Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από john4serres »

sdna.gr
Την περίπτωση του 21χρονου τερματοφύλακα του Εθνικού Άχνας, Πάτρικ Πρόσεκ εξετάζει σύμφωνα με ΜΜΕ της Πολωνίας, ο Πάτρικ Πρόσεκ. Ο νεαρός γκολκίπερ έχει φέτος αγωνιστεί με την ομάδα του συνολικά σε 8 αναμετρήσεις έχοντας δεχθεί 10 γκολ, ενώ έχει κρατήσει 10 φορές την εστία του απαραβίαστη.
http://www.transfermarkt.com/patryk-pro ... ler/333946
Σε όλη την καριέρα του :
19 εμφανισεις - 22 γκολ παθητικο - 7 clean sheets
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

goran 64 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Ανυπολόγιστα κομπλεξικοί, όσο και ανύπαρκτοι οι "αυτόνομοι πουθενάδες"... :x :twisted: :redcard:
Έστω και μόνο ασχολούμενοι μαζί τους εμείς, τείνουν για αναβάθμιση απ το 10ο υπόγειο που είναι στο 9ο... :( :evil:
kataramenos5 έγραψε:Ενω εμεις ουτε κομπλεξ ,ουτε τιποτα Γρηγορη.Οι καλυτεροι του κοσμου.Περα απ τον ελαχιστο πλεον χαβαλε που κανουμε ,αυτα τα ειμαστε οι καλυτεροι ενω οι αλλοι... πρεπει να τα ξανασκεφτουμε.Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε (ως Ελληνες)και καποιοι απ αυτους(ληκια,γριες,γαυροι κλπ) ειναι αδερφια,ξαδερφια,φιλοι κολλητοι.
kat, επιπρόσθετα επειδή όλο το σόι μου απ την μεριά της μάνας μου είναι "γριούλες", τρέφω από πολύ παλιά μεγάλο σεβασμό στον κόσμο του Ηρακλή...Το Καυτατζόγρειο μέχρι τα 16 μου το είχα φάει με το κουτάλι, όσο ακριβώς και την Τούμπα, θεωρώντας τον Ηρακλή δεύτερη μου ομάδα, να το ξέρεις...Αρκεί να σου πω ότι στον αγώνα Ηρακλής-Βάζελος που παιζόταν το Πρωτάθλημα κάποτε και ενώ παράλληλα ίδια μέρα και ώρα παιζόταν στην Τούμπα Π.Α.Ο.Κ.-λήκι, ήμουν στο Καυτατζόγρειο, το ασφυκτικά γεμάτο τότε από 45.000+ κόσμο, με πάνω δε απ τους μισούς να είμαστε Π.Α.Ο.Κ.τσήδες που φωνάζαμε για να πάρει το Πρωτάθλημα η συμπαθής γραία!!!! :shock:

Ισχύουν όλα όσα γράφει ο Γιώργος εδώ...
pilotos έγραψε:Παλιά πηγαίναμε μαζί στο γήπεδο... Κι ήταν τότε πολλές ...
Από τότε όμως γέρασαν, πέθαναν.....Edit goran 64: ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!

Καλό αφανισμό στη Ηρακλή, ελπίζω η ΑΕ ΠΟΝΤΊΩΝ να αναγεννηθει

SM-G935F
...ακόμα και η τελευταία του "ευχή" εύχομαι να ισχύσει, μόνο και μόνο εξ αιτίας αυτών στους οποίους ειδικά αναφέρομαι στο post μου...Στους "αυτόνομους πουθενάδες", εξ αιτίας των οποίων, μέχρι και ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, υγιή Ηρακλάκια που γέμιζαν (και) τα γήπεδα του βόλεϊ πριν κάποια χρόνια, στα πολύ καλά τους τότε, ΕΚΟΨΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, γιατί δεν τους ανέχονται!!!! ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΣΚΕΤΑ!!!! :x :twisted: :redcard:

Δεν ξεχνάω ποτέ το άνανδρο πέσιμο τους στα γυναικόπαιδα του handball μας που ήμουν παρών!!!! :twisted: :twisted:

Υ.Γ. Φυσικά και στις δικές μας τάξεις υπάρχουν αντίστοιχα "φυντάνια", δεν αντιλέγω, αλλά είμαστε ακόμα πάρα πολύ περισσότεροι οι υγιείς οπαδοί της ομάδας, που τους υπερκαλύπτουμε ως τώρα, με άνεση κιόλας... :nairepaok:
Ότι λέει ο Goran, είναι η σύγχρονη ιστορία τους.
Θελαν έναν δράκο για να επιβιώσουν οι ανύπαρκτοι και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Ιβάν.

Οι γνήσιοι ηρακλειδεις έχουν αποσυρθεί.

SM-G935F
Pater

Δημοσίευση από Pater »

Of topic ίσως αλλά σημαντικό. Το έγραψα και στο βόλεϊ. Γίνεται στην Κύπρο το φάιναλ4 του βόλεϊ και θα δώσουν εισητήρια μόνο σε Κύπριους. Όσα αδέρφια θέλουν να έρθουν να μου πουν να βγάλουμε εισητήρια.Μπορούμε να δείξουμε το μεγαλείο μας για μια ακόμη φορά. Εγώ θα είμαι σίγουρα μέσα αφού ζω εδώ στην Κύπρο.υπ όψιν ότι υπάρχουν σύνδεσμοι των γαύρων,μέχρι κι ο ρούλης έχει. Πρέπει να δείξουμε για άλλη μια φορά ότι ο ΠΑΟΚ είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

DimitrisS έγραψε: Και ξαφνικα ενω εδω και τοσο καιρο πραγματικα του εχουν κλ@σει τα απιδια του Παπαθανασακη και του Καγιουλη και ολων αυτων που μαζευτηκαν εκει στρεφονται στον "πραγματικο εχθρο".

Ειναι για γελια οι ανθρωποι.
Κλασικο τεχνασμα παλιας κοπης προπαγανδας.Αν δεν υπαρχει ο εχθρος θα πρεπει να τον εφευρεις προκειμενου να συσπειρωσεις τον κοσμο και να σταματησεις την αιμορραγια.Και πρεπει να ναι καποιος εκτος του συνολου στο οποιο απευθυνεσαι(τυφλα να χει ο αδολφος) .Καποιος ξενος ωστε να μην υπαρχουν επικινδυνοι συνειρμοι .Τωρα ποιοι λυσαγανε πριν κανα χρονο να στηριξουν Παπαθανασακη αλλου παπα ευαγγέλιο περασμενα ξεχασμενα ,ο βανιας φταιει.

Την ανακοινωση σημερα τη διαβασα και το μονο που εχω να πω ειναι :o :o :o :o :o :o :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Αρχισε και ο Παναιτωλικός να φέρνει 23χρονους παίκτες αξίας 3Μ ; :shock:

http://www.transfermarkt.de/diego-lopes ... ler/131933

Μπράβο του και ας είναι και δανεικός. Ελπίζω να αργήσει να ετοιμαστεί αφού έχει να παίξει από το καλοκαίρι και να τον αποφύγουμε στα 3 μάτς του Γενάρη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αυτον επειδή τον είδα λογω μπις στην κασέρι σπορ πολυ παικτουρα , δεκάρι
Κ έβαζε μπις αριστερα ο κοουτς τους
Απορω που δεν παει κπ καλυτερα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ηρακλής - Ξάνθη 0-1, με γκολ του Γιουνές στο 58΄.
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Δημοσίευση από revolution1976 »

Για όποιον δεν παρακολουθεί ο Κυριακίδης στο Κούλα-Παναιτωλικός μόνος του θα το πάρει το ματσάκι....ακόμα μια εκπληκτική εμφάνιση
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

εληξε, 0-0 η κουλα. :twisted:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Νεα ισοπαλια η ξαδερφη δεν τους χαλασε :D
ΑΑΧ ΚΟΥΛΑ :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Αχ Κούλα , Κούλα .... :lol:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Πολυ κακη ομαδα. Γεμισμα και αγιος ο θεος.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ακούστηκαν και υβριστικά για Μελισσανίδη ή μου φάνηκε;
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Η ΑΕΚ έκανε 45-50 γεμίσματα, κανένα εναλλακτικό πλάνο δεν είχαν.
Βλέπω ΑΕΛ - Βέροια και συγκινούμαι αφου συναντώ ξανά τον αγαπημένο Σωτήρη Μπαλάφα, να'ναι καλά το παλικάρι.
Τραγικός ο χλοοτάπητας του γηπέδου.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Όσο είδα την ΑΕΚ (κανα 10 λεπτο) δεν ήταν κακή, απλά λείπει η συνοχή και κυρίως η ποιότητα σε σχέση με εμάς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”