Razvan Lucescu VI

geobila

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από geobila »

Κουρασμένες οι ομάδες λέει ο κοουτς.

Η ΑΕΚ δεν ήταν στα καλύτερα της, είπε ο κοουτς.

Καμιά σειρά της προκοπής έχει να προτείνει κάποιος γιατί το σίριαλ ΠΑΟΚ έχει πιο πολλά επεισόδια και από τις σειρές των 2000ς όπου κάθε σεζόν είχε 25 επεισόδια
Patron

Δημοσίευση από Patron »

nunies4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:56
anaximandros4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:45
Tolaros έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:27 Θα δούμε τη διαχείριση του χρόνου που θα έχει και αυτός απαιτητικά ευρωπαϊκά και όχι Σαμροκ και Τσέλιε. Τα ίδια και ο Αλμέιδα την πρώτη χρονιά και μετά είδαμε τη δεύτερη.
Να πάνε να φέρουν ένα σοβαρό ξένο προπονητή να τελειώνουμε, ούτε Νίκολιτς ούτε τίποτα
Μπέσα...αν στον έφερναν το καλοκαίρι που ήταν να φύγει ο Ραζβαν τι θα έλεγες;
Της Αγίας Μαρίνας το ευχέλαιο θα γινόταν :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Tolaros έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:27 Θα δούμε τη διαχείριση του χρόνου που θα έχει και αυτός απαιτητικά ευρωπαϊκά και όχι Σαμροκ και Τσέλιε. Τα ίδια και ο Αλμέιδα την πρώτη χρονιά και μετά είδαμε τη δεύτερη.
Να πάνε να φέρουν ένα σοβαρό ξένο προπονητή να τελειώνουμε, ούτε Νίκολιτς ούτε τίποτα
Ο Νίκολιτς δεν είναι σοβαρός προπονητής φίλε?
Εγώ προσωπικά (σόρι που πετάγομαι) θα πανηγύριζα. Βαλκάνιος κυνικός και παρτιζάνος. Πραγματικά έχω σκεφτεί ποιος θα ήθελα να έρθει και μόνο αυτός μου έκανε (νταξει και Σέρτζιο αλλά δεν παίζει)
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Βρε μια χαρά είναι ο άνθρωπος. Απλά μην τρελαθούμε.. επιλογή ρίσκο θα ήταν.
These users thanked the author nunies4 for the post:
Dimitrisou
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

nunies4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:00 Βρε μια χαρά είναι ο άνθρωπος. Απλά μην τρελαθούμε.. επιλογή ρίσκο θα ήταν.
Φίλε nunies δε θα ήθελα άλλον έναν Αμπέλ, να στο πω έτσι. Πρωτάθλημα έχει φέρει μόνο ο Λόυτσε και ο Ίβιτς το διεκδίκησε. Τι έχουν κοινό; Ξέρουν το χάλι του πρωταθλήματος μας

ΥΓ: ρίσκο είναι όλα
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ε άρα να κρατήσουμε τον Λουτσεσκου από φόβο; Είναι πιο safe επιλογή;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

chrisg4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:02 Ε άρα να κρατήσουμε τον Λουτσεσκου από φόβο; Είναι πιο safe επιλογή;
Δεν ξέρω τι να σου πω γιατί δεν είναι μόνο θέμα προπονητή. Ο Ιβαν έχει το καρπούζι και το μαχαίρι
These users thanked the author aivas19 for the post:
George Best4
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Ραζβάν και το μυαλό μου είναι θολό πω πωπωπω....άντε με τις αργοκουρούτες και τους βετεράνους.
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Αυτο για τον φοβο που λες το καταλαβα χθες - συζητουσα με δυο 45+ (μου ριχνουν 15 χρονια) και μου ειπανε οτι με Λουτσεσκου κανεις πρωταθλητισμο κι αυτοι δεν μεγαλωσαν με ΠΑΟΚ και πρωταθλητισμο. Αρα γιατι να ρισκαρεις.

Δεν μπορω με τιποτα να ταυτιστω με αυτο.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 3):
TasosDuss, yakel, smoothcriminal1926
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

aivas19 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:04
chrisg4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:02 Ε άρα να κρατήσουμε τον Λουτσεσκου από φόβο; Είναι πιο safe επιλογή;
Δεν ξέρω τι να σου πω γιατί δεν είναι μόνο θέμα προπονητή. Ο Ιβαν έχει το καρπούζι και το μαχαίρι
Καλα, προφανώς και δεν είναι θέμα προπονητή . Δεν μπορεί να είναι θέμα ένας προπονητής που μετά από τόσα χρόνια ξέρουμε τι μπορεί και τι δεν μπορεί .
These users thanked the author chrisg4 for the post:
aivas19
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Maurice_Escargot έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:05 Αυτο για τον φοβο που λες το καταλαβα χθες - συζητουσα με δυο 45+ (μου ριχνουν 15 χρονια) και μου ειπανε οτι με Λουτσεσκου κανεις πρωταθλητισμο κι αυτοι δεν μεγαλωσαν με ΠΑΟΚ και πρωταθλητισμο. Αρα γιατι να ρισκαρεις.

Μα κι εγώ που δεν θέλω να μείνει φοβάμαι να φύγει . Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην συγκεκριμένη διοίκηση ότι μπορεί να βρει καλύτερο . Κι εκεί ακριβώς είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του σημερινού ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Τετ 13 Μάιος 2026, 21:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Maurice_Escargot έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:05 Αυτο για τον φοβο που λες το καταλαβα χθες - συζητουσα με δυο 45+ (μου ριχνουν 15 χρονια) και μου ειπανε οτι με Λουτσεσκου κανεις πρωταθλητισμο κι αυτοι δεν μεγαλωσαν με ΠΑΟΚ και πρωταθλητισμο. Αρα γιατι να ρισκαρεις.

Φίλε δεν είναι καν αυτό το θέμα. Να φέρω τον κάθε Αμπέλ και να τον στείλω ξυπόλητο στα αγγούρια τι να το κάνω; Δεν είναι θέμα προπονητή απλά, τον Ζιντάν να φέρεις η επιτυχία εξαρτάται και από άλλα πράματα. Ας κάνουν την προσπάθεια τους ας φέρουν οποιον θελουν ή ας κρατήσουν τον Λουτσε, το μετά καθορίζει την επιτυχία
These users thanked the author aivas19 for the post:
George Best4
anaximandros4

Δημοσίευση από anaximandros4 »

Ο Νίκολιτς δεν είναι σοβαρός προπονητής φίλε?
Ότι από κάπου πρέπει να ξεκινήσει η αναδόμηση μετά από 3 χαμένους τελικούς κυπέλλου , το λιγότερο

Το να βγάζουμε από τη πίκρα μας τον Νίκολιτς που έχει κάνει δουλίτσα σε 5 διαφορετικές ομάδες με 9 τρόπαια αν δεν κάνω λάθος, της πλάκας προπονητή, δεν στέκει πάντως, λέω εγώ
These users thanked the author anaximandros4 for the post (total 2):
George Best4, yakel
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

aivas19 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:02
nunies4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:00 Βρε μια χαρά είναι ο άνθρωπος. Απλά μην τρελαθούμε.. επιλογή ρίσκο θα ήταν.
Φίλε nunies δε θα ήθελα άλλον έναν Αμπέλ, να στο πω έτσι. Πρωτάθλημα έχει φέρει μόνο ο Λόυτσε και ο Ίβιτς το διεκδίκησε. Τι έχουν κοινό; Ξέρουν το χάλι του πρωταθλήματος μας

ΥΓ: ρίσκο είναι όλα
Η Κούλα έκλεψε το πρωτάθλημα με τον Χιμένεθ. Όταν τελικά κατάλαβε ότι έκλεισε ο κύκλος πήρε κανονικό πρωτάθλημα με Αλμέιδα και όταν κατάλαβαν ότι ο Αλμέιδα βάλτωσε πήραν πρωτάθλημα με Νίκολιτς. Εμείς συνεχίζουμε μαζοχιστικά με Λουτσέσκου και τα χρόνια περνούν και τίποτα δεν αλλάζει.
These users thanked the author Τρόμος for the post (total 3):
Λεμεσος4, yakel, flash4
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Εχει κουραστει και ειναι ξεκαθαρο, χρειαζομαστε ανανεωση στον παγκο. Τωρα, εμπιστευεστε την ΠΑΕ να φερουν καποιον καλο; Εγω οχι. Αλλα πλεον η ανανεωση ειναι μονοδρομος νομιζω.
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
Γερασίμου, tenten4GT
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”