Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Είπε ο Διαμαντόπουλος, ότι το 17.5% ποσοστό μεταπώλησης, θα μπει στον παίκτη και όχι στην Σάλτσμπουργκ. Δηλαδή ότι ο ΠΑΟΚ θα παίρνει 17.5% σε κάθε μεταγραφή που κάνει ο Ντέλιας στο μέλλον και όχι μόνο στην επόμενη. Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο και δεν έχω χρόνο να το ψάξω παραπάνω αυτή την στιγμή. Γνωρίζει κανείς αν στέκει κάτι τέτοιο ή πέταξε μπαρούφα?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μιραντσουκ και Ελ Γκαζι και εγω ειμαι happy...
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ναι το άκουσα αλλά τόσο αμπαλος και αγράμματος που είναι δεν ήξερε πως να το πει. Δεν μπορει να ισχύει κάτι τέτοιο. Πρώτη φορά το ακούω
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Sera4 έγραψε:
Και πάμε τώρα και στον παίχτη Κωνσταντέλια. Διάβασα για καλύτερο παίχτη φέτος κλπ, πράγμα το οποίο δεν ισχύει σε κανένα βαθμό. Ο Ντέλιας είναι ΤΟΠ ταλέντο και όχι παίχτης ακόμα. Δουλειά του ΠΑΟΚ ή των Αυστριακών είναι να τον πάνε στο επόμενο επίπεδο σε 1-2 χρόνια. Γι' αυτό και σαν επιλογή το να μην κυνηγήσει άμεσα τη μεταγραφή σε τοπ ομάδα είναι σοφότατη. Γιατί θα γκρεμοτσακιστεί και το ξέρει.
Μάλλον τα παιχνίδια τα βλέπεις με κλειστά μάτια ή προσπαθείς να κοροϊδέψεις τον εαυτό σου.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

το ποσοστό μεταπώλησης είναι χαμηλό
γνώμη μου
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

θεωρω πολυ καλο παιχτη τον καμαρα αλλα οχι για 2 εκ για αυτα π δινουμε αν δεν θελει στο καλο.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Σουριναμέζος έγραψε:Είπε ο Διαμαντόπουλος, ότι το 17.5% ποσοστό μεταπώλησης, θα μπει στον παίκτη και όχι στην Σάλτσμπουργκ. Δηλαδή ότι ο ΠΑΟΚ θα παίρνει 17.5% σε κάθε μεταγραφή που κάνει ο Ντέλιας στο μέλλον και όχι μόνο στην επόμενη. Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο και δεν έχω χρόνο να το ψάξω παραπάνω αυτή την στιγμή. Γνωρίζει κανείς αν στέκει κάτι τέτοιο ή πέταξε μπαρούφα?
Γινοταν στο παρελθον ειδικα με Λατινοαμερικανους, αλλα αν δεν κανω λαθος το απαγορευσε η ΦΙΦΑ. Λεγεται third-party-ownership ουσιαστικα ειναι σαν να εχεις μετοχες σε παικτη.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Η Σαλτσμπουργκ πουλάει στην Λειψια ,όπου ειναι στον ίδιο όμιλο ,δεν της πουλάει μούφα ,τις πουλάει πιο ακριβα οπο όσο αγόρασε . Επειδη μπορεί να πουλήθει απο την Λειψια ακόμα ψηλότερα ,ισως το 17,5 % ισχυεί όσο είναι παικτης σε ομάδα του ομίλου και σε επόμενη πωληση σε άλλη ομάδα να συνεχίζει να ισχύει το 17,5 %.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Αυτο ναι εχει λογικη. Να εχει μπει ορος οτι το ποσοστο συνεχιζει να ισχυει αν παει απο τα Αυστριακα ταγαρια στα Γερμανικα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Jack_MeHoff έγραψε:
Sera4 έγραψε:
Και πάμε τώρα και στον παίχτη Κωνσταντέλια. Διάβασα για καλύτερο παίχτη φέτος κλπ, πράγμα το οποίο δεν ισχύει σε κανένα βαθμό. Ο Ντέλιας είναι ΤΟΠ ταλέντο και όχι παίχτης ακόμα. Δουλειά του ΠΑΟΚ ή των Αυστριακών είναι να τον πάνε στο επόμενο επίπεδο σε 1-2 χρόνια. Γι' αυτό και σαν επιλογή το να μην κυνηγήσει άμεσα τη μεταγραφή σε τοπ ομάδα είναι σοφότατη. Γιατί θα γκρεμοτσακιστεί και το ξέρει.
Μάλλον τα παιχνίδια τα βλέπεις με κλειστά μάτια ή προσπαθείς να κοροϊδέψεις τον εαυτό σου.
Άκου φιλαράκο το πως βλέπω τα παιχνίδια δε σου πέφτει λόγος, γκέγκε εξυπνοπούλι;
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ενα παράδειγμα παίκτη ειναι ο παρακάτω
https://www.transfermarkt.co.uk/benjami ... ler/627442
Τον πήρε 5.000.000 η Σαλτζμπουργκ τον πούλησε 25 στην Λειψια και νομίζω ειναι να πουληθει Αγγλία με 80 .
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έχει μέρες που μπαίνω λιγότερο και βλέπω αυξημένους τόνους και σωρό από off-topics.
Και όχι μόνο εδώ.

Αφήστε την όρεξή σας για καυγάδες εκτός forum. Και συζητήστε τα κατάλληλα θέματα στα κατάλληλα topics.

Όταν θυμώνεις, κάνεις δύο κόπους, έναν που θυμώνεις κι έναν που ξεθυμώνεις.

Το κλειδώνω 5-10 λεπτά για να το δείτε όλοι και να συνεχίσουμε εν ειρήνη.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

DamoN έγραψε:
Equalizer έγραψε:Θέλω επιτέλους να δω στον ΠΑΟΚ ένα μεσοεπιθετικό εξτρεμοδέκαρο ΑΛΗΤΗ ΤΡΙΠΛΑΔΟΡΟ ΜΕ ΣΟΥΤ ΚΕΡΑΥΝΟ λατινοαμερικάνο ή έστω σπανιόλο με σκατόφατσα που να αναλαμβάνει όλα τα στημένα και να παστελώνει και να δημιουργεί και να μανουριάζει

Γίνεται;
Ο Ρικέλμε πιο μεγάλος από τον Τάισον είναι;
Ο αγαπημένος μου παίκτης ever.
Είσαι ωραίος ρε DamoN
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Άβαταρ μέλους
dragon