Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

miselinio έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 19:15 Μην πέφτεις απ' τα σύννεφα
τρελό μου Παοκτσακι
χρόνια εκατό περίμενες
σε παίζουν παιχνιδάκι.
Κοκκορια γέμισαν πολλά
στο πλούσιο κοτέτσι
ψάχνουν την κότα για να βρουν
κι όλοι το παίζουν σέξι.
Όταν τα πούπουλα θα βγουν
θα μας πετάξουν πισα
άλλο να μην τους βλέπουμε
να ναι μόνοι στη πίστα.
Τότε θα δούνε πως χορό
με όργανα χορεύεις
μα τα δικά μας όργανα
πότε να μην παιδεύεις.
Δεν ξέρω όμως για πολύ
το όργανο σαν παιζεις
αυτό θα χύνει γρήγορα
άλλο μην το εμπαιζεις.
Έχουμε λαλήσει εντελώς :opaokara: :opaokara: :opaokara:
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 2):
miselinio, giaxxo
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Taseos έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 18:25 Αμα κάτι νοιωθεις ότι είναι ανούσιο το προσπερνάς
Αυτό τώρα γιατί το έγραψες; αφού το ξέρεις ότι ο μόνος λόγος που μπήκε για να σχολιάσει ήταν αυτός.
These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
giaxxo, Taseos, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

tolis14 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 19:52
Taseos έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 18:25 Αμα κάτι νοιωθεις ότι είναι ανούσιο το προσπερνάς
Αυτό τώρα γιατί το έγραψες; αφού το ξέρεις ότι ο μόνος λόγος που μπήκε για να σχολιάσει ήταν αυτός.
Οταν κάποιος χάνεται μετά από 7 ώρες εργασίας και ποσταρισματων για διάφορα θέματα οφείλεις να του δείχνεις μια στάση με νερό να ξαποστάσει και να ξεκουραστεί. Θεωρώ κάποιες δουλειές δύσκολες γιατί σε πολλά πεδία. Μπορεί δηλαδή να κληθείς να γράφεις για τον ΠΑΟΚ, τις αμβλώσεις, το εκκλησιαστικό, τα πολιτικά, το ρωσσοουκρανικο. Φαντάσου πόσο δύσκολο είναι 7 ώρες copy paste. Κάποια στιγμή λογικά ζαλίζεσαι , μπερδεύεις που γράφεις τι , δεν θυμάσαι πχ ότι ο Μάκης γκαγκατσης δεν ήταν στην επο μαζί με τον κοκαλη ούτε ότι ήταν φίλος του. Καταλαβαίνεις ότι κάποια στιγμή χάνεσαι. Αυτό το κενό και αυτή την συμπαράσταση στην σκληρά εργαζόμενη νεολαίας καλούμαστε να καλύψουμε εμείς δείχνοντας ως γηραιότεροι φροντίδα και κατανόηση
These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
tolis14, giaxxo, Unpsofable78
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

mixos4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 18:27 Άστο, όταν καταλάβεις ότι σου σερβίρουν γήπεδο και αθλητικό όταν τα γάλατα σφίγγουν, μην πέσεις από τα σύννεφα.
αν "σφιγγουν τα γαλατα" τοτε τα αρθρα δεν ειναι ανουσια
Ετσι λεει η λογικη δηλαδη
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ασε να πάμε για καμιά βουτιά. Ποιο μουντιάλ τώρα. Θα αρχίσει η κάθοδος των Βαλκανίων θα γιουμισουν μπραζιλ οι παραλίες
These users thanked the author Taseos for the post:
Apeiroelaxistos
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Να ρωτήσω κάτι και περιμένω μια ειλικρινή απάντηση. Ολους εσάς που νιώθετε την ανάγκη να την πείτε σε οποιοδήποτε λογαριασμό, που κακόβουλα ή εκφράζει μια καλοπιστη κριτική, να ψάξετε τα post του κτλ κτλ, όλο αυτό το σκηνικό σας αρέσει;;;

Σας αρέσει που κάθε χρόνο, τέτοιο καιρό παίζουμε στα ζάρια τις καλοκαιρινές μας προκρίσεις;
Σας αρέσει που κάθε χρόνο, περιμένουμε τις εξελίξεις που πάντα αργούν;
Σας αρέσει που 15 ημέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, δεν ξέρουμε ακόμη προπονητή;
Αυτή είναι η οργάνωση που θέλετε στην ομάδα μας;
Σας καλύπτουν οι 3-4 θέσεις με μεγάλη διαφορά από τον πρώτο και όχι γιατί ο Ιβάν δεν βάζει λεφτά αλλά γιατί επικρατεί ένα μπαχαλο γενικά;;
These users thanked the author omerta76 for the post (total 6):
Neiros4, Logistis, Theios, Blackgr4, paokspren, smoothcriminal1926
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Αν ρωτάς εμένα δεν την λέω σε όσους έχουν άποψη με επιχειρήματα και είναι εδώ και στις χαρές και στις νίκες. Τα επι μέρους που σχολιάζεις αν κέρδιζες τον βόλο και τον βαζελο δεν θα σε απασχολούσαν. Η ομάδα κατέρρευσε και υπάρχουν ευθύνες. Δεν είναι δηλαδή ότι δεν έπαιξε. Είχε ένα πανάκριβο ρόστερ μάλλον ακριβότερο από της ΑΕΚ. Έχει αλλά θέματα η ΠΑΕ. Το κάθε καλοκαίρι παίζεις κορώνα γράμματα είναι λογικό εφόσον δεν πας απευθείας ομίλους. Γιατί δεν είσαι ποτέ έτοιμος στα πρώτα ματς και κατά δήλωση κάθε χρόνο του προπονητή. Που δηλώνει ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη το Νοέμβριο. Αυτός είναι ο προγραμματισμός. Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Σε κάθε αποτυχία βέβαια όπως και σε κάθε αποτυχία ευθύνη φέρει ο μεγαλομέτοχος
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

omerta76 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 20:27 Να ρωτήσω κάτι και περιμένω μια ειλικρινή απάντηση. Ολους εσάς που νιώθετε την ανάγκη να την πείτε σε οποιοδήποτε λογαριασμό, που κακόβουλα ή εκφράζει μια καλοπιστη κριτική, να ψάξετε τα post του κτλ κτλ, όλο αυτό το σκηνικό σας αρέσει;;;

Σας αρέσει που κάθε χρόνο, τέτοιο καιρό παίζουμε στα ζάρια τις καλοκαιρινές μας προκρίσεις;
Σας αρέσει που 15 ημέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, δεν ξέρουμε ακόμη προπονητή;
Σας καλύπτουν οι 3-4 θέσεις με μεγάλη διαφορά από τον πρώτο και όχι γιατί ο Ιβάν δεν βάζει λεφτά αλλά γιατί επικρατεί ένα μπαχαλο γενικά;;
Να σου απαντήσω κι εγώ ειλικρινά, όπως ζήτησες. Η καλό πίστη κριτική δεν με πειράζει ποτέ και από κανέναν. Η κριτική όμως που αντίθετα είναι κακόπιστη, βασίζεται σε θεωρίες και προσωπικά μυθεύματα που μόνο σκοπό έχουν να δημιουργήσουν κλίμα και να προωθήσουν προσωπικές ατζέντες με ενοχλούν. Και φαίνονται τα ποστς η τα άτομα που έχουν τέτοιο σκοπό. Αυτούς λοιπόν, πολλές φορές θα τους απαντάω γιατί κάποια πράγματα που διαβάζω με ενοχλούν. Όπως απαντάνε και σε εμένα πολλές φορές κάποιοι που δεν συμφωνούν με αυτά που γράφω
These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
Unpsofable78, paok apo epilogi, giaxxo
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Taseos έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 20:18 Ασε να πάμε για καμιά βουτιά. Ποιο μουντιάλ τώρα. Θα αρχίσει η κάθοδος των Βαλκανίων θα γιουμισουν μπραζιλ οι παραλίες
Αυτή είναι η μεταγραφική περίοδος που γουστάρω :opaokara:
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Παντως 1η φορά χρησμός του πατερ (πο@τανα εχεμυθεια) δεν εχει ανταποκριση
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

omerta76 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 20:27 Να ρωτήσω κάτι και περιμένω μια ειλικρινή απάντηση. Ολους εσάς που νιώθετε την ανάγκη να την πείτε σε οποιοδήποτε λογαριασμό, που κακόβουλα ή εκφράζει μια καλοπιστη κριτική, να ψάξετε τα post του κτλ κτλ, όλο αυτό το σκηνικό σας αρέσει;;;

Δε νομίζω να παίζουμε τα ζάρια στα προκριματικά με 1 αποκλεισμό τα τελευταία 5 χρόνια. Η ομάδα θα τον βρει τον δρόμο της και μια χαρά ανταγωνιστική θα είναι. Εσάς σας αρέσει να είστε πάντα μίζεροι και πάντα από κάπου να πιάνεστε για να κράξετε; Θεωρείται ότι κάνετε καλό στην ομάδα που τόσο «αγαπάτε»;
These users thanked the author margas for the post (total 3):
Unpsofable78, paok apo epilogi, giaxxo
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

miselinio έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 19:15 Μην πέφτεις απ' τα σύννεφα
τρελό μου Παοκτσακι
χρόνια εκατό περίμενες
σε παίζουν παιχνιδάκι.
Κοκκορια γέμισαν πολλά
στο πλούσιο κοτέτσι
ψάχνουν την κότα για να βρουν
κι όλοι το παίζουν σέξι.
Όταν τα πούπουλα θα βγουν
θα μας πετάξουν πισα
άλλο να μην τους βλέπουμε
να ναι μόνοι στη πίστα.
Τότε θα δούνε πως χορό
με όργανα χορεύεις
μα τα δικά μας όργανα
πότε να μην παιδεύεις.
Δεν ξέρω όμως για πολύ
το όργανο σαν παιζεις
αυτό θα χύνει γρήγορα
άλλο μην το εμπαιζεις.
https://jumpshare.com/s/2cO77Jjc5ZANkkW7iBP4
mixos4

Δημοσίευση από mixos4 »

Όλα καλά παιδιά.
Να ψάξετε και τα ποστ μου και όλα.
Καλά κάνετε και είναι το σωστό.

Δεν είμαι των συζητήσεων. Ούτε θα μαλώσω με αδελφό.

Απλά απορώ αν όλη αυτή τη κοροϊδία δεν την έχετε βαρεθεί εδώ και μια πενταετία τουλάχιστον.

Υ.γ όταν πανηγυρίζουμε είμαι με αδέρφια και κάνουμε σαν παιδιά, δεν νιώθω ανάγκη να γράψω εδώ. Στα περίεργα νιώθω μια ανάγκη να τα βγάλω από μέσα μου.

Υ.γ2 τεσπά δεν θέλω να διχασω.
Αλλά μου γύρισαν τα μυαλά που είμαστε άνω κάτω. Και εντελώς τυχαία ....... Να δούμε λίγο και το γήπεδο παιδιά.

Δηλαδή απορώ εσάς σας αρέσει?
These users thanked the author mixos4 for the post:
fotis1926
Άβαταρ μέλους
omerta76

Taseos έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 20:32 Αν ρωτάς εμένα δεν την λέω σε όσους έχουν άποψη με επιχειρήματα και είναι εδώ και στις χαρές και στις νίκες. Τα επι μέρους που σχολιάζεις αν κέρδιζες τον βόλο και τον βαζελο δεν θα σε απασχολούσαν. Η ομάδα κατέρρευσε και υπάρχουν ευθύνες. Δεν είναι δηλαδή ότι δεν έπαιξε. Είχε ένα πανάκριβο ρόστερ μάλλον ακριβότερο από της ΑΕΚ. Έχει αλλά θέματα η ΠΑΕ. Το κάθε καλοκαίρι παίζεις κορώνα γράμματα είναι λογικό εφόσον δεν πας απευθείας ομίλους. Γιατί δεν είσαι ποτέ έτοιμος στα πρώτα ματς και κατά δήλωση κάθε χρόνο του προπονητή. Που δηλώνει ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη το Νοέμβριο. Αυτός είναι ο προγραμματισμός. Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Σε κάθε αποτυχία βέβαια όπως και σε κάθε αποτυχία ευθύνη φέρει ο μεγαλομέτοχος
Μα δεν μίλησα για το αν είχαμε ακριβό ρόστερ ή όχι, που είχαμε, αλλά για την οργάνωση μας. Και για να μην υπάρχει παρεξήγηση, ποτέ δεν μίλησα για καταστροφικη χρόνια. Μου αρκεί κάθε χρονιά να είναι εκεί, και άλλοτε να το παίρνω και άλλοτε όχι.
Αν με ρωτάς, πίο πολύ με πείραξε ο τελικός, που θεωρώ ευθύνη 100% του Ραζβαν.
Άβαταρ μέλους
omerta76

tolis14 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 20:44

Να σου απαντήσω κι εγώ ειλικρινά, όπως ζήτησες. Η καλό πίστη κριτική δεν με πειράζει ποτέ και από κανέναν. Η κριτική όμως που αντίθετα είναι κακόπιστη, βασίζεται σε θεωρίες και προσωπικά μυθεύματα που μόνο σκοπό έχουν να δημιουργήσουν κλίμα και να προωθήσουν προσωπικές ατζέντες με ενοχλούν. Και φαίνονται τα ποστς η τα άτομα που έχουν τέτοιο σκοπό. Αυτούς λοιπόν, πολλές φορές θα τους απαντάω γιατί κάποια πράγματα που διαβάζω με ενοχλούν. Όπως απαντάνε και σε εμένα πολλές φορές κάποιοι που δεν συμφωνούν με αυτά που γράφω
Εννοείται στην καλοπιστη απαντάμε και καλά κάνεις! Μην τους παίρνει όλους η μπάλα όμως, υπάρχουν και καλοπιστες κριτικές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”