Όμως αγαπητε angelh καποιοι άλλοι στους ίδιους παίκτες το κατάφεραν εντός 2-3 μηνών.Θέμα πειθαρχίας?angelheart έγραψε:Lamosas επειδή για τον ΠΑΟΚ συζητάμε, καθόλου δεν είναι αδιάφορο αν οποιοσδήποτε προπονητής μπορεί να εφαρμόσει κάτι σε κάποια άλλη ομάδα και μετά στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί. Ίσα ίσα που ΑΥΤΟ είναι και το πρόβλημα. Το ερώτημα για το αν ο ΓΔ είναι καλός ή όχι στη δουλειά που κάνει, αποκτά εντελώς άλλες διαστάσεις, αν οποιοσδήποτε μπορεί μεν να μάθει σε λιγότερο καλούς παίκτες* τακτική και αυτοματισμούς, ενώ σε μας ερχόμενος, άξαφνα δεν μπορεί. Εξ ου και η αναφορά στον Άρη και στον Σάκη Τσιώλη.
Γιώργος Δώνης
- kataramenos5
Re: Γιώργος Δώνης
giapas έγραψε:Δεν ακούς τη κασσέτα τόσο καιρό?
Μπορεις να ανατρεξεις σε δηλωσεις του προπονητη μας και εκει θα καταλαβεις ποιος παιζει την κασσετα τοσο καιρο...
ρε μαγκες, μερικοι θεωρουν οτι δεν κανει ο χορχε, αλλοι θεωρουν οτι δεν ειναι αυτος το κυριο προβλημα.
μια ερωτηση. με ποια λογικη προτεινετε καποιοι να γινει η σουμα το καλοκαιρι; δεκεμβρη θ αρχισουν οι υποχρεωσεις της επομενης χρονιας; τι planning ειναι τουτο;
παρε τις αποφασεις τωρα με σεβασμο σε υπαρχοντες (που ισως αποτελεσουν παρελθον) και μελλοντικους (ενδεχομενως) και ξεκινα σχεδιασμο.
μην εκθετεις θεσμους οπως ο προπονητης του ΠΑΟΚ, μονο ζημια παθαινει η ομαδα απ αυτες τις διοικητικες τακτικες.
μια ερωτηση. με ποια λογικη προτεινετε καποιοι να γινει η σουμα το καλοκαιρι; δεκεμβρη θ αρχισουν οι υποχρεωσεις της επομενης χρονιας; τι planning ειναι τουτο;
παρε τις αποφασεις τωρα με σεβασμο σε υπαρχοντες (που ισως αποτελεσουν παρελθον) και μελλοντικους (ενδεχομενως) και ξεκινα σχεδιασμο.
μην εκθετεις θεσμους οπως ο προπονητης του ΠΑΟΚ, μονο ζημια παθαινει η ομαδα απ αυτες τις διοικητικες τακτικες.
Για δώσε να καταλάβουμε για ποια "γραμμή" μιλάς...abg12d34 έγραψε: η λογική μερικων απο εδω μεσα στο επιπεδο της κριτικής εχει φτάσει σε σημείο να νομίζουμε πλεον οτι υπαρχει
στοίχιση πισω απο μια ... γραμμή
ελπιζω να μην εννοει τη γραμμη που σχηματισαν οι παικτες μας για να βγαλουν φωτογραφια τον Ναβαρο τις προαλλες.. 

- Μπαρκαρούτσος
Με τη λογική ότι ενδεχομένως να θεωρεί η διοίκηση ότι το διάστημα που έχει στη διάθεσή του ο προπονητής για να κριθεί είναι ένας χρόνος. Πχ πριν τα 3 τελευταία ματς, προφανώς και δεν υπήρχε λόγος για άμεση απομάκρυνση. Ίσως υπήρχε γκρίνια , αλλά δύσκολα διώχνεις κάποιον που πάει καλά όσον αφορά τα αποτελέσματα. Τώρα που τα αποτελέσματα στράβωσαν , οκ ... πέφτει η σπουδαιότερη ασπίδα προστασίας του προπονητή.... Αλλά και πάλι θεωρώ ότι είναι λάθος μια απομάκρυνση αυτή τη στιγμή.jibbie έγραψε:ρε μαγκες, μερικοι θεωρουν οτι δεν κανει ο χορχε, αλλοι θεωρουν οτι δεν ειναι αυτος το κυριο προβλημα.
Και κάτι άλλο .. ως "γραμμή", εγώ τουλάχιστον εννοώ την περιρέουσα ατμόσφαιρα ότι μάλλον πάει για διώξιμο...Εννοείται ότι δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν. Εδώ όλοι το ίδιο θέλουμε ,απλά τη λέμε ο ένας στον άλλον για το τρόπο που σκέφτεται ή εκφράζεται... ο άλλος δε ξέρω τι εννοεί που το έγραψε.. Αλλά κ ο Ιάσωνας έγραψε πχ για τους παίκτες ότι παίρνουν πρέφα τη "γραμμή" και ανάλογα στηρίζουν ή όχι το προπονητή.. Και δεν είδα κανείς να τον διορθώσει άρα όλοι λίγο πολύ συμφωνούμε ότι έτσι γίνεται.... επομένως πέρα από τις δεδομένες αδυναμίες και λάθη του προπονητή , εγώ θέλω να σταθώ και στον αντι-επαγγελματισμό πολλών παικτών που ξαφνικά δείχνουν να τα έχουν παρατήσει. Δεν είναι δυνατόν η απελπιστική εικόνα τελευταία να είναι μόνο έργο των ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ παραλείψεων του ΓΔ. Για μένα έχει γίνει αχταρμας η όλη φάση
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Εδώ συμφωνούμε απόλυτα αλλα μη το φωνάζουμε πολύ πολύ γιατί μπορεί να πάρουν ..πριμ.giapas έγραψε: Κ εγώ θέλω να σταθώ και στον αντι-επαγγελματισμό πολλών παικτών που ξαφνικά δείχνουν να τα έχουν παρατήσει. Δεν είναι δυνατόν η απελπιστική εικόνα τελευταία να είναι μόνο έργο των ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ παραλείψεων του ΓΔ. Για μένα έχει γίνει αχταρμας η όλη φάση

προσωπικα δε μιλησα για απομακρυνση, μιλησα για σχεδιασμο. μπορεις να παρεις την αποφαση να τον απομακρυνεις το καλοκαιρι και να ξεκινησεις σχεδιασμο αμεσα. μπορει να παρεις την αποφαση να τον κρατησεις και μετα το καλοκαιρι. το αν η διοικηση θεωρουσε (προφανως κατα τη στιγμη της προσληψης) οτι ικανο διαστημα κρισης ειναι ο ενας χρονος, δε σημαινει οτι δε θα γινονται περιοδικα reviews της ικανοτητας των στελεχων, με αναλογες αποφασεις για τον εταιρικο σχεδιασμο. ειτε αυτο σημαινει παραμονη και του χρονου, ειτε σημαινει παραμονη μεχρι το καλοκαιρι, ειτε απομακρυνση αμεσα. το ζητουμενο ειναι ο σχεδιασμος, και ο σεβασμος προς το θεσμο του προπονητη ο οποιος ειναι ανεξαρτητος προσωπων.giapas έγραψε:Με τη λογική ότι ενδεχομένως να θεωρεί η διοίκηση ότι το διάστημα που έχει στη διάθεσή του ο προπονητής για να κριθεί είναι ένας χρόνος. Πχ πριν τα 3 τελευταία ματς, προφανώς και δεν υπήρχε λόγος για άμεση απομάκρυνση. Ίσως υπήρχε γκρίνια , αλλά δύσκολα διώχνεις κάποιον που πάει καλά όσον αφορά τα αποτελέσματα. Τώρα που τα αποτελέσματα στράβωσαν , οκ ... πέφτει η σπουδαιότερη ασπίδα προστασίας του προπονητή.... Αλλά και πάλι θεωρώ ότι είναι λάθος μια απομάκρυνση αυτή τη στιγμή.
εννοειται οτι προκειται περι κακοδιαχειρησης η ολη φαση.
- Sick Bastard
Προφανώς. Γι αυτό το χάλι δεν μπορεί να είναι υπεύθυνος μόνο ο προπονητής, οι παίχτες έχουν κι αυτοί ευθύνη. Χωρίς να ξέρω κάτι εκ των έσω, θεωρώ ότι και διοικητικά τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα/θολωμένα/φλου/πολλά κοκόριαkataramenos5 έγραψε:Εδώ συμφωνούμε απόλυτα αλλα μη το φωνάζουμε πολύ πολύ γιατί μπορεί να πάρουν ..πριμ.giapas έγραψε: Κ εγώ θέλω να σταθώ και στον αντι-επαγγελματισμό πολλών παικτών που ξαφνικά δείχνουν να τα έχουν παρατήσει. Δεν είναι δυνατόν η απελπιστική εικόνα τελευταία να είναι μόνο έργο των ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ παραλείψεων του ΓΔ. Για μένα έχει γίνει αχταρμας η όλη φάση
μου επιτρεπεις Sick?
Γι αυτό το χάλι δεν μπορεί να είναι υπεύθυνος μόνο ο προπονητής, οι παίχτες έχουν κι αυτοί ευθύνη. Χωρίς να ξέρω κάτι εκ των έσω, θεωρώ ότι και διοικητικά τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα/θολωμένα/φλου/πολλά κοκόρια
Γι αυτό το χάλι δεν μπορεί να είναι υπεύθυνος μόνο ο προπονητής, οι παίχτες έχουν κι αυτοί ευθύνη. Χωρίς να ξέρω κάτι εκ των έσω, θεωρώ ότι και διοικητικά τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα/θολωμένα/φλου/πολλά κοκόρια
- ΑποστόληςΑ
Θεωρώ πως η απομάκρυνση του προπονητή και η αντικατάστασή του με άλλον συνιστά ρήξη. Είναι σωστό να προχωρήσει ο Ιβάν σε ρήξη στα μέσα της σεζόν, ή καλύτερα θα ήταν αυτό να γίνει την περιόδο του καλοκαιριού που, ούτως ή άλλως, το ρόστερ θα ξανασχεδιαστεί από την αρχή;
Κι εγώ βλέπω πράγματα που δεν μου αρέσουν στην ομάδα και που τα καταλογίζω στον ΓΔ. Κι εμένα δεν με αρέσει το ότι η ομάδα δεν βελτιώνεται, ακόμη κι όταν κερδίζει με 4-1.
Επιπρόθετα ο προπονητής που θα έρθει θα πρέπει να επιλεγεί για τουλάχιστον 2 σεζόν (3 θα ήταν το σωστό) και θα πρέπει να συμμετάσχει στην απόκτηση παικτών. Ένας τέτοιος σχεδιασμός προϋποθέτει στόχους, πλάνα, και κυρίως budget. Αν αυτό ο Ιβάν μπορεί να το κάνει εν μέσω της σεζόν έχει καλώς. Διαφορετικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι και να μην παίρνουμε βιαστικές και εν θερμώ αποφάσεις.
Κι εγώ βλέπω πράγματα που δεν μου αρέσουν στην ομάδα και που τα καταλογίζω στον ΓΔ. Κι εμένα δεν με αρέσει το ότι η ομάδα δεν βελτιώνεται, ακόμη κι όταν κερδίζει με 4-1.
Επιπρόθετα ο προπονητής που θα έρθει θα πρέπει να επιλεγεί για τουλάχιστον 2 σεζόν (3 θα ήταν το σωστό) και θα πρέπει να συμμετάσχει στην απόκτηση παικτών. Ένας τέτοιος σχεδιασμός προϋποθέτει στόχους, πλάνα, και κυρίως budget. Αν αυτό ο Ιβάν μπορεί να το κάνει εν μέσω της σεζόν έχει καλώς. Διαφορετικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι και να μην παίρνουμε βιαστικές και εν θερμώ αποφάσεις.