Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Κουρασμένες οι ομάδες λέει ο κοουτς.
Η ΑΕΚ δεν ήταν στα καλύτερα της, είπε ο κοουτς.
Καμιά σειρά της προκοπής έχει να προτείνει κάποιος γιατί το σίριαλ ΠΑΟΚ έχει πιο πολλά επεισόδια και από τις σειρές των 2000ς όπου κάθε σεζόν είχε 25 επεισόδια
Η ΑΕΚ δεν ήταν στα καλύτερα της, είπε ο κοουτς.
Καμιά σειρά της προκοπής έχει να προτείνει κάποιος γιατί το σίριαλ ΠΑΟΚ έχει πιο πολλά επεισόδια και από τις σειρές των 2000ς όπου κάθε σεζόν είχε 25 επεισόδια
Της Αγίας Μαρίνας το ευχέλαιο θα γινότανnunies4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:56Μπέσα...αν στον έφερναν το καλοκαίρι που ήταν να φύγει ο Ραζβαν τι θα έλεγες;anaximandros4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:45Tolaros έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:27 Θα δούμε τη διαχείριση του χρόνου που θα έχει και αυτός απαιτητικά ευρωπαϊκά και όχι Σαμροκ και Τσέλιε. Τα ίδια και ο Αλμέιδα την πρώτη χρονιά και μετά είδαμε τη δεύτερη.
Να πάνε να φέρουν ένα σοβαρό ξένο προπονητή να τελειώνουμε, ούτε Νίκολιτς ούτε τίποτα
Εγώ προσωπικά (σόρι που πετάγομαι) θα πανηγύριζα. Βαλκάνιος κυνικός και παρτιζάνος. Πραγματικά έχω σκεφτεί ποιος θα ήθελα να έρθει και μόνο αυτός μου έκανε (νταξει και Σέρτζιο αλλά δεν παίζει)nunies4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:56Μπέσα...αν στον έφερναν το καλοκαίρι που ήταν να φύγει ο Ραζβαν τι θα έλεγες;anaximandros4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:45Ο Νίκολιτς δεν είναι σοβαρός προπονητής φίλε?Tolaros έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:27 Θα δούμε τη διαχείριση του χρόνου που θα έχει και αυτός απαιτητικά ευρωπαϊκά και όχι Σαμροκ και Τσέλιε. Τα ίδια και ο Αλμέιδα την πρώτη χρονιά και μετά είδαμε τη δεύτερη.
Να πάνε να φέρουν ένα σοβαρό ξένο προπονητή να τελειώνουμε, ούτε Νίκολιτς ούτε τίποτα
Βρε μια χαρά είναι ο άνθρωπος. Απλά μην τρελαθούμε.. επιλογή ρίσκο θα ήταν.
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- Dimitrisou
Φίλε nunies δε θα ήθελα άλλον έναν Αμπέλ, να στο πω έτσι. Πρωτάθλημα έχει φέρει μόνο ο Λόυτσε και ο Ίβιτς το διεκδίκησε. Τι έχουν κοινό; Ξέρουν το χάλι του πρωταθλήματος μαςnunies4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:00 Βρε μια χαρά είναι ο άνθρωπος. Απλά μην τρελαθούμε.. επιλογή ρίσκο θα ήταν.
ΥΓ: ρίσκο είναι όλα
Δεν ξέρω τι να σου πω γιατί δεν είναι μόνο θέμα προπονητή. Ο Ιβαν έχει το καρπούζι και το μαχαίριchrisg4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:02 Ε άρα να κρατήσουμε τον Λουτσεσκου από φόβο; Είναι πιο safe επιλογή;
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- George Best4
Ραζβάν και το μυαλό μου είναι θολό πω πωπωπω....άντε με τις αργοκουρούτες και τους βετεράνους.
- Maurice_Escargot
Αυτο για τον φοβο που λες το καταλαβα χθες - συζητουσα με δυο 45+ (μου ριχνουν 15 χρονια) και μου ειπανε οτι με Λουτσεσκου κανεις πρωταθλητισμο κι αυτοι δεν μεγαλωσαν με ΠΑΟΚ και πρωταθλητισμο. Αρα γιατι να ρισκαρεις.
Δεν μπορω με τιποτα να ταυτιστω με αυτο.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 3):
- TasosDuss, yakel, smoothcriminal1926
Καλα, προφανώς και δεν είναι θέμα προπονητή . Δεν μπορεί να είναι θέμα ένας προπονητής που μετά από τόσα χρόνια ξέρουμε τι μπορεί και τι δεν μπορεί .
Μα κι εγώ που δεν θέλω να μείνει φοβάμαι να φύγει . Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην συγκεκριμένη διοίκηση ότι μπορεί να βρει καλύτερο . Κι εκεί ακριβώς είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του σημερινού ΠΑΟΚ.Maurice_Escargot έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:05 Αυτο για τον φοβο που λες το καταλαβα χθες - συζητουσα με δυο 45+ (μου ριχνουν 15 χρονια) και μου ειπανε οτι με Λουτσεσκου κανεις πρωταθλητισμο κι αυτοι δεν μεγαλωσαν με ΠΑΟΚ και πρωταθλητισμο. Αρα γιατι να ρισκαρεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Τετ 13 Μάιος 2026, 21:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε δεν είναι καν αυτό το θέμα. Να φέρω τον κάθε Αμπέλ και να τον στείλω ξυπόλητο στα αγγούρια τι να το κάνω; Δεν είναι θέμα προπονητή απλά, τον Ζιντάν να φέρεις η επιτυχία εξαρτάται και από άλλα πράματα. Ας κάνουν την προσπάθεια τους ας φέρουν οποιον θελουν ή ας κρατήσουν τον Λουτσε, το μετά καθορίζει την επιτυχίαMaurice_Escargot έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:05 Αυτο για τον φοβο που λες το καταλαβα χθες - συζητουσα με δυο 45+ (μου ριχνουν 15 χρονια) και μου ειπανε οτι με Λουτσεσκου κανεις πρωταθλητισμο κι αυτοι δεν μεγαλωσαν με ΠΑΟΚ και πρωταθλητισμο. Αρα γιατι να ρισκαρεις.
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- George Best4
-
anaximandros4
Ότι από κάπου πρέπει να ξεκινήσει η αναδόμηση μετά από 3 χαμένους τελικούς κυπέλλου , το λιγότεροnunies4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:56Μπέσα...αν στον έφερναν το καλοκαίρι που ήταν να φύγει ο Ραζβαν τι θα έλεγες;anaximandros4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:45Ο Νίκολιτς δεν είναι σοβαρός προπονητής φίλε?Tolaros έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:27 Θα δούμε τη διαχείριση του χρόνου που θα έχει και αυτός απαιτητικά ευρωπαϊκά και όχι Σαμροκ και Τσέλιε. Τα ίδια και ο Αλμέιδα την πρώτη χρονιά και μετά είδαμε τη δεύτερη.
Το να βγάζουμε από τη πίκρα μας τον Νίκολιτς που έχει κάνει δουλίτσα σε 5 διαφορετικές ομάδες με 9 τρόπαια αν δεν κάνω λάθος, της πλάκας προπονητή, δεν στέκει πάντως, λέω εγώ
- These users thanked the author anaximandros4 for the post (total 2):
- George Best4, yakel
Η Κούλα έκλεψε το πρωτάθλημα με τον Χιμένεθ. Όταν τελικά κατάλαβε ότι έκλεισε ο κύκλος πήρε κανονικό πρωτάθλημα με Αλμέιδα και όταν κατάλαβαν ότι ο Αλμέιδα βάλτωσε πήραν πρωτάθλημα με Νίκολιτς. Εμείς συνεχίζουμε μαζοχιστικά με Λουτσέσκου και τα χρόνια περνούν και τίποτα δεν αλλάζει.aivas19 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:02Φίλε nunies δε θα ήθελα άλλον έναν Αμπέλ, να στο πω έτσι. Πρωτάθλημα έχει φέρει μόνο ο Λόυτσε και ο Ίβιτς το διεκδίκησε. Τι έχουν κοινό; Ξέρουν το χάλι του πρωταθλήματος μαςnunies4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:00 Βρε μια χαρά είναι ο άνθρωπος. Απλά μην τρελαθούμε.. επιλογή ρίσκο θα ήταν.
ΥΓ: ρίσκο είναι όλα
Εχει κουραστει και ειναι ξεκαθαρο, χρειαζομαστε ανανεωση στον παγκο. Τωρα, εμπιστευεστε την ΠΑΕ να φερουν καποιον καλο; Εγω οχι. Αλλα πλεον η ανανεωση ειναι μονοδρομος νομιζω.