Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από eorptol1 »

οχι θεωριες συνωμωσιας ειναι απο την ισπανια μην τσιμπας .....ισπανοι μεγαλοι παπαρολογοι ..... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Λίγο μπακαλιστικα θα το γράψω
Επειδή έχει τραβηχτεί χειρόφρενο και γίνονται τα απολύτως απαραίτητα
Δεν ρισκάρουμε 2-3 μύρια για σοβαρή ενίσχυση που θα μας πάει ομίλους και θα φέρει πάνω από 10 μύρια
Και προτιμούμε να πουλάμε ότι ασημικά υπάρχει αναπληρωνοντας με πολύ φθηνά συμβόλαια.
Και αυτο γίνεται μετά το νταμπλ συνεχώς.
Δεν ξέρω αν είναι ο Ιβάν η οι συμβουλατορες που έχει, αλλά θα μπορούσε να έχει γίνει κάπως αλλιώς το όλο πλάνο της αυταρκειας.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μπορει να θελει ο Ιβαν ενα γενικο συμμαζεμα στα οικονομικα της ομαδας, δεν ειναι κακό...ας μας το πει ομως για να ξερουμε...μην διαρεει για εκατομμυρια οταν δυσκολευονται για τα αυτονοητα...
οσον αφορα τις πωλησεις 2-3 παικτες μεινανε αν τους πουλησει κι αυτους παπαλα...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Σε πόσες ημέρες θα διαβάσουμε το "Ανεβάζει στροφές ο Νινούα" ;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Σε πόσες ημέρες θα διαβάσουμε το "Ανεβάζει στροφές ο Νινούα" ;
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

όλοι όσοι λένε ότι είναι λογικό να έχει τραβηχτεί χειρόφρενο στις μεταγραφές και είναι λογικό ο ΠΑΟΚ να πουλάει τα ασημικά του...

ας μας απαντήσουν τι θα συμβεί εάν μείνουμε εκτός ευρώπης για άλλη μία χρονιά και πόσο οκ είναι το ρίσκο αυτό (της μη ενδυνάμωσης της ομάδας για να μπει ευρωπαϊκούς ομίλους)

ευχαριστώ

(οικονομικό συμμάζεμα χωρίς ευρώπη ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ)
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Διαβαζω τιτλο αρθρου " Ο Ασπριγια θελει ΠΑΟΚ " λεω ωπα τι εχουμε, βαζω τα γυαλια ξαναδιαβαζω "Ο Αντριγια που θελει ο ΠΑΟΚ ".. ρε καντε καμια μεταγραφη εχουμε λαλησει λεμεεε
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

danirifle έγραψε:όλοι όσοι λένε ότι είναι λογικό να έχει τραβηχτεί χειρόφρενο στις μεταγραφές και είναι λογικό ο ΠΑΟΚ να πουλάει τα ασημικά του...

ας μας απαντήσουν τι θα συμβεί εάν μείνουμε εκτός ευρώπης για άλλη μία χρονιά και πόσο οκ είναι το ρίσκο αυτό (της μη ενδυνάμωσης της ομάδας για να μπει ευρωπαϊκούς ομίλους)

ευχαριστώ

(οικονομικό συμμάζεμα χωρίς ευρώπη ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ)
Αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι και δε μας βγήκε σε καλό στο παρελθόν... κυρίως λόγω κακής δικής μας οργάνωσης πιστεύω. Αρά αφού η οργανωση συνεχίζει να είναι επικοικώς μπάχαλο, γιατί ο Ιβάν να πιστεύει ότι φέτος θα μπούμε? Θα πει κάποιος "και ποιος φταίει για την έλλεψη οργάνωσης?". Σίγουρα ο Ιβάν αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι είναι τοσο απλό το ζήτημα.

Και για να έχουμε μία άποψη του τι γινεται... Τη χρονιά του κλεμμένου (2018) είχαμε ζημίες 20 εκατομύρια τι οποίες και κάλυψε ο Ιβάν με μία ΑΜΚ περίπου 15... Τη χρονιά του νταμπλ είχαμε ζημίες 5 εκατομύρια... Παρά τα διαρκείας, παρά τις φανέλες και ό,τι άλλο έσοδο είχαμε, πάλι μέσα μπήκαμε... (όπως όλες οι ελληνικές ομάδες)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Σάβ 19 Αύγ 2023, 17:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

boogeyman77 έγραψε:
deathmassious έγραψε:Αν ισχύουν όλα αυτά τότε για ποιο λόγο μπήκαν στη διαδικασία να συζητήσουν για Μαξίμοβιτς με αυτης της τάξης τα νούμερα; Γιατί δεν πήγαν εξ αρχής σε πιο φθηνές περιπτώσεις, ελεύθερους κτλ και έχουμε φτάσει τέλη Αυγούστου με τέτοιες ελλείψεις στα χαφ;
Μεταξύ μας.....πιστεψες πραγματι πως μια διοίκηση που παζαρευει και το ευρώ,που πουλάει με ευκολία και αγοράζει με το πιστόλι στον κρόταφο, είχε πράγματι επαφές με τέτοιας ποιότητας παίκτη και με τα ποσά που αναφέρονται;
Εδώ μιλάμε για ταξίδια ΖΒ για να διαπραγματευτεί, για συζητήσεις με την ομάδα του,με τη Βαλένθια κτλ. Ε δε γίνεται να είναι όλα μια συνωμοσία.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

κιθαρίστα μου και πρωτάθλημα να πάρεις, τα χρήματα έρχονται από την ευρώπη
αυτός πρέπει να είναι ο πρώτος και ο πιο καθοριστικός στόχος
και φέτος ρισκάρουμε να τον χάσουμε για 2η συνεχόμενη χρονιά, κάτι που θα είναι καταστροφικό σε πολλά επίπεδα
δε μπορεί λοιπόν η στρατηγική αυτή (της αποδυνάμωσης εν μέσω προκριματικών) να είναι στη σωστή κατεύθυνση
είναι απλά παράλογη
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

boogeyman77 έγραψε:
deathmassious έγραψε:Αν ισχύουν όλα αυτά τότε για ποιο λόγο μπήκαν στη διαδικασία να συζητήσουν για Μαξίμοβιτς με αυτης της τάξης τα νούμερα; Γιατί δεν πήγαν εξ αρχής σε πιο φθηνές περιπτώσεις, ελεύθερους κτλ και έχουμε φτάσει τέλη Αυγούστου με τέτοιες ελλείψεις στα χαφ;
Μεταξύ μας.....πιστεψες πραγματι πως μια διοίκηση που παζαρευει και το ευρώ,που πουλάει με ευκολία και αγοράζει με το πιστόλι στον κρόταφο, είχε πράγματι επαφές με τέτοιας ποιότητας παίκτη και με τα ποσά που αναφέρονται;
Και τον Βρύζα και τον Διαμαντόπουλο γιατί τους έστελναν πέρα δώθε; Για ταξίδι αναψυχής;
Έλα μην το πάμε σε άλλο άκρο. Οι διαπραγματεύσεις αλλά και η πρόταση δεν διαψεύστηκε από καμία πλευρά. Εκτός και αν η Χετάφε έβαλε πλάτη στον Ιβάν για να φάμε εμείς σανό
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

danirifle έγραψε:κιθαρίστα μου και πρωτάθλημα να πάρεις, τα χρήματα έρχονται από την ευρώπη
και φέτος ρισκάρουμε να τον χάσουμε για 2η συνεχόμενη χρονιά, κάτι που θα είναι καταστροφικό σε πολλά επίπεδα
δε μπορεί λοιπόν η στρατηγική αυτή να είναι στη σωστή κατεύθυνση
Το σωστό θα ήταν να βάλει 2-3 ξένους να το τρέξουν 2 χρόνια χωρίς να επέμβει. Και μετά να δουμε τι γινεται. Αυτό που λες είναι σωστό γιατί δεν υπάρχει πλάνο. Αν υπήρχε πλάνο και τηρούνταν δε θα ήταν καταστροφή να είσαι εκτός Ευρώπης. Τώρα είναι. Συμφωνώ. Αλλά σκέψου τα παρακάτω σενάρια στυγνά οικονιμικα:

1) Μπαίνω Ευρώπη χωρίς να κάνω μεταγραφή: Πλέον έχω χρήμα να κλείσω τρύπες και θα φερω και ένα καλό όνομα

2) Δε μπαίνω Ευρώπη και έχω κάνει μεταγραφή: Τον ήπια πανηγυρικά

3) Μπαίνω Ευρώπη και έχω κάνει μεταγραφή: Το ιδιο με το (1) αλλά χωρίς να έχω πάρει το ρίσκο να πάθω το (2).

Αυτή νομίζω είναι η λογική και άρα παλεύουμε για το 1... Θα έπρεπε να το πουν στον κόσμο? Κατά τη γνώμη μου εκεί είναι το τρελό φάουλ της ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Χρειάζεται να έχεις πάντως κ παίχτες τύπου Μπραντον Μπελκεμπλαμπλα Μακ Γκάρι όταν ήρθε από ελτσε, τρέξιμο πίεση κ φτήνια, αποσο εχω δει η συντριπτική πλειοψηφία μπάλα δ πολυξερει απλά αθλητές είναι. Εμείς τόσα χρόνια δε παίρναμε αθλητές μόνο αργούς τεχνίτες, θέλει ισορροπία το πράγμα. Όταν έχεις με την Ευρώπη 50 ματς θες 22 υπολογισιμους παίχτες άλλους του 8 άλλους του 7 άλλους του 6,δεν χωράνε του 4 κ του 3 να τρων θέση στο ροστερ. Ο χειρότερος παίχτης σου πρέπει να μπορεί να σταθεί με άνεση στη Λαμία πχ. Όχι όπως ο νινουα.
Τέλος Ομάρ γύρνα με 300κ ρε μπρο

Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

300k για να παίξει 10 ηρωικά μισάωρα όλη τη σεζόν;
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Guitarman έγραψε:
danirifle έγραψε:κιθαρίστα μου και πρωτάθλημα να πάρεις, τα χρήματα έρχονται από την ευρώπη
δε μπορεί λοιπόν η στρατηγική αυτή να είναι στη σωστή κατεύθυνση
Το σωστό θα ήταν να βάλει 2-3 ξένους να το τρέξουν 2 χρόνια χωρίς να επέμβει. Και μετά να δουμε τι γινεται. Αυτό που λες είναι σωστό γιατί δεν υπάρχει πλάνο. Αν υπήρχε πλάνο και τηρούνταν δε θα ήταν καταστροφή να είσαι εκτός Ευρώπης. Τώρα είναι. Συμφωνώ. Αλλά σκέψου τα παρακάτω σενάρια στυγνά οικονιμικα:

1) Μπαίνω Ευρώπη χωρίς να κάνω μεταγραφή: Πλέον έχω χρήμα να κλείσω τρύπες και θα φερω και ένα καλό όνομα

2) Δε μπαίνω Ευρώπη και έχω κάνει μεταγραφή: Τον ήπια πανηγυρικά

3) Μπαίνω Ευρώπη και έχω κάνει μεταγραφή: Το ιδιο με το (1) αλλά χωρίς να έχω πάρει το ρίσκο να πάθω το (2).

Αυτή νομίζω είναι η λογική και άρα παλεύουμε για το 1... Θα έπρεπε να το πουν στον κόσμο? Κατά τη γνώμη μου εκεί είναι το τρελό φάουλ της ΠΑΕ
μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις και επιτέλους γίνεται κουβέντα

καλύτερη στρατηγική είναι ΠΡΩΤΑ να κάνεις μεταγραφή (δηλαδή το 2 που γράφεις), για 2 λόγους.
α) μεγιστοποιείς τις πιθανότητες να μπεις ομίλους και
β) εάν δεν μπεις, ΤΟΤΕ πουλάς παίχτη και έρχεσαι μία η άλλη

εμένα όμως το θέμα μου δεν είναι το ότι δεν κάνει μεταγραφές.
είναι το γιατί ΕΝ ΜΕΣΩ προκριματικών πουλάς χωρίς να αντικαταστήσεις. είναι σαν να επιδιώκεις να αποκλειστείς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”