Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Να πω λίγο την γνώμη αν συμφωνείται και εσείς....
Καλύτερο από τον Wernbloom δεν υπάρχει στην ελεύθερη αγορά και επιμένουμε τόσο που γράφονται για 5,1χαρτιά σε 3 χρόνια είναι και 32, εγώ θα ήθελα να δίναμε φράγκα αν δεν υπάρχει ηλικίας 25-28(αφού είπε απεριόριστο budget ο Ιβάν)
Μου φαίνονται πάρα πολλά για τον συγκεκριμένο(άποψη μου), ειδικά που στην Ρωσία είναι υψηλόμισθοι αρκετοί παίχτες!
Υ.Γ Σε μερικά παιχνίδια που τον είδα δεν μπορώ να πω ενθουσιάστηκα!
Καλύτερο από τον Wernbloom δεν υπάρχει στην ελεύθερη αγορά και επιμένουμε τόσο που γράφονται για 5,1χαρτιά σε 3 χρόνια είναι και 32, εγώ θα ήθελα να δίναμε φράγκα αν δεν υπάρχει ηλικίας 25-28(αφού είπε απεριόριστο budget ο Ιβάν)
Μου φαίνονται πάρα πολλά για τον συγκεκριμένο(άποψη μου), ειδικά που στην Ρωσία είναι υψηλόμισθοι αρκετοί παίχτες!
Υ.Γ Σε μερικά παιχνίδια που τον είδα δεν μπορώ να πω ενθουσιάστηκα!
rainmaker έγραψε:Σε κάθε περίπτωση θέλουμε ένα εξτρέμ ΒΑΡΒΑΤΟ
Τα ημίμετρα μας στέρησαν πολλά εδώ και καιρό.
Δε μπορεί πάντα κάπου να υστερούμε εκεί. Θέλουμε παίκτη με καλή ταχύτητα, καλή τεχνική και σουτ. Όχι μία το ένα μια το άλλο.
Η πιθανολογούμενη παραμονή ουαρντα ενρικε μ αρέσει. Αλλά σίγουρα ένας απ' τους δυο (ή και οι δύο) για πάγκο.

βαρβάτος ελεύθερος φίλε rain δεν νομίζω να έχω πετύχει παρά τον Bernard της Shakhtar.
Γιατί βλέπω προς τους ελεύθερους κοιτάμε: Pukki Wernbloom κλπ..
Ω δε μιλούσα για ελεύθερο εγώ.
Και επίσης δε γουστάρω καθόλου αυτή την κουβέντα ότι σκεφτόμαστε τι χρειάζεται η ομάδα για το πρώτο ματς του τσ λ.
Εγώ θέλω να βλέπω κίνησης σταθερές και ποιοτικές για όλη τη σεζόν και για πιο μετά.
Σε ένα δύο ματς μπάλα είναι. Δοκάρι και μέσα. Δοκάρι και έξω.
Και τη μεταλιστ αξιζαμε να περάσουμε με Γεωργιάδη, τζιωλη
Και τη Σάλκε αξιζαμε
Και τον Άγιαξ αξιζαμε
Και ρόστερ χειρότερο από τώρα είχαμε.
Και επίσης δε γουστάρω καθόλου αυτή την κουβέντα ότι σκεφτόμαστε τι χρειάζεται η ομάδα για το πρώτο ματς του τσ λ.
Εγώ θέλω να βλέπω κίνησης σταθερές και ποιοτικές για όλη τη σεζόν και για πιο μετά.
Και τη Σάλκε αξιζαμε
Και τον Άγιαξ αξιζαμε
-
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου και κυρίως όταν στους τερματοφύλακες ακούγεται η "κουνελα" της ξανθης και στα μπακ περι δεύτερης ευκαιρίας στον γάλλο ασθενή!joshua έγραψε:Θέλω πάντως ενας να μου πει ότι δεν θα είναι παρανοϊκό την ώρα που έχω 4 τερματοφύλακες και ψήνεται αλλαγή,έχω 7-8 χαφ και ψάχνω κάτι ακόμα καλύτερο,έχω 4-5 παίκτες που να μπορούν να παίξουν στα άκρα της επίθεσης, να μην έχω ούτε ένα μπακ απ στα άκρα της άμυνας και την ιδια στιγμη να αφήνω δανεικό τον πιο ταλαντουχο Έλληνα στην θέση και να διαρρεω πως δεν καιγομαι και αν χρειαστεί θα παίξει εκεί ένα στόπερ μου.
rainmaker έγραψε:Ω δε μιλούσα για ελεύθερο εγώ.
Και τη Σάλκε αξιζαμε
Και τον Άγιαξ αξιζαμε

Συμφωνώ φίλε, με Σάλκε αν θυμάσαι αν το έβαζε ο Lucas που την πάτησε στον Ουρανό την μπάλα θα ήμασταν ομίλους C.L
Με Άξιαξ τα άσκοπα φάουλ του Leovac και το pelantly που έκανε αν θυμάσαι επίσης
-
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Dzsudzsak.Φυσικά το next big thing jonathan bamba και απο εκεί λαι πέρα ο Sako της Crystal palace και το χαμένο ταλέντο Maxime Lestienne.Αυτοι ειναι τα "ασημικά"στους ελεύθερουςDaRkFeaR έγραψε:rainmaker έγραψε:Σε κάθε περίπτωση θέλουμε ένα εξτρέμ ΒΑΡΒΑΤΟ
Τα ημίμετρα μας στέρησαν πολλά εδώ και καιρό.
Δε μπορεί πάντα κάπου να υστερούμε εκεί. Θέλουμε παίκτη με καλή ταχύτητα, καλή τεχνική και σουτ. Όχι μία το ένα μια το άλλο.
Η πιθανολογούμενη παραμονή ουαρντα ενρικε μ αρέσει. Αλλά σίγουρα ένας απ' τους δυο (ή και οι δύο) για πάγκο.![]()
![]()
![]()
![]()
βαρβάτος ελεύθερος φίλε rain δεν νομίζω να έχω πετύχει παρά τον Bernard της Shakhtar.
Γιατί βλέπω προς τους ελεύθερους κοιτάμε: Pukki Wernbloom κλπ..
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Μόνο για σταφ τον θυσιάζω τον μέγα Τζαλμαο και για να δω τον αντρε μπροστά να τους κανει κουδούνια. Αλλιώς δεν ψηνομαι.
- Γιώργος Μάτζου 4
Μπορεί να έρθουν και οι δυοMANIAKOS έγραψε:Γιούπη αν κ ψήθηκα μ πουκι
-
- Επικοινωνία:
Απεριόριστο μπάτζετ και παίκτης 30 ετων με καριέρα στην Γ Ισπανίας δεν κολλάνε!
Συμφωνώ με τον boogeyman77 που να μην έλεγε δλδ απεριόριστο budget ο Ιvan.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
https://www.transfermarkt.com/dario-lez ... eler/80031
Γιαυτον και τον Μπογιαν κρικιτς γράφει η φορτσα ως εναλλακτικές του Πουκι.
Γιαυτον και τον Μπογιαν κρικιτς γράφει η φορτσα ως εναλλακτικές του Πουκι.
Ο Κόντε θα είναι ο νούμερο 3 στα φόρ. Προς το παρόν 1 είναι ο Πρίγιο και ψάχνουμε το 2.
- Παλαιολόγος
απο τα φτερα δεν πηραμε μεν καμια τρομερη βοηθεια φετος,αλλα δεν παυουν να αποτελουν μερος της φετινης πετυχημενης χημειας σε αγωνιστικο χωρο και αποδυτηρια και οι δυο τους
δεν θα με χαλουσε αν επεστρεφε ο ενρικε για παγκο και οι μυστακιδης,λαμπρου,Ισως ουτε και ο ουαρντα
αν και με επιφυλαξεις ιδιως στον τελευταιο
απο εκει και περα πρεπει να διατηρηθει τουλαχιστον ο υπολοιπος κορμος βασικων μας παιχτων.
δεν θα με χαλουσε αν επεστρεφε ο ενρικε για παγκο και οι μυστακιδης,λαμπρου,Ισως ουτε και ο ουαρντα
αν και με επιφυλαξεις ιδιως στον τελευταιο
απο εκει και περα πρεπει να διατηρηθει τουλαχιστον ο υπολοιπος κορμος βασικων μας παιχτων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Σάβ 09 Ιουν 2018, 01:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.