Γράφουν ότι τον έχει κλείσει η Πόρτο για τρία χρόνια .D4rKShaDow έγραψε:Καταρχάς μόνο τον Bonatini βλέπω να έρχεται σαν δανεικός με option στο 6άρι προσπαθώ να βρω ποιος θα μπορεί να είναι και το μυαλό μου πήγε στον Charles Kaboré νομίζω αυτός θα είναι.
Τώρα για Adrien Silva καλός παπάς το είπε νομίζω και ένας φίλος με ψευδώνυμο Παπάς.
17/18 Aug 31, 2017 Sporting CPeicester 25,00 Mill. €
24,50 Mill. €
Έχει 4.4χαρτούρες συμβόλαιο+ τον πήρε η Λέστερ πέρυσι 24μισό Τεμάχια.
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
-
panpangr77
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
panpangr77 έγραψε:Γράφουν ότι τον έχει κλείσει η Πόρτο για τρία χρόνια .D4rKShaDow έγραψε:Καταρχάς μόνο τον Bonatini βλέπω να έρχεται σαν δανεικός με option στο 6άρι προσπαθώ να βρω ποιος θα μπορεί να είναι και το μυαλό μου πήγε στον Charles Kaboré νομίζω αυτός θα είναι.
Τώρα για Adrien Silva καλός παπάς το είπε νομίζω και ένας φίλος με ψευδώνυμο Παπάς.
24,50 Mill. €
Έχει 4.4χαρτούρες συμβόλαιο+ τον πήρε η Λέστερ πέρυσι 24μισό Τεμάχια.
-
panpangr77
Όχι για τον Adrien SilvaD4rKShaDow έγραψε:panpangr77 έγραψε:Γράφουν ότι τον έχει κλείσει η Πόρτο για τρία χρόνια .D4rKShaDow έγραψε:Καταρχάς μόνο τον Bonatini βλέπω να έρχεται σαν δανεικός με option στο 6άρι προσπαθώ να βρω ποιος θα μπορεί να είναι και το μυαλό μου πήγε στον Charles Kaboré νομίζω αυτός θα είναι.
24,50 Mill. €
Έχει 4.4χαρτούρες συμβόλαιο+ τον πήρε η Λέστερ πέρυσι 24μισό Τεμάχια.Τον Kabore λες φιλε;
Εγώ πάντος σου είπα φίλε ποιον νομίζω θα έρθει μακάρι να έρθει καλύτερος και να βγω ψεύτης.
Για τον Kabore λέω έχει και Γαλλική υπηκοότητα.
Εξίσου χθές και η παρουσία Mihel.
Σε ΠΑΟΚτσίδικο ράδιο πριν κανα 2ωρο είπε θα είναι Παιχταράς ηλικίας 30 και είναι κλεισμένος για το 6αρι
Μόνο μην είναι κανένας Σάμαρης γιατί 29-30 είναι και ξενερώσουμε όλοι παρέα.
Μακάρι να βγώ ψεύτης σου είπα και να'ρθει καλύτερος
Σε ΠΑΟΚτσίδικο ράδιο πριν κανα 2ωρο είπε θα είναι Παιχταράς ηλικίας 30 και είναι κλεισμένος για το 6αρι
-
panpangr77
Η Αl Nasri άφησε τρεις παίκτες ελευθερους σήμερα Cabaye ,Negredo και ένα σέντερ φορ.Η Σπαρτάκ Μόσχας έχει κάνει ένα άδειασμα .Ο Τζοκαεφ και Μαμαεφ τελειωνουν τα συμβόλαια τους,γενικά γίνεται ένας χαμουλης με παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους,λεφτά υπάρχουν ο τεχνικός διευθυντής φαίνεται να κινείται ,τις σχέσεις μας με μάνατζερ τις έχουμε λεφτά υπάρχουν διπλό στην Τρίπολη κάναμε ,θα περάσουμε ωραία ...
Παντως λεγανε για δανεισμο με υποχρεωτικη αγοραmaceio έγραψε:μια χαρα δανεικος ειναι ...και αν βγαλει ματια μενει .panpangr77 έγραψε:Το todomercado γράφει ότι έρχεται ο Μπονατινι δανεικος
-
panpangr77
Την ίδια εκπομπή ακούγαμε ,Σάμαρη δεν θα παρουμε.,δεν έχω δει πιο ποδοσφαιριστη απάτη.D4rKShaDow έγραψε:Εγώ πάντος σου είπα φίλε ποιον νομίζω θα έρθει μακάρι να έρθει καλύτερος και να βγω ψεύτης.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lamosas την Δευ 14 Ιαν 2019, 03:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό που λες δεν γίνεται. Είναι αγορά με αποπληρωμή μετα απο 6 μηνεςRorschach έγραψε:Παντως λεγανε για δανεισμο με υποχρεωτικη αγοραmaceio έγραψε:μια χαρα δανεικος ειναι ...και αν βγαλει ματια μενει .panpangr77 έγραψε:Το todomercado γράφει ότι έρχεται ο Μπονατινι δανεικος
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
γινεται και παραγινεται και παρα πολυ συχναlamosas έγραψε:Αυτό που λες δεν γίνεται. Είναι αγορά με αποπληρωμή μετα απο 6 μηνες
Μάγκες τον βρήκα 30χρονο 6αρι σχεδών από καλό Πρωτάθλημα από Πορτογαλία εκεί είναι και ξέρει ο τεχτ,διευθ.
Είναι ο https://www.transfermarkt.com/radosav-p ... eler/75296
Radosav Petrovic
Καλό βράδυ
Είναι ο https://www.transfermarkt.com/radosav-p ... eler/75296
Radosav Petrovic
Καλό βράδυ
Demir έγραψε:Παικταράς είπαν ..
Ο Μίνος θεωρεί παιχταρά και τον Σάμαρη.
Εμένα όταν ήρθε ο Wernbloom δεν μου γέμιζε το μάτι που περιμέναμε μέχρι Αυγ από Ιουν που θεωρούταν Ινιέστα για άλλους.
Εγώ προσπαθώ να πετάξω περί χαβαλέ κανέναν ελεύθερο ή να μην παιζει από Πορτγαλικές ομάδες σε ηλικίες 30 που είπαν σε ράδιο ΠΑΟΚτσίδικο.
Ο Kabore παιχταράε είναι όπως και ο Mauricio όταν ήρθε που δεν τον ήξερα τον θεωρούσαν εδώ και αρδ λές και ήρθε ο Matuidi
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Τον Μπουζούκι τον έκανε πέρσι μια χάλια ο Χατζηστραβος.buffalobill4 έγραψε:Θελω τον μπουζουκη σαν τρελός
Κλείστε εκεί στην διοίκηση Markus Berg(9 32είναι με την εμπειρία του θα γίνει καλύτερος και ο Akpom+Κουλούρης/Nemanja Radoja(6)/Carlos Vela και έχουμε έτοιμους παίχτες με προσθαφαιρέσεις καλοκαίρι να πάμε και στους 8 το CL.
Kαλοκαίρι πάρε αν φύγει και ο Khacheridis(ή τώρα ένα σκύλο σέντερ μπακ στυλ Ζαμπράνο) αγόρασε και Κυριακόπουλο απ' Αστέρα πολύ καλός 22 αρ.μπακ και να μοιράζονται παιχνίδια με τον Γιαννούλη και έχει και εξτρέμ τον Vieirinha και δεξί μπακ πολύ καλός φαίνεται ανεβαίνει ο Λημνιός.
Ποδοσφαιρικά αυτά βλέπω σε εφικτό επίπεδο.
Kαλοκαίρι πάρε αν φύγει και ο Khacheridis(ή τώρα ένα σκύλο σέντερ μπακ στυλ Ζαμπράνο) αγόρασε και Κυριακόπουλο απ' Αστέρα πολύ καλός 22 αρ.μπακ και να μοιράζονται παιχνίδια με τον Γιαννούλη και έχει και εξτρέμ τον Vieirinha και δεξί μπακ πολύ καλός φαίνεται ανεβαίνει ο Λημνιός.
Ποδοσφαιρικά αυτά βλέπω σε εφικτό επίπεδο.