Το ffp δεν αφορα μονο τις αγοροπωλησιες, αλλα ολο τον ισολογισμο μιας ομαδας.paoktzis έγραψε:ποιο fair play ρε αδερφε μονο 2.000.000 δωσαμε ουσιαστηκα τα αλλα 3 ειναι καλυμενα απο τις πωλησεις δεν τιθετε καν θεμα ffp
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- zarathustra79
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Έχουμε ήδη κάνει 2 πωλήσεις με έσοδα περί τα 3 μύρια, αρκετές αποδεσμεύσεις + έσοδα χορηγιών, διαφημίσεων εισιτηρίων κλπ (προσμετρούνται κανονικά στα έσοδα), δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με το FFP.kotsidas9 έγραψε:Να υπενθυμισω οτι υπαρχει κι ενα FFP για τις ομαδες..
Ενταξει,ισως οχι για ολες μιας και καποιες εξυπηρετουν τρελα συμφεροντα και φραγκα,αλλα σιγουρα ο ΠΑΟΚ δεν βρισκεται μεσα σε αυτες και πρεπει να λογοδοτει..
paoktzis έγραψε:χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαche4 έγραψε:paoktzis έγραψε:επειδη δε θελω να γινω τσε οπως εκανε αυτος στο θεμα λουκςα
εγω θα κανω οτι απλα εχουμε κανει 10 μεταγραφες και ποτε ενδεκατη
τσε δε θα γινεις ποτε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε παοκτζη που ξερεις ποσο σε παω και σε στηριζω .... πες μου τη δωδεκατη μεταγραφη θα τη λες ενδεκατη

απο κει και περα κανε εναν κοπο και διαβασε το προηγουμενο ποστ μου επειδη και εγω σκεφτομαι σαν εσενα κανονικα και παρε το θεμα λιγο πιο χαλαρα....ας στηριξουμε το προτζεκτ φα μεχρι τελους και θα κριθει
+ΙΕdanirifle έγραψε:με βασικό φορ τον κλάους, οι προσδοκίες μένουν σε μέτρια επίπεδα θεωρώ
για το κάτι παραπάνω, χρειάζεσαι ΦΟΡ ΟΛΚΗΣ
τώρα για τον κόστα.... εγώ τον βλέπω σαν τον καλύτερο αμυντικό μας....
ο άλλος πορτογάλος θα πρεπε να αποχαιρετήσει
Συμφωνω απόλυτα , για μενα αν ο κλαους θεωρείτε βασικος η οχι ήταν κριτήριο στόχων
Για κοστα πλην Ξάνθη που δεν είδα ήταν ο κορυφαίος .. Τωρα τι εχουν στο μυαλό τους θα το δουμε
Χαχαχα πλέον έχουμε ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΑΙΜΑΙ.
Μόνο ΠΑΟΚτσής μπορεί οχι απλά να ξενερώσει με μεταγραφή της ομάδας, αλλά να δηλώσει : "Αυτή δε τη μετράω".
Χαχα ειλικρινά τι; Δε στρέχει αυτή;
Δώσε και στον ΟΦΗ... χαστουκάτσι, ρε Μπουάτσι, ρε Μπουάααατσι
Μόνο ΠΑΟΚτσής μπορεί οχι απλά να ξενερώσει με μεταγραφή της ομάδας, αλλά να δηλώσει : "Αυτή δε τη μετράω".
Χαχα ειλικρινά τι; Δε στρέχει αυτή;
Δώσε και στον ΟΦΗ... χαστουκάτσι, ρε Μπουάτσι, ρε Μπουάααατσι
Μεχρι στιγμης δεν τιθεται,γιατι αν πας να παρεις το βαρβατο φορ που ολοι θελουμε, δε θα σκασεις στην καλυτερη 2-3 μυρια?Δε θα εχει κι αυτος μεγαλο συμβολαιο?Ισως γι αυτο να ακουγεται τοσο πολυ και το θεμα του Κοστα αυτες τις μερες..Παιρνει υπερβολικα μεγαλη αμοιβη σε σχεση με την προσφορα του ως τωρα..paoktzis έγραψε:ποιο fair play ρε αδερφε μονο 2.000.000 δωσαμε ουσιαστηκα τα αλλα 3 ειναι καλυμενα απο τις πωλησειςkotsidas9 έγραψε:Να υπενθυμισω οτι υπαρχει κι ενα FFP για τις ομαδες..
Ενταξει,ισως οχι για ολες μιας και καποιες εξυπηρετουν τρελα συμφεροντα και φραγκα,αλλα σιγουρα ο ΠΑΟΚ δεν βρισκεται μεσα σε αυτες και πρεπει να λογοδοτει..
δεν τιθετε καν θεμα ffp
Στην Ελλαδα του 2015 και με τα ψυχουλα που δινει η uefa στις ομαδες του europa league οσο και να μην το θιγουμε εμεις οι οπαδοι το θεμα του FFP,υπαρχουν υπευθυνοι πλεον στην ομαδα να τα κοιτανε κι αυτα..
Εκτος αν απο χορηγιες,πωλησεις προϊοντων και εισητηρια βγαζουμε αρκετα,που εγω προσωπικα ασε με να εχω την επιφυλαξη μου..
ΥΓ.: Μεσα στα εξοδα φετος ειναι και ολες οι αποζημιωσεις,που δεν νομιζω να ηταν και λιγα λεφτα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kotsidas9 την Τετ 26 Αύγ 2015, 20:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παρθηκε αντί πελκας
Ο γκολασα που επιστρέφει
Οποτε επίσημα τελος στα χαφ
Ο γκολασα που επιστρέφει
Οποτε επίσημα τελος στα χαφ
γκολασα μπορει με τουντορ και νεαρους να δεσει θα δουμε απ το να μας μεινει με την κ20 ας ερθει πισω
paoktzis έγραψε:προταση για αγορα απο την αεκ για περειρα
μετροπολις 95,5
να βαλω κορδελιτσα
Στοπερ μονο αν φυγει κπς ειπε Ο´´ αρνεσεν
Πρόταση για δανεισμό απο εξω για φακ και για πωληση απο ελλαδα μαλλον ΑΕΚ
Πρόταση για δανεισμό απο εξω για φακ και για πωληση απο ελλαδα μαλλον ΑΕΚ
Απο αυτους που έμειναν εκτος ομαδας ήταν ο μόνος που πιστέυω αξίζει να μεινει.
Είναι μικρός και πιστέυω φέτος -σαν αλλαγη παντα- μπορεί να βοηθήσει.
Είναι μικρός και πιστέυω φέτος -σαν αλλαγη παντα- μπορεί να βοηθήσει.
-
Ευχάριστη είδηση για εμένα. Όχι της μη απόκτησης χαφ αλλά της επιστροφής Γκολάσα.
ΠΑΟΚτζή είπαν τίποτα για το ποσό;
ΠΑΟΚτζή είπαν τίποτα για το ποσό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Τετ 26 Αύγ 2015, 20:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Βασικά με Γκολάσα δεν κατάλαβα ποτέ γιατί κάηκε έτσι...Στοίχημα είναι κι αυτός σε καλή ηλικία με potential...che4 έγραψε:γκολασα μπορει με τουντορ και νεαρους να δεσει θα δουμε απ το να μας μεινει με την κ20 ας ερθει πισω
Εκτός κι αν έπαιξε κανένα πειθαρχικό θέμα...
Επιβεβαιώσε και για Γκανέζο δανεικό ο αρνεσεν
Αντε να δουμε
Στα βιντεο πανω απο 180 μου φάνηκε παντως .. Αλλα κλασσικό φορ πιο πολυ και απο λετονο
Αντε να δουμε
Στα βιντεο πανω απο 180 μου φάνηκε παντως .. Αλλα κλασσικό φορ πιο πολυ και απο λετονο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Τετ 26 Αύγ 2015, 20:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.