η ομάδα ουσιαστικά είναι χωρίς διοίκηση.
Προσκυνώ και τους δύο γράφοντες!!!!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:Εγω δεν θα δωσω + ουτε στον sick ουτε στον aureliano,τα αυτονοητα εγραψαν.
Sorry guys,ετσι για να μπω και εγω λιγο στο πνευμα του αγγλοφωνου φορουμ :mrgreen:
Έτσι ε;
Κάτσε μισό λεπτό.
Λοιπόν, κάποιοι χρήστες λένε πράγματα που δεν γίνονται. Πρέπει να το δουν οι mods. Κοιτάξτε τα ποστς τους.
Αυτά τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Δεν λέω ότι κάποιοι απλά δεν μπορούν, μπορεί να μην θέλουν.

Έχω γράψει ποστς και ποστς, ξέρω τι συμβαίνει. Μπορεί να μη γούσταρα τα γραφόμενα κάποιου αλλά όταν έγραφε κάτι σωστό, ένα συν το έδινα.Αλλά όταν συμβαίνουν κάποια πράγματα όπως σήμερα, δεν μπορώ να το καταλάβω. Είναι κάτι καινούριο για μένα.

Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό κάθε χρήστη για να ξέρω τι σκέφτεται, αλλά κατά την άποψή μου κάποια πράγματα είναι τόσο ύπουλα. Αν δείτε τα ποστ, θα καταλάβετε.
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σικ στη βαση αυτών που λες, οχι απλά συμφωνώ αλλά επαυξάνω. Είναι καιρός κάποια πράματα να μπουν στη θέση τους, με αίμα ή χωρίς δεν εχει σημασία. δεν παει άλλο με εχουν τρελανει και τη νύχτα πως θα βγάλω... :D

εμείς απο την άλλη, ο ΠΑΟΚ, πρέπει να δείξουμε σύνεση, ηρεμία και προσμονή για την πραγματική αλλαγή αλλιώς θα βάλουμε για άλλη μια φορά τα χεράκια μας και θα βγάλουμε τα ματάκια μας (ή ο ένας του άλλου για να το θέσω καλύτερα! :P )
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

Ιάσονας έγραψε: Συμφωνώ με αυτή την προσέγγιση ως προς τους παίκτες, να αναφέρω πλέον Τζαβέλλας και Κλάους δικαίως η αδίκως έχουν τελειώσει από τον ΠΑΟΚ. Οι ευθύνες όμως εφόσον καταλογίζονται δεν σταματούν εκεί. Ο Ιβιτς και στο Σλοβάκος, αυτοί σέβονται τα λεφτά του Σαββίδη όταν φέρνουν στην ομάδα 30χρονους από μικρές ομάδες της τουρκίας για βασικούς με 600αρια ετησίως και ο ένας θυμίζει Μικυ Κουίν, ή δεν βγάζουν από ενδεκάδα Τσίμιροτ και Λεοβατς και τρώνε Κοροβέση Γιαννουλη Κατσε και Χαριση χωρίς προφανή εξήγηση? Δικαιολογείται η μεταγραφή Βαρέλα και η συμπεριφορά σε Χατζηισαία που περυσι δώσαμε 600 στο Νιονιο για να τον πάρουμε, από αυτό που βλέπουμε? Ο Μπρικιτς είναι καλύτερος από Γλύκο και Βελλίδη η πετάνε ξένα λεφτά στα σκουπίδια. Γενικά πιστεύω όλοι συμφωνούμε πως οι ξένοι πρέπει να ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα και όχι να παίρνουμε ότι να ναι, δυστυχώς για μένα μοναδική λύση είναι η επενεργοποίηση Βεζυρτζή στη διοίκηση και Κωστίκου ως τεχνικού Διευθυντή, πλέον είναι οι μόνοι που εμπιστεύομαι.
Επανενεργοποιηση βεζυρτζη που πεταξε σχεδον 2 μυρια για τον χατζησαια που δε στριβει και δε μπορει να δωσει τη μπαλα στα 5 μετρα και για τον βελλιδη που οτι πηγαινε μεσα εγραφε?
Δεν χρειαζεται περαιτερω καταστροφη της ομαδας
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ρε σείς σήμερα μας δείχνει το λαόλα και ασχολείστε με τον μπαρμπα Νίκο! Η αλήθεια είναι ότι έσωσε και κάποια λεφτά απ αυτόν απ᾽το Βέλγιο. Ασε που νομίζω ο Χάτζη από τον ΓΤ θα βοηθούσε παραπάνω την Δευτέρα και θα κερδίζαμε.

Λοιπόν, να ευχαριστήσουμε και το φόρουμ που μας δίνει βήμα να γράφουμε για τον ΠΑΟΚ μας.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Sick Bastard έγραψε:Όμως, μιας και ήρθαν έτσι τα πράγματα και ο χρόνος δεν περιμένει κανέναν, θα πρέπει να μπουν και κάποιες σκαλωσιές έτσι ώστε να μην καταρεύσει (και αυτή) η διαδικασία. Σε πρώτη φάση, ας δεχτούμε όλοι ότι το τελείωμα του Τζαβέλα είναι παραδειγματισμός για τους υπόλοιπους που ο προπονητής είπε ότι υπάρχουν.
Τώρα είναι φίλοι του, είναι άνθρωποι που επηρεάζει δεν ξέρω, δεν με νοιάζει κιόλας, αλλά αυτός έφαγε την λέζα
κι αν όντως υπάρχουν άλλοι, ή θα ηρεμήσουν ή θα πάρουν την άγουσα.

Σαν γενικότερη λειτουργία ομάδας, θα πρέπει νομίζω, να γίνει πιο αυστηρή.
Τέρμα κάθε λογής ανόητο ποστάρισμα στα social media (ναι ξέρω όλες τις ενστάσεις, άνθρωποι είναι να ζήσουν τη ζωή τους) αλλά μέχρι να μπορεί να το διαχειριστεί η ΠΑΕ κι αφού αποδεδειγμένα δεν μπορεί, ας το απαγορέψει να τελειώνουμε.
Πρόστιμα στις ήττες.
Χαχαχουχα τέλος.
Στρατικωποιηση των αποδυτηρίων. Ξέρω ότι η λέξη ακούγεται κάπως (κι εμένα δεν μου αρέσει) αλλά αφού αναγωνρίζουμε ότι ο Τζαβελισμός είναι σύμπτωμα κι όχι η ασθένεια, πρέπει να δημιουργηθούν στεγανά τα οποία δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
Δεν θέλετε ''στρατικωποίηση''; Κανένα πρόβλημα, ας το ονομάσουμε ''επαναπροσδιορισμό στεγανών''.
Πως θα γίνει αυτό, δεν ξέρω. Ας βάλουν τον Λεοντιάδη ξέρω γω.

Απομάκρυνση του υιού Σαββίδη απ την ομάδα. Μόνο σαν φίλαθλος θα μπορεί να έρχεται. Απ την Θ1 και στην σουϊτα του κι από κει στο αεροδρόμιο ή όπου αλλού θέλει. Όχι στα αποδυτήρια, όχι στα facebook να πλακώνεται με τον κάθε άσχετο, ή να την λέει στον ανύπαρκτο Λαμπριάκο.

Στελέχωση της ΠΑΕ με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο και δεν φοβουνται να ρισκάρουν έχοντας ένα πλάνο.
Ίβιτς-Μίχελς κι ένας ακόμα. Όχι άλλοι. Κανένας πάνω κάτω γύρω δεξιά αριστερά πλάγια μέσα έξω. Αυτοί οι 2-3 και μετά ο Ιβάν και το Μαράκι για το οικονομικό. Ούτε σύμβουλοι, ούτε παρασύμβουλι, ούτε γιόκες, ούτε ξαδέρφια, ούτε ανηψιές.

Ξεκάθαρη επικοινωνιακή στρατηγική. Δεν μπορεί η SD να στηλιτεύει χωρίς καμιά ουσιαστικά απόδειξη παίχτες του ΠΑΟΚ στο εξώφυλλό της και να την περνάει πούδρα. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να άγεται και να φέρεται απ τους ίδιους τους βετεράνους του στην εκπομπή του Χύτα πχ.
Επικοινωνιακά, τέρμα το κανάκεμα. Να γίνει ξεκάθαρο στους παίχτες, ότι η προσπάθεια θα ανταμείβεται και η αδιαφορία θα αντιμετωπίζεται όπως της αρμόζει. Εμφανίσεις τύπου Βέροιας, πρώτον 30 λεπτών στη Ν. Σμύρνη και Καραμπακ μέσα-έξω τιμωρούνται. Εμφανίσεις τύπου Καραϊσκάκη ακόμα και με ήττα, δεν επιβραβεύονται μεν, στο βαθμό που θα γινόταν αν νικούσε η ομαδα αλλά να υπάρχει κατανόηση.

Πολύ Dominatrix μου βγήκε το τοστ, αλλά κάπου εκεί νομίζω ότι πρέπει να κινηθούμε.
Η ομάδα σαν λειτουργία πρέπει να το γυρίσει λίγο προς Κ20 παρά ως ''επαγγελματίες είναι, ξέρουν τη δουλειά τους''.
Είναι φανερό ότι αυτό, εδώ και 5 χρόνια δεν λειτουργεί.
Η ομάδα ουσιαστικά είναι χωρίς διοίκηση.
Ωραία τα είπες. Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος.
Και μέσα σε όλο αυτό πρέπει να αλλάξουμε κι εμείς. Όχι όπως το εννοούν οι περισσότεροι εδώ, αλλά όπως αρνούνται να το εννοήσουν. Όπως το να καταλάβουμε ότι να λέμε με χαμογελάκι "πόσο τσακαλάκι είναι ο Γιωργάκης" σε κάθε αχρείαστο και τάχα μου μάγκικο ποστ του υιού Σαββίδη (btw, φρικτό πράγμα να επαγγέλεσαι υιός) αντί να απαιτούμε να ξέρει τη θέση του και να την τηρεί με σοβαρότητα, είναι επιβλαβές. Όπως το να καταλάβουμε ότι όταν δίνεις στους παίκτες μία έτοιμη δικαιολογία για την (κάθε) ήττα, αυτοί θα βρουν άλλες 100 σε χρόνο dt, όπως έλεγε και μία (σιχαμένη) ψυχή. Όπως το να γίνουμε αυστηροί κριτές χαρακτήρων, κρίνοντας με βάση τα όσα βλέπουμε κι όχι όσα θα θέλαμε να δούμε. Όπως το να πάψουμε επιτέλους να αγόμαστε και να φερόμαστε από μία μάζα αμόρφωτων κι αργόσχολων "επαγγελματιών" των "μίντια" της πόλης, τους οποίους άπαντες βρίζουν, αλλά ακούν νυχθημερόν και αναπαράγουν την κάθε ΠΙΠΑ που είπε ο κάθε ΠΑΠΑΡΑΣ. Όπως το να μην βαυκαλιζόμαστε για το ποιοι είμαστε ως οπαδοί, αναπλάθοντας συνέχεια το ποιοι ήμασταν καποτε, αλλά να αναλογιστούμε το πώς καταντήσαμε σήμερα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μπραβο!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μεγάλο ένα-δύο θα γινόταν με γκολ στο Γ'
αλλά πετάχτηκε σαν τον Κοντρέρας ο Kgeo και το χάλασε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Aureliano Buendia έγραψε: Όπως το να καταλάβουμε ότι να λέμε με χαμογελάκι "πόσο τσακαλάκι είναι ο Γιωργάκης" σε κάθε αχρείαστο και τάχα μου μάγκικο ποστ του υιού Σαββίδη (btw, φρικτό πράγμα να επαγγέλεσαι υιός) αντί να απαιτούμε να ξέρει τη θέση του και να την τηρεί με σοβαρότητα, είναι επιβλαβές. Όπως το να καταλάβουμε ότι όταν δίνεις στους παίκτες μία έτοιμη δικαιολογία για την (κάθε) ήττα, αυτοί θα βρουν άλλες 100 σε χρόνο dt, όπως έλεγε και μία (σιχαμένη) ψυχή. Όπως το να γίνουμε αυστηροί κριτές χαρακτήρων, κρίνοντας με βάση τα όσα βλέπουμε κι όχι όσα θα θέλαμε να δούμε. Όπως το να πάψουμε επιτέλους να αγόμαστε και να φερόμαστε από μία μάζα αμόρφωτων κι αργόσχολων "επαγγελματιών" των "μίντια" της πόλης, τους οποίους άπαντες βρίζουν, αλλά ακούν νυχθημερόν και αναπαράγουν την κάθε ΠΙΠΑ που είπε ο κάθε ΠΑΠΑΡΑΣ. Όπως το να μην βαυκαλιζόμαστε για το ποιοι είμαστε ως οπαδοί, αναπλάθοντας συνέχεια το ποιοι ήμασταν καποτε, αλλά να αναλογιστούμε το πώς καταντήσαμε σήμερα.
απλά επισημαίνω ότι για να γίνουν όλα αυτά απαιτείται υψηλός βαθμός αυτοκριτικής
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Παντως πιστευω σε ολο τον πλανητη δεν παιζει να υπαρχουν πανω απο 5 ομαδες που να κανει πραγματικα κουμαντο ο προπονητης.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Και μία τακτική διευκρίνηση για τον Βλάνταν και το πρόβλημα που παρουσιάζει σε μερικά ματς η ομάδα μετά το 70.

Λοιπόν, την Δευτέρα είχαμε τρομερό πρέσσινγκ και τρεξίματα το πρώτο ημίχρονο. Αυτό έγινε και σε άλλα παιχνίδια. Παράδειγμα με τον γαύρο στο πρώτο ημίχρονο που κυριολεκτικά δεν μπορούσαν να βγάλουν την μπάλα απο την περιοχή τους μετά το 20.

Γι αυτούς που έχουν παίξει μπάλα: για να το κάνει αυτό μια ομάδα θέλει τρομερά πνευμόνια. Επίσης αυτά δεν γίνονται για 90 λεπτά. Θεωρώ ότι υπάρχουν ματς που το πρέσσινγκ του Βλάνταν γίνεται μετά από Ευρωπαικά ματς και αυτό επιβαρύνει ιδιαίτερα τους παίκτες. Την Δευτέρα είχαμε 2 αναγκαστικές αλλαγές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φρεσκάρει την ομάδα μετά το 60 και ενώ έχουμε κάνει φοβερά τρεξίματα στο Α μέρος. Με γαύρο παίξαμε μετά από το Κάραμπαχ και η διακοπή με τα πυροτεχνήματα μαζί με την άστοχη είσοδο του Μπίσεσβαρ μας έκοψε στα δύο τα τελευταία λεπτά. Ο γαύρος έκανε όλες τις ευκαιρίες του τότε, καθώς και το γκολ. Βασικά αποδίδω την πτώση που έχουμε μετά το 70 σε κάποια ματς και το ότι σκοράρουμε λιγότερο στο Β, στο ότι η ομάδα φθείρεται από το πρέσσινκ στα πρώτα ημίχρονα. Απλά η ομάδα δεν είναι πάντα έτοιμη να το κάνει αυτό. Δεν διαφωνώ με Ιβιτς, εμένα με εντυπωσιάζει αυτό το στυλ παιχνιδιού και ο τρόπος που παίξαμε τον γαύρο. Μακάρι να φτιάξουμε μια ομάδα που να μπορεί να το κάνει. Παράδειγμα το πρώτο ημίχρονο με Βιόλα, μιλάμε για απίστευτο πρέσσινκ που έφερε και τα 2 γκόλ.

Ο Βλάνταν θέλει στήριξη πιστεύω. Αν περάσει αυτό το στύλ παιχνιδιού στην ομάδα και μειώσουμε τα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας τότε θα έρθουν καλύτερες μέρες. Απλά ακόμη δεν είμαστε εκεί που πρέπει ...
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Συμφωνώ με τους προηγούμενους..πολύ..
Και μου άρεσε πολύ το να γίνουμε ''αυστηροί κριτές χαρακτήρων''..Ειδικά στο θέμα των αρχηγών της ομάδας με πονάει πολύ...
Δεν με νοιάζει αν είναι ο πιο παλιός,αν είναι 'Ελληνας.Χαρακτήρας.Πρέπει να είναι άντρας δεν ξέρω πως αλλιώς να το εκφράσω.Να τον τρέμουν όλοι.
Ποτέ δεν θα ξεχάσω 2 περιπτώσεις.
Μια με τον Ράτζα στον βάζελο που μπήκε στα αποδυτήρια το τζάνκι και τον έπιασε απ το σβερκάδι και τον πέταξε 'εξω.
Και μια με τον Πουγιόλ που πήγε ο Κρικτς με την Λαμποργκίνι στην πρώτη προπόνηση τον έβγαλε έξω και του είπε ''δεν προκαλούμε τον κόσμο εδώ βλέπεις καμιά Λαμποργκίνι?Όλοι με τα νοικιασμένα ερχόμαστε,να μην ξαναγίνει''.Την άλλη μέρα ξαναπήγε με την Λαμποργκίνι,τον βλέπει,τον πιάνει απ το σβερκάδι και τον στέλνει σπίτι πριν καν μπει στην προπόνηση.Σε ένα μήνα τον είχε τελειώσει κι απ την ομάδα...
Τέτοιον θέλω...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Magpies4 έγραψε:Απλά ακόμη δεν είμαστε εκεί που πρέπει ...
είναι υπερβολικά νωρίς για να είμαστε εκεί που πρέπει. και χρησιμοποιώ το υπερβολικά με πλήρη συνείδηση.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

K_geo έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Απλά ακόμη δεν είμαστε εκεί που πρέπει ...
είναι υπερβολικά νωρίς για να είμαστε εκεί που πρέπει. και χρησιμοποιώ το υπερβολικά με πλήρη συνείδηση.
Σωστά. Το 80% της 11άδας έχει αλλάξει. Και υπάρχουν και οι νοοτροπίες των προηγούμενων ετών που πρέπει να αλλάξουν. Είναι υπερβολικά νωρίς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”