Ο Γκουγκουλιάς έβγαλε και μερικά ωραία γκολ στον Πιερικό!danirifle έγραψε:γκόλιας = ο γκολτζής νόπλιας
ή το υποκοριστικό για το γκουγκουλιάς?![]()
Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
- ΑποστόληςΑ
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
- Sick Bastard
Πάει ο Σιόβας, μάλλον. Κρίμα και θα ήταν μια ενδιαφέρουσα λύση τώρα που μάλλον φεύγει ο Μαλεζάς.
Όταν ένας παίχτης κλείνει τόσο νωρίς σε τέτοια ομάδα, τί κίνητρο έχει για ναπαίξει καλά εναντίον της;
Παράξενα πράγματα, καταραμένα λεφτά...

Παράξενα πράγματα, καταραμένα λεφτά...

- paoki_sweden
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 4558849.ab
Sign him on a loan from Juve. He does not want to stay in Juve if he is not playing and he still has a contract with them. Take the second place that take us to the qualifications of C.L. and sign him!!!
Krasic!!!!!!!!!!
Sign him on a loan from Juve. He does not want to stay in Juve if he is not playing and he still has a contract with them. Take the second place that take us to the qualifications of C.L. and sign him!!!
Krasic!!!!!!!!!!
Το όνομα του Μιχάι Πιντίλι ήταν αυτό που «έπαιξε» πρώτο σε Ρουμανία και Ελλάδα. Ο μέσος της Παντούρι με δηλώσεις υποστηρίζει πως: «χαίρομαι που με θέλει ο ΠΑΟΚ».
Ο Μιχάι Πιντίλι είναι στόχος του ΠΑΟΚ όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα "sptfm.ro". Ο Ρουμάνος μέσος με δηλώσεις του δήλωσε έτοιμος να έρθει στην ομάδα του Μπόλονι. «Δεν ξέρω τίποτα για αυτή την προσφορά. Είναι πολύ καλό για μένα αν είναι αληθινό. Ο Μπόλονι είναι πολύ καλός προπονητής, υπάρχει εκεί και ο Κοστίν Λάζαρ, αλλά προσπαθώ να μην πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό. Δεν ξέρω αν με είδαν. Πάντως, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στα πλάνα τους. Αν μπορώ θα κάνω καλύτερη δουλειά για να πάρω την μεταγραφή». Οι ρουμάνοι υποστηρίζουν πως ο παίκτης μπορεί να έρθει στην Τούμπα με ένα συμβόλαιο που θα φτάνει τις 250.000 ευρώ.gazzeta
Ο Μιχάι Πιντίλι είναι στόχος του ΠΑΟΚ όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα "sptfm.ro". Ο Ρουμάνος μέσος με δηλώσεις του δήλωσε έτοιμος να έρθει στην ομάδα του Μπόλονι. «Δεν ξέρω τίποτα για αυτή την προσφορά. Είναι πολύ καλό για μένα αν είναι αληθινό. Ο Μπόλονι είναι πολύ καλός προπονητής, υπάρχει εκεί και ο Κοστίν Λάζαρ, αλλά προσπαθώ να μην πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό. Δεν ξέρω αν με είδαν. Πάντως, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στα πλάνα τους. Αν μπορώ θα κάνω καλύτερη δουλειά για να πάρω την μεταγραφή». Οι ρουμάνοι υποστηρίζουν πως ο παίκτης μπορεί να έρθει στην Τούμπα με ένα συμβόλαιο που θα φτάνει τις 250.000 ευρώ.gazzeta
σουηδέ, ο κράσιτς θα πάει δανεικός σε ομάδα επιπέδου λίβερπουλ ή άρσεναλ. όχι σε εμάς
τον νέο ράσμους έλμ θέλουμε να φέρεις
- sourmenetes
- Moderator
Το πρωτοσελιδο των Σπορ δε μου φαινεται να λεει ψεματα...
Μακαρι να ισχυει μιας και δεν μιλαμε και για πολλα φραγκα...Κολωνα ο μαρκαντωνης...
Μακαρι να ισχυει μιας και δεν μιλαμε και για πολλα φραγκα...Κολωνα ο μαρκαντωνης...
Και σε σουπερ ηλικια! Μακαρι του χρονου να εχουμε Αντονιο, Μαλεζα, Κατσικα και ενα ακομα λιγο πιο κοντο σεντερ μπακ στυλ Κοντρερας.
θα τους μπερδεψουμε ρε, θα τους στειλουμε κρεσιτς αντι για κρασιτςdanirifle έγραψε:σουηδέ, ο κράσιτς θα πάει δανεικός σε ομάδα επιπέδου λίβερπουλ ή άρσεναλ. όχι σε εμάς

- sourmenetes
- Moderator
Και γω το πιστευω αυτο...Με αυτους τους 3 συν εναν ακομα ειμαστε καλυμμενοι.Οι αμυντικοι δε χρειαζονται πολλα φραγκα και απο εκει πρεπει να ξεκινησουμε το χτισιμο μιας και φετος ειχαμε πολλα προβληματα αμυντικα..Dimg4 έγραψε:Και σε σουπερ ηλικια! Μακαρι του χρονου να εχουμε Αντονιο, Μαλεζα, Κατσικα και ενα ακομα λιγο πιο κοντο σεντερ μπακ στυλ Κοντρερας.
Φυσικα, Μαλεζας και Κατσικας θα ειναι η βαση μας για τα επομενα χρονια αλλα χρειαζομαστε και εναν πιο κοντρολαρισμενο σεντερ μπακ γιατι δε μπορεις να εχεις 4 ψηλους
όντως οι αμυντικοί δε χρειάζονται πολλά φράγκα. και εκεί φαίνεται αν έχεις στοιχειώδες σκάουτινγκ...sourmenetes έγραψε:Και γω το πιστευω αυτο...Με αυτους τους 3 συν εναν ακομα ειμαστε καλυμμενοι.Οι αμυντικοι δε χρειαζονται πολλα φραγκα και απο εκει πρεπει να ξεκινησουμε το χτισιμο μιας και φετος ειχαμε πολλα προβληματα αμυντικα..Dimg4 έγραψε:Και σε σουπερ ηλικια! Μακαρι του χρονου να εχουμε Αντονιο, Μαλεζα, Κατσικα και ενα ακομα λιγο πιο κοντο σεντερ μπακ στυλ Κοντρερας.
πάντως πέρσι διώξαμε και ξαναπήραμε τσιρίλο...
να δούμε τί θα γίνει φέτος
Dimg4 έγραψε:danirifle έγραψε:σουηδέ, ο κράσιτς θα πάει δανεικός σε ομάδα επιπέδου λίβερπουλ ή άρσεναλ. όχι σε εμάς
θα τους μπερδεψουμε ρε, θα τους στειλουμε κρεσιτς αντι για κρασιτς
να τους δώσουμε και λίγο κρασί για να έρθει στα ίσα η ανταλλαγή

Ενω με τον αλλο που παζει στη θεση του με 800 000 και εχει ψυχολογικα προβληματα ειναι ορισμος της τσιγκουνιας.monopaokre έγραψε:Τον Λόλο με 10 εξω 2 μέσα??? Αν και τον γουστάρω σαν παίχτη δύσκολα είσαι..ΠΑΟΚ με Λόλο είναι ο ορισμός της πολυτέλειαςguardian4 έγραψε:Το λοιπον . Το σχεδιο λεει .
Βγαινει πρωτος πλει οφ.
Πουλα σαλπι, παιρνεις εστογιανοφ.
Συμφωνα με τη λογικη της διοικησης της προηγουμενης εχουμε και λεμε.
Γλιτωνουμε 800 000 του μισθου του + ο φορος, 1 000 000 χοντρικα. Μετα τον πουλαμε και μισο χαρτι. 1. 500 000.
Μετα ανα μισι που θα μειωθε το μπατζετ.
Δινεις 500 000 και πληρωνεις τον λολο.
Και σε μενεις και αλλο ενα χαρτι.
Απλα πραματα.
Ας παρουμε τον λολο και να μην τραυματιζεται.
Θα τον προσεχει το σπουδαιο μας ιατρικο τιμ