Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
tad

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από tad »

Ο Αντελίνο είναι παιχταράς και για αυτόν τον λόγο ο Μπόλονι τον έχει ξεσκίσει και έχει μεγάλες απαιτήσεις από αυτόν. Μέχρι τώρα φαίνεται να ανταποκρίνεται εν μέρη σε αυτά που του ζητάει ο Μπόλονι ...

και εκτός αυτού φαίνεται και αρκετά "μπερδεμένος" ... δεν ξέρω αν είναι η σωστή λέξη αλλά έτσι μοιάζει ...

Εχθές γύρω στο 55' έγινε μία φάση όπου πήρε την πάσα από δεξιά και ήταν φάτσα με το τέρμα με τον αμυντικό μακριά και δεξιά του ...
για ακόμα μία φορά τον περίμενε αργώντας χαρακτηριστικά (για Βιερίνια) προσπαθώντας να τον περάσει από αριστερά και να σουτάρει ...

το έχει κάνει από την αρχή της χρονιάς αρκετές φορές ... για αυτό μου μοιάζει μπερδεμένος ...

παλιότερα θα είχε άλλη αντίδραση πολύ γρηγορότερη άσχετα αποτελέσματος ... κάτι ενοχλεί το μυαλό του ... για αυτό αργεί ...

Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα το ξεπεράσει γιατί είναι πανέξυπνος και δουλευταράς ... !!!

ίσως απλά να είναι ντεφορμέ ... αλλά δεν νομίζω ...
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Τι εννοείτε να κάνει πιο αθλητική ζωή?? Λόγω κιλών ή ότι βγαινει και πίνει κλπ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΤΑΝΤ στη συγκεκριμενη φαση μολις φτανει η μπαλα στα ποδια του δεν μπορει να εκτελεσει κατευθειαν διοτι ειναι σε κακη θεση.Και γω αρχικα αυτο ειπα.Γιατι δεν το κανεις αμεσως???
Κι ομως ειχε κακη θεση.Ασχετο αμα θα πηγαινε μεσα..Αυτο που εκανε μετα ειχε καλυτερες προδιαγραφες.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αν ειχε την ενταση που επρεπε στη φαση και με ενα κοντρολ και κατευθειαν και οπως ηθελε θα εκτελουσε.
Απλα ηταν πολυ χαλαρος στο β μερος οπως ολη η ομαδα και καλα ξηγηθηκαν κατα τη γνωμη μου.
Η ομαδα εχει παιχνιδια δυσκολα μπροστα της και αυτο που πρεπει να βλεπουμε ειναι οτι καναμε μια νικη μεχρι την επομενη.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

monopaokre έγραψε:Τι εννοείτε να κάνει πιο αθλητική ζωή?? Λόγω κιλών ή ότι βγαινει και πίνει κλπ.
δε χρειαζετε να ξενυχταει καποιος και να πινει για να πεις οτι δεν κανει αθλητικη ζωη.
ο αθλητης πρεπει να αντιστεκεται στα παθη που του φρεναρουν την εξέλιξη, το μονο παθος που πρεπει να εχει ειναι η κατακτηση της κορυφης
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Δεν σχολίασα μετά το ματς,αλλά θα σχολιάσω πριν το ματς στην Ρωσσία και για τη απόδοση του την Κυριακή.

Όπως λέτε όλοι,φένεται να μην βρίσκεται στα καλύτερα του (βάσει εμφανίσεων) αλλά τα στατιστικά του είναι το λιγότερο τρομερά!Αν δεν κάνω λάθος,έχει 4 ή 5 γκολ σε 8 αγώνες και ένα που του ακρυρώθηκε άδικα στην Ξάνθη.Για εξτρέμ (ειδικά στην Ελλάδα) είναι πολύ καλοί αριθμοί για την ώρα,και μην ξεχνάμε ότι είναι και σε κακή κατάσταση,όταν είναι σε καλή δηλαδή τι θα περιμένουμε;
Δουλεύει το παιδί,αλλά έχει και τα δικά του,παιδί περιμένει,ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε και λίγο τις σκοτούρες του.

Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε,παραπανίσιες ενέργειες,μερικές φορές ενώ χρειάζεται τρίπλα κάνει πάσα...ΑΛΛΑ,αν είναι κάποιος που δεν μ'άρεσε σε έναν αγώνα (σε εμένα και τους περισσότερους) και να βάζει γκολ,τότε μιλάω για ΜΕΓΑΛΟ παίκτη,οκ περιμένουμε περισσότερα απ'αυτόν,αλλά ρε παιδιά,παραλίγο να βάλει και 2ο το παιδί.

Είσαι πολύ αλάνι.Καθάρισε λίγο το μυαλό σου και μετά θα έρχονται και οι εμφανίσεις και τα γκολ παρέα.
Πιστεύω ότι θέλει να μείνει,του αρέσει εδώ και θέλει να βελτιωθεί...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΕΛΙΝΟ

Α και όσο για την Πέμπτη;Όχι πολλά πολλά....ξέρεις εσύ,Ευρωπαϊκός Αντελίνο ;)
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Μία κανονιά απο τα 30 μέτρα στείλε και μετά χαλάρωσε, παιχτούρα...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

desperando έγραψε:
monopaokre έγραψε:Τι εννοείτε να κάνει πιο αθλητική ζωή?? Λόγω κιλών ή ότι βγαινει και πίνει κλπ.
δε χρειαζετε να ξενυχταει καποιος και να πινει για να πεις οτι δεν κανει αθλητικη ζωη.
ο αθλητης πρεπει να αντιστεκεται στα παθη που του φρεναρουν την εξέλιξη, το μονο παθος που πρεπει να εχει ειναι η κατακτηση της κορυφης
η κατι ξερεις ή μιλας γενικα...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Τι πάθος έχει???Είναι τζογαδόρος???Πίνει????Τι πάθη έχει..???
:pano:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Παντως και εμένα τα μισόλογα σε δημόσιο φόρουμ δε μου αρέσουν καθολου

Αν εχεις κατι να πεις πες το
Αλλιως δε βλεπω το λογο να υπάρχει αυτό το ποστάρισμα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Photis έγραψε:Τι πάθος έχει???Είναι τζογαδόρος???Πίνει????Τι πάθη έχει..???
ηρεμησε ρε Φωτη :lol: :lol: τιποτα απο αυτα δεν εχει
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Αμαμίες???? :opaokara: :opaokara:
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Μηπως σιγα σιγα..να γινοταν καμια ανανεωση συμβολαιου? γιατι πλησιαζει ο ιανουαριος..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 20. Adelino André ira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από desperando »

dj_timo έγραψε:
desperando έγραψε:
η κατι ξερεις ή μιλας γενικα...
γενικα μιλησα μην παρεξηγηθώ οτι πεταω μισολογα, απλα παθος ειναι και τα πιτογυρα και το μισο ταψι μουσακας
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

giapas έγραψε:Παντως και εμένα τα μισόλογα σε δημόσιο φόρουμ δε μου αρέσουν καθολου

Αν εχεις κατι να πεις πες το
Αλλιως δε βλεπω το λογο να υπάρχει αυτό το ποστάρισμα

Συμφωνώ.......να προσέχουμε λίγο τι γράφουμε ειδικά για το συγκεκριμένο παίκτη που είναι το στολίδι της ομάδας και αν δεν τον είχαμε δε ξέρω που θα βρισκόμασταν.

Επίσης.......ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”