70. Mbwana Ally Samatta
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για το καλύτερο!!!
ούτε για παίκτες αυτών των χρημάτων που γράφετε.
μην πάτε τις κουβέντες από το ένα άκρο στο άλλο άκρο.
ασφαλώς και γνωρίζουν ποδόσφαιρο. δεν τους πήραμε από τον καφενέ.
αλλά μην απορείτε με τους ακραίους χαρακτηρισμούς διότι υπάρχουν τα ενδιάμεσα. δεν θα τον πεις και τεχνίτη κι ας μας έδωσε, όπως είδαμε στο γκολ, χαριλάου, μισό πρωτάθλημα.
δηλαδή ή μαραντόνα ή τίποτα? μια ομάδα ατόμων οδηγεί τις κουβέντες στο τίποτα, οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται να την στρέφουμε στο μαγικό.
προφανές είναι ότι δεν είναι επαρκείς διότι ψάχνουμε φορ. κι όχι τρίτο αλλά πρώτο. έτσι όπως τον θέλει ο λούτσε.
ούτε για παίκτες αυτών των χρημάτων που γράφετε.
μην πάτε τις κουβέντες από το ένα άκρο στο άλλο άκρο.
ασφαλώς και γνωρίζουν ποδόσφαιρο. δεν τους πήραμε από τον καφενέ.
αλλά μην απορείτε με τους ακραίους χαρακτηρισμούς διότι υπάρχουν τα ενδιάμεσα. δεν θα τον πεις και τεχνίτη κι ας μας έδωσε, όπως είδαμε στο γκολ, χαριλάου, μισό πρωτάθλημα.
δηλαδή ή μαραντόνα ή τίποτα? μια ομάδα ατόμων οδηγεί τις κουβέντες στο τίποτα, οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται να την στρέφουμε στο μαγικό.
προφανές είναι ότι δεν είναι επαρκείς διότι ψάχνουμε φορ. κι όχι τρίτο αλλά πρώτο. έτσι όπως τον θέλει ο λούτσε.
- abc_o_ karpouzas
Πως τον θέλει...
Γιατί από τις μεχρι τώρα δηλώσεις του αυτό που εγώ καταλαβαίνω ότι αυτούς που έχει κάνουν ακριβώς την δουλειά που θέλει να κάνουν
Γιατί από τις μεχρι τώρα δηλώσεις του αυτό που εγώ καταλαβαίνω ότι αυτούς που έχει κάνουν ακριβώς την δουλειά που θέλει να κάνουν
Φυσικα το να βαζουμε στην ιδια προταση Μπραντον κ Σαματα ειναι λαθος
Περα απο τους αριθμους σε γκολ κ ασσιστ - λεπτα συμμετοχης π το αποδεικνυουν, το αποδεικνυει κ η εικονα στο γηπεδο
Ο Σαματα ουτε το πρεσινγκ του Μπραντον εκανε, ουτε τα ατελειωτα χιλιομετρα π εγραψε ο Ισπανος στο γηπεδο
Δεν το συζητω για την αδυναμια του Σαματα να συντονιστει - συγχρονιστει με την υπολοιπη ομαδα κ να εχει σωστες τοποθετησεις γενικως στο γηπεδο, αλλα κ σε σχεση με τους συμπαικτες του
Μηλα με πορτοκαλια
Ειναι δυο διαφορετικες περιπτωσεις
Περα απο τους αριθμους σε γκολ κ ασσιστ - λεπτα συμμετοχης π το αποδεικνυουν, το αποδεικνυει κ η εικονα στο γηπεδο
Ο Σαματα ουτε το πρεσινγκ του Μπραντον εκανε, ουτε τα ατελειωτα χιλιομετρα π εγραψε ο Ισπανος στο γηπεδο
Δεν το συζητω για την αδυναμια του Σαματα να συντονιστει - συγχρονιστει με την υπολοιπη ομαδα κ να εχει σωστες τοποθετησεις γενικως στο γηπεδο, αλλα κ σε σχεση με τους συμπαικτες του
Μηλα με πορτοκαλια
- kritikos44
Εντελώς σωστάSpecial 4 έγραψε:Φυσικα το να βαζουμε στην ιδια προταση Μπραντον κ Σαματα ειναι λαθος
Μηλα με πορτοκαλια
Ούτε το σκυλιασμα που βγάζει ο Μπράντον έχει, ούτε είναι κανένας παστελωτής αμάν αμάν να κάνει την μισή ευκαιρία γκολ.
Και ώρες ώρες σε κάτι ματς είχε κάτι θέσεις στο γήπεδο 30 μέτρα από την μπάλα που έλεγες που βόσκει ο άνθρωπος
Συν κακές αποφάσεις όπως στο ματς με τον βάζελο που αντί να πασάρει σούταρε άουτ και μετά μας ισοφάρισαν
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω τι λένε οι αριθμοί και δε με νοιάζει, δεν είναι μπάσκετ το ποδόσφαιρο.
Και επειδή δεν πέρασε δα και κανας χρόνος, δύο παιχνίδια κόντρα στην αεκ στα πλέι οφ, μόλις μπήκε ο Σαματα κερδίσαμε μέτρα και τους βάλαμε στην περιοχή. Και ας μη φαίνεται σε κανένα νούμερο.
Δεν έχει νόημα η κουβέντα γιατί άμα δε γίνει κάνα τρελό θα μείνουν και οι δύο. Ας έρθει ο βασικός και να είναι σαφώς καλύτερος
Και επειδή δεν πέρασε δα και κανας χρόνος, δύο παιχνίδια κόντρα στην αεκ στα πλέι οφ, μόλις μπήκε ο Σαματα κερδίσαμε μέτρα και τους βάλαμε στην περιοχή. Και ας μη φαίνεται σε κανένα νούμερο.
Δεν έχει νόημα η κουβέντα γιατί άμα δε γίνει κάνα τρελό θα μείνουν και οι δύο. Ας έρθει ο βασικός και να είναι σαφώς καλύτερος
Και εγώ στα κύρια παιχνίδια κομβικός ο Σαμάτα, πέρα απο την πλάκα.janellsis έγραψε:Συμφωνώ με τον προλαλισαντα

- Μπαρκαρούτσος
Πάντως την assist για το 2-2 που αναγέννησε τις ελπίδες για πρωτάθλημα, δεν την έβγαλα εγώ.
[youtube]7GyQfKuhP6E[/youtube]
- Shivaspace
- kritikos44
Δηλαδή να κριθεί όλη η αποτυχημένη του χρονιά από μια θετική ενέργεια σε μια φάση?
Και ποιος μου λέει εμένα ότι αν ήταν κανονικό σέντερ φορ δε θα κερδίζαμε 4-0 με δυο γκολ δικά του?
Σαν τις 5-6 καλές στιγμές από την καριέρα κάποιου παίκτη που απομονωνουν οι μάνατζερ στο YouTube και μετά λέμε τι παικταράς είναι αυτός
Και ποιος μου λέει εμένα ότι αν ήταν κανονικό σέντερ φορ δε θα κερδίζαμε 4-0 με δυο γκολ δικά του?
Σαν τις 5-6 καλές στιγμές από την καριέρα κάποιου παίκτη που απομονωνουν οι μάνατζερ στο YouTube και μετά λέμε τι παικταράς είναι αυτός
Over 10,5 γκολ φέτος. Ποντάρετε τώρα και πιάσατε τους μπουκ στον ύπνο.
24/06/24, να σημειωθεί.
24/06/24, να σημειωθεί.
33.Mbwana Ally Samatta
Και ποιος μου λεει εμενα οτι αν δεν μεινει του χρονου δε θα βαλει 15 γκολ; Και 25 ασιστ; Κανεις. Οποτε αυτο που εγινε στην πραγματικοτητα περιγραφεται εδω μεσα. Αποτυχημενη χρονια την λες εσυ ενω επαιξε βασικος (οχι πχ σαν τον Μαρκαντωνη) και πηραμε πρωταθλημα και πηγαμε 8 Κονφερενς. Οποτε η χρονια δεν ηταν αποτυχημενη.kritikos44 έγραψε:Δηλαδή να κριθεί όλη η αποτυχημένη του χρονιά από μια θετική ενέργεια σε μια φάση?
- AlxNeapoli1
Αν δεν εβγαζε και κανα 2 ασιστ ο φορ του μυριου, τοτε τι?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πάντως την assist για το 2-2 που αναγέννησε τις ελπίδες για πρωτάθλημα, δεν την έβγαλα εγώ.
- AlxNeapoli1
Για αυτον ατομικα ηταν τραγωδια οχι μονο αποτυχημενη. Η ομαδα επαιζε και για την ανυπαρξια τουaivas19 έγραψε:Και ποιος μου λεει εμενα οτι αν δεν μεινει του χρονου δε θα βαλει 15 γκολ; Και 25 ασιστ; Κανεις. Οποτε αυτο που εγινε στην πραγματικοτητα περιγραφεται εδω μεσα. Αποτυχημενη χρονια την λες εσυ ενω επαιξε βασικος (οχι πχ σαν τον Μαρκαντωνη) και πηραμε πρωταθλημα και πηγαμε 8 Κονφερενς. Οποτε η χρονια δεν ηταν αποτυχημενη.kritikos44 έγραψε:Δηλαδή να κριθεί όλη η αποτυχημένη του χρονιά από μια θετική ενέργεια σε μια φάση?
Ο Σαμάτα στα κρίσιμα σημεία στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας ήταν κομβικός.AlxNeapoli1 έγραψε:Για αυτον ατομικα ηταν τραγωδια οχι μονο αποτυχημενη. Η ομαδα επαιζε και για την ανυπαρξια τουaivas19 έγραψε:Και ποιος μου λεει εμενα οτι αν δεν μεινει του χρονου δε θα βαλει 15 γκολ; Και 25 ασιστ; Κανεις. Οποτε αυτο που εγινε στην πραγματικοτητα περιγραφεται εδω μεσα. Αποτυχημενη χρονια την λες εσυ ενω επαιξε βασικος (οχι πχ σαν τον Μαρκαντωνη) και πηραμε πρωταθλημα και πηγαμε 8 Κονφερενς. Οποτε η χρονια δεν ηταν αποτυχημενη.kritikos44 έγραψε:Δηλαδή να κριθεί όλη η αποτυχημένη του χρονιά από μια θετική ενέργεια σε μια φάση?