Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- theodorsalonika
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
αντε καλα οι αλλοι,,αυτος ο μιχαι γιατι να φυγει?μια χαρα τον βλεπω εγω..τιμιος παικτης
Και εγώ πιστεύω πως είμαι τίμιος αδελφέ, αλλά με εμπιστεύεσαι να παίξω στον ΠΑΟΚ;
Στα σοβαρά, τον Μιχάι τον πίστευα ειδικά βλέποντας το πόσο δούλεψε και έδεσε το σώμα του αλλά δυστυχώς μετά την ρήξη χιαστού το παλικάρι δείχνει να έχει θέμα.
Στα σοβαρά, τον Μιχάι τον πίστευα ειδικά βλέποντας το πόσο δούλεψε και έδεσε το σώμα του αλλά δυστυχώς μετά την ρήξη χιαστού το παλικάρι δείχνει να έχει θέμα.
δεν είναι το πρόβλημα ότι δεν τον θέλουν τον Μιχάι από όσο ξέρω
το πρόβλημα είναι ότι ο Μιχάι θέλει να πάει σε ομάδα να παίζει και όχι να είναι 3-4ος
το πρόβλημα είναι ότι ο Μιχάι θέλει να πάει σε ομάδα να παίζει και όχι να είναι 3-4ος
Μιχαη καλό παιδί είναι ο μανατζέρ του όμως?
Έναν Πιερό και έναν αριστερό εξτρεμ για βασικούς ρε Μπότο. Άντε άντε.
Και διώξε και την σαβούρα Ζαμπα, Μουργκ, Τεηλορ, Λάμπρου, Καντούρι, Νινούα
Έναν Πιερό και έναν αριστερό εξτρεμ για βασικούς ρε Μπότο. Άντε άντε.
Και διώξε και την σαβούρα Ζαμπα, Μουργκ, Τεηλορ, Λάμπρου, Καντούρι, Νινούα
Και τον Φερναντες του Βολου παρακαλω αν γινεται.
Εξαλου πληρει ολες τις προυποθεσεις Μποτο
1. 23 χρονων
2. κοντος
3. παρουσια σε Μαν Σιτυ (παικτης με ποτεντιαλ)
Εξαλου πληρει ολες τις προυποθεσεις Μποτο
1. 23 χρονων
2. κοντος
3. παρουσια σε Μαν Σιτυ (παικτης με ποτεντιαλ)
- pagotatzis
Σκάνδαλο λέει στην Ιταλία
Στην ομάδα του Τορίνου τέχνη. Διευθυντής και προπονητής πλακώθηκαν στης μπουνιές !
Βρε λες;
Στην ομάδα του Τορίνου τέχνη. Διευθυντής και προπονητής πλακώθηκαν στης μπουνιές !
Βρε λες;

- Dark Knight
pagotatzis έγραψε:Σκάνδαλο λέει στην Ιταλία
Βρε λες;

-
- Επικοινωνία:
Και όπως μας έχει διδάξει η πρόσφατη ιστορία μάλλον το δεύτερο σενάριο (δυστυχώς) είναι και το επικρατέστεροpapwolf έγραψε:Αυτό είναι το "καλό" σενάριο, δλδ. να χτίσουμε ομάδα μέσα σε 2-3 χρόνια που θα κάνει πρωταθλητισμό.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Για όσους δεν το έχουν καταλάβει.
όλες οι κινήσεις Μπότο δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ στήνεται αγωνιστικά ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Φτιάχνει ομάδα τώρα.
Ομάδα που σε 2-3 χρόνια θα ζωγραφίζει μέσα στο γήπεδο.
Αυτή είναι η φιλοσοφία του.
Δεν φτιάχνει ομάδα τόσο για το 2022-2023.
Ξεκινάει τώρα με προοπτική να απογειωθεί σε 2-3 χρόνια.
Και το 2022-2023 ?
Στηρίζουμε μέσα στην Τούμπα αυτό που λέμε ότι αγαπάμε.
Υπάρχει όμως κι ένα άλλο σενάριο που λέει ότι κάθε χρόνο θα πουλάμε ότι καλό βγάζουμε, όπως με Τζόλη και Γιαννούλη, στο βωμό του "sustainability" και μετά φτου από την αρχή.
-
- Επικοινωνία:
ΚΑΙ οι δύο σχεδόν απίθανο μιας και έχουν και μεγάλο κασέ αλλά και ομάδες όπου ανήκουν. Όμως κάτι Verbic,Bazoer,Pojanpalo που συζητάνε με άλλες ελληνικές ομάδες θεωρητικά χαμηλότερης οικονομικής ευχέρειας & δυναμικής και εφικτοί στόχοι θα ήταν και την αισιοδοξία θα ξαναέφερναν.paokpantou έγραψε:Fabio Martins... Vitao... Στάνταρ..
Οι άλλοι άγνωστοι..
Τα θέλω μου γράφω δεν ξέρω τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Πέμ 28 Ιούλ 2022, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dark Knight
Το πιο σημαντικό είναι να περάσουμε σήμερα. Αυτό θα φέρει μεγάλη ανακούφηση στην ομάδα, ηρεμία και ίσως συνειδητοποίηση του πόσο απαραίτητη είναι η προσθήκη κάποιων ποιοτικών παικτών με υψηλές παραστάσεις. Πιστεύω όμως ότι ακόμα κι έτσι, δεν θα πρέπει να έχουμε υψηλές προσδοκίες. Τα ίδια λέγαμε και για τον αντικαταστάτη του Τσόλακ και ήρθε ένας παίκτης χωρίς να έχει τα χαρακτηριστικά φορ που μπορεί να κινηθεί ανεξάρτητα στην κορυφή, χωρίς προετοιμασία, χωρίς νούμερα (γκολ-ασίστ ανά λεπτά συμμετοχών), με χαμηλό σχετικά μισθό, που απλά ήταν άμεσα διαθέσιμος να έρθει. Μακάρι αλλά δε νομίζω να κινηθούμε για παίκτες στα επίπεδα που φανταζόμαστε ή που προϊδεάζει ο συμπαθέστατος κατά τ' άλλα Γιώργος Μίνος. Το ζήτημα της αυτάρκειας νομίζω είναι πλέον αυτό που καθορίζει όλες τις κινήσεις μας. Αν φύγει κάποιος παίκτης από αυτούς που υπολογίζονται και αν απαλλαγούμε από αυτούς που θεωρούνται βαρίδια, τότε ίσως γίνει κάποια κίνηση επιπέδου. Αλλά παίκτες όπως αυτοί που γράφουμε δύσκολα να αποκτηθούν.
- pagotatzis
Πάμε να πάρουμε τον Ροντρίγκεζ για παρτενέρ του ΙνγκιDark Knight έγραψε:pagotatzis έγραψε:Σκάνδαλο λέει στην Ιταλία
Βρε λες;Σε τι μας αφορά δηλαδή;
Και Φορ τον Ζαζα και πλακώθηκαν !
Βρε χιούμορ έκανα ότι και σε μας στο τέλος έτσι πως πάνε τα πράματα θα πλακωθούν ο Λουτσε με. Τον Μποτο !
-
Παρατήρησα ότι έμεινε ελεύθερος ο Ricardo Goulart. 31 είναι , ο ορισμός του second striker, με πολλά γκολ στην καριέρα του. Υπάρχει άραγε περίπτωση?
-
Ήμουν ο γκρινιάρης όταν έλεγα για το αστείο ρόστερ που χτιζότανε και χαλούσα το κλίμα. Τι ωραίο κλίμα τώρα. Μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. Αλλά όταν κλείνεις τα μάτια στο προφανές και βαράς παλαμάκια επειδή στο βιογραφικό του Μπότο υπάρχουν οι λέξεις Μπενφίκα και Σαχταρ, πέφτεις μετά από τα σύννεφα. Να πω ότι δεν φαινότανε;