Ο Ρομπέρ θα έκανε ΚΑΤΙ παραπάνω.Dimg4 έγραψε:Ο ρομπερ με αφανα
21. Diego Biseswar
-
john4serres
Re: 21. Diego Biseswar
Maximus έγραψε:Ίδια ηλικία πρέπει να έχουμε...seaman έγραψε:Τώρα......
Στην πουστιά η σύνταξη έ?
navigator11 έγραψε:Να φορτωθεί ο προπονητής το ότι τον χρησιμοποιεί διαρκώς να το δεχτώ. Το ότι για λόγους τακτικής ή ο,τιδήποτε άλλο όμως ο Μπίσεσβαρ εμφανίζει εικόνα ποδοσφαιρικώς ανόητου στο 65-70% των εμφανίσεών του μέχρι τώρα, δεν ξέρω, μου φαίνεται ιδιαίτερα υπερβολικό. Ο παίχτης φαίνεται πλέον να υστερεί πρωτίστως νοητικά. Και αυτό για μένα είναι πραγματικά ανησυχητικό.
Πρέπει να άλλαξε μάρκα τσίχλες. Τον βλέπω να μασάει περίεργα
πάντως για να απαντήσω και στην άποψη του προπονητή για την συνεχόμενη χρησιμοποίηση του Μπίσεβαρ:
για την ''μία φάση που θα σου κάνει σε όλο τον αγώνα'', θυσιάζουμε καμιά 5-6 φάσεις που θα μπορούσαν να καταλήξουν στα δίκτυα.
Και αν κρίνεις πως αυτή την ''μία φάση'', μπορεί και να μην την κάνει, θεωρώ πως το σημερινό παιχνίδι είναι σίγουρα το παιχνίδι πάνω στο οποίο πρέπει όλο το προπονητικό τιμ να καθίσει με τον παίχτη και να συζητήσουν.
για την ''μία φάση που θα σου κάνει σε όλο τον αγώνα'', θυσιάζουμε καμιά 5-6 φάσεις που θα μπορούσαν να καταλήξουν στα δίκτυα.
Και αν κρίνεις πως αυτή την ''μία φάση'', μπορεί και να μην την κάνει, θεωρώ πως το σημερινό παιχνίδι είναι σίγουρα το παιχνίδι πάνω στο οποίο πρέπει όλο το προπονητικό τιμ να καθίσει με τον παίχτη και να συζητήσουν.
είμαι πια σίγουρος ότι πρέπει να γίνει αυτή η κουβέντα. Ξέρουμε ποιος είναι, ότι και να του συμβαίνει οφείλει να το ξεπεράσει.Έχει την απόλυτη στήριξη του προπονητή. Έχει υπογράψει συμβόλαιο και έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό.gpap έγραψε: πρέπει όλο το προπονητικό τιμ να καθίσει με τον παίχτη και να συζητήσουν.
- kataramenos5
Περα απ την ελλειψη καθαρου μυαλου σημερα νομιζω οτι προσπαθησε κι ετρεξε λιγο παραπανω
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Συμφωνω με κατ.
Ας ελπισουμε στα πλει οφ πριν τις ζεστες,να αρχισει να παιρνει τα πανω του.
Ισως η ανοιξη να τον εμπνευσει.
Ας ελπισουμε στα πλει οφ πριν τις ζεστες,να αρχισει να παιρνει τα πανω του.
Ισως η ανοιξη να τον εμπνευσει.
Εγώ πάλι είδα ότι, μετά το 0-1, απλά ψωλ@ρμένιζε, κάνοντας όλων τα νεύρα κρόσσια, επειδή όλα είχαν κριθεί...
Να με συμπαθάτε κιόλας......
- navigator11
Το τσαρούχι, όντας σχεδόν μόνος απέναντι στον Διούδη, που κάνει στο 33 είναι ενδεικτικό του πόσο συγκεντρωμένος και σοβαρός είναι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι εξοργιστικό το συγκεκριμένο "τελείωμα". Όχι το μόνο εδώ και πολλούς μήνες. Κάποια πράγματα αδυνατώ να τα εξηγήσω, ειλικρινά.
Και ομως στο δευτερο μαρκαρε κιολας. Που δεν το εκανε στα καλα του. Με τοσους δημοσιους υπαλληλους που εχουν περασει απο την ομαδα, εχουμε πλεον μια αλφα εμπειρια οταν βλεπουμε εναν. Εμενα τουλαχιστον δεν μου δινει αυτη την εντυπωση.goran 64 έγραψε:Εγώ πάλι είδα ότι, μετά το 0-1, απλά ψωλ@ρμένιζε, κάνοντας όλων τα νεύρα κρόσσια, επειδή όλα είχαν κριθεί...
Παίξε λίγο ρε μλκ έχω βαρεθεί να μαλώνω για σένα και τον μαου σε κάθε ματς... δεν θα μ κόψεις το καφενείο βαριέμαι να τα βλέπω τα ματς σπίτι...
-
Μπαρκαρούτσος
goran 64 έγραψε:Εγώ πάλι είδα ότι, μετά το 0-1, απλά ψωλ@ρμένιζε, κάνοντας όλων τα νεύρα κρόσσια, επειδή όλα είχαν κριθεί...
Όλοι το έκαναν αυτό στο β'!