Καταραμενε σιτζουνεεεεεεεεεthanos-xanthi έγραψε:hayate καταραμενη ΠΑΕ![]()
![]()
![]()
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
- ace79grpaok
Η ομάδα θέλει ΑΜΕΣΑ αριστερό εξτρέμ και σέντερ μπακ ,παίκτες καλούς έχει ακόμα Φερέ τον λάμα απο Σουόνσι και εναν καλό αμυντικό να τελειωνουμε ,δεν βλέπουν στην ΠΑΕ οτι ο κόσμος εχει ξενερωσει?μονο απο την αύξηση στα διάρκειας θα εέβγαζαν την οικονομικη διάφορα
απο την μια να κρατήσεις μελισσά για τρίτο θα ηταν αμαρτία για το παιδί
απο την άλλη τον να μείνεις με δύο μονο τερματαδες ειναι επικίνδυνο
υπο άλλες συνθηκες θα θεωρουσα την υποθεση σηφακη αρδια ολκής
τωρα δεν ειμαι σίγουρος αν και τις δείνω αρκετές πιθανότητες (πολύ λιγότερες απο την περίπτωση αβδουν)
αν ερθει για τρίτος με λιγότερα λεφτά απ τον γιακουμή καλός είναι αν όχι καλύτερα να παρουμε εναν ακομα πιτσιρικα με μια ψιλοεμπειρία...
ace επιεδή είδα το πόστ για σουόνσι πριν πατήσω το κουμπακι υποβολή... ειλικρινά πιστευεις οτι υπάρχουν στο κωλονήσι που νομίζει οτι παίζει μπάλα παιχτες μικρομεσαίων ομαδων απο πρεμιερσιπ που ειναι καλύτεροι απο τα τελευταία μας αποκαίδια; ο γεωργιάδης αν γεννιόταν αγγλος θα τον είχαν για θεό ρε και τον ολίσε βασικό στην εθνική μεχρι τα 40 του!
απο την άλλη τον να μείνεις με δύο μονο τερματαδες ειναι επικίνδυνο
υπο άλλες συνθηκες θα θεωρουσα την υποθεση σηφακη αρδια ολκής
τωρα δεν ειμαι σίγουρος αν και τις δείνω αρκετές πιθανότητες (πολύ λιγότερες απο την περίπτωση αβδουν)
αν ερθει για τρίτος με λιγότερα λεφτά απ τον γιακουμή καλός είναι αν όχι καλύτερα να παρουμε εναν ακομα πιτσιρικα με μια ψιλοεμπειρία...
ace επιεδή είδα το πόστ για σουόνσι πριν πατήσω το κουμπακι υποβολή... ειλικρινά πιστευεις οτι υπάρχουν στο κωλονήσι που νομίζει οτι παίζει μπάλα παιχτες μικρομεσαίων ομαδων απο πρεμιερσιπ που ειναι καλύτεροι απο τα τελευταία μας αποκαίδια; ο γεωργιάδης αν γεννιόταν αγγλος θα τον είχαν για θεό ρε και τον ολίσε βασικό στην εθνική μεχρι τα 40 του!
Απορώ αν κατάλαβες τι έγραψα. Δεν έχει να κάνει ΚΑΝ με τις αντιδράσεις του κόσμου. Έχει να κάνει με τον ίδιο τον αθλητή και πως διαχειρίζεται την ήττα. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο και πως διαχειρίζεται την ήττα και την αποτυχία. Αν είσαι γεμάτος από επιτυχία, τότε την αποτυχία την διαχειρίζεσαι διαφορετικά. Απορώ τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις.paokovios1974 έγραψε: Ποια ειναι η πραγματικοτητα δηλαδη?αυτη που ζεις εσυ?Αν ειναι θεμα διαχειρισης τοτε γιατι αναλωνοσασταν"οι αμφισβιτιες" με την κ20 και την κ19?Τελειωσε αυτο το επιχειρημα και το γυρναμε στη διαχειριση τωρα?Και πως μπορεις εσυ να προδικασεις πως θα συμπεριφερθουμε στην ηττα?Εαν ο κοσμος με το ξεκινημα δει μια ομαδα που ξερει τι θελει μεσα στο γηπεδο και πως να το ζηταει αλλα απο ατυχια πχ δεν το παρει γιατι να αντιδρασει αρνητικα?Και στο κατω κατω αυτο που τονιζω και λεω να περιβαλουμε με αγαπη την ομαδα αφορα την διαχειριση ενος στραβου αποτελεσματος.Μηπως η δικια σου πραγματικοτητα διαμορφωνεται απο την υποκειμενικη σου αποψη και οχι απο την πραγματικοτητα?Στο κενο λοιπον η θεωρια σου περι αρνησης ως ενας ποδοσφαιρικος σιγκμουντ φροιντ.
Να στο πω με άλλο παράδειγμα μπας και καταλάβεις τι εννοω. Έχεις ενα σουτερ στο μπασκετ. Αν χάσει τα 5 πρώτα σουτ, αμφισβητεί τον ευατό του , την μέρα που είναι, τα φεγγάρια, το ταλέντο του, τον θεό τον ίδιο. Είναι πως διαχειρίζεσαι την προσωπική ήττα.
Άλλο παράδειγμα. Στο κατεξοχήν άθλημα ψυχολογίας, το τέννις. Είναι αρκετό 3-4 συνεχόμενα λάθη να αλλάξουν τελείως την ψυχολογία ενός παίκτη, την δυνατότητα του να πάρει καθαρές αποφάσεις. Όσο πιο έμπειρος είναι , τόσο λιγότερος οι διακυμάνσεις, όσο πιο άπειρος, αρκεί μια διακύμανση για να καταρρεύσει.
Καταλαβαίνεις? Στην ομάδα αυτή, όπως είναι φτιαγμένη, δεν υπάρχουν αθλητές που να στηρίξουν την ομάδα στα δύσκολα. Δεν υπάρχουν. Είναι ευάλωτη στην αποτυχία.
Αν και πάλι δεν καταλαβαίνεις, με συγχωρείς, παραιτούμε.
- desperando
- Επικοινωνία:
ενταξει και εμεις δεν πολυπαμε το αγγλικο πρωταθλημα αλλα εσυ το τερματισες.Thracian έγραψε: ace επιεδή είδα το πόστ για σουόνσι πριν πατήσω το κουμπακι υποβολή... ειλικρινά πιστευεις οτι υπάρχουν στο κωλονήσι που νομίζει οτι παίζει μπάλα παιχτες μικρομεσαίων ομαδων απο πρεμιερσιπ που ειναι καλύτεροι απο τα τελευταία μας αποκαίδια; ο γεωργιάδης αν γεννιόταν αγγλος θα τον είχαν για θεό ρε και τον ολίσε βασικό στην εθνική μεχρι τα 40 του!
στην αγγλια ακομα και οι τελευταιες μικρομεσαιες ομαδες εχουνε στο ροστερ τους αρκετους παικταραδες.
εδω βλεπεις μια qpr να εχει παικτες οπως ο ρεμι, ο ισλα,ο τααραμπ,ο ζουλιο σεζαρ και ο φερντιναντ.
τι να λεμε τωρα
Συμφωνώ εν μέρει. . μπορείς να περιμένει ς σε μια θέση που έχεις κπν..π.χ άρ υπάρχει ο κανένας. .και παίζεις με την τύχη σου..είχα πει να ρθουν καλοί παίκτες και ας έρθουν και τελευταία στιγμή απλά δεν τους έχω πια εμπιστοσύνη..navigator11 έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Τον μαρτενς να προφυλαξουμε..
Πάντως όταν από Γενάρη το λιγότερο ξερεις τι θα ψάχνεις απαράδεκτο..το να ψάχνεις ακομα
Είναι δεδομένο πως ακόμα ψάχνουμε ή υπάρχει ενδεχόμενο να περιμένουμε; Εφόσον ισχύει το δεύτερο και υπάρξει ευτυχής κατάληξη με παίχτη-ες, που θέλουμε, θα'ναι επιζήμιο για τον ΠΑΟΚ, επειδή δεν ήρθαν νωρίτερα; Δε θα πρόκειται για θεωρητικά σωστές κινήσεις στη λογική οικοδόμησης της νέας ομάδας;
Στοίχημα για τη διοίκηση, προεξάρχοντος Αγγελίδη, είναι να μετριάσει όσο (ΑΝ) γίνεται, εμπράκτως, την ψυχρή διάθεση προς αυτή των καλοπροαίρετα αμφισβητιών. Τα του αγωνιστικού ΣΗΜΕΡΑ τα θεωρώ ΠΙΟ ήσσονος σημασίας.
ΥΓ Χαίρομαι για την προσθήκη του Odi στην ομάδα. Προσεγμένη προσθήκη. Που καταδεικνύει πως (του μπι ον τόπικ) Βρύζας και CIA τον γλυκοπαίρνουν επί μήνες!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Η πιθανή απόκτηση του Σηφάκης ειναι εκτος λογικής...αυτος εχει ανάγκη τον ΠΑΟΚ και οχι εμεις εκείνον...δε συνάδει με τη σφιχτή οικονομική λειτουργία που ακολουθεί η ΠΑΕ...
Μετά το πρωτοσέλιδο (επιβολής σε κόσμο & ΠΑΕ) του Αμπντούν έρχεται αυτό του Σήφακα από την γνωστή χειραγωγούμενη φυλλάδα...
** Άραγε θα πάρουμε μεσοεπιθετικό ή θα μπει κατευθείαν στα βαθιά ο Σαββίδαρος?...
** Άραγε θα πάρουμε μεσοεπιθετικό ή θα μπει κατευθείαν στα βαθιά ο Σαββίδαρος?...
- paokovios1974
Καταλαβες τωρα η θελεις να σου το κανω πιο ξεκαθαρο?Μιλας η δεν μιλας για αντιδρασεις του κοσμου?buffos έγραψε:Να σε ρωτήσω εγώ λοιπόν κάτι. Ας υποθέσουμε λοιπόν οτι πρώτη αγωνιστική ΠΑΟΚ - Καλλονή 0-0 (δεν λέω 0-1). Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 0-0 . Τρίτη αγωνιστική ποια η πιθανότητα για στοργή και προδέρμ?paokovios1974 έγραψε:Ace παλι την ιδια συζητηση να κανουμε για τι χρειαζομαστε?Αυτονοητο δεν τα ξαναλεμε.Sera η παρουσια του Αγγελου εμενα προσωπικα μου λεει οτι εχουμε λαβει τα μετρα μας αγωνιστικα για να τους χτυπησουμε εμεις,οποιος θελει το πιστευει οποιος θελει δεν το πιστευει.Ειναι αναγκη ομως και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας να δωσουμε την ωθηση στην ομαδα μας ειτε κανουμε μεταγραφες ειτε οχι ειτε ερθουν ονοματα ειτε οχι,εμεις πρεπει περιβαλουμε αυτην την ομαδα που χτιζεται με αγαπη και να ειμαστε σιγουροι οτι θα μας το ανταποδωσει.
Αυτό που απλά σου λέω είναι , οτι αυτή η ομάδα όπως είναι στημένη, αν στραβώσει η κατάσταση ελαφρά δεν ισιώνει με τίποτα, γιατί απλά δεν υπάρχουν οι παίκτες που θα μπορέσουν να στηρίξουν αυτή την ομάδα στα δύσκολα. Δεν υπάρχουν απλά. Δεν αρκούν οι καλές προθέσεις.
Σε ρωτάω. Μπορεί αυτή η ομάδα να αντέξει μια ήττα 0-2 από την Καλλονή ? Και δεν εννοώ οτι θα χάσουμε από την Καλλονή γιατί είμαστε χάλια. Σου λέω γίνετε μια στραβή (έχουμε κάνει σαν ΠΑΟΚ αρκετές τέτοιες). Μπορεί ΑΥΤΗ η ομάδα να διαχειριστεί κάτι τέτοιο?
Να στο κάνω πιο απλό. Μπορεί πρώτη αγωνιστική να είναι ΟΣΦΠ - Νίκη Βόλου 0-1. Υπάρχει κανένας φίλαθλος που να πιστεύει οτι αυτό θα επηρεάσει τον ακατανόμαστο? Ελπίζω να κοινωνώ αυτό που θέλω να πω.
Παικτες πηραμε....θα παρουμε....μπορει να παρουμε....αν προλαβουμε ...
Ολα αυτα ειναι ναχαμε να λεμε.Οι μεταγραφες θα τελειωσουν και θα
καταληξουμε με καποιο roster.Εκει σας θελω. Ο Π.Α.Ο.Κ. εγινε Π.Α.Ο.Κ.
απο τον λαο του.Κι ας ειχε γκρινιαρηδες ανυπομονους ξερολες.
Γιατι ο λαος αγαπουσε ΟΛΟΥΣ τους παικτες και τους στηριζε αδιακριτως.Δεν
πηγαινε στο γηπεδο με τη γκομενα για να φανει ουτε για να βγαλει selfie και
να τραβηξει video .Πηγαινε για να δει ΜΠΑΛΑ και το τελικο σκορ.Στο μυαλο
μας υπηρχε μονο η νικη.Και δεν ειχαμε παντα ομαδαρα. Αγαπηστε τον Π.Α.Ο.Κ.
οπως τους γονεις,τα αδελφια,τα παιδια σας.Και οταν λεω Π.Α.Ο.Κ. ενοω και
τους παικτες και τη διοικηση και τους συνοπαδους σας. Αν καποιος δεν αξιζει την
αγαπη σας αγνοηστε τον. Δεν υπαρχει μεγαλυτερη τιμωρια για καποιον απο
το να τον αγνοεις.
Εχουμε στην ομαδα 5-6 νεαρους που ειναι για μεγαλα πραγματα.Εχουμε παικτες
με ποιοτητα και παικτες που για να μπουν στην ΤΟΥΜΠΑ θα επρεπε να πληρωσουν
εισιτηριο. Ολους πρεπει να τους στηριξουμε γιατι...

Ολα αυτα ειναι ναχαμε να λεμε.Οι μεταγραφες θα τελειωσουν και θα
καταληξουμε με καποιο roster.Εκει σας θελω. Ο Π.Α.Ο.Κ. εγινε Π.Α.Ο.Κ.
απο τον λαο του.Κι ας ειχε γκρινιαρηδες ανυπομονους ξερολες.
Γιατι ο λαος αγαπουσε ΟΛΟΥΣ τους παικτες και τους στηριζε αδιακριτως.Δεν
πηγαινε στο γηπεδο με τη γκομενα για να φανει ουτε για να βγαλει selfie και
να τραβηξει video .Πηγαινε για να δει ΜΠΑΛΑ και το τελικο σκορ.Στο μυαλο
μας υπηρχε μονο η νικη.Και δεν ειχαμε παντα ομαδαρα. Αγαπηστε τον Π.Α.Ο.Κ.
οπως τους γονεις,τα αδελφια,τα παιδια σας.Και οταν λεω Π.Α.Ο.Κ. ενοω και
τους παικτες και τη διοικηση και τους συνοπαδους σας. Αν καποιος δεν αξιζει την
αγαπη σας αγνοηστε τον. Δεν υπαρχει μεγαλυτερη τιμωρια για καποιον απο
το να τον αγνοεις.
Εχουμε στην ομαδα 5-6 νεαρους που ειναι για μεγαλα πραγματα.Εχουμε παικτες
με ποιοτητα και παικτες που για να μπουν στην ΤΟΥΜΠΑ θα επρεπε να πληρωσουν
εισιτηριο. Ολους πρεπει να τους στηριξουμε γιατι...

- Dinos_Liverpool
Μου παραθέτεις ένα κείμενο και μου απαντάς σε αυτό, και μετά , όταν σου απαντώ σε αυτό που μου γράφεις, ξαφνικά μου κάνεις παράθεση 2 απαντήσεις πίσω. Με συγχωρείς αλλά κάποιος κάνει εδώ λάθος και αυτός δεν είμαι εγώ.paokovios1974 έγραψε:Ποια ειναι η πραγματικοτητα δηλαδη?αυτη που ζεις εσυ?Αν ειναι θεμα διαχειρισης τοτε γιατι αναλωνοσασταν"οι αμφισβιτιες" με την κ20 και την κ19?Τελειωσε αυτο το επιχειρημα και το γυρναμε στη διαχειριση τωρα?Και πως μπορεις εσυ να προδικασεις πως θα συμπεριφερθουμε στην ηττα?Εαν ο κοσμος με το ξεκινημα δει μια ομαδα που ξερει τι θελει μεσα στο γηπεδο και πως να το ζηταει αλλα απο ατυχια πχ δεν το παρει γιατι να αντιδρασει αρνητικα?Και στο κατω κατω αυτο που τονιζω και λεω να περιβαλουμε με αγαπη την ομαδα αφορα την διαχειριση ενος στραβου αποτελεσματος.Μηπως η δικια σου πραγματικοτητα διαμορφωνεται απο την υποκειμενικη σου αποψη και οχι απο την πραγματικοτητα?Στο κενο λοιπον η θεωρια σου περι αρνησης ως ενας ποδοσφαιρικος σιγκμουντ φροιντ.buffos έγραψε:Καλέ μου φίλε. Πραγματικά απορώ με την άρνηση σου να δεις την πραγματικότητα.paokovios1974 έγραψε: Καμια προθεση,η φετινη ομαδα ειναι πολυ πιο ομαδα απο αυτες των 3 τελευταιων ετων και εφοσον μου το πας υποθετικα σου το παω και γω υποθετικα και σε ρωταω αν ειμαστε τρενο τις πρωτες αγωνιστικες τι θα γινει,θα σβησει η μιρλα και η αμφισβιτηση που εντεχνως περνανε οι κωλοαρδ.Και στο παω και ενα βημα παραπερα αν ο σκ@τογ@υρος κανει 3 σερι κλαρινα εκει να δεις στοργη και προδερμ.Οπως και να εχει το χρεος μας ειναι χρεος και ξερουμε ποιο ειναι αυτο,η μηπως οχι?
Ο Αθλητισμός δεν είναι διαχείριση της νίκης αλλά της ηττας. Πρωταθλητές γίνονται αυτοί που ξέρουν να διαχειρίζονται τις ήττες και να τις ξεπερνούν. Αν λοιπόν κάνουμε 30 νίκες οκ κανένα πρόβλημα. Αλλά ο αθλητισμός δεν είναι αυτό.
Μια ομάδα είναι σωστά στημένη όταν θα ξέρει και θα μπορεί να διαχειρίζεται τα άσχημα. Οι νίκες δίνουν ψυχολογία αλλά οι ήττες είναι εκείνες που διαμορφώνουν τα πάντα.
Αν λοιπόν δεν είσαι έτοιμος να διαχειριστείς τις ήττες δεν είσαι για πουθενά. (και στον αθλητισμό και στην ζωή)
- paokovios1974
Με ρωτησες σε ποιο σημειο αναφερεσαι στον κοσμο και σου το θυμισα ουτως η αλλως εγω απο αυτο πηρα αφορμη για να σου απαντησω,στα υπολοιπα που λες ΕΝ ΜΕΡΕΙ συμφωνω και γω,εσυ ξεκινησες αυτη την συνομιλια οχι εγω και το πρωτο πραγμα που μου ειπες ηταν αυτο, οτι στην τριτη αγωνιστικη θα γινει της @@#@!@,το να μου λες ομως οτι δεν μπορω να σε καταλαβω ειναι στα ορια του προκλητικου,στο επιστρεφω λοιπον και σου λεω οτι εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις και επειδη δεν καταλαβαινομαστε γενικα καλο θα ειναι να σταματησει εδω η παραθεση της παραθεσης ω παραθεση.
ένα αστείο που διάβασα σήμερα είναι ότι ο ΠΑΟΚ μιλάει με 1-2 εξτρέμ μεγάλης αξίας
και σκέφτομαι, αυτοί οι μεγάλης αξίας εξτρεμ, ήταν πίσω από τον αμπντούν στη λίστα?
τόσα ξέρουν τόσα λένε
και σκέφτομαι, αυτοί οι μεγάλης αξίας εξτρεμ, ήταν πίσω από τον αμπντούν στη λίστα?
τόσα ξέρουν τόσα λένε