31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από eorptol1 »

Διαφωτιστικότατος ο κap....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

prist64 έγραψε:Σωστος και ψυχραιμος ο kap.
Απο προχθες το λεγαμε,αλλα τα πουσταρια της αρδολογιας περνανε οτι γουσταρουν...

Τεσπα,ο γιαννης τα ειπε αναλυτικοτατα..αμα τα βαλεις και σε απλη αναλογικη,αυτος που πληρωνει εχει το πανω χερι σε 9 στις 10 περιπτωσεις.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Πολυ αισιοδοξα αυτα π λεει ο Καπ..
Αν κ μπερδεύεται λιγο η φαση με την πρεμούρα του εισαγγελεα.

Στην περίπτωση δωνη τι κεντα εγινε? Λογω των sms (κ της ψιλοεχθρικης στασης των δικαστών της επο)?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παιδιά τίποτα δεν μπερδεύεται με τον εισαγγελέα.

Μια παπαριά και μισή είναι αυτή η κίνηση, και αμφιβάλλω αν θα την ξαναδούμε να παίζει ως σοβαρή αναφορά στις ειδήσεις. Το πολύ πολύ να την αναφέρουν τα σαιτ που πασχίζουν τόσες μέρες να δημιουργήσουν θέμα ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΗΣ στον ΠΑΟΚ, ενώ τίποτα τέτοιο δεν ισχύει.

Άσχετο-σχετικό : Ο Τζαβέλλας δεν είναι που μας λέγανε οτι έκανε πέρα τον μάνατζέρ του για να διαπραγματευτεί μόνος του την ανανέωση συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ; Αν ισχύει αυτό, ποιος θα χειριστεί την αποχώρηση-πώλησή του;
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Τίποτα δεν μπερδεύεται από την πρεμούρα του εισαγγελέα. Λόγω της δημοσιότητας αναθέτει σε κάποιον μία προκαταρκτική εξέταση στην οποία δεν θα αποδειχθεί τίποτα. Από την άλλη μου κάνει εντύπωση ότι καλεί τον Ίβιτς, τον Μίχελ και τον Κλάους και όχι τον Τζαβελ, εάν υποτεθεί ότι θέλει να διερευνήσει εάν έγινε τίποτα μεμπτό. Ο μόνος τρόπος να μπερδευτεί κάτι είναι να παραδεχθεί ο ίδιος ο Τζαβελ ότι κάτι έγινε, γεγονός το οποίο είναι αδύνατον και δεν πιστεύω ότι συμβαίνει κιόλας, για να πω την αλήθεια, τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που θα διερευνήσει την υπόθεση ο εισαγγελέας.

Μην τα μπερδεύεις Σίμπα. Ο Δώνης απολύθηκε / εκδιώχθηκε από την ομάδα και λόγω της λύσης της συνεργασίας ζήτησε και πέτυχε να πληρωθεί το συμβόλαιο του. Στην περίπτωση του Τζαβέλα, λέω ακριβώς αυτό. Ότι δεν υπάρχει λόγος να του λύσεις το συμβόλαιο και (αναπόφευκτα) να τον αποζημιώσεις. Πώληση και εάν δεν θέλει ας κάτσει μέχρι το 2020 να πληρώνεται τις δόσεις του συμβολαίου του.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Καπου πηρε το αυτι μου οτι θα δώσουμε ενα μυριο για να φυγει και θα κλεισει στη ζελα...με επιφυλαξη παντα μην αρχισετε να βαρατε...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Γιατί τους το χαλάς τώρα ρε παλικάρι μου Kap??
Αφού ο Ίβιτς έκανε κωλοτούμπα αφού..
Αφού μοιραίο κακό μας βρήκε μετά από αυτό το ζοφερό, εγκληματικό, παναγιαμου βαι βαι, που έκανε ο Ίβιτς στον ΠΑΟΚ μας..
Το έγραψε και ο Πρωταθλητής αφού..

Όχι ρε γμτ ρε Kap, γιατί τους κλέβεις και το τελευταίο πάτημα τώρα?
Πφφφ.. κρίμα..
Ποιος περιμένει τώρα την Κυριακή μπας και χάσει ο ΠΑΟΚ για να δικαιωθεί πάλι ρε Kap..?
Κι αμα δε χάσει την Κυριακή ποιος περιμένει την Πέμπτη να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ ρε Κap?

Επίσης, τους "δικούς" μας ΑΡΔ, που τους άδειασε ακόμη και ο μικρός Σαββίδης (πόσο κατάντια), δεν τους σκέφτηκες επίσης ρε Kap? Που από τη Δευτέρα μάχωνται και μας λένε οτι σπιλώθηκε ο σύλλογος και ο Τζαβέλλας θα κάνει μηνύσεις? Τς τς τς...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ προτείνω το άλλο:

10 εκατομμύρια μετρητά και ένα νεφρό.

Παιδιά αν είναι να πληρωθεί δεδουλευμένα οκ. Αλλά επειδή εν προκειμένω ο παίκτης ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ θα θέλει και ο ίδιος να φύγει, αυτά τα νούμερα δεν παίζουν.
Αν βρεθούμε να δίνουμε τέτοια ποσά, καλύτερα ας το κλείσουν το μαγαζί οι δικοί μας.

Σωστά το λέει ο kap.

ΥΓ. Δεδομένα αύριο η Sportday θα λυσσάξει στο πρωτοσέλιδό της, "ανακαλύπτοντας" σημεία και τέρατα. Προετοιμαστείτε μη σας κάτσει βαρύ. Και αν βλέπετε κόσμο να τα αναπαράγει, μια φιλική καρπαζιά για να ξυπνήσουν δεν κάνει κακό.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Φιλικη ομως,μην παρεκτραπειτε.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Η Sportday εδώ και ένα μήνα κάθε βδομάδα "απολύει" και κάποιον. Είναι προφάνως σε όποιον μπορεί να διαβάσει πίσω απιο τις λέξεις ότι το έχουν πάρει εργολαβία το εργάκι, ίσως γιατί ο ΠΑΟΚ πουλάει, ίσως για άλλους λόγους.

Εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι ότι στον πλανήτη ΠΑΟΚ δεν έχουμε μάθει να κρατάμε το στόμα μας κλειστό και να μιλάμε όταν πρέπει, γιατί μετά τρέχουμε να συμμαζέψουμε τις χαζομάρες.

Ο ΠΑΟΚ αδέλφια είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να μπορούν να τον αγγίξουν τέτοιες μαλακίες. Δεν έχουμε να απολογηθούμε σε κανένα για τίποτα. Ότι συμβαίνει στην οικογένεια μας θα το λύσουμε μόνοι μας. Δεν έχουμε ανάγκη καθοδήγησης. Πέρα από προσωπολατρείες, συμπάθειες και αντιπάθειες.

Προς το παρόν, αυτό που προέχει είναι να στηρίξουμε με κάθε τρόπο το οικοδόμημα. Αυτό σημαίνει, επειδή βλέπουμε με τα μάτια μας κάποια πράγματα, να στηρίξουμε αυτή την στιγμή τον Ίβιτς (παρόλο που συμφωνώ με τον Simpa, ότι βιάστηκε), να ελπίζουμε ότι μαθαίνει από τα λάθη του και ότι η πίεση της μεγάλης ομάδας δεν θα τον παρασύρουν να ξανακάνει τα ίδια λάθη και ότι θα καταφέρει να κρατήσει την ομάδα.

Τον περιμένουν στην γωνία με την πρώτη ήττα, να πουν "για πείτε μας τώρα ποιος φταίει που έφυγε ο Τζαβέλας"; Κανείς δεν φταίει ρε μάγκες, μπάλα είναι και γυρίζει. Να τον στηρίξουμε ακόμα και εάν χάσουμε και άλλα ματς άμεσα, δεν μπορούμε κάθε χειμώνα να αλλάζουμε προπονητή.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

+1926
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Kap έγραψε:Από την άλλη μου κάνει εντύπωση ότι καλεί τον Ίβιτς, τον Μίχελ και τον Κλάους και όχι τον Τζαβελ,
Μα τι λογο εχει να καλεσει τον Τζαβελλα; Δεν εχει αναφερθει πουθενα το ονομα του. Καλει αυτους που καλει οχι ως προσωπα αλλα ως θεσμους (προπονητης, τδ, αρχηγος) για να δωσουν εξηγησεις. Το περιεργο θα ηταν να καλουσε τον Τζαβελλα. Θα ηταν σαν να βγαζει απο μονος του συμπερασμα για τα υποννοουμενα ο εισαγγελεας.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Σωστος ο Καπ.

Νασαι καλα π μου ξεκαθαρισες κ το μπέρδεμα με δωνη (σορυ σουρμε)
Ο Δώνης απολύθηκε / εκδιώχθηκε από την ομάδα και λόγω της λύσης της συνεργασίας ζήτησε και πέτυχε να πληρωθεί το συμβόλαιο του.
Εγω εμεινα στο "αξιωση ποσου μεχρι λήξη συμβολαιου με αποζημειωση για ηθικη βλαβη και δυσφήμιση" με δικαιωση και τοσο στην Επίλυση Οικονομικών Διαφορών όσο και στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ,
κ νόμιζα οτι ήταν ανεξάρτητο με απολυση-διακοπή συμβολαιου.

Και εκανα λογο για μπερδεμα με τον εισαγγ., οχι γτ θα βγει κατι επιβαρυντικό απο κει αλλά λογω του ντορου γτ ειχα στο μυαλό μου τα παραπάνω τσουτσεκια που παιρνουν αποφάσεις..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 02 Δεκ 2016, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Αντιγράφω αποσπάσματα από αρθρο στην κεντρική με συνέντευξη σοκ του προέδρου των Τρικάλων

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Χρήστος Γιαλιάς.

Ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων μίλησε για τη φιλοξενία στον γιο του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο, για τις εξελίξεις στην ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά καθώς και για το χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον γιο του Ιβάν Σαββίδη: «Το καλύτερο παιδί. Το πιο λαϊκό παιδί. Δεν το περίμενα να είναι έτσι ο γιος του Σαββίδη. Εγώ περίμενα να είναι ψωνισμένος, περίμενα πολλά πράγματα να είναι. Είναι λαϊκό παιδί και πολύ καλό παιδί. Χαρά μου που κάθισα μαζί του».

Για το πώς έβγαλε αυτό το συμπέρασμα: «Παρήγγειλε 10 σουβλάκια και τα μισά τα μοιράζει στην προσωπική του φρουρά. Μιλάγαμε όσο ήταν δυνατόν, βέβαια, αφού δεν ξέρει την ελληνική γλώσσα αλλά την καταλαβαίνει. Δεν τον περίμενα, έτσι. Αυτός με την αγωνία του, εγώ με την αγωνία μου, χωρίς τσακωμούς».

Για τα ποιος πλήρωσε τα σουβλάκια: «Επειδή τα σουβλάκια είναι από την παραγωγή της εταιρείας μου, τα κέρασα εγώ. Δεν ζήτησε κάτι παραπάνω, με εξέπληξε» :lol: :lol: :lol: (Σκέτα ρε Γιώργη τα σουβλάκια, ντροπή, πάρε και καμιά πατάτες).

Για την υπόθεση Τζαβέλλα: «Ο Τζαβέλλας μας έχει δώσει σαν παίκτης πολλά θετικά. Είναι πολύ καλός παίκτης δεν μπορούμε να τον ξεπετάμε σε ένα παιχνίδι. Με την Εθνική Ελλάδας έβαλε το γκολ το τελευταίο δευτερόλεπτο. Και εγώ νευριάζω και δεν ξέρω τι κάνω, αλλά μετά μου περνάει. Επειδή δεν πήγε καλά σε έναν αγώνα, τον πετάμε τον παίκτη;»

[...]

Για το αποτέλεσμα της χθεσινής αναμέτρησης: «Το αποτέλεσμα, αυτό που βγήκε, έπρεπε να βγει αυτό, γιατί οι ομάδες ήταν περασμένες. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Πανελευσινιακό θα κερδίσει, μην τρελαθούμε και τελείως, ενώ εμείς παίζουμε ένα κλειστό παιχνίδι με τη Λάρισα, θα δούμε. Ο καλύτερος θα κερδίσει».
Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να ασχοληθεί επιτέλους σε αυτήν την χώρα ,να καλέσει τον κύριο να μας πει τι εννοεί?
Εδώ αφήνονται υποννούμενα (τι υποννούμενα δηλαδή, ξεκάθαρα το λεει) ότι στήθηκε ματς για 10 σουβλάκια χοιρινά Τρικάλων (σκέτα χωρίς πατάτες) και δεν κουνιέται φύλλο?
Δεν υπάρχει κράτος, σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νικο Τσιαμτσικα?

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι θα ασχοληθεί η SportDay με το θέμα, γιατί αλλιώς δεν συγκινείται κανείς.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Κάπου διάβασα ότι στην Παιανία σχετικά πρόσφατα σπείρανε κι ετοιμάζονται να ξεπεταχτούν...ΠΕΟ-ΝΙΕΣ!!!! :ugeek:

link: http://www.vazelos_parathinalos.com ... :mrgreen:

Στην Τούμπα πάλι...ΦΑΠΑ-ΡΟΥΝΕΣ!!!!

link: http://www.zardin-neapoli-PAOK.com ... :D :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 02 Δεκ 2016, 17:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”