Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από shark4 »

"Εμείς δεν μπορέσαμε για δεύτερο σερί ματς να γίνουμε απειλητικοί και να φτιάξουμε ευκαιρίες. Αν με ρωτήσετε που οφείλεται, ενώ έχουμε την μπάλα στα πόδια μας, δυστυχώς οι επιλογές μας έξω από την περιοχή δεν μας φτάνουν στην καλή τελική προσπάθεια. Δυστυχώς δεν κάναμε κάτι ουσιαστικό για να ισοφαρίσουμε", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ. "

Να μια καινουργια αιτια για τα ατυχη αποτελεσματα..... Ειπα και εγω ...Ξεμειναμε απο καλες ιδεες ? :)

Δυστυχως ο ΠΑΟΚ του ΓΔ ειναι σαν το νερο.... Αχρωμος , αοσμος , αγευστος.... :? :?

Οσο δε για τις αναφορες σε Μπολονι , Σαντος , Χαβους κλπ , δεν νομιζω οτι βοηθουν ...Αυτοι εφυγαν - οπως εφυγαν- και εμεις πηραμε στη θεση τους τον καλυτερο - και προσφατως βραβευμενο- ελληνα προπονητη και το τημ του με 600. 000 ευρω ετησιως....

Προς το παρον ομαδες -φοβητρα οπως η Τριπολη του μεγαλου Σακη Τσιωλη , ο βαζελος του Μπουμπλη , οι ομαδες του Ρεξονα αποτελουν ανυπερβλητο εμποδιο για την επιτευξη των στοχων.....

Καλο βεβαια θα ειναι να ηρεμησουμε ολοι γιατι ακολουθει το κομβικο ματς με μια απο τις τελευταιες ομαδες της Β' Εθνικης , οπου καλουμαστε να ανατρεψουμε το "τυχαιο" 2-0 του πρωτου αγωνα....

Παμε τωρα στα γνωστα " μια φορα και ενα καιρο .... το ροστερ , η τυχη .....και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα . "
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

cellophan έγραψε:Ξεκινώ δηλώνοντας Μπολονικός. Μου άρεσε ο τύπος, σαν παίκτης ήξερε πολλά καντάρια μπάλα, ήταν έξυπνος, επικοινωνιακός και γενικότερα ότι πιο κοντά σε σύγχρονο Ευρωπαίο προπονητή είχαμε μέχρι τώρα. Στις μέρες του δε παίξαμε και 5-6 πραγματικά πολύ καλά παιχνίδια και μετά από τα δύο χρόνια του Σάντος ευχαριστήθηκα και λίγο μπάλα, γιατί κακά τα ψέμματα ο Πορτογάλος, καλός, χρυσός αλλά παλαιοσυντηρητικός μέχρι αηδίας. Όταν ήρθε ο Δώνης, όπως ήρθε, δεν πέταξα και τη σκούφια μου, αλλά αν η επιλογή ήταν να πάρουμε Έλληνα προπονητή, με βάση την περσινή σαιζόν, δε νομίζω πως θα διάλεγα κάτι άλλο. Ή αυτόν ή το Τσιώλη.

Ερώτηση 1: Ο Δώνης που έχει 25 χρόνια στα γήπεδα, δε βλέπει κατ' ελάχιστον όλα αυτά που βλέπουμε εμείς; Είναι άραγε τόσο ηλίθιος; Τόσο κολλημένος; Και αν έστω είναι και τα δύο παραπάνω, να διαβάζει δε ξέρει. Ας googlarei όλα τα jargon που πετάμε εδώ μέσα (καλά ακούω κάτι transition & φορ συμμετοχής και κατουριέμαι στο γέλιο) να μάθει τι είναι και να τα εφαρμόσει. Άντε και να διαβάζει δε ξέρει, συνεργάτες δεν έχει; Άντε και οι συνεργάτες του είναι το ίδιο ηλίθιοι, ένας π@@@@ φίλος του δε βρέθηκε να του πει, ρε Μ%@%#%%# άλλαξε το το συστηματάκι...δε βγαίνει....μάθε μπαλίτσα αγόρι μου και τα σχετικά.

Ερώτηση 2: Μήπως θυμάται κανείς τι μπάλα έπαιζε πέρσι ο Ατρόμητος και αν ο Ακατανόμαστος έπαιζε ανούσιο ποδόσφαιρο ή όχι; Θυμάται κανείς τη λειτουργία του Τάτου ως επιτελικού μέσου και τους αυτοματισμούς με τα άκρα βλ. Επστάιν, Μπρίτο και ενίοτε Σκόδρα; Αλλά μάλλον το περσινό του κόλλημα ήταν να κάνει τον Ατρόμητο Μάντσεστερ, και φέτος με μας το γύρισε σε Μπαρτσελόνα.

Τι θέλω να πω με αυτό ρε παιδιά. Ότι ο Δώνης δεν είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, είναι δεδομένο. Σίγουρο είναι πάντως πως δεν είναι και ο χειρότερος. Επίσης σίγουρο είναι πως το ποδόσφαιρο δεν είναι πυρηνική φυσική, γιατί αν ήταν τότε σε αυτό το φόρουμ θα γράφανε 4-5, και κάθε ποστ θα είχε και μια λίστα με βιβλιογραφικές αναφορές. Επειδή λοιπόν ακριβώς δεν είναι πυρηνική φυσική άποψη μου είναι πως με τις παρούσες συνθήκες και με οποιονδήποτε άλλο προπονητή τα ίδια αποτελέσματα θα είχαμε. Λίγο καλύτερα, λίγο χειρότερα, πάντως μπάλα δε θα βλέπαμε. Παρόλα αυτά, θεωρώ πως το παιχνίδι για το Δώνη είναι χαμένο. Κατά τα γνωστά, τον έχουμε φύγει αλλά δεν το ξέρει. Καλό κουράγιο στον επόμενο και μακάρι να έχει λίγο πιο ορθολογικό υλικό στα χέρια του για να δουλέψει.

:pano:
Like.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Μπράβο ρε αδερφέ cellophan, βλέπεις μπαλίτσα... +4
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Lamosas επειδή για τον ΠΑΟΚ συζητάμε, καθόλου δεν είναι αδιάφορο αν οποιοσδήποτε προπονητής μπορεί να εφαρμόσει κάτι σε κάποια άλλη ομάδα και μετά στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί. Ίσα ίσα που ΑΥΤΟ είναι και το πρόβλημα. Το ερώτημα για το αν ο ΓΔ είναι καλός ή όχι στη δουλειά που κάνει, αποκτά εντελώς άλλες διαστάσεις, αν οποιοσδήποτε μπορεί μεν να μάθει σε λιγότερο καλούς παίκτες* τακτική και αυτοματισμούς, ενώ σε μας ερχόμενος, άξαφνα δεν μπορεί. Εξ ου και η αναφορά στον Άρη και στον Σάκη Τσιώλη.

Σωστά λες οτι έχεις απαιτήσεις από κάποιον που αμοίβεται πλουσιοπάροχα, πλην όμως το ότι κάποιος παίρνει πολλά δεν είναι η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για να ξέρει και τη δουλειά. Το να ξέρει τη δουλειά είναι η απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να σου/μου/μας μάθει κάτι και να παράξει έργο. Και τους προπονητές για αυτό τους παίρνεις. Όχι για να τους πληρώνεις μόνο ή για να λες "έχω ακριβό προπονητή".

Η φάση που έβαλες ήταν από μια ομάδα που και αμύνονταν και επιτίθονταν σωστά. Η τωρινή ομάδα, αμύνεται ΠΟΛΥ χειρότερα από εκείνη. Αυτό εννοούσα. Φυσικά και δεν συμμετέχει ο Βιερίνια ο οποίος (όσο θυμάμαι) δεν είχε παίξει καλά στο Καζάν. Αυτό που θέλεις να πεις με το βιντεάκι το κατάλαβα μια χαρά. Μη στεναχωριέσαι.

*θεωρητικά πάντα μιας και στην πράξη ο Ατρόμητος και η Τρίπολη δεν έχουν και τόσο χειρότερους παίκτες από εμάς.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ρε καρχαρία μεγάλη καψούρα τραβάς
:lol: :lol: :lol: :lol:
ειπε και αλλα ο Γ.Δ και εχω την εντύπωση οτι βλέπεις το ποτηρι..... μισοάδειο....

επισης δεν λες οτι ο Γ.Δ. απο την αρχη της περιοδου πεζει με βασικο 6αρι τον κατσε που καλος μικρος αλλα σε οσους ξερουν απο ποδοσφαιρο βλεπουν οτι ειναι ενας απο τους ποιο επικίνδυνους παικτες στο οριζοντιο παιχνιδι
επισης προχθες με τον τζιολη που βλεπω οτι κανεις σε αυτον αναφορα σχεδον υποτιμητικά εκανε αλλαγες και εβαλε μεσα τον πελκα και τον ρομπερ
πιστευεις δηλαδή οτι εχουμε καλύτερο ροστερ απο την τριπολη ε;;
η δεν πρεπει ο ΠΑΟΚ να χανει απο την τριπολη επιδη τυχαίνει η τριπολη να εχει αυτο το ονομα

Στις δηλώσεις του στη NOVA, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε: "Ήμασταν πολύ κακοί, πρέπει να συγκεντρωθούμε. Να βρούμε λύσεις. Δίκαια χάσαμε. Στο ποδόσφαιρο υοπάρχουν πολλές εξηγήσεις για το τι φταίει. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αυτοί που ήμασταν σε άλλα παιχνίδια εκτός έδρας. Κακοί και ομαδικά και ατομικά. Πρώτος υπεύθυνος γι' αυτό είμαι εγώ".

η λογική μερικων απο εδω μεσα στο επιπεδο της κριτικής εχει φτάσει σε σημείο να νομίζουμε πλεον οτι υπαρχει
στοίχιση πισω απο μια ... γραμμή
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

shark4 έγραψε:Δυστυχως ο ΠΑΟΚ του ΓΔ ειναι σαν το νερο.... Αχρωμος , αοσμος , αγευστος.... :? :?
Χωρίς νερό, όμως, δεν μπορείς να κατεβάσεις χάπια...! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Κοιτα να δεις που στο τελος θα με κανετε να τον λυπηθω κιολας.... :D

Το ποτηρι φιλε μου εχει ραγισει...Ουτε καν μισοαδειο δεν ειναι ..... 8-)

@ Roman

Προς το παρον βολευομαστε με κολλυρια .....Πολυ φοβαμαι μηπως την Πεμπτη το βραδυ ξεκινησουμε και τα υποθετα .... :lol:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Εκτός από κολλύρια χρειάζεσαι δλδ και χάπια εσύ ;

EDIT : μαζί γράφαμε shark !! :D :D
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ε D(on)epon ρε 'σείς, αφού ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΣΕ ΛΕΩ!!!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ενα βημα απο εδω ειμαστε ....

Εικόνα

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

shark4 έγραψε:Κοιτα να δεις που στο τελος θα με κανετε να τον λυπηθω κιολας.... :D

Το ποτηρι φιλε μου εχει ραγισει...Ουτε καν μισοαδειο δεν ειναι ..... 8-)

@ Roman

Προς το παρον βολευομαστε με κολλυρια .....Πολυ φοβαμαι μηπως την Πεμπτη το βραδυ ξεκινησουμε και τα υποθετα .... :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
σε καλό δρόμο είμαστε
και με τον δον που όπως τον βλέπεται δίπλα ειναι πάντα χαμογελαστός αν θυμαμε καλα με ...... κολλύρια .... ξεκινήσαμε
giapas

Δημοσίευση από giapas »

abg12d34 έγραψε:Στις δηλώσεις του στη NOVA, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε: "Ήμασταν πολύ κακοί, πρέπει να συγκεντρωθούμε. Να βρούμε λύσεις. Δίκαια χάσαμε. Στο ποδόσφαιρο υοπάρχουν πολλές εξηγήσεις για το τι φταίει. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αυτοί που ήμασταν σε άλλα παιχνίδια εκτός έδρας. Κακοί και ομαδικά και ατομικά. Πρώτος υπεύθυνος γι' αυτό είμαι εγώ".

η λογική μερικων απο εδω μεσα στο επιπεδο της κριτικής εχει φτάσει σε σημείο να νομίζουμε πλεον οτι υπαρχει
στοίχιση πισω απο μια ... γραμμή
ΟΧΙ
Μη το ξανακάνεις αυτό. Σε παρακαλώ μη το ξανακάνεις. Αφού ο Δώνης μεταφέρει αλλού τις ευθύνες και ποτέ δε κάνει αυτοκριτική. Δεν ακούς τη κασσέτα τόσο καιρό? Έχουμε λιώσει να στο λέμε, εσύ δε το έχεις εμπεδώσει?
Τι? Δε κατάλαβες?

Καρχαρία, σε παρακαλώ μια μερίδα απ'ολα στο τραπέζι 2 που κάθεται ο ΑΒΓ12... Έχει χάσει το δρόμο του :o .

ΥΓ : Και το Σινικό Τείχος κατά μια άποψη ...γραμμή το λες. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Τωρα φταιω εγω ρε αδερφε Επταλοφιτη ?

Μου συγκρινεις τον μηχανικο με τον sir ?

ειναι σαν συγκρινεις αυτη

Εικόνα

με αυτη

Εικόνα

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

angelheart έγραψε:Lamosas επειδή για τον ΠΑΟΚ συζητάμε, καθόλου δεν είναι αδιάφορο αν οποιοσδήποτε προπονητής μπορεί να εφαρμόσει κάτι σε κάποια άλλη ομάδα και μετά στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί. Ίσα ίσα που ΑΥΤΟ είναι και το πρόβλημα. Το ερώτημα για το αν ο ΓΔ είναι καλός ή όχι στη δουλειά που κάνει, αποκτά εντελώς άλλες διαστάσεις, αν οποιοσδήποτε μπορεί μεν να μάθει σε λιγότερο καλούς παίκτες* τακτική και αυτοματισμούς, ενώ σε μας ερχόμενος, άξαφνα δεν μπορεί. Εξ ου και η αναφορά στον Άρη και στον Σάκη Τσιώλη.

Σωστά λες οτι έχεις απαιτήσεις από κάποιον που αμοίβεται πλουσιοπάροχα, πλην όμως το ότι κάποιος παίρνει πολλά δεν είναι η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για να ξέρει και τη δουλειά. Το να ξέρει τη δουλειά είναι η απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να σου/μου/μας μάθει κάτι και να παράξει έργο. Και τους προπονητές για αυτό τους παίρνεις. Όχι για να τους πληρώνεις μόνο ή για να λες "έχω ακριβό προπονητή".

Η φάση που έβαλες ήταν από μια ομάδα που και αμύνονταν και επιτίθονταν σωστά. Η τωρινή ομάδα, αμύνεται ΠΟΛΥ χειρότερα από εκείνη. Αυτό εννοούσα. Φυσικά και δεν συμμετέχει ο Βιερίνια ο οποίος (όσο θυμάμαι) δεν είχε παίξει καλά στο Καζάν. Αυτό που θέλεις να πεις με το βιντεάκι το κατάλαβα μια χαρά. Μη στεναχωριέσαι.

*θεωρητικά πάντα μιας και στην πράξη ο Ατρόμητος και η Τρίπολη δεν έχουν και τόσο χειρότερους παίκτες από εμάς.
Συμφωνώ σε όλα και φυσικά δεν μπορώ να ξέρω γιατί η ομάδα δεν εφαρμόζει την δουλειά που γίνεται (ας υποθέσουμε ότι γίνεται) στις προπονήσεις. Το θέμα είναι αν γνωρίζουν οι υπέυθυνοι τι φταίει οπότε και να πάρουν τις αποφάσεις τους. Εγώ το μόνο που βλέπω είναι οι αγώνες και δυστυχώς σε αυτούς το μόνο που βλέπεις είναι σύγχυση νεύρα και ανοργανωσιά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δωνειάδα λοιπόν.
Ας ρίξω κι εγώ το σεντόνι μου.
Ήμαν (sic) απ αυτούς που είχαν πρόβλημα με τον τρόπο αποπομπής του Μπόλονι αλλά ο Δώνης σαν Δώνης δε μου φταίει σε τίποτα, αν δεν ήταν αυτός θα ήταν κάποιος άλλος στη θέση του. Οπότε πάμε παρακάτω.
Ακόμα, δεν είμαι απ αυτούς που θέλουν να φύγει ο Δώνης άμεσα, νομίζω ότι θα κάνει κακό στην ομάδα η αποχώρησή του, προτιμώ να μείνει μέχρι το καλοκαίρι και να γίνει η σούμα τότε.

Ας το πάρουμε απ την αρχή και κάπως επιγραμματικά.

1. Κεφάλαιο μεταγραφές. Ναι οικονομική στενοτητα. Ναι, μια κατάσταση η οποία συνέπεσε και με την απομάκρυνηση κάποιοων παιχτών που ο κύκλος τους στον ΠΑΟΚ είχε κλείσει. Παρόλα αυτά, η τρόϊκα Βρύζας-Γεωργιάδης-Δώνης (jesus christ, Β-Γ-Δ, τώρα το πιασα!! ) θεωρώ ότι πήρε κακό βαθμό στον σχεδιασμό του ρόστερ.
2 στόπερ και ψάχνει για τρίτο το Γενάρη, με το ένα (Βιβιάν, τι αμαρτίες πληρώνουμε) χειρότερο του άλλου (κοίτα να δεις που μας λείπει ο Κουμάλο). Μηδαμινή ενίσχυση στις πτέρυγες. Ξεμείναμε με 3 επιθετικούς. Μη ξεκάθαρο πλάνο ενεργοποίησης των μικρότερων παιχτών.

2. Ρόστερ ή προπονητής; Εδώ υπάρχει μια μεγάλη κουβέντα. Αν υπάρχει θέμα ρόστερ (aka δεν είναι καλό και η θέση που είμαστε είναι πλασματική) τότε προφανώς ο Δώνης κάνει την υπέρβαση. Αν το ρόστερ δεν είναι και τόσο καλό, γιατι καταλογίζεται τότε, ο αποκλεισμός απ την Ευρώπη, σχεδόν αποκλειστικά στον Δώνη; Κι να περνούσαμε με αυτό το ρόστερ στους ομίλους (που δεν είναι καλό και είναι κι ελλειπές για να αντέξει άλλους 6 επιπλέον αγώνες) δεν θα είμασταν ο σάκος του μποξ, η εύκολη προπόνηση της Πέμπτης για τους αντιπάλους μας; Τελικά υπάρχει θέμα ρόστερ, δηλαδή είναι χειρότερο απ αυτό της Τρίπολης ή του Ατρομήτου σαν σύνολο; Εγώ λέω πως όχι δεν είναι χειρότερο συνολικά, σε κάποιες επιμέρους θέσεις ναι είναι, αλλά όχι συνολικά και σίγουρα όχι σαν δυναμική και σαν φανέλα που κι αυτά παίζουν το ρόλο τους στο ποδόσφαιρο. Η διαφορά μας είναι ότι αυτές (τουλάχιστον) οι 2 ομάδες μοιάζουν να έχουν μια πιο συμπαγή αγωνιστική εικόνα απ τη δική μας. Κι αυτό είναι θέμα προπονητή.

3. Αγωνιστική εικόνα. Με μια λέξη (άντε τρεις), μέτρια προς κακή. Ο μέσος όρος λαθών στα 4 τελευταία ματς είναι 52-53 λάθη που σημαίνει πρακτικά 1 λάθος/1λεπτό. Τραγική εικόνα, είτε κερδάς με 1-4 είτε χάνεις με κάτω τα χέρια με 1-0. Πέραν αυτού, που είναι πρόσφατο κι ίσως μπορεί να εξηγηθεί σε ένα γενικότερο ντεφορμάρισμα, μπορεί εύκολα κανείς να διαπιστώσει κάποια κακώς κείμενα που ακολουθούν την ομάδα απ την αρχή της σεζόν.
3α. Πεταμένα πρώτα ημίχρονα.
3β. Γενικότερη νωθρότητα και χαλαρότητα και μέσα στον αγώνα (ειδικά στο πρώτο μέρος).
3γ. Αν και σε κάποια φάση είχαμε την καλύτερη άμυνα, η ουσία είναι, ότι δεν εμπνέει πολύ εμπιστοσύνη και δεν αποτελεί φόβητρο για τον αντίπαλο.
3δ. Δεν μπορεί ο Κάτσε να είναι σε συνολική απόδοση ο καλύτερος παίχτης του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα. Αν όχι ο καλύτερος, ο σταθερότερος. Πρέπει να βρεθούν τα αίτια για την παρατεταμένη αγωνιστική καθίζηση παιχτών όπως ο Φωτάκης (που από παίχτης του 6 έγινε παίχτης του 1,5) ο Λάζαρ ακόμα κι ο Λώρενς που αλλιώς ξεκίνησε κι αλλιώς καταλήγει. Κάπου δεν είναι λογικό και δεν φαίνεται να υπάρχει σχέδιο αντιμετώπισης αυτής της κατάστασης. (Το να ελπίζεις να φορμαριστούν, δεν είναι σχέδιο).
3ε. (φασόλια-φακές-ροβύθια-ρύζι). Η ομάδα απούσα στα (πραγματικά) μεγάλα παιχνίδια. Ραπίντ εκτός, βάζελος εκτός, Ατρόμητος μέσα έξω, Τρίπολη μέσα έξω, γαύρος εντός σε όλα μα σε όλα η ομάδα πήρε κακό βαθμό σε κάποια μάλιστα απογοητευτικό. Και μη γελιόμαστε έχει εμπειρία η ομάδα δεν είναι δα και παιδαρέλια επειδή παίζει ο Κάτσε κι ο Κατσικάς, μια χαρά υπερέμπειροι είναι οι υπόλοιποι.

Οπότε τώρα που την Πέμπτη έχουμε (το κάναμε) ένα σημαντικό ματς, περιμένουμε να δούμε.
Προσωπικά δεν περιμένω πρόκριση, περιμένω να δω θυμό, πείσμα που δεν έχω δει μέχρι τώρα κι ας είναι και 0-1 από μια άκυρη (πάλι) επίθεση του αντιπάλου, έτσι κι αλλιώς, αν χαθεί, η πρόκριση θα έχει χαθεί στην Αθήνα.(γμημενη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”