seaman έγραψε:Πως θα πάρεις ελεύθερο Πάρολε για 6 μήνες? Ποιος θα έρθει με αυτή τη λογική?Parolos έγραψε:Το δανεικό επιθετικό μου άρεσε που καρφώθηκε ότι τα κατεβάζει απ' το μυαλό του. Δηλαδή αν πάρουμε ελεύθερο για παράδειγμα με 300-400 χιλιάδες θα πει ο Ιβάν "α δεν είναι δανεικός? Δανεικό θέλω μόνο".
Το μόνο που μπορεί να βγάζει λογική είναι ότι μπορεί να περιμένουμε τί θα γίνει με Ριέκα. Γιατί το μπάτζετ μπορεί να είναι οριακά ήδη αν δεν περάσουμε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για αυτό έγραψα ότι αποκλείεται να έρθει και ο Άκπομ, καθώς ούτε αυτός θα θέλει, ούτε η Μπόρο.
Μόνο ο Κροάτης της Σλάβια μοιάζει να μπορεί να μπει σε αυτό το καλούπι, γιατί το έκαναν και πέρσι.
Δεν βγαίνει από πουθενά ότι ψάχνουν για παίχτη που θα αποκτηθεί τελικά και θα παραμείνει και μετά την επιστροφή Ολιβέιρα. Όλοι για "μπάλωμα" μιλάνε. Φέτος πρέπει τις κινήσεις να τις μετράνε ευρώ ευρώ για να μαζέψουν όσο το δυνατόν τη χασούρα των προηγούμενων χρόνων.
Δηλαδή τώρα που ξεμπερδεψαμε από το ffp,θα πάμε να καλύψουμε τη χασούρα;
Οι δικαιολογίες στέρεψαν.
Αν το μέλημα της οικογένειας ήταν να πάρει ο ΠΑΟΚ ένα πρωτάθλημα,πάση θυσία και μετά να την βγάζουμε με δανεικούς και πουλώντας την καλύτερη πραμάτεια,τότε σύντομα κάπου θα σκαλώσει το πράγμα και θα έχουμε μανουρες.
Ελπίζω να ενισχυθεί η ομάδα όσο πρέπει και να πιέσει και ο προπονητής προς αυτή την κατεύθυνση.