elvetos4 έγραψε:Απλά έκανα την επισήμανση μου. Το ότι υπάρχουν κανόνες δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε. Έχουν αλλάξει πολλοί κανόνες από την ίδρυση του φόρουμ ως τώρα.
Πάμε στο θέμα μας τώρα. Σάλπι....
Με πόσα θα τον διώχνατε;

elvetos4 έγραψε:Απλά έκανα την επισήμανση μου. Το ότι υπάρχουν κανόνες δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε. Έχουν αλλάξει πολλοί κανόνες από την ίδρυση του φόρουμ ως τώρα.
Πάμε στο θέμα μας τώρα. Σάλπι....
Με πόσα θα τον διώχνατε;
Παντόφλα σε φόρουμ;elvetos4 έγραψε:Aπό το 2006 που έχει βγει αυτό το σάιτ στο αέρα έχει διαφημιστεί σε εκατοντάδες φόρουμ της χώρας με λινκ αλλά και εκατοντάδες έχουν διαφημιστεί πάνω του. Εσύ χρησιμοποιείς την λέξη αυτήν βέβαια εγώ δεν συμφωνώ. Πρέπει να υπάρχει λινκ για να μπορεί ο άλλος να μπαίνει απευθείας χωρίς να κάνει ολόκληρο copy paste αλλά και αυτός που θέλει νατο βάλει να μην χρειάζεται κάνει ολόκληρη ιστορία γιατί εδώ μέσα δεν χρησιμοποιπούμαι με την ίδια ευκολία το πισι οι εφαρμογές του φόρουμ. Κια πριν μου σβήνεις σχόλια καλύτερα να ρωτάς αυτούς που σε κάναν αντμίν αν πρέπει ή όχι.elvetos4 έγραψε:Απο δω και πέρα δεν θα επιτρέπονται ποσταρισματα μονο με link καποιας σελιδας, χωρις το πλήρες κείμενο/ρεπορτάζ, για ευνόητους λόγους. Το paokmania δεν αποτελεί μέσο διαφήμισης για καμμία σελίδα! Ποσταρίσματα που θα περιέχουν μόνο link θα τροποποιούνται αρχικά, ενω αν εξακολουθεί κάποιος χρήστης να αγνοεί τον κανόνα, θα μπανάρεται.
Κανόνες Λειτουργίας του Forum
Sera4 έγραψε:«Μας ενδιαφέρει ο Σαλπιγγίδης»
30 Μαι 2011 13:59, Από PAOK24
Το Αννόβερο είχε ως πρώτο στόχο για την επίθεση τον Ισραηλινό, Ιτάι Σέχτερ, ο οποίος όμως συμφώνησε με την Καϊζερσλάουτερν και ο προπονητής της ομάδας, Γιοργκ Σμάντκε, παραδέχτηκε στο «Kicker» ότι ο Σαλπιγγίδης είναι στο στόχαστρο.
Όπως τόνισε στην ηλεκτρονική έκδοση του γνωστού γερμανικού περιοδικού, ο τεχνικός του Αννόβερου, η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση και μάλιστα υπογράμμισε ειδικά για τον Σαλπιγγίδη ότι μπορεί να τον αποκτήσει ακόμα και με ένα εκατομμύριο ευρώ… «Ο Σαλπιγγίδης είναι παίκτης που μας ενδιαφέρει. Κοστίζει αλλά μπορούμε να τα βρούμε και στο ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσουμε», είπε ο Σμάντκε για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.
Να λοιπόν που υπάρχει και επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς της γερμανικής ομάδας, για το ενδιαφέρον για τον Σαλπιγγίδη. Πλέον μένει να δούμε αν όντως το Αννόβερο θα καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει, ποιο θα είναι το ποσό αυτής και πως θα αξιολογηθεί από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ αλλά και τον παίκτη…
+ οσα θες....dj_timo έγραψε:αχαχαχα φορτωστεεεε μακραν το πιο cult τοπικ!
Από τα πολλά τα κόπι πέιστ, το αρχικό άρθρο του transfernews που έβγαλε την είδηση για Σαλπιγγίδη έχει πλέον αλλοιωθεί και ο τεχνικός διευθυντής έγινε προπονητής .. Λεπτομέρειες!pagotatzis έγραψε:Sera4 έγραψε:«Μας ενδιαφέρει ο Σαλπιγγίδης»
30 Μαι 2011 13:59, Από PAOK24
Το Αννόβερο είχε ως πρώτο στόχο για την επίθεση τον Ισραηλινό, Ιτάι Σέχτερ, ο οποίος όμως συμφώνησε με την Καϊζερσλάουτερν και ο προπονητής της ομάδας, Γιοργκ Σμάντκε, παραδέχτηκε στο «Kicker» ότι ο Σαλπιγγίδης είναι στο στόχαστρο.
Όπως τόνισε στην ηλεκτρονική έκδοση του γνωστού γερμανικού περιοδικού, ο τεχνικός του Αννόβερου, η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση και μάλιστα υπογράμμισε ειδικά για τον Σαλπιγγίδη ότι μπορεί να τον αποκτήσει ακόμα και με ένα εκατομμύριο ευρώ… «Ο Σαλπιγγίδης είναι παίκτης που μας ενδιαφέρει. Κοστίζει αλλά μπορούμε να τα βρούμε και στο ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσουμε», είπε ο Σμάντκε για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.
Να λοιπόν που υπάρχει και επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς της γερμανικής ομάδας, για το ενδιαφέρον για τον Σαλπιγγίδη. Πλέον μένει να δούμε αν όντως το Αννόβερο θα καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει, ποιο θα είναι το ποσό αυτής και πως θα αξιολογηθεί από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ αλλά και τον παίκτη…![]()
![]()
μάθε λίγο μπαλίτσα αγόρι μου
elvetos4 έγραψε:
Aπό το 2006 που έχει βγει αυτό το σάιτ στο αέρα έχει διαφημιστεί σε εκατοντάδες φόρουμ της χώρας με λινκ αλλά και εκατοντάδες έχουν διαφημιστεί πάνω του. Εσύ χρησιμοποιείς την λέξη αυτήν βέβαια εγώ δεν συμφωνώ. Πρέπει να υπάρχει λινκ για να μπορεί ο άλλος να μπαίνει απευθείας χωρίς να κάνει ολόκληρο copy paste αλλά και αυτός που θέλει νατο βάλει να μην χρειάζεται κάνει ολόκληρη ιστορία γιατί εδώ μέσα δεν χρησιμοποιπούμαι με την ίδια ευκολία το πισι οι εφαρμογές του φόρουμ. Κια πριν μου σβήνεις σχόλια καλύτερα να ρωτάς αυτούς που σε κάναν αντμίν αν πρέπει ή όχι.