Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
απ οτι διαβασα καπου το κυπελο το πηρε η ομαδα 3 εβδομαδες μετα την προσληψη Tudor. Αρα δεν ηταν πρωταγωνιστικος ο ρολος του σε αυτο. Αλλα πηρε δεν πηρε κυπελο δεν μου λεει τιποτα. Εφ οσον ειναι επιλογη Αρνεσεν ποιος ειμαι εγω ή ο καθ' ενας για να κρινουμεGiorgosAtha έγραψε:Ο Tudor δούλεψε στην Χάιντουκ με τις εξής ηλικίες (βάση transfermarkt):
Season.....MO Ηλικίας
13/14........20,10![]()
14/15........23,00
Σκεφτείτε μόνο ότι φέτος στην ομάδα είχε 1 παίχτη όλο κι όλο στα 30+ και αυτός ανενεργός δεν θυμάμαι και εγώ από πότε (Artem Milevsky)!!!
Βασίστηκε λόγο οικονομικών προβλημάτων μόνο σε ελεύθερους 23αριδες-29αριδες και στις ακαδημίες της!
Και μόνο που τους πήρε κύπελλο θα έπρεπε να του κάνουν πίπες!!!! Όχι να ξενερώνουν που δεν πήρε πρωτάθλημα...
-
black death
Υπήρχε κάποτε, τώρα είναι γυρολόγος, δεν δείχνει να ενδιαφέρεται και πολύ.pilotos έγραψε:Δεν υπάρχει προπονητής αγκιρε Τεσπα
- Chuck Norris
Εγώ μετά απο πολύ σκέψη αποφάσισα πως θέλω με τα 1000 τον Τουντορ! Νέος , φιλόδοξος , ΠΑΟΚοφατσα (χαλαρά τον φαντάζομαι να παίζει τάβλι και να πίνει φραπε) , και 1.93 , θα κερδίσει τον σεβασμό! Ο Τσακ Νόρρις εγκρίνει και απαιτεί Τουντορ στην ΠΑΟΚΑΡΑ!!!

Τι εγινε φιλαρακι? Κολλησε στην κινηση ο aeroplanino? η μηπως το πηρε κολυμπωντας?DinosPaok έγραψε:Sched. Flight From Aircraft Status
15:50 FR7068 Rome (CIA) 738 Scheduled
θεωρω πως ο καλυτερος προπονητης που μπορει να ερθει και πληρει τις προυποθεσεις ειναι ο paulo bento
Για την ακρίβεια στην Γιουβέντους έπαιζε πιο πολυ στόπερ, αλλά έπεσε σε χρονιές με Φεράρα, Μοντέρο, Ιουλιάνο, Τιράμ, Καναβάρο και δεν εξελίχθηκε όπως θα έπρεπε. Πάντως ήταν πανέξυπνος παίχτης ...ελπίζω να αποδειχτεί το ίδιο και σαν προπονητής...K_geo έγραψε:και σεντερ μπακ και αμ.χαφ έπαιζε κυρίως χάριν της οξυδέρκειας και της τακτικής γνώσης που τον χαρακτήριζε.
Εγώ πιστεύω οτι ο μόνος που πρέπει να ρθει προπονητής είναι ο Κλοπ. Η ο Μουρίνιο. Η ο Γκουαρντιόλα.
Αλλιώς τη μίρλα δε τη γλιτώνουμε.
αυτό λεω. ότι αν συνυπολογίσεις το ότι ζητούσε ενίσχυση, το νεαρό της ηλικίας του ρόστερ αλλά και το ότι οι προσδοκίες του δεν ικανοποιήθηκαν απο την διοίκηση, θα μπορούσε να πει για την αναίτια πίεση των οπαδών σε μια ομάδα με τα παραπάνω δεδομένα.simba έγραψε:K_Geo προφανως θα ειχε θεματα κ με τη διοικηση, αλλα στη συνεντευξη που παρεθεσα ο ιδιος βαζει και αλλη παραμετρο, αυτη της πιεσης και της αχαριστιας..
Anw, ας του πει ο Παμπλο να'χει υπομονη...
τεσπα. πολύ πολύ ψιλά γράμματα απλά κουβέντα να γίνεται.
-
Black_White_Heart
nothu έγραψε:Εγώ πιστεύω οτι ο μόνος που πρέπει να ρθει προπονητής είναι ο Κλοπ. Η ο Μουρίνιο. Η ο Γκουαρντιόλα.
ναι καλα... αν φερεις αυτους απο τωρα τα ακουω.. ΚΑΛΑ ΡΕΕΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑ....ΚΑΝΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΟΣ ΡΕ??....ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΣΟΥΠΑ ΛΙΓΚΑ!! κτλ. κτλ. ΠΑΟΚ εισα!
omerta76 έγραψε:Για την ακρίβεια στην Γιουβέντους έπαιζε πιο πολυ στόπερ, αλλά έπεσε σε χρονιές με Φεράρα, Μοντέρο, Ιουλιάνο, Τιράμ, Καναβάρο και δεν εξελίχθηκε όπως θα έπρεπε. Πάντως ήταν πανέξυπνος παίχτης ...ελπίζω να αποδειχτεί το ίδιο και σαν προπονητής...K_geo έγραψε:και σεντερ μπακ και αμ.χαφ έπαιζε κυρίως χάριν της οξυδέρκειας και της τακτικής γνώσης που τον χαρακτήριζε.![]()
![]()
![]()
Αντε μια και το ανεφερες και σορυ για το οφ-τοπικ... εξηγηστε με παρακαλω και τη συγχυση με τον ορο στοπερ
Εγω σαν στοπερ ειχα στο μυαλο μου το center-back. Τα τελευταια χρονια ομως βλεπω οτι ο ορος αποδιδεται στο αμυντικο χαφ... ποιο ειναι το σωστο?
- Kostas_Peraia4
To θεμα ειναι γιατι ενω ηταν Θεσσαλονικη ο Tudor,δεν εχει τελειωσει ακομα το θεμα
μπορεί και να έχει κλείσει και απλά να θέλουν να περιμένουν να τον ανακοινώσει ο ίδιος ο Φρανκ αφου αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του και παρουσιάσει και το πλάνο του, ίσως πάλι να τον έχουν για καβάτζα , μπορεί να μήν συμφωνήσανε
πάντως κάτι απο τα 3 παραπάνω είναι,
υ.γ. λέω να πιάσω δουλεία σαν αρδ
υ.γ. λέω να πιάσω δουλεία σαν αρδ
- pagotatzis
Δεν πιστεύω να εκλειςε
Αν έκλεινε θα βγάζαν ανακοίνωση
Και θα λέγαν ποτέ θα γίνει η παρουσίαση
Αν έκλεινε θα βγάζαν ανακοίνωση
Και θα λέγαν ποτέ θα γίνει η παρουσίαση