εδω βλεπουμε ξεκαθαρα ενα επιτρεπομενο μηνυμα που προαγει την αγαπη, την ενοτητα και τη δημοκρατια στο σαιτ...με σεβασμο στον συνομιλητη μας πανω απο ολα...mpafos4 έγραψε:Μην ασχολειστε με ανθρωπους που εγιναν ΠΑΟΚ.......για τη φαση!....Για το χαβαλε και τα μπαχαλα!....
Εαν ειχαν γινει ΠΑΟΚ επειδη αγαπησαν αυτη την ομαδα,θα ειχαν εντελως διαφορετικη συμπεριφορα και απεναντι στην ομαδα και απεναντι στα "αδερφια" τους!
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Dinos_Liverpool
- ΑποστόληςΑ
Συμφωνώ με τον Ντίνο. Δεν μπορώ να κατανοήσω το απίστευτο σύμπλεγμα να γράφουν μερικοί συνεχώς εναντίον του Σαλπι χωρίς να υπάρχει λόγος (δεν αγωνίζεται) και χωρίς πρόκληση.
Ίσως φταίει η παιδική μου, νοητική, ηλικία.
Ούτε σ' εμένα αρέσει αυτός ο Σαλπι, αλλά μέχρις εκεί. Το έγραψα μια φορά και τέλος.
Ίσως φταίει η παιδική μου, νοητική, ηλικία.
Ούτε σ' εμένα αρέσει αυτός ο Σαλπι, αλλά μέχρις εκεί. Το έγραψα μια φορά και τέλος.
Επειδή δεν θέλεις να παραδεχθείς ορισμένα πράγματα:Dinos_Liverpool έγραψε:Πόσες φορές δεν σας έχουμε παρακαλέσει να μην συνεχίζετε αυτήν την αρρωστημένη κατάσταση; Μας είπατε την άποψή σας μία-δύο-τρεις... δεκατρείς, ε φτάνει!
Γράφεις όχι για να μας πεις κάτι νέο, αλλά για να μας πεις εύσχημα ότι τον έχεις γραμμένο στα @ρχ.. (εκεί που ξυρίζεσαι μία φορά την εβδομάδα και μη μου πεις ότι κατάλαβα λάθος, ε;) και ότι το νοητικό επίπεδο ούτε κατά διάνοια συγκρίνεται με του Παπαγιαννόπουλου, δηλαδή πρόκειται για εντελώς βλάκα. Αυτά δεν είναι απόψεις που μπορούν να λέγονται δημόσια για ποδοσφαιριστή της ομάδα μας, ειδικά μετά από τα χίλια μύρια που έχουμε πει στο τόπικ αυτό.
Καμία συγγνώμη από μένα, περιμένω, όμως, τη δική σου διότι δεν σέβεσαι κάτι που σας έχουμε ζητήσει πάρα πολλές φορές.
Κανείς δεν είπε ότι δεν έχει κάνει λάθη και χοντράδες. Έχει κάνει και αρκετά μάλιστα. Όχι, όμως, όλα όσα του αποδίδονται. Και σίγουρα έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα, τότε που μπορούσε, φυσικά, και όχι από την επιστροφή του και μετά, η αγωνιστική εικόνα του οποίου είναι άθλια.
Πρόκειται σαφώς για ένα θέμα που έχει διχάσει τον κόσμο και δεδομένου ότι η γνώμη του καθενός εδώ μέσα είναι γνωστή δεν έχει νόημα να ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια.
Τα ίδια ισχύουν και για τον παπά. Για τον Ντεσπέ, να πω ότι είναι η πολλοστή φορά που αμφισβητεί την αντικειμενικότητά μας, πράγμα για το οποίο δεν δέχομαι από κανέναν παρατήρηση.
Προτού προβούμε σε μία ενέργεια φροντίζουμε να έχουμε κάνει τις απαραίτητες συστάσεις. Δεν λέω ότι τα παιδιά της αντίθετης με τη δική σας άποψη είναι οσίες παρθένες και δεν τρολάρουν κανονικότατα πολλές φορές, αλλά «μαζεύονται» πολύ πιο γρήγορα από εσάς και γι’ αυτό κατά κανόνα, όντως, δεν έχουμε εκεί ποινές.
Επειδή η ομάδα πάει μπροστά και έχουμε πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε, σας τονίζω για τελευταία φορά ότι, όποιος δεν συμμορφώνεται θα μας χαιρετά για λίγο καιρό.
Φροντίστε την συμπεριφορά σας και ελάτε λίγο και στη θέση του άλλου. Κατά καιρούς μας την «πέφτουν» κανονικότατα διάφοροι: δικηγόροι, όχι μόνο ποδοσφαιριστών, αλλά πρώην τεχνικών (ναι, πολύ καλά φαντάζεστε ποιον εννοώ), ποδοσφαιριστές, γονείς ποδοσφαιριστών (και όχι μόνο της α’ ομάδας, αλλά και των μικρών), ακόμα και δημοσιογράφοι όταν υβρίζονται ή γράφονται ανακρίβειες εις βάρος τους. Οφείλουμε να παρέμβουμε και να συνετίσουμε σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν γνωρίζουμε πόσο στραβά μπορεί να ξύπνησε κάποιος και δεν θέλουμε να φτάσουμε τις καταστάσεις στα άκρα.
Πιο λιανά δεν μπορούν να γίνουν τα πράγματα.Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Όποιος δεν σέβεται τους κανόνες, θα υπόκειται τις συνέπειες των γραφομένων του.
Πριν περίπου μία εβδομάδα είχα αναρτήσει μία φωτό του αποστακτηρίου του Τζακ Ντάνιελς, άρα με μία όχι προσβλητική δόση χιούμορ έλεγα, ότι κάνουμε υπομονή μέχρι να φύγει.
Το σβήνεις.
Μετά αναρτώ ένα βιντεάκι-κριτική για το σβήσιμο (το "ψαλίδι" από τον "Ασυμβίβαστο"), το σβήνεις και αυτό.
Ως τώρα κανένας χαβαλές, καμμία προσβολή, δύο ανυπόγραφα και αδικαιολόγητα σβησίματα.
Πάμε παρακάτω.
Σε κανένα (ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ) ποστ μου δεν χρησιμοποιώ προσβολές.
Όλα έχουν ξεκάθαρο λόγο ύπαρξης, δομή και επιχειρηματολογία.
Ένα-δύο είναι επί της διαδικασίας, χωρίς πάλι να προσβάλλουν κανέναν.
Ένα είναι σχετικό με το καλαμπούρι με την ραμπόνα, το οποίο ξεκίνησε ο κατ5 (το δεύτερο ποστ μου εκεί σβήστηκε για κάποιον λόγο).
Ένα με το οποίο κάνω παράθεση και συμφωνώ με τον παπά.
Ένα είναι απάντηση (αγωνιστική- επιχειρηματολογημένη) στον Χλέμπουρα.
Ένα είναι απάντηση (αγωνιστική- επιχειρηματολογημένη) στον Μανιακό.
Ένα είναι απάντηση στον Μπάνε σε ερώτηση που με έκανε (εκεί ανέφερα πού έχω γραμμένο τον Σαλπιγγίδη, επειδή ερωτήθηκα για την στάση μου).
Τέλος ένα είναι συγκριτικό ποστ ανάμεσα στον Σαλπιγγίδη και τον Παπαγιαννόπουλο, ο οποίος είχε το φιλότιμο να λύσει το συμβόλαιό του, όταν είδε ότι δεν υπολογίζεται.
Δεν αποκάλεσα κανέναν από τους δύο βλάκα, όπως εσύ κάνεις (ίσα- ίσα τον Παπαγιαννόπουλο τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση για την στάση του), αντιθέτως εξέφρασα την άποψή μου με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια.
Αν έλεγα ο,τιδήποτε για τον πωπό του (μάγουλα Μαντούρο), ότι αναστενάζουν τα καπιλαρίν (γυράδικα για τον Μαντούρο), αν τον αποκαλούσα "τσιχλόφουσκα", "σέλφι", "τιτίκα", "τουρίστα" θα γλίτωνα το μπαν;
Δεν πρόκειται να ζητήσω συγγνώμη, διότι λέω και τεκμηριώνω την γνώμη μου. Κι ας μην σε αρέσει.
Ούτε περνάω κανέναν για μ@λάκα (εκτός από τον φλόκα, ο οποίος όμως αποδεδειγμένα το έχει τερματίσει), ώστε να έχεις το δικαίωμα να συμπεραίνεις κάτι τέτοιο δημόσια για εμένα.
- Dinos_Liverpool
Στις διαγραφές δεν υπάρχει υπογραφή. Είχα γράψει παραπάνω ότι όποιος συνεχίσει τις ειρωνείες και το χαβαλέ θα σβήνονται τα ποστ του. Ναι ή όχι; Άρα οι διαγραφές έγιναν από μένα και δεν ήταν ανυπόγραφες. Αφού εγώ είπα ότι θα σβήσω, εγώ έσβησα.
Ναι, είπες ότι τον γράφεις στα τέτοια σου (και αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει),
Ναι, μίλησες για το πνευματικό του επίπεδο, εννοώντας ότι είναι χαζός, βλάκας κτλ.
Ναι, όσο ζητάμε να σταματήσετε να ανακυκλώνετε τα ίδια και σεις μας γράφετε κανονικά, τα σχόλια θα σβήνονται και θα έχουμε και ποινές αποκλεισμού.
Η ομάδα συνεχίζει σε νέα εποχή, έχει αφήσει πίσω τον Σαλπιγγίδη - και καλά έκανε - και μεις τσακωνόμαστε χωρίς λόγο.
Εγώ προτείνω να το ξεχάσουμε και να συνεχίσουμε σαν να μην έγινε τίποτα. Δεν γουστάρω να μαλώνω, ειδικά με τα παλικάρια του εξωτερικού, όπως εσύ, και που ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα μαζί τους.
Ναι, είπες ότι τον γράφεις στα τέτοια σου (και αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει),
Ναι, μίλησες για το πνευματικό του επίπεδο, εννοώντας ότι είναι χαζός, βλάκας κτλ.
Ναι, όσο ζητάμε να σταματήσετε να ανακυκλώνετε τα ίδια και σεις μας γράφετε κανονικά, τα σχόλια θα σβήνονται και θα έχουμε και ποινές αποκλεισμού.
Η ομάδα συνεχίζει σε νέα εποχή, έχει αφήσει πίσω τον Σαλπιγγίδη - και καλά έκανε - και μεις τσακωνόμαστε χωρίς λόγο.
Εγώ προτείνω να το ξεχάσουμε και να συνεχίσουμε σαν να μην έγινε τίποτα. Δεν γουστάρω να μαλώνω, ειδικά με τα παλικάρια του εξωτερικού, όπως εσύ, και που ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα μαζί τους.
Με ρώτησε ο Μπάνε για την στάση μου και τον απάντησα τίμια (εκτός αν με απαγορεύεται να αδιαφορώ για τον Σαλπιγγίδη), φροντίζοντας παράλληλα να παραμείνει ένα ποστ χωρίς χαρακτηρισμούς.
Άλλο πνευματικό επίπεδο, άλλο ευφυία (αν και συνδέονται). Το πνευματικό επίπεδο περιλαμβάνει την αντίληψη, την κριτική ικανότητα, την καλλιέργεια, τα κίνητρα, τις ηθικές προτεραιότητες, την ευσυνειδησία του ατόμου και ο,τιδήποτε άλλο δεν είναι υλικό.
Είπα ότι δεν θέλω να σχολιάσω σε αυτό το επίπεδο τον Σαλπιγγίδη και το εννοώ, διότι αν αρχίσει αυτή η δουλειά, θα έχουμε άλλα (εδώ συμφωνούμε).
Δεν αποκάλεσα κανέναν βλάκα, ούτε μ@λάκα.
Έχω πάνω από 3000 ποστ σε δύο χρόνια και δεν έχω ούτε ένα στου Σαλπιγγίδη μετά τον τελικό, για παράδειγμα.
Και εμψυχωτικά έχω ποστάρει παλαιότερα και κριτική και από όλα.
Δεν μαλώνω με κανέναν, ακόμη και αν ο ίδιος θέλει να φέρει την αντιπαράθεση σε αυτό το σημείο.
Αν δεν έσβηνες συγκεκριμένα μηνύματα, το τόπικ θα είχε δέκα λιγότερες σελίδες και τουλάχιστον τέσσερα λιγότερα μπαν.
Άλλο πνευματικό επίπεδο, άλλο ευφυία (αν και συνδέονται). Το πνευματικό επίπεδο περιλαμβάνει την αντίληψη, την κριτική ικανότητα, την καλλιέργεια, τα κίνητρα, τις ηθικές προτεραιότητες, την ευσυνειδησία του ατόμου και ο,τιδήποτε άλλο δεν είναι υλικό.
Είπα ότι δεν θέλω να σχολιάσω σε αυτό το επίπεδο τον Σαλπιγγίδη και το εννοώ, διότι αν αρχίσει αυτή η δουλειά, θα έχουμε άλλα (εδώ συμφωνούμε).
Δεν αποκάλεσα κανέναν βλάκα, ούτε μ@λάκα.
Έχω πάνω από 3000 ποστ σε δύο χρόνια και δεν έχω ούτε ένα στου Σαλπιγγίδη μετά τον τελικό, για παράδειγμα.
Και εμψυχωτικά έχω ποστάρει παλαιότερα και κριτική και από όλα.
Δεν μαλώνω με κανέναν, ακόμη και αν ο ίδιος θέλει να φέρει την αντιπαράθεση σε αυτό το σημείο.
Αν δεν έσβηνες συγκεκριμένα μηνύματα, το τόπικ θα είχε δέκα λιγότερες σελίδες και τουλάχιστον τέσσερα λιγότερα μπαν.
- Dinos_Liverpool
Σε εκτιμώ πολύ σαν μέλος και αυτό δεν αλλάζει, ασχέτως της παρεξήγησης αυτής που είχαμε.
Προχωράμε.
Προχωράμε.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ντινο με ολο το σεβασμο, την παρεξηγηση μονος σου την προκαλεσες.
Δυστυχως βλέπω οτι την συνεχίζεις. Εχεις μοιρασει 5 μπαν σε τρεις μερες για τα ματια του κοντου.
Απ την μια μας λες οτι δεν αξιζει να ασχολουμαστε και δεν μας ενδιαφερει τί κανει ο κοντος, απ την άλλη η ευαισθησία σου χτυπαει κοκκινο, αν καποιος τολμησει να τον θιξει.
Ακομα και αν ο ιδιος ή η ΠΑΕ σας υποχρεωνουν σε αυτη την σταση, νομίζω οτι το παρακάνετε.
Συνεχίζω να πιστευω οτι ο τροπος που αντιμετωπίζετε το θεμα ειναι πολύ φαουλ.
ΥΓ η ομαδα θα μπει σε νεα εποχή και θα αφήσει πίσω της τον Σαλπιγγιδη οταν στο ρόστερ της το νούμερο 14 θα είναι ΚΕΝΟ και ο ίδιος θα έρχεται, αν ερχεται στην Τούμπα ως θεατής.
Δυστυχως βλέπω οτι την συνεχίζεις. Εχεις μοιρασει 5 μπαν σε τρεις μερες για τα ματια του κοντου.
Απ την μια μας λες οτι δεν αξιζει να ασχολουμαστε και δεν μας ενδιαφερει τί κανει ο κοντος, απ την άλλη η ευαισθησία σου χτυπαει κοκκινο, αν καποιος τολμησει να τον θιξει.
Ακομα και αν ο ιδιος ή η ΠΑΕ σας υποχρεωνουν σε αυτη την σταση, νομίζω οτι το παρακάνετε.
Συνεχίζω να πιστευω οτι ο τροπος που αντιμετωπίζετε το θεμα ειναι πολύ φαουλ.
ΥΓ η ομαδα θα μπει σε νεα εποχή και θα αφήσει πίσω της τον Σαλπιγγιδη οταν στο ρόστερ της το νούμερο 14 θα είναι ΚΕΝΟ και ο ίδιος θα έρχεται, αν ερχεται στην Τούμπα ως θεατής.
- Dinos_Liverpool
Εντάξει, εγώ την ξεκίνησα, όχι αυτοί που δεν ακούν τις συστάσεις και συνεχίζουν το βιολάκι τους.
Τώρα, όμως, θέλω να τελειώνουμε με την παρεξήγηση αυτή και να κοιτάξουμε μπροστά όλα τα ωραία που έρχονται. Κατανοητό;
Τώρα, όμως, θέλω να τελειώνουμε με την παρεξήγηση αυτή και να κοιτάξουμε μπροστά όλα τα ωραία που έρχονται. Κατανοητό;
Να συμφωνήσω σε κάτι στο μήνυμα του Άλεξ
Είναι πολύ άσχημο σε παίχτη που παίζει και παλεύει μέχρι εκεί που μπορεί (άσχετο αν εμένα μου αρέσει συνήθως), παίξει δε παίξει καλά να τον λες ειρωνικά συνεχώς "σελφι" και τσίχλα.
Καταρχάς "Totti go home" https://youtu.be/USRlG926wQM
Επίσης το τιτικα ήταν απίστευτα κουραστικό στον καλύτερο παίχτη πρόπερσι, και συνεχίστηκε και σε 3 αγώνες φέτος. Και μιλάμε για ΣΗΜΑΝΤΙΚΆ χειρότερο χαρακτηρισμό από ένα κοντέ
Θα ήθελα τέτοια σχόλια να μη περνάνε επίσης, και το λέω 100% σοβαρά
Είναι πολύ άσχημο σε παίχτη που παίζει και παλεύει μέχρι εκεί που μπορεί (άσχετο αν εμένα μου αρέσει συνήθως), παίξει δε παίξει καλά να τον λες ειρωνικά συνεχώς "σελφι" και τσίχλα.
Καταρχάς "Totti go home" https://youtu.be/USRlG926wQM
Επίσης το τιτικα ήταν απίστευτα κουραστικό στον καλύτερο παίχτη πρόπερσι, και συνεχίστηκε και σε 3 αγώνες φέτος. Και μιλάμε για ΣΗΜΑΝΤΙΚΆ χειρότερο χαρακτηρισμό από ένα κοντέ
Θα ήθελα τέτοια σχόλια να μη περνάνε επίσης, και το λέω 100% σοβαρά
- Dinos_Liverpool
Ντίνο, και στα δύο θέματα υπάρχει τεράστια έκταση, ειδικά Τζαβέλα όλοι σχεδόν έτσι μιλάνε
Έχω ξεχάσει το όνομα του, μόνο Τσίχλα, Γιομα και Σελφι
Έχω ξεχάσει το όνομα του, μόνο Τσίχλα, Γιομα και Σελφι
- Dinos_Liverpool
προσ dino mods αλλα και ολους μας
αυτες της μερες βγηκε στην επιφενεια μια ασχημη κατασταση που λιγο πολυ εχου ολοι οι εμπλεκομενοι ευθυνες
ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΘΑ ΜΑΜΗΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ και ειναι κριμα να εχουμε εριδες μεταξυ μας
και να σκοτωνομαστε για δευτερευοντα πραγματα
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ χωρις να γινουμε βουκινο μεσω πμ με προκαθορισμενο χρονο και με εθελοντεσ δηλαδη οσοι εχουν να πουν κατι σε καποιον
και να δωθει ενα ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ
με εκατερωθεν νερο στο κρασι μας και αμοιβαιες εξηγησεις
αν θεωρουν οi mods οτι υπαρχει σημειο επαφησ να ξεκινησει ενα κλιμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
με αρση των μπαν σε μελη που εχουν αποδεικσει οτι ειμαστε ενα μοδσ και μελη
προτασεις για αποκατασταση αδικιων και τις αποφασεις οι μοντς και μονο
αρχιζω πρωτος την προσπαθεια ΔΗΛΩΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΤΟΠΙΚ
ζητω να επανεξετασει η ομαδα των διαχειρηστων καποιες αποφασεις της γενικου τυπου
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ
αυτες της μερες βγηκε στην επιφενεια μια ασχημη κατασταση που λιγο πολυ εχου ολοι οι εμπλεκομενοι ευθυνες
ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΘΑ ΜΑΜΗΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ και ειναι κριμα να εχουμε εριδες μεταξυ μας
και να σκοτωνομαστε για δευτερευοντα πραγματα
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ χωρις να γινουμε βουκινο μεσω πμ με προκαθορισμενο χρονο και με εθελοντεσ δηλαδη οσοι εχουν να πουν κατι σε καποιον
και να δωθει ενα ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ
με εκατερωθεν νερο στο κρασι μας και αμοιβαιες εξηγησεις
αν θεωρουν οi mods οτι υπαρχει σημειο επαφησ να ξεκινησει ενα κλιμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
με αρση των μπαν σε μελη που εχουν αποδεικσει οτι ειμαστε ενα μοδσ και μελη
προτασεις για αποκατασταση αδικιων και τις αποφασεις οι μοντς και μονο
αρχιζω πρωτος την προσπαθεια ΔΗΛΩΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΤΟΠΙΚ
ζητω να επανεξετασει η ομαδα των διαχειρηστων καποιες αποφασεις της γενικου τυπου
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ
- sourmenetes
- Moderator
Ωραια κουβεντα...
Μ αρεσει που ενα μελος αντι να το παιζει εξυπνακιας θελει ουσιαστικα να βοηθησει και το φορουμ και κατ επεκταση τον ΠΑΟΚ.
Απλα νομιζω ειναι λιγο ζορικο μηνα διακοπων να γινει αυτο.Ισως απο Σεπτεμβρη να μπορουμε να το κανουμε πολυ καλα.
Μ αρεσει που ενα μελος αντι να το παιζει εξυπνακιας θελει ουσιαστικα να βοηθησει και το φορουμ και κατ επεκταση τον ΠΑΟΚ.
Απλα νομιζω ειναι λιγο ζορικο μηνα διακοπων να γινει αυτο.Ισως απο Σεπτεμβρη να μπορουμε να το κανουμε πολυ καλα.