Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Σε τελειως φιλολογικο επιπεδο και χαρην της συζητησεως.
Σε εχει σπασει τα @ρχιδια Ιβαν ο χοντρος με φιμπογκασον?
Σου την μπηκε πολυ αγρια και θες να εκδικηθεις?
Ακομα ελευθερος ειναι...ΦΕΡΤΟΝ
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Εικόνα
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

thanos-xanthi έγραψε:Εικόνα
:lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

ΕΛΕΟΣ
[*πό paokrevolution.net: Στις 7 ειναι προγραμματισμένη η σημερινή προπόνηση και οι παίκτες θα πρέπει στις 18:30 να είναι στα αποδυτήρια. Χθες για τους Μάρτενς, Ρατς και Γκολάσα ήταν η τελευταία φορά που περνούσαν τα αποδυτήρια της ομάδας αφού μέχρι να βρουν ομάδα θα προπονούνται με την Κ20.

Σήμερα θα έχουμε και άλλες ενημερώσεις από τον Άρνεσεν σε παίκτες; Το σίγουρο είναι ότι ο Νομπόα είναι προς πώληση αλλά μέχρι να έρθει πρόταση είναι απίθανο να του ζητηθεί να κάνει προπόνηση με την Κ20. Υπάρχουν άλλες εκπλήξεις που ετοιμάζει σε παίκτες ο Δανός αθλητικός διευθυντής εντός της ημέρας; Θα το μάθουμε σύντομα.ΣΕ 48 ΩΡΕΣ
]
ΑΕΙ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΙΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Έχω κάποιες υποψίες σχετικά με πιθανή κίνηση νεαρού παίχτου που νομίζω πως θέλουμε να κάνουμε.

Προφανώς δεν θέλω να πω όνομα, αλλά ούτως ή άλλως είναι ΚΑΘΑΡΑ υποψίες και κανενός είδους πληροφόρηση.

Οι αναφορές όμως σε τάση του Φρανκ να φέρει νέους και ανερχόμενους παίκτες με προφανή ποιότητα, σε συνδυασμό με κάποια δημοσιεύματα που είδα και ΔΕΝ μας αφορούν, μου γέννησαν αυτή τη σκέψη.

Ευελπιστώ να ισχύουν οι αναφορές Κόλκα περί επικείμενης ανακοίνωσης, ΟΠΟΙΑ κι αν είναι αυτή.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ανατολιτης;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

rainmaker έγραψε:Έχω κάποιες υποψίες σχετικά με πιθανή κίνηση νεαρού παίχτου που νομίζω πως θέλουμε να κάνουμε.

Προφανώς δεν θέλω να πω όνομα, αλλά ούτως ή άλλως είναι ΚΑΘΑΡΑ υποψίες και κανενός είδους πληροφόρηση.

Οι αναφορές όμως σε τάση του Φρανκ να φέρει νέους και ανερχόμενους παίκτες με προφανή ποιότητα, σε συνδυασμό με κάποια δημοσιεύματα που είδα και ΔΕΝ μας αφορούν, μου γέννησαν αυτή τη σκέψη.

Ευελπιστώ να ισχύουν οι αναφορές Κόλκα περί επικείμενης ανακοίνωσης, ΟΠΟΙΑ κι αν είναι αυτή.

Aν εννοεις Σταφυλλιδη εχει γραφτει ηδη εδω μεσα.
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Ας σταματησει επιτελους η προσωπολατρεια ειτε αυτη ειναι για παιχτες, ειτε ειναι για το τωρινο τεχν.διευθυντη.Εχουμε φτασει 26/7 και δεν εχουμε κανει καμια αξιολογη μεταγραφη, και απ οτι βλεπω φευγει και ο Νομποα(!!!) και θα φυγει οπως ολα δειχνουν και ο Λουκας.

Εχουμε καθυστερησει γι ακομη μια φορα και δυστυχως θεωρω, οτι η χρονια ειναι χαμενη πριν καν αρχισει
Άβαταρ μέλους
vrasidas

Δημοσίευση από vrasidas »

ρε μαγκες τι μιρλα χριστε μου εχετε μερικοι..!!!!πωπωπωπωπω
σταλια υπομονης δεν εχετε.

ερχονται παικτες ρε παιδια ολαθα πανε καλα δεν ειμαστε σαν αλλες χρονιες με αμπαλλους στη διοικηση.

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ και απολαυστε τα μπαμ μπουμ απο βδομαδα....πωπωπωπω την μιρλα μου μεσα. :(
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Eτσι ειναι φιλε και αυτο θα συνεχιστει και του χρονου.Μην νομιζεις επειδη ηρθε ενας ντεμεκ αναγνωρισιμος ΤΔ οτι θα φτιαξουμε και ομαδα.Προπονητη για τα σκυλια πηραμε,διωχνουμε οτι καλυτερο εχουμε(ρατς,νομποα,λουκας) και μενουμε με τα παλτα..Τι περιμενες δλδ?
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Φέρνει Αφρικανό επιθετικό!
ARNESEN

34Share on FacebookShare on TwitterWhatsApp
like
follow
+1
Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να κάνει την τέταρτη του μεταγραφή, αφού φέρνει στη Θεσσαλονίκη Αφρικανό με κοινοτικό διαβατήριο.

Πρόκειται για παίκτη σε ηλικία σαν του Όλσεν, διεθνή με την εθνική ομάδα της χώρας του και εμπειρία από την Ευρώπη.

Το INPAOK θα σας ενημερώσει, μόλις έχει νεότερες πληροφορίες για αυτή τη μεταγραφική κίνηση, που ετοιμάζονται να κλείσουν οι «ασπρόμαυροι».

ΑΛΑΝΙΑ ΨΑΧΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ!
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ωχ θα πάρει φωτιά το τρανσφερμαρκτ.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

H Δημοσιογραφια στα τοπ της,απο τους 4 κλεισμενους που ανακοινώνονται μαζι με αρνεσεν,στην εν λευκό διαχείρηση 20 εκ μπάτζετ
Κ τωρα σε αφρικανο με εμπειρία απο ευρώπη

Έχει να πέσει πολυ μιρλα
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Deja vu

Ιουλιος 2011

Στα μεταγραφικά, το θέμα του κεντρικού αμυντικού είναι το πρώτο που απασχολεί τους Παντελή Κωνσταντινίδη, Ζήση Βρύζα και Λάζλο Μπόλονι. Ο πρώτος έχει ήδη καταθέσει μια μακροσκελή λίστα με ονόματα κεντρικών αμυντικών με τους τρεις άνδρες να έχουν εστιάσει σε Αφρικανό με κοινοτικό διαβατήριο, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν σε πρωτάθλημα της Κεντρικής Ευρώπης. Στον ΠΑΟΚ θέλουν να κλείσουν τη μεταγραφή άμεσα, ώστε στα τέλη της επόμενης εβδομάδας ο παίκτης να πάει στην Ολλανδία και να τεθεί στη διάθεση του Μπόλονι. Το όνομα του Βαγγέλη Μόρα που ακούστηκε το Σάββατο, μπορεί να μην επιβεβαιώθηκε από την ΠΑΕ, ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει ανάμεσα σε εκείνα που έχουν ξεχωρίσει οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ.

Λογικα θα εχει μεγαλωσει λιγο τωρα... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

μεταξυ μας.... χέστηκε η φατμε στο γενί τζαμί για το ποιος το εκανε :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”