Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Descartes

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από Descartes »

Επειδή έρχονται Final Four Κυπέλλου στο οποίο συμμετέχει και ο γαύρος ο οποίος σε άντρες και γυναίκες έχει ξοδέψει χρήματα και θα μείνει άτιτλος, όπως και ο Τελικός League Cup Νίκος Σαμαράς, έτσι και "ξαναπονέσει" ο ώμος του Udris όπως στα δύο παιχνίδια με τον οσφπ και να περνάει πασούλες και να κοροϊδεύει, τον βλέπω να παρακαλάει να φυγει εθελοντής με τους ουκρανούς στην πρώτη γραμμή. Ηρεμα δεν θα φύγει απο Θεσσαλονίκη πάντως.
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Για να διασκεδάσω λίγο την κατάσταση, μετά τη χαρά που μας έδωσαν τα κορίτσια (κυρίως από την εμφάνιση, όχι μόνο το αποτέλεσμα).

Θα κάνω μία δήλωση: Μετά την καθαρή ήττα του βάζελου στη Σύρο, με νίκη στο εκτός με βάζελο το έχουμε πάρει το πρωτάθλημα
mark my words :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Descartes

Είπαμε ικανός για όλα ο Φοίνικας Σύρου και αναμενόμενο οτι θα έκανε σημαντικές νίκες. Ο ΠΑΟ παραμένει το ακλόνητο φαβορί. Επόμενη αγωνιστική Φοίνικας Σύρου - γαύρος. Ορίστε η ευκαιρία του Φοίνικα.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Ωραία βραδιά για το βαζελοβόλει με το οποίο μας έπρηξαν φέτος γιατί δεν παίρνουν χαρά από πουθενά αλλού! Διπλή φάπα και ήρθαν στα ίσα τους!
Βλέποντας τη βαθμολογία συντάσσομαι με τον Dikefalos4. Πάμε για πρωτάθλημα!
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

DikefalosG4 έγραψε:Για να διασκεδάσω λίγο την κατάσταση, μετά τη χαρά που μας έδωσαν τα κορίτσια (κυρίως από την εμφάνιση, όχι μόνο το αποτέλεσμα).

Θα κάνω μία δήλωση: Μετά την καθαρή ήττα του βάζελου στη Σύρο, με νίκη στο εκτός με βάζελο το έχουμε πάρει το πρωτάθλημα
mark my words :opaokara:
μακαρι αλλα δυσκολα θα συνελθει η ομαδα, βλεπω ηττα με 3-0,
διαψευστε μας ρε παλικαρια, καντε ενα ντου και παρτε το πρωταθλημα :opaokara: :opaokara:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

:opaokara: :opaokara:
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

ο σαββιδης ειναι ελληνας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Όταν δε γνωρίζετε να μην πετάτε μπαρούφες παρακαλώ!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Descartes

o Σαββίδης που κολλάει στη συζήτηση?
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Παιχνίδι για τους επίσημους περιφρονημένους σήμερα, καθώς στις 16:00 θα αναμετρηθούν στη Νέα Σμύρνη με το Μίλωνα για την 5η αγωνιστική της Β' Φάσης της Volleyleague. Οι επίσημοι περιφρονημένοι θέλουν τη νίκη που θα τους βάλει ξανά στο δρόμο των νικών, ενώ το παιχνίδι προσφέρεται ως μια προπόνηση πριν το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι επίσημοι περιφρονημένοι θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα των τεμπέλικων κοριτσιών μας που με τις οδηγίες του Ιταλού Τζανετάκου και της Κορεάτισσας μάγισσας έκαναν το έγκλημα να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό και ο σωστός κόσμος έχει πια καταλάβει το μέγεθος της σκευωρίας που ετοιμάζεται από αυτά τα κακόβουλα τμήματα.

[youtube]w02A8IVT4ZM[/youtube]

Ως εντεταλμένος του Ολυμπιακού στην ομάδα και ως διαχειριστής των οικονομικών του κυρίου Καλμαζίδη (μετά και τις βαλίτσες με λεφτά που πήρε όπως ξεσκέπασε ο σωστός κόσμος) θα ευχηθώ το εξής:

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!! ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Descartes έγραψε:o Σαββίδης που κολλάει στη συζήτηση?
Zει ανάμεσά μας! :lol:
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Ευελπιστούμε σε καθαρή νίκη και ανόρθωση ψυχολογίας ενόψει του κυπέλλου. Παρά την καθίζηση εγώ έχω μια κρυφή ελπίδα για τη συνέχεια (σκέφτομαι φωναχτά), αλλά μη βγει προς τα έξω... εντελώς μεταξύ μας. χεχε
Φίλε PaokCuba4 μην χαλιέσαι, αν κάνεις μια βόλτα στο τόπικ του ποδοσφαίρου (παίχτες, προπονητής), θα διαβάσεις τέρατα, οπότε πάντα συγκριτικά εδώ μέσα γράφτηκαν λάιτ πράματα.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Κανένα χάλασμα φιλέ μου. Χαβαλέ κάνω γιατί για γέλια η κατάσταση. Και μάλιστα στα 2 τμήματα βόλεϊ έχουν ακουστεί πράγματα τα οποία δεν ακούγονται ούτε στο ποδόσφαιρο. Είναι αστείο να βλέπεις κόσμο που πέρα ότι δεν έμαθαν να χάνουν στη ζωή τους, ανακαλύπτουν εκπληκτικά πράγματα για να δικαιολογήσουν τις ήττες σε βαθμό παράνοιας. Βλέπεις τον παραδοσιακό μέσο Νεοέλληνα.

Και είναι θλιβερό που πλέον κόσμος θεωρεί τρύπημα την ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και/ή του Λιγκ Καπ από τον ΠΑΟΚ

Εγώ την ομάδα μου την στηρίζω, τη στήριζα και θα τη στηρίζω σε κάθε στιγμή. Εγώ μόνο χαρούμενος και υπερήφανος είμαι για κάθε τμήμα του ΠΑΟΚ.
dimpaok4

ο σαββιδης κολλαει στο οτι υπηρχε μηνυμα απο ενα φιλο οτι ο ουντρις μπορει να μην νιωθει ανετα επειδη υπαρχει σαν προσωπο στον συλλογο ενα ατομο ρωσικης προελευσης για αυτο και απαντησα οτι ειναι ελληνας ο ιβαν.

αν ειναι να διωξουμε τον σαββιδη για να παιξει καλα ο ουντρις αν επηρεαζετε απο την παρουσια του ιβαν στον ΠΑΟΚ.

ο ουνρις δεν παιζει καλα επειδη δεν ειναι(ηταν) καλα ψυχολογικα με τον πολεμο λογω οικογενειας και ειχε τραυματισμους τελος, ουτε ο σαββιδης φταιει ουτε εξωγηινοι ουτε οι οπαδοι(που λιδορουνται απο πολλους εδω μεσα) ουτε κανενας αλλος μονο ο ιδιος του ο εαυτος.

ΠΑΟΚ
dimpaok4

PaokCuba4 έγραψε:Κανένα χάλασμα φιλέ μου. Χαβαλέ κάνω γιατί για γέλια η κατάσταση. Και μάλιστα στα 2 τμήματα βόλεϊ έχουν ακουστεί πράγματα τα οποία δεν ακούγονται ούτε στο ποδόσφαιρο. Είναι αστείο να βλέπεις κόσμο που πέρα ότι δεν έμαθαν να χάνουν στη ζωή τους, ανακαλύπτουν εκπληκτικά πράγματα για να δικαιολογήσουν τις ήττες σε βαθμό παράνοιας. Βλέπεις τον παραδοσιακό μέσο Νεοέλληνα.

Και είναι θλιβερό που πλέον κόσμος θεωρεί τρύπημα την ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και/ή του Λιγκ Καπ από τον ΠΑΟΚ

Εγώ την ομάδα μου την στηρίζω, τη στήριζα και θα τη στηρίζω σε κάθε στιγμή. Εγώ μόνο χαρούμενος και υπερήφανος είμαι για κάθε τμήμα του ΠΑΟΚ.
καλα κανεις αδερφε δικαιωμα σου ειναι αλλα μην το κανεις με τοσο εντονο υφος υπαρχουμε και εμεις που δεν ημαστε συνομοσιολογοι οτι τρυπιομαστε και οτι ολοι ειναι αχρηστοι και ειναι κριμα να διαβαζουμε αυτα τα μηνυματα σε σχεση με τα πολυ ωραια που ανεβαζες που ουσιαστικα εξηγουσαν πραγματα για το αθλημα και ειδικοτερα για τον ΠΑΟΚ ,φιλικα στο λεω μην το κανεις αυτο πρωτα απο ολα χαλιασε ο ιδιος με ανθρωπους που οπως ειπες δεν μαθανε στην ζωης τους να χανουνε σε ολα τα επιπεδα και μετα χαλιομαστε και εμεις σε ενα ποσοστο.

ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”