Για επαγγελματίες μιλάμε.... Πληρώνεις και αγοράζεις....Maezono Masakiyo έγραψε:Pellaios έγραψε:Πάντως εμένα θα μου μείνει η απορία τι θα είχε γίνει εάν το καλοκαίρι είχαμε κινηθεί σύμφωνα με τις το πλάνο που φαίνεται να είχε εγκρίνει ο ραζβαν και είχαμε πάρει Γιαννούλη, χατζηδιακο μειτε ετζουκε και μπρεθγουειτ αντί για τισουνταλι τσαλοφ μπακαγιοκο λοβρεν κολει σορετιρε και Γκόμεζ......
Εσείς τι λέτε;;;;
Γιαννούλη,Ετζούκε και Μπρεθγουέιτ ήταν στο χέρι μας να τους πάρουμε;
Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Demir έγραψε:καλα εδω φαγαμε στην μαπα μπακαγιοκο.. ο μειτε στο 40% ειναι οαση
Τώρα που έρχεται ο κολλητός του ,μη κανει και το γυρίσει και από τουρίστας γίνει το παλιό λιοντάρι,να δούμε μετά πως θα τα βγάλουν πέρα μαζί τους τα γατάκια του ΠΟΚ.
-
Pellaios έγραψε:Για επαγγελματίες μιλάμε.... Πληρώνεις και αγοράζεις....Maezono Masakiyo έγραψε:Pellaios έγραψε:Πάντως εμένα θα μου μείνει η απορία τι θα είχε γίνει εάν το καλοκαίρι είχαμε κινηθεί σύμφωνα με τις το πλάνο που φαίνεται να είχε εγκρίνει ο ραζβαν και είχαμε πάρει Γιαννούλη, χατζηδιακο μειτε ετζουκε και μπρεθγουειτ αντί για τισουνταλι τσαλοφ μπακαγιοκο λοβρεν κολει σορετιρε και Γκόμεζ......
Εσείς τι λέτε;;;;
Γιαννούλη,Ετζούκε και Μπρεθγουέιτ ήταν στο χέρι μας να τους πάρουμε;
Δηλαδή ο Ετζούκε δεν θα πήγαινε Σεβίλη για να ερθει εδώ και ο Γιαννούλης θα έλεγε όχι σε πρόταση απο εξωτερικό; Πόσα θα τους πλήρωνες; Ισπανία και Γερμανία πήγαν. Όχι Σερβία και Ρουμανία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Τρί 21 Ιαν 2025, 19:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Με τι φορ;shogoon έγραψε:Μειτε Καμαρά ονειρωξη. Θα την πω την μαλάκια μου αλλά μια κατάκτηση Κονφερενς δεν με χαλούσε του χρόνου. Αλλά πρέπει να βγεις με. Το στανιο τέταρτος νομιζω.Τεσπα μεγάλη χαρά πήραμε.
- ΑποστόληςΑ
Έτσι. Να κρατάμε μικρό καλάθι, γιατί την έχουμε πάθει μια φορά.flash4 έγραψε:Ο βάζελος απέσυρε το ενδιαφέρον του τελευταία στιγμή μετά από απαιτήσεις που εμφάνισε ο μάνατζερ του παίκτη. Θυμίζει τη φάση του καλοκαιριού. Εγώ δεν είμαι αισιόδοξος για τη σχέση ΠΑΟΚ Μεϊτέ.
Κάποιος που εχθές δε θυμάμαι έκαιγε τη φανέλα του Μεϊτέ αν δεν την έχει κάψει ενδιαφέρομαι να την αγοράσω
- Patricio_4
Μη γίνει το αντίθετο φοβάμαιobanebane έγραψε:Demir έγραψε:καλα εδω φαγαμε στην μαπα μπακαγιοκο.. ο μειτε στο 40% ειναι οαση
Τώρα που έρχεται ο κολλητός του ,μη κανει και το γυρίσει και από τουρίστας γίνει το παλιό λιοντάρι,να δούμε μετά πως θα τα βγάλουν πέρα μαζί τους τα γατάκια του ΠΟΚ.
Με τον Ρώσο... με την ενίσχυσή του Μειτε δεν θα χρειάζεται να κατεβαίνει μέχρι το κέντρο να παίρνει την μπάλα θα παίξει ποιο ψηλά...ΑποστόληςΑ έγραψε:Με τι φορ;shogoon έγραψε:Μειτε Καμαρά ονειρωξη. Θα την πω την μαλάκια μου αλλά μια κατάκτηση Κονφερενς δεν με χαλούσε του χρόνου. Αλλά πρέπει να βγεις με. Το στανιο τέταρτος νομιζω.Τεσπα μεγάλη χαρά πήραμε.
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχει να κάνει με το ότι κατεβαίνει, αλλά με το ότι μέσα στο κουτί είναι μέχρι τώρα πτωχός.
- Μπαρκαρούτσος
Άσχετο, προλαβαίνουμε να κάνουμε έναν γρήγορο έρανο, να μαζέψουμε λεφτά για να μπει σφήνα ο Καρυπίδης να πάρει τον Πέλκα;
(Θα τα πω όλα τώρα μαζεμένα, πριν γίνει επίσημα ξανά ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και δεν μπορώ να μιλήσω έτσι...)
(Θα τα πω όλα τώρα μαζεμένα, πριν γίνει επίσημα ξανά ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και δεν μπορώ να μιλήσω έτσι...)
ποσες φορες τον ειδες μεσα στο κουτι?ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν έχει να κάνει με το ότι κατεβαίνει, αλλά με το ότι μέσα στο κουτί είναι μέχρι τώρα πτωχός.
Θα μας στείλει στη Σταυρούπολη ο ΠΑΟΚ, παίζαμε το καλοκαίρι για το μεγάλο όνειρο γυμνοί και η ομάδα φέρνει τους παίκτες μετά από 6 μήνες, -9 από κορυφή και εκτός κυπέλλου.
Είμαστε ικανοί να κάνουμε ρελάνς, να βγούμε δεύτεροι , και στα προκριματικά να έχουν φύγει πάλι όλοι και να πάμε με Τόμας - Σβαμπ.
Παράνοια
Είμαστε ικανοί να κάνουμε ρελάνς, να βγούμε δεύτεροι , και στα προκριματικά να έχουν φύγει πάλι όλοι και να πάμε με Τόμας - Σβαμπ.
Παράνοια
Έχω γράψει τόσα για τον Μειτε και τον Μπακαγιοκο το καλοκαίρι. Ναι ρε , επιστρέφει ο Πίρλο του περσινού ΠΑΟΚ
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άρθρο στα Σπορ του Βορρά (αν υπήρχαν ακόμη): <<Έρχομαι να αντικαταστήσω τον αντικαταστάτη μου!>> 

- Μπαρκαρούτσος
Πωωωω τώρα που το σκέφτομαι, το ταινιάκι της ΠΑΕ για την ανακοίνωση Meïté, θα έχει περισσότερα views από το Squid Game (και τις δύο σεζόν μαζί)!!