Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
- Dimitris_L4
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Ρε παιδια τι συζηταμε ακομα...απο τη στιγμη που ο γκαγκατσης λεει οτι τραυματιστηκε στα αποδυτηρια μονος του ο αλλος τελειωνει το παραμυθι...απο τη στιγμη που στεκονται εκει γεια σας...αφησαμε εξω τον καπ και την ουεφα που λενε ρητως οτι απαγορευεται αλλαγη..κ πιασαμε οτι τραυματιστηκε μονος του...
κ εγώ εαν ημουν δικαστης και ακουγα τετοιο πραγμα θα γελουσα...πως το αποδεικνυεις αυτο γαμω την πουτανα μου?μονο κακο μας κανει αυτη η μπουρδα χωρις αποδειξεις...σταθειτε αλλου...
κ εγώ εαν ημουν δικαστης και ακουγα τετοιο πραγμα θα γελουσα...πως το αποδεικνυεις αυτο γαμω την πουτανα μου?μονο κακο μας κανει αυτη η μπουρδα χωρις αποδειξεις...σταθειτε αλλου...
- Καπετάνιος
Θα συμφωνήσω με τον αδερφό παραπάνω ότι φαίνεται από αυτά που διαβάζουμε πως πήγαμε λίγο γυμνοί.
- PAOK_Antarctica
Όχι φίλε μου, δεν έχουμε διάσταση απόψεων εδώ. Εδώ έχουμε ένα φύλλο χαρτί που λέει ότι ο γκέι δεν τραυματίστηκε και μπορούσε να συνεχίσει και ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά ένα νέο μυστήριο χαρτί που λέει πως τραυματίστηκε και δεν μπορούσε να συνεχίσει.gpap έγραψε:ναι ρε φίλε, αλλά για το δικαστήριο μετράει αν το δικό σου άσπρο, ο άλλος μπορεί να το παρουσιάσει πειστικότεραPAOK_Antarctica έγραψε:Ρε μαν, δεν καταρρίφθηκε κανένα επιχείρημα.
Το άσπρο το κάνουν μαύρο.
Πλάκα κάνεις;
ως μαύρο, για αυτό καλούνε μάρτυρες και γίνονται καταθέσεις, για να δούνε αν είναι πιο πειστικό το άσπρο από το μαύρο.
Το άσπρο έγινε μαύρο. Δεν παρουσιάστηκε. Έγινε.
Μπορει να τελειωσε η εκδικαση της ενσταση μας, και να γινεται εκδικαση για τα υπολοιπα, γι'αυτο να ακουμε τωρα για τον διθεν τραυματισμο
- Josey Wales
Αυτό δεν ξέρουμε σίγουρα ότι δεν το είπαν, όσα βγαίνουν στα διάφορα λάιβ είναι συνήθως περίληψη όσων λέγονται.Dimitris_L4 έγραψε:Ρε παιδια τι συζηταμε ακομα...απο τη στιγμη που ο γκαγκατσης λεει οτι τραυματιστηκε στα αποδυτηρια μονος του ο αλλος τελειωνει το παραμυθι...απο τη στιγμη που στεκονται εκει γεια σας...αφησαμε εξω τον καπ και την ουεφα που λενε ρητως οτι απαγορευεται αλλαγη..κ πιασαμε οτι τραυματιστηκε μονος του...
-
mbison
Ετσι ειναι και η επόμενη μεταγραφη Ιβαν κ Γιωργη να ειναι δικηγορου, επιτελους.Kap έγραψε:.....
Το μοναδικό που θα μπορούσε να πιάσει θα ήταν η μη δήλωση του θεατρίνου στο Φ.Α. πλην όμως θα έπρεπε να γίνει αναφορά διεξοδική στον πειθαρχικό κώδικα της Uefa και να δωθούν απραδείγματα για το πως ισχύει ακι συμπλήρώνει τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ. Δεν βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο.
.
- navigator11
Σκολαρίκι θα είχε αυτές τις μέρες το κινητό της όσο είχε επικοινωνία με τους "καλούς" διαδίκους αυτής της παρωδίκης!

Ξέρετε, όσοι κράζετε, τι αιτήματα μπορεί να έχουν γίνει από τη μεριά μας; Δηλαδή, λέτε αυτόν τον γαμημένο το γιατρό του αγώνα να σκεφτήκαμε εμείς εδώ μέσα ότι θα μπορούσε να μας βοηθήσει στην εκδίκαση και θα τον καλούσαμε ως εκ τούτου χωρίς δεύτερη σκέψη να καταθέσει αλλά οι ... αυτογκολάκηδες οι δικοί μας οι νομικοί υπερασπιστές δεν το σκέφτηκαν! Αντί τούτου προτίμησαν τον Χαλβατζούλη και τον Τσούγκα ... Εντάξει, έτσι είναι, εφόσον έτσι νομίζετε.
Ξέρετε, όσοι κράζετε, τι αιτήματα μπορεί να έχουν γίνει από τη μεριά μας; Δηλαδή, λέτε αυτόν τον γαμημένο το γιατρό του αγώνα να σκεφτήκαμε εμείς εδώ μέσα ότι θα μπορούσε να μας βοηθήσει στην εκδίκαση και θα τον καλούσαμε ως εκ τούτου χωρίς δεύτερη σκέψη να καταθέσει αλλά οι ... αυτογκολάκηδες οι δικοί μας οι νομικοί υπερασπιστές δεν το σκέφτηκαν! Αντί τούτου προτίμησαν τον Χαλβατζούλη και τον Τσούγκα ... Εντάξει, έτσι είναι, εφόσον έτσι νομίζετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Παρ 02 Μαρ 2018, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ματθαίος Τσούκας (μάρτυρας ΠΑΟΚ, ιατροδικαστής ε.α.): «Οι ακτινογραφίες δεν έδειξαν τίποτα και το παραδέχονται όλοι. Δεν υπάρχει διάσειση. Δεν υπάρχει κάκωση στην σπονδυλική στήλη (ευθειασμός) που σημαίνει ότι δεν τραντάχτηκε το κεφάλι προς τα πίσω. Ακόμα και σε ήπιο ευθειασμό, δεν γίνεται να φοράς κολάρο.»
18:46
18:46
οπότε, θα πρέπει τώρα να αναζητήσουμε:joshua έγραψε:..... εδω η αμφιβολια ειναι υπερ του ''θυματος'' και εντασεται στην λογικη ''καμια ρηψη αντικειμενου στον αγωνιστικο χωρο''.
α) πως ενώ 30.000 άνθρωποι αποδέχθηκαν τις προτάσεις και παρεναίσεις της ΠΑΕ και δεν πέταξαν τίποτα,
βρέθηκε ένας ακριβώς πίσω από τον πάγκο του γαύρου να πετάξει;
β) πως ενώ εδώ και ημέρες, δεν υπάρχει video κοντινής λήψης, σήμερα σε site της Αθήνας εμφανίζεται video ΜΕΣΑ
ΑΠΟ την κερκίδα, που να δείχνει τον τύπο να πετάει το ρολό χαρτί σημαδεύοντας;;
Είναι πολλά τα λεφτά φίλε, και αν θεωρούν οι διαχειριστές πως υπερβάλω, δέχομαι κάθε αποκλεισμό.
Το μήνυμα όμως σας παρακαλώ να το αφήσετε απείραχτο.
Ο κος Τσούγκας ήταν καθηγητής μου στη σχολή. Πρόκειται για σοβαρό, έμπειρο επιστήμονα με λέγειν. Ελπίζω να λάβει υπόψιν της η δικαστής την κατάθεσή του
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό ακριβώς. Εξω απο την Τούμπα όχι μονο οι ανεγκεφαλοι, αλλά και οι ρουφιανοι. Και το δεύτερο για μενα είναι χειροτερο.gpap έγραψε:οπότε, θα πρέπει τώρα να αναζητήσουμε:joshua έγραψε:..... εδω η αμφιβολια ειναι υπερ του ''θυματος'' και εντασεται στην λογικη ''καμια ρηψη αντικειμενου στον αγωνιστικο χωρο''.
α) πως ενώ 30.000 άνθρωποι αποδέχθηκαν τις προτάσεις και παρεναίσεις της ΠΑΕ και δεν πέταξαν τίποτα,
βρέθηκε ένας ακριβώς πίσω από τον πάγκο του γαύρου να πετάξει;
β) πως ενώ εδώ και ημέρες, δεν υπάρχει video κοντινής λήψης, σήμερα σε site της Αθήνας εμφανίζεται video ΜΕΣΑ
ΑΠΟ την κερκίδα, που να δείχνει τον τύπο να πετάει το ρολό χαρτί σημαδεύοντας;;
Είναι πολλά τα λεφτά φίλε, και αν θεωρούν οι διαχειριστές πως υπερβάλω, δέχομαι κάθε αποκλεισμό.
Το μήνυμα όμως σας παρακαλώ να το αφήσετε απείραχτο.
- Dimitris_L4
Ρε γαμω την αμαρτια μου το θεμα ειναι οτι η κοκκινη πουτανα δεν βρισκοταν νομιμα στον παγκο..εαν παμε για το αντικειμενο τη φαγαμε...τον πετυχαινει εστω και στην κουκουλα..ριψη αντικειμενου..θα σ πουνε αυτοι πτι δν εχει σημασια εαν ειναι πολυ η λιγο αλλα ζαλιζοτανε...και μετα φιλακια....ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΗ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ....
Μονο ο Τσουγκας αξίζει. Αυτα που λέει δεν μπορούν να τα αντικρούσουν.