goran 64 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Ενω εμεις ουτε κομπλεξ ,ουτε τιποτα Γρηγορη.Οι καλυτεροι του κοσμου.Περα απ τον ελαχιστο πλεον χαβαλε που κανουμε ,αυτα τα ειμαστε οι καλυτεροι ενω οι αλλοι... πρεπει να τα ξανασκεφτουμε.Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε (ως Ελληνες)και καποιοι απ αυτους(ληκια,γριες,γαυροι κλπ) ειναι αδερφια,ξαδερφια,φιλοι κολλητοι.
kat, επιπρόσθετα επειδή όλο το σόι μου απ την μεριά της μάνας μου είναι "γριούλες", τρέφω από πολύ παλιά μεγάλο σεβασμό στον κόσμο του Ηρακλή...Το Καυτατζόγρειο μέχρι τα 16 μου το είχα φάει με το κουτάλι, όσο ακριβώς και την Τούμπα, θεωρώντας τον Ηρακλή δεύτερη μου ομάδα, να το ξέρεις...Αρκεί να σου πω ότι στον αγώνα Ηρακλής-Βάζελος που παιζόταν το Πρωτάθλημα κάποτε και ενώ παράλληλα ίδια μέρα και ώρα παιζόταν στην Τούμπα Π.Α.Ο.Κ.-λήκι, ήμουν στο Καυτατζόγρειο, το ασφυκτικά γεμάτο τότε από 45.000+ κόσμο, με πάνω δε απ τους μισούς να είμαστε Π.Α.Ο.Κ.τσήδες που φωνάζαμε για να πάρει το Πρωτάθλημα η συμπαθής γραία!!!!
Ισχύουν όλα όσα γράφει ο Γιώργος εδώ...
pilotos έγραψε:Παλιά πηγαίναμε μαζί στο γήπεδο... Κι ήταν τότε πολλές ...
Από τότε όμως γέρασαν, πέθαναν.....Edit goran 64: ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!
Καλό αφανισμό στη Ηρακλή, ελπίζω η ΑΕ ΠΟΝΤΊΩΝ να αναγεννηθει
SM-G935F
...ακόμα και η τελευταία του "ευχή" εύχομαι να ισχύσει, μόνο και μόνο εξ αιτίας αυτών στους οποίους ειδικά αναφέρομαι στο post μου...Στους "αυτόνομους πουθενάδες", εξ αιτίας των οποίων, μέχρι και ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, υγιή Ηρακλάκια που γέμιζαν (και) τα γήπεδα του βόλεϊ πριν κάποια χρόνια, στα πολύ καλά τους τότε, ΕΚΟΨΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, γιατί δεν τους ανέχονται!!!! ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΣΚΕΤΑ!!!!
Δεν ξεχνάω ποτέ το άνανδρο πέσιμο τους στα γυναικόπαιδα του handball μας που ήμουν παρών!!!!
Υ.Γ. Φυσικά και στις δικές μας τάξεις υπάρχουν αντίστοιχα "φυντάνια", δεν αντιλέγω, αλλά είμαστε ακόμα πάρα πολύ περισσότεροι οι υγιείς οπαδοί της ομάδας, που τους υπερκαλύπτουμε ως τώρα, με άνεση κιόλας...