Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Πάρτε ένα καλό Φόρ μην αφηνετε την ομάδα χωρίς παίχτη στην σθγκεκριμένη θέση ειναι αμαρτία απο τον Θεό !!!
Μακάρι ρε φίλε. Ο Κόλκας λέει ότι τον πιέζει κ η ομάδα κ ο μάνατζερ αλλά ο ίδιος δεν θέλειgergeo4 έγραψε:Πληροφορίες μου οτι υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση
-
Ο κολκας τωρα λεει μηδενικες πιθανοτητες για τη μεταγραφη.gergeo4 έγραψε:Πληροφορίες μου οτι υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση
Μπράβο ρε george!
Σταματάω να κοιτάω ιταλικά σαιτ γιατι γράφουν ότι τους έρθει μου φαίνεται. Μέχρι και ότι είπε όχι και στο βαζελο γράψανε. Δεν ξέρουν τιποτα μάλλον
Σταματάω να κοιτάω ιταλικά σαιτ γιατι γράφουν ότι τους έρθει μου φαίνεται. Μέχρι και ότι είπε όχι και στο βαζελο γράψανε. Δεν ξέρουν τιποτα μάλλον
Μην ξαναδιαβάσω μόνο το.... προσπαθήσαμε αλλά τελευταία μέρα ήταν δύσκολο.
1000 φορές να βγει να πει η ΠΑΕ " ποιος Μπονατσολι και τα @@@@ια μου. Θα τους πάμε όλους εμπλοκή με Τζίμα" και ας διαφωνούμε
1000 φορές να βγει να πει η ΠΑΕ " ποιος Μπονατσολι και τα @@@@ια μου. Θα τους πάμε όλους εμπλοκή με Τζίμα" και ας διαφωνούμε
Ο Κόλκας είχε πει ότι χάλασε του Κεντζιοραgiliopoulos έγραψε:Ο κολκας τωρα λεει μηδενικες πιθανοτητες για τη μεταγραφη.gergeo4 έγραψε:Πληροφορίες μου οτι υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση
Ειπε οτι δεν πιστευει οτι θα γινει. Οχι μηδενικες πιθανοτητεςgiliopoulos έγραψε:Ο κολκας τωρα λεει μηδενικες πιθανοτητες για τη μεταγραφη.gergeo4 έγραψε:Πληροφορίες μου οτι υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση
Για να φτάνεις πάντως 31 Γενάρη μεσημέρι χωρίς να έχεις κλείσει κάποιον, δυο σενάρια παίζουν.
Ή δεν οργανώθηκες νωρίς ή δεν έκρινες πως πρέπει να κινηθείς για φορ και η ομάδα με τις εμφανίσεις της σε ανάγκασε.
Άρα κάποιοι εκεί μέσα ίσως δεν πίστεψαν και τόσο στην ομάδα. Δεν ρίχνω ευθύνες, ένα συμπέρασμα βγάζω μόνο.
Γιατί προφανώς άλλες οι ανάγκες όταν παλεύεις για 3η-4η θέση και στήνεις ομάδα και άλλες οι ανάγκες όταν 31 Γενάρη είσαι 5 βαθμούς πίσω από το πρώτο, τον έχεις εντός έδρας και η ομάδα αποδίδει τόσο ωραίο και κυρίως ουσιαστικό ποδόσφαιρο.
Ας ελπίσουμε να μην μας στοιχίσει αν μείνουμε έτσι και κάντε όλοι τον σταυρό σας να φυτρώσει τρίτο πνευμόνι ο Νέλσον.
Ή δεν οργανώθηκες νωρίς ή δεν έκρινες πως πρέπει να κινηθείς για φορ και η ομάδα με τις εμφανίσεις της σε ανάγκασε.
Άρα κάποιοι εκεί μέσα ίσως δεν πίστεψαν και τόσο στην ομάδα. Δεν ρίχνω ευθύνες, ένα συμπέρασμα βγάζω μόνο.
Γιατί προφανώς άλλες οι ανάγκες όταν παλεύεις για 3η-4η θέση και στήνεις ομάδα και άλλες οι ανάγκες όταν 31 Γενάρη είσαι 5 βαθμούς πίσω από το πρώτο, τον έχεις εντός έδρας και η ομάδα αποδίδει τόσο ωραίο και κυρίως ουσιαστικό ποδόσφαιρο.
Ας ελπίσουμε να μην μας στοιχίσει αν μείνουμε έτσι και κάντε όλοι τον σταυρό σας να φυτρώσει τρίτο πνευμόνι ο Νέλσον.
Πολυ ψυχοφθορα η φαση μας με τις μεταγραφες. Εχουμε ενα θεματακι με τις διαπραγματευσεις που κρατανε σχεδον αιωνιως για εμας. Κατι κανουμε σιγουρα λαθος.
Μακαρι να κλεισει τελικα ο Ιταλος,αλλα πρεπει να το κοιταξουμε. Παιζει να μαστε η μονη ομαδα π χρειαζεται τουλαχιστον ενα 4ημερο για να κλεισει παιχτη, οταν αλλες ομαδες κλεινουν παιχτες ακομη και στα χασομερια των μεταγραφων.
Και να πως οτι με τοσο ξεψαχνισμα εχουμε εκμηδενισει την αποτυχια, παει καλα...
Τεσπα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακαρι να κλεισει τελικα ο Ιταλος,αλλα πρεπει να το κοιταξουμε. Παιζει να μαστε η μονη ομαδα π χρειαζεται τουλαχιστον ενα 4ημερο για να κλεισει παιχτη, οταν αλλες ομαδες κλεινουν παιχτες ακομη και στα χασομερια των μεταγραφων.
Και να πως οτι με τοσο ξεψαχνισμα εχουμε εκμηδενισει την αποτυχια, παει καλα...
Τεσπα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν έλεγε το ναι ο Λαριν, θα είχαμε εδώ και 10 μέρες επιθετικό.
Μπορεί για κάποιους να είναι αδικαιολόγητο, αλλά υπαρχουν αντικειμενικές δυσκολίες σε κάθε μεταγραφική.
Άντε να δούμε
Έχω αγχωθει εγώ, πιστεύω εν τέλει θα μείνουμε με την στο χέρι
Μπορεί για κάποιους να είναι αδικαιολόγητο, αλλά υπαρχουν αντικειμενικές δυσκολίες σε κάθε μεταγραφική.
Άντε να δούμε
Έχω αγχωθει εγώ, πιστεύω εν τέλει θα μείνουμε με την στο χέρι