Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- Amsterdamer_87
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Αν δεν με απατα η μνημη μου επι Λουτσε οτι ειχε να κανει με τον Κουτσολιακο ειχε μπει στον παγο και στραφηκαμε σε αλλους μανατζερ,με την κατασταση να στρωνει..τωρα πως ξαναεπανηλθε αυτος στα της ομαδος??ε καποιος τον επανεφερε
O Ρέμπε έχει ευθύνες συγκεκριμένες και στις υποθέσεις Τσόλακ-Μουργκ οι ευθύνες του είναι μεγάλες.
Δε φταίει για τα πάντα και προφανέστατα δεν έχει τα κλειδιά του αγωνιστικού.
Όπως ευκολά μπορεί κανείς να δικαιολογεί τον Γκαρσία και να λέει ότι δεν έχει στήσει τη δική του ομάδα και ο Ρέμπε του έχει δώσει φτωχό υλικό, το ίδιο εύκολα μπορεί ο Ρέμπε να πει ότι ανέλαβε ως τεχνικός διευθυντής σε μία ομάδα και βρήκε ήδη έναν προπονητή εδώ και αφού ο Πορτογάλος έφυγε, δεν έκανε την επιλογή της αντικατάστασης ο τεχνικός διευθυντής.
Εγώ ξέρω ότι σε μια ομάδα όταν θέλει να είναι οργανωμένη, δεν μπορούν να έχουν άποψη 10 άνθρωποι κι αυτό είναι πάγιο λάθος του Ιβάν.
Τα είπε και ο Στανόγεβιτς για τον Μίχελ. Λέει ο Μίχελ δε με ήθελε. Ε τότε ποιος στον κόρακα έφερε τον Στανόγεβιτς παρακάμπτοντας την άποψη του υποτιθέμενου προϊστάμενου του αγωνιστικού τμήματος;
Όπως ευκολά μπορεί κανείς να δικαιολογεί τον Γκαρσία και να λέει ότι δεν έχει στήσει τη δική του ομάδα και ο Ρέμπε του έχει δώσει φτωχό υλικό, το ίδιο εύκολα μπορεί ο Ρέμπε να πει ότι ανέλαβε ως τεχνικός διευθυντής σε μία ομάδα και βρήκε ήδη έναν προπονητή εδώ και αφού ο Πορτογάλος έφυγε, δεν έκανε την επιλογή της αντικατάστασης ο τεχνικός διευθυντής.
Εγώ ξέρω ότι σε μια ομάδα όταν θέλει να είναι οργανωμένη, δεν μπορούν να έχουν άποψη 10 άνθρωποι κι αυτό είναι πάγιο λάθος του Ιβάν.
Τα είπε και ο Στανόγεβιτς για τον Μίχελ. Λέει ο Μίχελ δε με ήθελε. Ε τότε ποιος στον κόρακα έφερε τον Στανόγεβιτς παρακάμπτοντας την άποψη του υποτιθέμενου προϊστάμενου του αγωνιστικού τμήματος;
Ρε gospi σοβαρα λεμε τωρα οτι ηταν επιλογη Ρεμπε να πουλησει τον Ακπομ η τον Γιαννουλη και οχι εντολη διοικησης για ευρεση χρηματων? Λετε να ειπε ο Σαββιδης σου δινω πχ 500.000 για συμβολαιο ακραιου μπακ και αυτος ειπε εγω θα φερω δανεικο στο τσαμπα απο την Τεσλι? Επιλογη Ρεμπε ηταν η παραγκωνιση Ματος? Επιλογη Ρεμπε ηταν να κοπει ο γιαγκο και να ερθει δεξι μπακ παλι στο τσαμπα δανεικος χωρις ρητρα?
Δεν θελω να μου ανησυχειτε για τον Ρεμπε, καθε χρονο αλλαζουμε τεχνικο διευθυντη. Αν δεν κάνει, ο πρωτος που θα φυγει είναι.
Για Μίχελ Στανόγεβιτς και Λουτσέσκου ήταν από τότε γνωστά. Από τις λίγες ξεκάθαρες υποθέσεις.Mīngus έγραψε:O Ρέμπε έχει ευθύνες συγκεκριμένες και στις υποθέσεις Τσόλακ-Μουργκ οι ευθύνες του είναι μεγάλες.
Ο Μίχελ ήθελε να φέρει Λουτσέσκου, αλλά ο Σαββίδης τελικά αποφάσισε ότι θα έρθει ο προτεινόμενος από τον Βοούκιτς, Στανόγεβιτς.
Απλά τότε ο Ιδιοκτήτης πήγε κόντρα στην εισήγηση του ΤΔ. Κάλλιστα μπορεί αυτό να γίνεται και τώρα
Όσο δεν βγαίνουν από την ΠΑΕ να μας μιλήσουν ξεκάθαρα για το σκεπτικό τους πάνω στις μεταγραφές και τα οικονομικά θα ψαχνομαστε και θα τρωγομαστε μεταξύ μας.
Τον Ρεμπε δεν ξέρω τι του έδωσαν ως μπάτζετ για να τον κρίνω. Το καλοκαίρι τα πήγε καλά με τις αποδεσμεύσεις αλλά πολύ μέτρια στις μεταγραφές.
Δεν μπορώ όμως να τον σταυρώσω ως αποκλειστικό υπεύθυνο, όταν οι αποτυχημένοι μεταγραφικοί σχεδιασμοι είναι καθεστώς μετά την ομάδα του νταμπλ.
Τον Ρεμπε δεν ξέρω τι του έδωσαν ως μπάτζετ για να τον κρίνω. Το καλοκαίρι τα πήγε καλά με τις αποδεσμεύσεις αλλά πολύ μέτρια στις μεταγραφές.
Δεν μπορώ όμως να τον σταυρώσω ως αποκλειστικό υπεύθυνο, όταν οι αποτυχημένοι μεταγραφικοί σχεδιασμοι είναι καθεστώς μετά την ομάδα του νταμπλ.
Ο Τσιγγάρας πάντως δεν είναι του Κουτσολιάκου τον Βρύζα έχει μάνατζερ και δεν υπάρχει εντολή να μην παίζει απλά το παιδί δεν είναι έτοιμος γιατί έχει ξεκινήσει σαν δεκάρι που τον κάναν οκτώ αλλά τελικά μόνο σαν εξάρι θα κάνει καριέρα.
Ο Τζόλης πάντως αν φύγει (που δεν νομίζω να γίνει αυτό μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον) θα έβαζα στοίχημα ότι αυτό θα γινόταν την τελευταία μέρα των μεταγραφών για να μην υπάρχει χρόνος να ξοδευτούν τα χρήματά του.
Όπως το πάμε τεράστια μεταγραφή θα είναι η επιστροφή στα γήπεδα του Μιχάι. Φαίνεται να πιστεύουμε πολύ στην ευεργετική δράση της ρήξης χιαστών στην εξέλιξη...
Αν δεν το έχεις αυτό στο βιογραφικό σου μάλλον δεν μπορείς να προσφέρεις.
Και βέβαια μπορεί να επανέλθεις και να συνεχίσεις στο δρόμο σου, αλλά ρε πούστη μου και τα τρία αριστερά μπακ που έπαιξαν στα ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες ήταν από επιστροφή από συνεργείο. Κάτι άλλο δεν υπάρχει? ενθυμούμενος και την παλιά ταινία
Όπως το πάμε τεράστια μεταγραφή θα είναι η επιστροφή στα γήπεδα του Μιχάι. Φαίνεται να πιστεύουμε πολύ στην ευεργετική δράση της ρήξης χιαστών στην εξέλιξη...
Αν δεν το έχεις αυτό στο βιογραφικό σου μάλλον δεν μπορείς να προσφέρεις.
Και βέβαια μπορεί να επανέλθεις και να συνεχίσεις στο δρόμο σου, αλλά ρε πούστη μου και τα τρία αριστερά μπακ που έπαιξαν στα ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες ήταν από επιστροφή από συνεργείο. Κάτι άλλο δεν υπάρχει? ενθυμούμενος και την παλιά ταινία
- thanos-xanthi
ανενεργος καιρο ειναι και ο Ιμπουλα που ακουγεται συχνα πυκνα εδω μεσα, και παιζει στο ρεπορταζ του βαζελου
δεν μας κανει?
δεν μας κανει?
Εγω αναφερομαι στο χρονικο σημειο πωλησης του Ακπομ.joshua έγραψε:Ρε gospi σοβαρα λεμε τωρα οτι ηταν επιλογη Ρεμπε να πουλησει τον Ακπομ η τον Γιαννουλη και οχι εντολη διοικησης για ευρεση χρηματων? Λετε να ειπε ο Σαββιδης σου δινω πχ 500.000 για συμβολαιο ακραιου μπακ και αυτος ειπε εγω θα φερω δανεικο στο τσαμπα απο την Τεσλι? Επιλογη Ρεμπε ηταν η παραγκωνιση Ματος? Επιλογη Ρεμπε ηταν να κοπει ο γιαγκο και να ερθει δεξι μπακ παλι στο τσαμπα δανεικος χωρις ρητρα?
Οσο για τον Γιαννουλη, ειναι ξεκαθαρο οτι δεν τον πουλησε ο Ρεμπε, αλλα παλι τον πουλησε νωρις νωρις, και φυσικα τον πουλησε χωρις να εχει διασφαλισει τον αντικαταστατη του.
Υπαρχουν ιδανικοι χρονοι για να πουλησεις, και σωστες προυποθεσεις.
Δεν πουλας βασικους και αναντικαταστατους χωρις να εχεις φερει αξιοπιστους αντικαταστατες.
Τωρα τι να τον κανω και τον Καγκαβα και τον Μπαμπα και οποιον αλλο σκατα θα φερουμε?
Να διασφαλισω οτι δεν θα βγω 5ος και δεν θα μεινω εκτος ευρωπης?
Η ζωη μας ολη ενα λαθος ταιμινγκ...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
παλαίμαχος Θάνο,δυστυχωςthanos-xanthi έγραψε:ανενεργος καιρο ειναι και ο Ιμπουλα που ακουγεται συχνα πυκνα εδω μεσα, και παιζει στο ρεπορταζ του βαζελου
δεν μας κανει?
Όχι. Όπου και να προσπάθησε και να προπονήθηκε δοκιμαστικά σε Ομάδες της Γαλλίας, συμβόλαιο δεν βρήκε. Έχει τελειώσει αυτός, δυστυχώς.thanos-xanthi έγραψε:ανενεργος καιρο ειναι και ο Ιμπουλα που ακουγεται συχνα πυκνα εδω μεσα, και παιζει στο ρεπορταζ του βαζελου
δεν μας κανει?
Ο γαύρος μας κάνει τελική επίθεση. Στέλνει και Τάαμαρι στον Ρούλη. Στόχος φυσικά να τερματίσουμε πίσω του.
Δεν μας παίρνει για άλλες γκέλες. Πρέπει να αρχίσουμε να δίνουμε τις απαντήσεις μας το συντομότερο δυνατό.
Δεν μας παίρνει για άλλες γκέλες. Πρέπει να αρχίσουμε να δίνουμε τις απαντήσεις μας το συντομότερο δυνατό.
Οπότε για τα χάλια που βλέπουμε φταίει ποιος;joshua έγραψε:Τον ξεσκιζουμε για την επιλογη Τσολακ.Πηρες επιθετικο με 400.000 συμβολαιο κατ'εντολη διοικησης που ηταν πρωτος σκορερ στη Κροατια.Θεωρειται αυτο τοσο τραγικη επιλογη? Η κουλα,προσεξτε η κουλα,εχει φορ με 1 μυριο συμβολαιο,δευτερο φορ με 800.000 και τριτο φορ με 400.000.Ο γαυρος εχει φορ με 1,5 μυριο συμβολαιο. Ποσο περιεργο ειναι αυτοι να ειναι καλυτεροι? Εριξες ζαρια και δεν βγηκε.
Αν δεν φταίει ο Ρεμπε, ποιος;
Ποιος φταίει που ενώ η ΑΕΚ έχει φορ του 1Μ και αναπληρωματικό των 800Κ, που ο Άρης παίρνει Μήτρογλου, εμείς είμαστε με τον Τσόλακ των 400Κ;
Ποιος φταίει που αφήνουμε τον Μάτος να φύγει και τον αντικαθυστούμε με έναν 23χρονο δανεικό που δεν ειχε παίξει μπάλα ένα 8μηνο;
Ποιος φταίει που δανείζουμε τον Γιαννούλη στη μέση της χρονιάς για 1Μ και τον αντικαθυστούμε με έναν δανεικό που έχει να παίξει μπάλα 2.5 χρόνια;
Ποιος φταίει που από τον Μαουρίσιο του 1.5Μ καταλήγουμε στον Σβαμπ του 0.5Μ που δεν είναι ούτε το αριστερό πόδι του Μάου πριν τον τραυματισμό του;
Ποιος φταίει που η αποχώρηση Μίσιτς συνδυάστηκε με την αγορά του Νινούα;
Ε μετά μην έχουμε και εμείς απαιτήσεις από τον κάθε Γκαρσία.
Τίμιος είναι και παίρνει και το 1/10 του συμβολαίου του προηγούμενου.
Τι μας νοιάζει αν είναι καλύτερος. Φθηνότερος είναι; Ναι. Μας κάνει.
Για μενα φταιει η ιδιοκτησια ξεκαθαρα,χωρις φαντασματα αχαριστιας...